EOS GALLUP EUROPE

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • EOS GALLUP EUROPE
Private companiesRailroad Transportation • EOS GALLUP EUROPE

Contactgegevens EOS GALLUP EUROPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EOS GALLUP EUROPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

EOS GALLUP EUROPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE HENRI BERGER 12B1; 1300; WAVRE, België

Telefoon (phone): 10245616 (+32-10245616) 10245616 (+32-10245616)

Fax (fax): +32 (71) 892-19-29 +32 (71) 892-19-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EOS GALLUP EUROPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EOS GALLUP EUROPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EOS GALLUP EUROPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EOS GALLUP EUROPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EOS GALLUP EUROPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EOS GALLUP EUROPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EOS GALLUP EUROPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EOS GALLUP EUROPE
Products information EOS GALLUP EUROPE

BTW identificatienummer (tax): BE03010223388
Ondernemingsnummer: 1779479980
Hoofdstad (capital): 767,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 770,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in EOS GALLUP EUROPE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Marktonderzoekbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EOS GALLUP EUROPE
(Get full report from official database of BE for EOS GALLUP EUROPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor EOS GALLUP EUROPE
Addition kinds of activities for EOS GALLUP EUROPE

239604. Stofdruk en stempelen | Fabric printing and stamping
327599. Gipsproducten, n.v. | Gypsum products, nec
519802. Vernis | Varnishes
769999. Reparatiediensten, nec, nec | Repair services, nec, nec
20110402. Hides, cured of uncured: van geslachte karkassen op de site | Hides, cured or uncured: from carcasses slaughtered on site
22549903. Ondergoed, breien | Underwear, knit
28330405. Hormonen of derivaten | Hormones or derivatives

Werken bij EOS GALLUP EUROPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EOS GALLUP EUROPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EOS GALLUP EUROPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EOS GALLUP EUROPE. Looking for open vacancies in other companies

  • BEDIENING SLAGERIJ / TRAITEUR M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Bediening in de winkel (vleeswaren en charcuterie) - Afrekenen met de klant - Winkel proper maken - Voorraad opvolgen + bestellingen plaatsen indien nodig

  • Assistent account manager M/V (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerennomeerd bouwbedrijf in Zwevezele zoekt Adecco Experts een assistent van de account manager M/V: Je Functie: Na een inwerkperiode wordt u verantwoordelijk voor de ondersteuning van het commerciële team voor de Duitse markt. U streeft synergie na tussen de verschillende afdelingen. Dankzij optimalisatie van de binnendienst zorgt u voor een succesvolle klantenservice. Combinaties van klantenorders en een perfecte balans tussen leverbetrouwbaarheid en stock staan hierin centraal. U rapporteert aan de Account Manager. Wekelijkse rapportering Account Manager Opvolging van klantenorders en communicatie met de klant. Offertes opmaken Dossieropvolging van een aantal strategisch belangrijke klanten Opvolgen en (oplossen) claims Dagelijkse link met productie en aankoop voor probleemdossiers

  • Ervaren snoeier / tuinman (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een ervaren tuinman. Je zal instaan voor het onderhoud en aanleg van tuinen Je zal vaak instaan voor snoeiwerk Belangrijk: sluitingsperiode: januari - februari

  • Automecanicien (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Deurne, zoeken wij een mecanicien. Je zal instaan voor het onderhoud van wagens, van A tot Z. Je zal hoofdzakelijk werken met Volkswagen, maar eveneens merken zoals Audi-Skoda-Seat. Tevens staat de garage ook in voor de carrosserieherstelling van alle merken.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • POETSHULP Aalter (LOTENHULLE)

    Regio: LOTENHULLE

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • Student Zondagsmarkt Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Heverlee. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

  • International Business Development Junior Manager - Rough Diamond (NL/FR/ENG) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Antwerpse Diamantsector

