IMC

Contactgegevens IMC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IMC: address, phone, fax, email, website, opening hours

IMC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Veldlaan 17; 3090; Overijse, België

Telefoon (phone): 02 688 00 99 (+32-02 688 00 99) 02 688 00 99 (+32-02 688 00 99)

Fax (fax): +32 (53) 914-85-25 +32 (53) 914-85-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IMC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IMC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IMC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IMC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IMC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IMC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IMC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IMC
Products information IMC

BTW identificatienummer (tax): BE08186431884
Ondernemingsnummer: 3279663085
Hoofdstad (capital): 729,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 404,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in IMC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Marketing - Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IMC
(Get full report from official database of BE for IMC)

Aanvulling soorten activiteiten voor IMC
Addition kinds of activities for IMC

149999. Diverse niet-metaalhoudende mineralen, nec | Miscellaneous nonmetallic minerals, nec
329500. Mineralen, gemalen of behandeld | Minerals, ground or treated
32410000. Cement, hydraulisch | Cement, hydraulic
34959903. Bekledingveren, niet gemonteerd | Upholstery springs, unassembled
35599924. Aardappelmakende machines | Pottery making machinery

Werken bij IMC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IMC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IMC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IMC. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanieker/elektronicus bij De Lijn Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Lijn in Antwerpen is op zoek naar een technisch profiel voor de herstellingen van de pro-data toestellen op de trams. Je werkt dagelijks vanuit de stelplaats in Antwerpen. Pro-data toestellen zijn de gele toestellen op de trams dat de registratie, ticketing en boordcomputers van De Lijn digitaliseert (ontwaardingsmachine, scanning van de abonnementen, ...). Je zal voornamelijk worden ingezet voor het wegwerken van de opgelopen achterstand inzake de herstellingen van de pro-data toestellen (70% mechanisch werk, 30% elektronisch werk). Loonpakket: €14.6331/uur + €2.01standplaatsvergoeding/dag + €8/dag maaltijdcheque Kilometers met de wagen worden niet terugbetaald. Er is wel een 100% terugbetaling voor openbaar vervoer Je werkt 39u/week van maandag tot vrijdag. Uren: ma-do van 7u25-15u55 en vrijdag van 7u25-14u55. Je kunt één dag per maand onbetaalde recup opnemen. Deze vacature is tot eind 2018, met kans op verlenging.

  • Chauffeur C/CE met CODE 95 (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw dagtaak begint rond 4u 's morgens met het laden van de vrachtwagen. Je start je route altijd vanuit ons distributiecentrum te Temse en levert onze goederen veilig en op tijd af bij onze klanten. Dagelijks heb je zo'n 25 à 30 stops.

  • Technieker - dienst wegenbouw (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: T-INTERIM ASSE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    -       Indienststellingen vannieuwe machines (voornamelijk bestemd voor de wegenbouw en uit volgend gamma: Dynapacwalsen en asfaltafwerkmachines & ATC thermocontainers) bij onze klanten -      Preventiefonderhoud op bovengenoemde machines -      Opsporenen herstellen van storingen aan voorgenoemde machines

  • Hoogspanningstechnieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar een hoogspanningstechnieker voor regio Oost- en West-Vlaanderen   Je staat in voor het monteren en aansluiten van beveiligingskasten en racks in buitenposten en cabines De hoogspanningstechnieker monteert nieuwe verlichting en verwarming in nieuwe hoogspanningsposten of je renoveert deze Na verloop van tijd leer je de hoogspanningsconnecties maken Uiteraard voer je alle werkzaamheden spanningsloos uit Je werkt veiligheidsbewust en klantgericht

  • Rolbrugbedienaar (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor een vlot transport van de elementen van en naar de laadplaats door middel van de rolbrug. Deze taak combineer je met het takenpakket van kwaliteitscontroleur van de afgewerkte betonnen balken. Hierbij kijk je nauwkeurig de afwerking ervan na en werk je bij waar nodig.

