OP-MARKETING

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • OP-MARKETING
Private companiesFood Stores • OP-MARKETING

Contactgegevens OP-MARKETING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OP-MARKETING: address, phone, fax, email, website, opening hours

OP-MARKETING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE GRAMPTINNE 148; 5340; GESVES, België

Telefoon (phone): 83678278 (+32-83678278) 83678278 (+32-83678278)

Fax (fax): +32 (69) 803-37-81 +32 (69) 803-37-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OP-MARKETING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OP-MARKETING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OP-MARKETING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OP-MARKETING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OP-MARKETING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OP-MARKETING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OP-MARKETING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OP-MARKETING
Products information OP-MARKETING

BTW identificatienummer (tax): BE08700317382
Ondernemingsnummer: 1533660888
Hoofdstad (capital): 658,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 687,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in OP-MARKETING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Marketingbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OP-MARKETING
(Get full report from official database of BE for OP-MARKETING)

Aanvulling soorten activiteiten voor OP-MARKETING
Addition kinds of activities for OP-MARKETING

6111. Federaal en federaal gesponsord krediet | Federal and federally sponsored credit
239400. Canvas en aanverwante producten | Canvas and related products
393199. Muziekinstrumenten, nec | Musical instruments, nec
20150908. Verscheidenheid van vleeswaren (vers eetbare organen), pluimvee | Variety meats (fresh edible organs), poultry
28740104. Fosforzuur | Phosphoric acid
32550400. Vuuroven en accessoires, klei | Firing oven and accessories, clay
35450322. Frezen machine bijlagen (machine gereedschap accessoires) | Milling machine attachments (machine tool accessories)
79220101. Agent of manager voor entertainers | Agent or manager for entertainers

Werken bij OP-MARKETING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OP-MARKETING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OP-MARKETING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OP-MARKETING. Looking for open vacancies in other companies

  • Colruyt Group Academy facturatieverwerking (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen Colruyt Group Academy zijn wij op zoek naar een administratief bediende die de taken mbt facturatieverwerking zal opnemen en zal instaan voor een deel van het inplannen voor kinderfeestjes. Je zal de binnenkomende facturen aan de juiste bestelbonnen moeten koppelen en deze ook aan de juiste personen moeten doorsturen voor akkoord. Je zal ook instaan voor andere ondersteunende administratieve taken binnen jou team. Dit kan gaan van reservatie maken tot verwerken van mails.

  • On-site Contractmanager m/v - Laakdal (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Als on-site contractmanager sta ja dicht bij de klant en is een hoog serviceniveau uw eerste prioriteit. - Je uitdaging is om een integrale benadering voor het onderhoudsbeheer na te streven. - Je speelt in op de behoeften van de klant via dagelijkse klantencontacten en stuurt bij daar waar nodig. - Je bent in staat extra opportuniteiten te detecteren en hierop te anticiperen - Je organiseert en controleert het werk van de eigen ploegen op de diverse sites. - Je ploeg medewerkers varieert van 3 tot 8 medewerkers, afhankelijk van het seizoen. - We verwachten dat je als leidinggevende het goeie voorbeeld geeft en meewerkt met je ploegen. - Je draagt bij aan de realisatie en opvolging van de ecologie- en biodiversiteitsdoelstellingen van onze klant.

  • Bekister ruwbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Konvert Construct Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Opglabbeek zijn wij op zoek naar een ruwbouw bekister met ervaring. Heb je ervaring? Werk je graag in teamverband? En ga je steeds zorgvuldig te werk? Solliciteer dan onmiddellijk.

