Commit NV

Contactgegevens Commit NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Commit NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Commit NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Jagersdreef 1F; 2900; Schoten, België

Telefoon (phone): 03 633 99 99 (+32-03 633 99 99) 03 633 99 99 (+32-03 633 99 99)

Fax (fax): 03 633 99 90 (+32-03 633 99 90) 03 633 99 90 (+32-03 633 99 90)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Commit NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Commit NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Commit NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Commit NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Commit NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Commit NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Commit NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Commit NV
Products information Commit NV

BTW identificatienummer (tax): BE08490478515
Ondernemingsnummer: 1433685302
Hoofdstad (capital): 503,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 345,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Commit NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Marking and codifying - Apparatus and systems

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Commit NV
(Get full report from official database of BE for Commit NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Commit NV
Addition kinds of activities for Commit NV

22530203. Truien, breien | Jerseys, knit
32290401. Fiber optics strengen | Fiber optics strands
37430205. Trolley buspalen | Trolley bus poles
38610304. Blootstelling meters, fotografisch | Exposure meters, photographic
80110401. Psychiatrische kliniek | Psychiatric clinic

Werken bij Commit NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Commit NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Commit NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Commit NV. Looking for open vacancies in other companies

  • INDUSTRIEEL REINIGER TREINSTELLEN - AFROEPBASIS/DAGWERK (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Forum Jobs Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant staat in voor het reinigen van de treintoestellen van de NMBS. Voor deze klant zijn we op zoek naar gemotiveerde industriële reinigers in dagploeg. Je staat in voor het reinigen van de treinen tijdens hun stilstand. Concreet ga je samen met een aantal collega's op een hoog tempo door de trein om deze te poetsen, dit om de stilstand zo veel mogelijk te beperken. Je werkt steeds vanuit het treindepot te Aalst (9u-16u) en op regelmatige afroepbasis.

  • HEFTRUCKCHAUFFEUR - 2 PLOEGEN / MOTOSTIVUITORIST PENTRU 2 SCHIMBURI (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS INTERNATIONAL RECRUITM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare, zoeken we een magazijnier: Samen met je collega's sta je in voor de orde en netheid in het magazijn. Je verplaatst bigbags Je werkt in twee ploegen Pentru clientul nostru din Roeselare suntem in cautarea unui magazioner: * impreuna cu colegii sunteti responsabil de ordinea si curatenia in magazie * transportati bigbags- saci mari * munciti in regim de 2 schimburi

  • Sales & Marketing Assistant | Wilrijk (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze opdrachtgever is een zeer snel groeiende KMO van meer dan 40 medewerkers die recent verhuisd is naar een gloednieuw modern kantoorgebouw in Wilrijk. Voor hen gaan we op zoek naar een nieuwe Marketing collega. Onderhouden verschillende websites (B2B en B2C): teksten aanpassen, foto's, banners aanpassen, nieuws updaten,... Opvolgen / onderhoud webshop Dagelijks / wekelijks onderhoud Social Media: Instagram & Facebook voor verschillende merken Opmaak persberichten Opmaak contract en contact met bloggers / Instagrammers Deelname aan de Persdagen Opmaak brochures en folders Uitwerken marketing acties / mailing acties Maandelijkse externe nieuwsbrief Planning, budgetering en uitwerken Marketing strategie Bijhouden marketinguitgaven Maandelijkse analyse salescijfers Presentatie kwartaalcijfers

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 à 16u in regio Oostkamp/Hertsberge (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Oostkamp en Hertsberge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen tot fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Attenrode, 8 uur per week (ATTENRODE)

    Regio: ATTENRODE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Attenrode. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student Winkelbediende woensdagnamiddag of vrijdagnamiddag (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een buurtwinkel/kruidenierszaak in Kampenhout zijn we op zoek naar vlotte studenten. Je komt terecht in een kruidenierszaak met vaste klanten. Je taken zullen variëren. Je kan worden ingezet aan de kassa, maar zorgt ook voor een nette winkel waar de producten voorraadig zijn.

