FLWILLAERT HENDRIK

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • FLWILLAERT HENDRIK
Private companiesFood Stores • FLWILLAERT HENDRIK

Contactgegevens FLWILLAERT HENDRIK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLWILLAERT HENDRIK: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLWILLAERT HENDRIK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Meierie 23 8792 Waregem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-475-97-59-74 32-475-97-59-74

Fax (fax): 32-56-71-21-19 32-56-71-21-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLWILLAERT HENDRIK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLWILLAERT HENDRIK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLWILLAERT HENDRIK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLWILLAERT HENDRIK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLWILLAERT HENDRIK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLWILLAERT HENDRIK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLWILLAERT HENDRIK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLWILLAERT HENDRIK
Products information FLWILLAERT HENDRIK

BTW identificatienummer (tax): BE01143920898
Ondernemingsnummer: 9525115966
Hoofdstad (capital): 914,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 418,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in FLWILLAERT HENDRIK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Textiles & Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLWILLAERT HENDRIK
(Get full report from official database of BE for FLWILLAERT HENDRIK)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLWILLAERT HENDRIK
Addition kinds of activities for FLWILLAERT HENDRIK

225300. Brei de buitenkledingfabrieken uit | Knit outerwear mills
581204. Lunchrooms en cafetaria's | Lunchrooms and cafeterias
32950107. Spar, gemalen of anderszins behandeld | Spar, ground or otherwise treated
34430300. Boiler en boiler shop werk | Boiler and boiler shop work
36440101. Zekeringdozen, elektrisch | Fuse boxes, electric
37929901. Automobielhuis aanhangwagen chassis | Automobile house trailer chassis
79999905. Waarzeggers | Fortune tellers
80110503. dermatologist | Dermatologist

Werken bij FLWILLAERT HENDRIK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLWILLAERT HENDRIK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLWILLAERT HENDRIK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLWILLAERT HENDRIK. Looking for open vacancies in other companies

  • Master Data Administrator (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij nauwkeurig en stipt? Sta jij open voor een tijdelijke opdracht tot het einde van het jaar? Heb jij bovendien een technische affiniteit? Dan ontmoet ik jou graag! Voor een grote internationale speler in de chemische sector kijkt VIO uit naar een Master Data Administrator. Als Master Data Administrator bied je ondersteuning bij de ingave van master data in SAP.

  • Onderhoudstechnieker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker sta je in voor: Het onderhouden van de productielijnen alsook het onderhouden van de machines. Elektrische en mechanische storingen opzoeken en oplossen. Het assisteren van de operatoren om stilstanden bij het omstellen en tijdens productie tot een minimum te herleiden. Het onderhouden van de kantoren en de gebouwen kleine herstellingen of aanpassingen doen. Nieuwe machines installeren en afstellen.

  • Mecanicien (m/v) – Spoorwerkzaamheden (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring als mecanicien en op zoek naar een nieuwe job? Voor een bedrijf actief in spoorwerkzaamheden is Actief Interim Gent op zoek naar jou! Als mecanicien zal je bij deze firma eerst een doorgedreven opleiding krijgen in hun spoorwegactiviteiten en zal je nadien ingezet worden voor preventief en curatief onderhoud van het spoorwegmaterieel. Jij zal instaan voor technische interventies en herstellingen van de aanwezige machines zowel op elektrisch, pneumatisch en mechanisch vlak. Bovendien zal jij de machines ook monteren en demonteren op de werven en in het atelier. Bij deze werkzaamheden volg jij steeds de voorgeschreven veiligheidsregels.

  • Onderhoudstechnieker Elektromechanica regio Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het uitvoeren van allerlei industriële onderhoudswerken op mechanische en elektrisch gebied bij onze klanten ter plaatse. Je staat in voor de goede werking van het mechanische en elektrische gedeelte van werktuigen installaties en traditioneel of geautomatiseerd productiemateriaal. Hoofdzaak is dat je zowel mechanisch als elektrisch even sterk bent.

  • Monteur Sprinklers (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Monteur van Sprinklers sta je in voor: Het installeren van automatische blusinstallaties op diverse werven in België Frankrijk en Nederland. Het werken volgens plan. Het lassen van leidingen. Het werken in een 4-dagen stelsel (10u/dag van maandag t.e.m. donderdag)

  • Poetshulp regio Gingelom/Landen (GINGELOM)

    Regio: GINGELOM

    Bedrijf: IRON MURPHY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij klanten thuis. Taken die je uitvoert bij de klanten: stof wegen, sanitair poetsen, afstofzuigen, dweilen, ramen poetsen, kasten uitvegen, keukentoestellen reinigen, vuilbakken leegmaken,... .

  • JOBSTUDENT: schoonmaak M/V (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een schoonma(a)k(st)er om op het politiekantoor van Herentals te poetsen: Maandag van 9u00 - 14u30 Dinsdag van 9u00 - 12u00 Woensdag van 9u00 - 12u00 Donderdag van 9u00 - 12u00 Vrijdag van 9u00 - 14u30

  • STUDENTEN 23/09/2018 (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Voor een evenement op 23/09/2018, ben ik op zoek naar 100 (!) studenten die deze dag kunnen flyeren. Plaats tewerkstelling: Provenciaal domein De Gavers Eikenstraat 131b, 8530 Harelbeke

  • Energiecoördinator Eoly (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: WE POWER