    Type: Vaste Job

    Antwerp World Diamond Centre (AWDC) of AWDC vertegenwoordigt officieel de Antwerpse diamantsector. In die rol promoot AWDC de gehele diamantsector in binnen - en buitenland en wordt AWDC ook internationaal erkend als ontmoetingsplaats, woordvoerder en bemiddelaar voor de gehele Belgische diamantgemeenschap. Functieomschrijving: AWDC is voortdurend op zoek naar nieuwe markten en mogelijkheden om de kritische massa ruwe en geslepen diamant op de Antwerpse diamantmarkt te behouden en idealiter te versterken. In dit verband is AWDC op zoek naar een dynamisch persoon als International Business Development Junior Manager (m/v) om een strategie Business Development Ruw uit te werken en uit te voeren. AWDC biedt een voltijdse betrekking aan van onbepaalde duur. Takenpakket: Verkennen van nieuwe markten (via studiewerk en prospectiereizen) met als doel meer ruwe diamant naar Antwerpen te halen (zoals beschreven in het Antwerp Diamond Masterplan dat gelanceerd werd in februari 2012). De focus zal hierbij vooral liggen op artisanale diamant en op het Afrikaans continent. Onderzoek en analyse van de macro-economische omstandigheden van een land om te kijken of er potentieel zit als afzetmarkt voor ruwe diamant uit Antwerpen. Daarmee aansluitend analyse van data en de opmaak van en het presenteren bij high level bezoeken. Het ontwikkelen van nieuwe commerciële initiatieven met steeds één doel voor ogen, het behouden en versterken van Antwerpen als werelddiamantcentrum voor ruwe diamant. Daarbij aansluitend het ontwikkelen en begeleiden van projecten om artisanale diamant beter toegang te bieden tot de internationale Antwerpse markt kaderend in een aid for trade beleid. Bovendien zal de junior-manager verantwoordelijk zijn voor de inhoudelijke en operationele sturing van het product ‘African Diamond Conference’. Creëren en onderhouden van relaties met overheden, mijnbedrijven, handelaars en (interne en externe) partners op alle niveaus, zowel in Antwerpen als internationaal. Intern afstemmen met verschillende AWDC departementen. De verworven kennis en analyse in een duidelijke rapportering schetsen naar het directiecomité en de sector. Je zal hierbij deel uitmaken van het departement Public Affairs.

  • Elektricien - Regio Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FORCES FOR INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor het plaatsen van elektriciteit en aanverwanten voor zowel residentieel als industriële projecten.

  • Vrachtwagenchauffeur- all round productiemedewerker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: LIMBURGSE URETHANE CASTINGS

    Type: Vaste Job

    Functie vrachtwagenchauffeur : aan de hand van de transportplanning voor een stipte en onberispelijke levering van goederen zorgen (meestal 3 dagen/week) Functie allroundmedewerker : allerlei ondersteunende taken op de werkvloer (2 dagen/week)

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio WAREGEM (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Kinderbegeleider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Kinderdagverblijven DOL-FIJN vzw

    Type: Werfreserve

    Als medewerker van een klein team (in één van onze vestigingen) zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben, en speel je hierop in.

Zoek naar antwoorden van EOS GALLUP EUROPE in sociale netwerken
Look for responds of EOS GALLUP EUROPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor EOS GALLUP EUROPE. Laat een reactie achter voor EOS GALLUP EUROPE. EOS GALLUP EUROPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EOS GALLUP EUROPE. Leave a respond for EOS GALLUP EUROPE. EOS GALLUP EUROPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EOS GALLUP EUROPE op de google maps. Adres en contacten EOS GALLUP EUROPE
Location of EOS GALLUP EUROPE on the google maps. Address and contacts of EOS GALLUP EUROPE

Andere gerelateerde bedrijven als come EOS GALLUP EUROPE EOS GALLUP EUROPE: GOETHALS ISABELLE | STADSBESTUUR | Imvantex | ADEC | NEVOMAT

Other related companies as EOS GALLUP EUROPE: GOETHALS ISABELLE | STADSBESTUUR | Imvantex | ADEC | NEVOMAT

EOS GALLUP EUROPE is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EOS GALLUP EUROPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03010223388. Het bedrijf EOS GALLUP EUROPE bevindt zich op het adres: PLACE HENRI BERGER 12B1; 1300; WAVRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 767,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 770,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Marktonderzoekbureaus. Producten gemaakt in EOS GALLUP EUROPE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EOS GALLUP EUROPE is Spoorwegvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EOS GALLUP EUROPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EOS GALLUP EUROPE, openstaande posities, locatie van EOS GALLUP EUROPE op de kaart.

EOS GALLUP EUROPE is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is EOS GALLUP EUROPE, company assigned to the tax number BE03010223388. The company EOS GALLUP EUROPE is located at the address: PLACE HENRI BERGER 12B1; 1300; WAVRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 767,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 770,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Marktonderzoekbureaus. Products created in EOS GALLUP EUROPE were not found.
The main activity of EOS GALLUP EUROPE is Railroad Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of EOS GALLUP EUROPE is not available. You also can look at reviews of EOS GALLUP EUROPE, open positions, location of EOS GALLUP EUROPE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EOS GALLUP EUROPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EOS GALLUP EUROPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EOS GALLUP EUROPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EOS GALLUP EUROPE, employees, financial statistics.