  • Stagiair(e) Marketing (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Als stagiair marketing werk je in ondersteuning van de marketing verantwoordelijke en junior marketeer mee aan de verdere uitbouw van de branding van Orbid, zowel naar bedrijven als naar toekomstige collega’s. Je bent actief in domeinen content marketing, event marketing, lead generations & nurturing en corporate/employer branding. Concreet kan je takenpakket - afhankelijk van je kennis en interesses – bestaan uit onder andere: Copywriting van wervende teksten rond actuele topics binnen technologie, organisatie en mensen Het onderhouden van de website via ons cms-platform. Uitvoeren en opvolgen van SEO en SEA-acties Organiseren en opvolgen van events voor zowel klanten als potentiële medewerkers Onderhouden van het social media plan en bijhorende social media kanalen Het optimaliseren van de data quality in CRM Design van dynamische folders en presentaties Afnemen en uitwerken van interviews met klanten en medewerkers Mee uitbouwen van het corporate communicatieplan Onderzoeken van de markt en trends binnen technologie, organisatie en mensen

  • Toonzaalverkoper Vloeren (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten; je leidt hen rond in de showroom; analyseert hun wensen en speelt hier uiteraard op in. Je stelt een offerte op en volgt deze uiteraard ook verder op. Je tracht de verkoop zo snel mogelijk af te sluiten en behandelt de bijkomende administratie hieromtrent. Bedrijfsprofiel: Heb je interesse? Neem snel contact met ons op en ontdek de verschillende voordelen om via Talentus aan de slag te gaan. Zo bieden wij o.a. een gratis hospitalisatieverzekering na 30 dagen tewerkstelling.

  • IT programmeur C# (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Dekeyzer - Ossaer

    Type: Vaste Job

    Programmeren van bedrijfseigen software in C#.net WPF Problemen analyseren en oplossen a.d.h.v. nieuwe programmaties Webdevelopment (asp.net; AngularJS; PHP)

  • Account Manager Verzekeringen regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Ergon Recruitment Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Account Manager sta je onder andere in voor: actief zoeken naar, benaderen en realiseren van doelgroepklanten met de nadruk op property en technische verzekeringen; uitbouwen van een sterk zakelijk netwerk; adviseren en optreden als contactpersoon voor een eigen portefeuille ondernemingsklanten (Dit met ondersteuning van en in team met de Account Advisors en Product Managers.); correct rapporteren van klantencontacten en andere commerciële activiteiten.

  • Hulpmechanieker (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: STAR CAR

    Type: Vaste Job

    Je takenpakket bestaat uit: onderhoud van schoolbussen; ombouwen en monteren van banken in schoolbussen; gordels plaatsen; herstellingen en onderhoud van rolstoelliften in bussen; af en toe onderhoud en herstellingen van personenwagens.

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Zele (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Profielomschrijving Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties.

Zoek naar antwoorden van Commit NV in sociale netwerken
Look for responds of Commit NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Commit NV. Laat een reactie achter voor Commit NV. Commit NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Commit NV. Leave a respond for Commit NV. Commit NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Commit NV op de google maps. Adres en contacten Commit NV
Location of Commit NV on the google maps. Address and contacts of Commit NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Commit NV Commit NV: HERMAN VERTOMMEN | FREE RECORD SHOP | THIERRY VANDERVELDE | Rysman F | JEAN-PIERRE STRUELENS

Other related companies as Commit NV: HERMAN VERTOMMEN | FREE RECORD SHOP | THIERRY VANDERVELDE | Rysman F | JEAN-PIERRE STRUELENS

Commit NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Commit NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08490478515. Het bedrijf Commit NV bevindt zich op het adres: Jagersdreef 1F; 2900; Schoten. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 503,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 345,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Marking and codifying - Apparatus and systems. Producten gemaakt in Commit NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Commit NV is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Commit NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Commit NV, openstaande posities, locatie van Commit NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Commit NV is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Commit NV, company assigned to the tax number BE08490478515. The company Commit NV is located at the address: Jagersdreef 1F; 2900; Schoten. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 503,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 345,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Marking and codifying - Apparatus and systems. Products created in Commit NV were not found.
The main activity of Commit NV is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Commit NV is not available. You also can look at reviews of Commit NV, open positions, location of Commit NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Commit NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Commit NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Commit NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Commit NV, employees, financial statistics.