  • Gemotiveerde medewerker met een achtergrond in voeding om granola's te bereiden (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in het maken van kwalitatieve granola's zijn wij op zoek naar een gemotiveerde man of vrouw met een achtergrond in voeding of een enorme affiniteit ermee. Je staat in voor: - het aanhalen van de ingrediënten - correct afwegen van de ingrediënten volgens de bon - mengen volgens een vast proces afhankelijk van het type granola - afbakken - extra's toevoegen - uitstorten en laten afkoelen - inpakken Opgelet : in deze functie moet je stevig kunnen doorwerken en met gemak zakken van 25 kg kunnen hanteren

  • Vrachtwagenchauffeur C / CE (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klanten zijn wij op zoek naar chauffeurs C/CE · kleindistributie (vaste vrachtwagen) · grootdistributie (meestal met trekker-oplegger) · tankwagen · betonmixer · pendeldienst · containertransport (zowel afzetcontainers als zeecontainers) · kraanwagen · combinatie camion-remorque · ADR transport · internationaal transport · … Mogelijk onmiddelijk vaste indiensttreding

  • Huishoudhulp Torhout! Deeltijds tot Voltijds! (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • Jobstudenten februari en april Mystery Shopping (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Ben jij 15 of 16 jaar in 2018 en wil je graag werken in de periode van maandag 04/02/19 tot en met zaterdag 02/03/19 en/of van maandag 01/04/19 tot en met zaterdag 27/04/19? Dan hebben wij DE studentenjob voor jou! Als mystery shopper zal je aan de hand van een voorgeschreven scenario een bezoek moeten brengen aan bepaalde winkelpunten. Je zal dit op een anonieme manier moeten doen en niet te opvallend. Dit alles gebeurt in het bijzijn van een meerderjarige mystery shopper die met jou naar winkelpunten rijdt. Voor de ouders is er ook een brief voorzien met enkele richtlijnen in. Het is wel belangrijk dat je als student beschikbaar bent tijdens week 2 van januari om naar een (betaald) infomoment te gaan. De winkelpunten die je zal bezoeken bevinden zich in de regio Aalst. Wij zijn op zoek naar 3 gemotiveerde jobstudenten.

  • Teamlead/Expert Inkomend Facturenbureau (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Vaste Job

    Als teamlead/expert ondersteun je de dagelijkse werking van de dienst en verleen je advies inzake boekhoudkundige, fiscale en financieel administratieve vraagstukken. Je rapporteert aan het diensthoofd. Concreet bestaat jouw functie uit de volgende opdrachten: Samen met het diensthoofd geef je leiding aan de medewerkers en ben je het eerste aanspreekpunt voor inhoudelijke en interpersoonlijke coaching/ondersteuning. Je beantwoordt inhoudelijke vragen (zowel van buiten als binnen de dienst) omtrent (i) het correct verwerken van aankoopdocumenten, masterdata leveranciers en het uitgaande betaalverkeer en (ii) de heersende interne en externe richtlijnen. Voor recurrente vragen organiseer je opleidingen voor de medewerkers binnen de dienst. Je behandelt fiscale vraagstukken met het oog op een correcte registratie voor BTW doeleinden en fiscale fiches. Met het oog op audit compliance bewaak je mee de naleving van de financiële regels en procedures van de KU Leuven, en neem je steeds de fiscale regelgeving, wetgeving overheidsopdrachten en boekhoudwetgeving in acht. Je bent in staat veranderingsprocessen te identificeren en te begeleiden en werkt actief mee aan lopende projecten zoals de implementatie van e-invoicing binnen de KU Leuven. Je komt terecht in een gevarieerde, uitdagende job met groeipotentieel binnen een dynamische omgeving. Je maakt deel uit van een gemotiveerd team. Naast de verdere uitdieping van jouw expertise inzake boekhouding en fiscaliteit, bouw je in deze functie doorgedreven ervaring op met een aantal SAP-submodules, vooral MM (Materials Management), en met KU Loket-toepassingen. Bedrijfsprofiel: Met een 75-tal medewerkers zijn de Centrale Financiële Diensten (CFD) van de KU Leuven verantwoordelijk voor de financiële administratie (leveranciersboekhouding, algemene boekhouding en consolidatie en debiteurenopvolging), de begrotingsopmaak en –opvolging, het thesaurie- en vermogensbeheer, de financiële opvolging van de onderzoeks- en dienstverleningsprojecten en de centrale financiële rapportering van de universiteit. De CFD coördineren daarbij ook de uitbouw, het beheer en de controle van de universiteitsbrede financiële processen. Op de dienst Inkomend Facturenbureau maak je deel uit van de Financiële Administratie en werk je samen met een team van een 20-tal gemotiveerde medewerkers die instaan voor de leveranciersboekhouding bestaande uit: postverwerking/scan, beheer leveranciersbestand, factuurverwerking, verwerking bedrijfskosten en betalingen/kas.