  • HUISHOUDHULP Kasterlee, Lichtaart, Tielen - direct VAST contract én maaltijdcheques (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis via het systeem van dienstencheques. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Kasterlee, Lichtaart en Tielen. Woon je niet in Kasterlee? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht.. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Waasmunster – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LUBBEEK (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lubbeek en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Lubbeek, Binkom, Holsbeek, Kortrijk-Dutsel en Pellenberg.

  • Op zoek naar een studentenjob in juni, juli, augustus en/of september | omgeving Herentals? (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar vakantiewerk in Herentals, Olen, Geel of Grobbendonk? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die kunnen werken in juni, juli, augustus en of september. Wij zijn op zoek naar studenten in verschillende sectoren: Productie en inpak Magazijnswerk/orderpicking Industriële reiniging Ondersteuning drukkerij Productiemedewerker voeding Technische sector

  • Verkoopmedewerker - Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

  • Bezorger/chauffeur Solucious Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: SOLUCIOUS

    Type: Vaste Job

    Solucious levert voedingsproducten en toebehoren aan cateraars, rust- en ziekenhuizen, scholen, horeca en particulieren. Als Solucious-bezorger ben je meer dan zomaar een vrachtwagenchauffeur. Je bent ook een diplomaat die snel praktische oplossingen vindt. Als bezorger wacht je een boeiende job die ook de nodige stressbestendigheid vereist. Want je doet meer dan de bestellingen tijdig bij de klant leveren: je bent ook het eerste aanspreekpunt voor die klant. Ook als er zich een probleem voordoet. Dankzij jouw diplomatie en commerciële instinct vind je echter snel een praktische oplossing. Eerst en vooral ben je bezorger. Het is jouw taak om alle leveringen op tijd bij de klanten (zoals grootkeukens, bedrijven of jeugdbewegingen) te krijgen. En dus moet je fysiek ook helemaal fit zijn om die grote hoeveelheden efficiënt en professioneel te leveren. Maar je allerbelangrijkste taak? Dat is zorgen dat de klanten op je dagelijkse traject tevreden zijn. En dat doe je vooral door te luisteren. Hebben ze een probleem? Dan vind jij de oplossing in een handomdraai. Gelukkig sta je er niet alleen voor en kan je steeds rekenen op je collega’s van het service center. Je standplaats bevindt zich in Bornem.

  • TAALTRAINER IN BEDRIJVEN (LUIK)

    Regio: LUIK

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    WENS JE NEDERLANDS TE ONDERWIJZEN ? GENOOT JE EEN BACHELOR OF MASTEROPLEIDING ? DAN KAN JIJ MISSCHIEN ONZE PLOEG TAALTRAINERS VERVOEGEN : WE ZOEKEN TRAINERS DIE ZICH KUNNEN VERPLAATSEN MET DE AUTO

Zoek naar antwoorden van IMC in sociale netwerken
Look for responds of IMC in social networks

Lees alle opmerkingen voor IMC. Laat een reactie achter voor IMC. IMC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IMC. Leave a respond for IMC. IMC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IMC op de google maps. Adres en contacten IMC
Location of IMC on the google maps. Address and contacts of IMC

Andere gerelateerde bedrijven als come IMC IMC: BOUCHERIE DU PARVIS | PETER LUYTEN | Goens G | NATHALIE STYLING | E.P.L. ST.JULIENNE

Other related companies as IMC: BOUCHERIE DU PARVIS | PETER LUYTEN | Goens G | NATHALIE STYLING | E.P.L. ST.JULIENNE

IMC is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IMC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08186431884. Het bedrijf IMC bevindt zich op het adres: Veldlaan 17; 3090; Overijse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 729,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 404,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Marketing - Consultants. Producten gemaakt in IMC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IMC is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IMC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IMC, openstaande posities, locatie van IMC op de kaart.

IMC is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is IMC, company assigned to the tax number BE08186431884. The company IMC is located at the address: Veldlaan 17; 3090; Overijse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 729,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 404,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Marketing - Consultants. Products created in IMC were not found.
The main activity of IMC is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of IMC is not available. You also can look at reviews of IMC, open positions, location of IMC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IMC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IMC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IMC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IMC, employees, financial statistics.