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group zet al jaren in op het verduurzamen van haar activiteiten en besteedt daarom veel aandacht aan de vergroening van haar energieverbruik. Naast de productie van hernieuwbare energie, is energie-efficiëntie prioritair. Als energie-coördinator stroomlijn je de initiatieven rond energie-efficiëntie binnen Colruyt Group. Je zorgt mee voor de opmaak en het beheer van een energiereductieplan en informeert over het globaal energieverbruik van de groep. Je eerste focus ligt op het bewustzijn van energie en energie-efficiëntie bij de collega’s binnen Colruyt Group. In je job als energie-coördinator werk je samen met verschillende afdelingen en mensen over de hele firma waaronder technisch experts en leidinggevenden. Je bekijkt samen met hen de mogelijkheden om het energieverbruik actief te verlagen en enthousiasmeert hen om hierop in te zetten. Je maakt deel uit van Eoly, een jong energiebedrijf binnen Colruyt Group met een ambitieus groeipad. Ons team staat in voor de productie van duurzame energie en is energieleverancier voor de verschillende partners binnen Colruyt Group en externe bedrijven. Slim omgaan met energie is hierbij ons uitgangspunt.

  • Monteur opbouw vrachtwagens (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ALUMAC CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    De conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages controleren Diverse elementen onderling of op een drager assembleren en lassen Vastzetten van opbouw op chassis door middel van boutverbindingen Monteren van diverse materiaal op vraag van de klant Laservaring en planlezen is een vereiste Je werkt op een vaste locatie in de werklplaats waaraan je werkt aan de opbouw van de vrachtwagen volgens de wensen van onze klant.

  • Kick ass Content Editor (NL) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: EVOTIS

    Type: Vaste Job

    Ben jij de Nostradamus onder de copywriters die voorspelt wat onze lezers willen weten? Kom je net van de schoolbanken en wil je mee aan de wieg staan van Belgiës meest veelbelovende start-up? Schrijf dan sneller als je schaduw je meest originele sollicitatiebrief en wordt onze nieuwe Buldit-buddy. Buldit is een jonge en dynamische start-up met vernieuwende ideeën in de bouwsector. Wij reiken particulieren met (ver)bouwplannen inspiratie, informatie en tips aan. Aangenaam en ontspannen verbouwen, dat is onze missie. Je maakt deel uit van het redactieteam en zorgt dagelijks voor nieuwe content op onze verschillende kanalen. Onze unieke bedrijfscultuur maakt ons anders dan eender welk bedrijf. Join us and become famous!- Hoe vul je je dag? Je schrijft artikels en blogposts voor onze websites en social media Je herschrijft oude artikels en maakt ze beter op vlak van structuur en SEO Je vertaalt artikels van je Franstalige collega naar het Nederlands Je zoekt passende foto’s die je tekst helemaal af maken Je creëert inspirerende infographics die de aandacht trekken van onze lezers Je doet aan keywordanalyse en denkt mee over nieuwe onderwerpen Je helpt mee onze merkidentiteit en -persoonlijkheid uitbouwen Wat wij belangrijk vinden Vlotte pen Brede interesse in diverse onderwerpen Kritische houding ten opzichte van informatiebronnen Perfect Nederlands, goede kennis Frans is een pluspunt Creatief / Out-of-the-box-denken Open en leergierige houding Positieve vibe: zelfs de grootste azijnpisser wordt blij als jij er bent Kennis van de bouwwereld is een pluspunt maar geen vereiste Trakteren op lekkers als het jouw verjaardag is Kersvers Bachelor-diploma waar je (terecht!) supertrots op bent

  • Interim Zorgkundige MERELBEKE (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Merelbeke zijn we op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen die graag willen bijwerken. Je bepaalt zelf of en wanneer je werkt.

Zoek naar antwoorden van FLWILLAERT HENDRIK in sociale netwerken
Look for responds of FLWILLAERT HENDRIK in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLWILLAERT HENDRIK. Laat een reactie achter voor FLWILLAERT HENDRIK. FLWILLAERT HENDRIK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLWILLAERT HENDRIK. Leave a respond for FLWILLAERT HENDRIK. FLWILLAERT HENDRIK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLWILLAERT HENDRIK op de google maps. Adres en contacten FLWILLAERT HENDRIK
Location of FLWILLAERT HENDRIK on the google maps. Address and contacts of FLWILLAERT HENDRIK

Andere gerelateerde bedrijven als come FLWILLAERT HENDRIK FLWILLAERT HENDRIK: CAPICH | Milady | de Bilderling Georges | AUGUST VAN REGENMORTEL | MAISON VANDENHOVEN

Other related companies as FLWILLAERT HENDRIK: CAPICH | Milady | de Bilderling Georges | AUGUST VAN REGENMORTEL | MAISON VANDENHOVEN

FLWILLAERT HENDRIK is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLWILLAERT HENDRIK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01143920898. Het bedrijf FLWILLAERT HENDRIK bevindt zich op het adres: Meierie 23 8792 Waregem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 914,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 418,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Textiles & Clothing. Producten gemaakt in FLWILLAERT HENDRIK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLWILLAERT HENDRIK is Voedingswinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLWILLAERT HENDRIK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLWILLAERT HENDRIK, openstaande posities, locatie van FLWILLAERT HENDRIK op de kaart.

FLWILLAERT HENDRIK is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLWILLAERT HENDRIK, company assigned to the tax number BE01143920898. The company FLWILLAERT HENDRIK is located at the address: Meierie 23 8792 Waregem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 914,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 418,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Textiles & Clothing. Products created in FLWILLAERT HENDRIK were not found.
The main activity of FLWILLAERT HENDRIK is Food Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLWILLAERT HENDRIK is not available. You also can look at reviews of FLWILLAERT HENDRIK, open positions, location of FLWILLAERT HENDRIK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLWILLAERT HENDRIK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLWILLAERT HENDRIK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLWILLAERT HENDRIK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLWILLAERT HENDRIK, employees, financial statistics.