  • Winkelverantwoordelijke colora Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: BOSS paints

    Type: Vaste Job

    De zelfstandig zaakvoerder/eigenaar van colora Dendermonde is op zoek naar een winkelverantwoordelijke om haar winkel te leiden en haar team aan te sturen. Je neemt operationeel leiding over de winkel: Je coacht en begeleidt je medewerkers en evalueert hen zodat zij zich optimaal ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk. 50% van de tijd ben je commercieel bezig met het bedienen van de klanten

  • Technische operator (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Overpelt zijn we op zoek naar een machine operator. Je bent flexibel ingesteld en staat open om in een 3-ploegensysteem te werken. Je bent handig en hebt een technische achtergrond.

  • Zelfstandig Ergotherapeut(e) /Psychomotorisch Therapeut(e) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, twee orthopedagogen en een diëtist) in het hartje van Leuven. Om ons team te vervolledigen zijn we op zoek naar een ergotherapeut(e) of Psychomotorisch Therapeut(e): doelgroep zowel kinderen als volwassenen. De doelgroep en probleemgebieden waarmee je aan de slag gaat, is erg divers en bepaal je grotendeels zelf aan de hand van jouw aanbod en werkwijze. Functieomschrijving: - Zelfstandig (diagnostiek en) begeleidingen uitvoeren bij kinderen en/of volwassenen met een brede waaier aan hulpvragen. - Je verzorgt contacten met externe doorverwijzers - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand - Mogelijkheid tot multidisciplinair overleg

  • KELNER RESTAURANT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: RESTAURANT TER EYCKEN

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een zaalverantwoordelijke voor ons restaurant. Je onthaalt de klanten op een vriendelijke manier en wijst hen een tafel toe. Je serveert de gerechten en dranken aan tafel en ruimt de tafels ook af. Daarnaast beantwoord je ook telefoons en mails.

Zoek naar antwoorden van OP-MARKETING in sociale netwerken
Look for responds of OP-MARKETING in social networks

Lees alle opmerkingen voor OP-MARKETING. Laat een reactie achter voor OP-MARKETING. OP-MARKETING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OP-MARKETING. Leave a respond for OP-MARKETING. OP-MARKETING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OP-MARKETING op de google maps. Adres en contacten OP-MARKETING
Location of OP-MARKETING on the google maps. Address and contacts of OP-MARKETING

Andere gerelateerde bedrijven als come OP-MARKETING OP-MARKETING: DE GOEDE BLOEMEN | RESTAURANT LA CRAQUETTE | Revive Business BVBA | ANNA-MARIA DE PAEPE | GABRIEL FUMBA

Other related companies as OP-MARKETING: DE GOEDE BLOEMEN | RESTAURANT LA CRAQUETTE | Revive Business BVBA | ANNA-MARIA DE PAEPE | GABRIEL FUMBA

OP-MARKETING is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OP-MARKETING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08700317382. Het bedrijf OP-MARKETING bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE GRAMPTINNE 148; 5340; GESVES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 658,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 687,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Marketingbureaus. Producten gemaakt in OP-MARKETING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OP-MARKETING is Voedingswinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OP-MARKETING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OP-MARKETING, openstaande posities, locatie van OP-MARKETING op de kaart.

OP-MARKETING is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is OP-MARKETING, company assigned to the tax number BE08700317382. The company OP-MARKETING is located at the address: CHAUSS?E DE GRAMPTINNE 148; 5340; GESVES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 658,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 687,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Marketingbureaus. Products created in OP-MARKETING were not found.
The main activity of OP-MARKETING is Food Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of OP-MARKETING is not available. You also can look at reviews of OP-MARKETING, open positions, location of OP-MARKETING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OP-MARKETING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OP-MARKETING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OP-MARKETING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OP-MARKETING, employees, financial statistics.