BRAMS ROBERT & Cie SA-NV

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • BRAMS ROBERT & Cie SA-NV
Private companiesFood and Kindred Products • BRAMS ROBERT & Cie SA-NV

Contactgegevens BRAMS ROBERT & Cie SA-NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRAMS ROBERT & Cie SA-NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRAMS ROBERT & Cie SA-NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue au Bois 569; 1150; Bruxelles (Woluwe-Saint-Pierre), België

Telefoon (phone): 02 770 52 78 (+32-02 770 52 78) 02 770 52 78 (+32-02 770 52 78)

Fax (fax): 02 770 04 11 (+32-02 770 04 11) 02 770 04 11 (+32-02 770 04 11)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRAMS ROBERT & Cie SA-NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRAMS ROBERT & Cie SA-NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRAMS ROBERT & Cie SA-NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRAMS ROBERT & Cie SA-NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRAMS ROBERT & Cie SA-NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRAMS ROBERT & Cie SA-NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRAMS ROBERT & Cie SA-NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRAMS ROBERT & Cie SA-NV
Products information BRAMS ROBERT & Cie SA-NV

BTW identificatienummer (tax): BE09261169433
Ondernemingsnummer: 4039093017
Hoofdstad (capital): 142,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 772,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Monuments - Memorial; Marble & granite works; Stone cutters

Product categorie (product category): Marble, granite and natural stone

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRAMS ROBERT & Cie SA-NV
(Get full report from official database of BE for BRAMS ROBERT & Cie SA-NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRAMS ROBERT & Cie SA-NV
Addition kinds of activities for BRAMS ROBERT & Cie SA-NV

28790110. Schapen dips, chemisch | Sheep dips, chemical
34460100. Trappen, brand ontsnapt, balkons, relingen en ladders | Stairs, fire escapes, balconies, railings, and ladders
36990105. Dynamotrons | Dynamotrons
51480101. Banaan rijping | Banana ripening
80110301. Groepsgesondheidsvereniging | Group health association

Werken bij BRAMS ROBERT & Cie SA-NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRAMS ROBERT & Cie SA-NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRAMS ROBERT & Cie SA-NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRAMS ROBERT & Cie SA-NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Flexi Jobber Kledingswinkel te Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een leuke klingswinkel te Sint-Katelijne-Waver zijn we op zoek naar een persoon die onder flexi-job wil bijwerken.

  • ALLROUND BEDIENDE WEEGBRUG BOUW PREVENTIENIVEAU III (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO Roeselare Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Roeselare zijn wij op zoek naar een technisch administratief bediende; Je zal instaan voor alle administratie omtrent: - Grondbank - Copro - weegbrug - tracimat - en nog andere allerhande administratieve taken.

  • Allround lasser (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote speler in de outsourcingswereld, zijn wij op zoek naar een allround lasser. Je zal vooral met de TIG lassen. Het kan voorkomen dat je in ploeg moet werken. Je kan plan lezen.

  • Bekister (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de vacature als bekister regio Scherpenheuvel-Diest-Bekkevoort neemt de volgende taken voor zijn rekening: je bent verantwoordelijk voor het bekisten van ruwbouwwerken; je wordt 's ochtends opgepikt regio Scherpenheuvel-Diest-Bekkevoort; je krijgt op de verschillende werven zelf opleiding van ervaren collega-bekisters; je past de veiligheidsregels strikt toe en je werkt in goede verstandhouding met je collega's.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint-Martens-Latem 16u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken, strijken en de dagdagelijkse huishoudelijke taken. Planning kan besproken worden met het gezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: t-interim

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp, voor REGIO HALLE: Lembeek, Buizingen, Dworp, Sint-Pieters-Leeuw,..., doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Werken als huishoudhulp: • Je kan zelfstandig werken • Je hebt verantwoordelijkheidszin • Je bent flexibel en klantvriendelijk • Eigen vervoer (wagen - bromfiets) is een must, anders vergoeding vervoerkosten

  • Jobstudenten winkelmedewerker te Roeselare - woensdag of tijdens weekends/vakanties (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een warenhuis in Roeselare zijn we op zoek naar studenten die graag een centje bijverdienen op woensdagen, of tijdens het weekend/schoolvakanties. Afhankelijk van de afdeling waar je terecht komt, krijg je andere taken. Deze taken kunnen als volgt zijn: - De kassa bij het begin van de werkdag controleren - De kassa-inhoud bij sluiting tellen - De klant verwelkomen - De verkoop van artikels registreren (lezen van barcodes, prijzen invoeren, ...) - Betalingen ontvangen - Producten of artikels in de winkelrekken plaatsen en aanvullen - Klanten helpen en bedienen

  • SALES ADVISORS (weekendhulp) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: H & M

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar Sales Advisors (m/v) in Antwerpen centrum! Ben je klaar voor een klantgerichte carrière vol actie in het hart van ons bedrijf? Vind jouw ideale job in een internationale fashionomgeving die steeds in ontwikkeling is en waar je door uitstekende klantenservice de meest optimale shopping ervaring kunt creëren. We bieden jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Je verantwoordelijkheden Behalve heel veel fun, horen bij de job van Sales Advisor bij H&M heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do’-lijstje staan volgende taken: • Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa • Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. • Aan de kassa werken • De levering verwerken en goederen uitpakken • De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen • Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan • In team werken en actief je collega’s ondersteunen en helpen Je profiel We geloven dat jij, net als iedereen bij H&M, een verkoopgerichte, sociale, communicatieve, en ambitieuze team player bent, boordevol energie en optimisme. Je beschikt over de volgende persoonlijke kwaliteiten: • Je kunt klanten en collega’s op een vriendelijke en behulpzame manier benaderen. • Je bent in staat om verkoopopportuniteiten te herkennen en het aanbod van H&M te maximaliseren • Je staat open voor feedback en kan op een duidelijke en oprechte manier communiceren met je team en managers • Je kunt verschillende taken tegelijkertijd uitvoeren en kan omgaan met een hoge werkdruk • Je beschikt over de energie en ambitie om je taken op een efficiënte en geschikte manier af te werken • Je bent bereid om bij te leren en te verbeteren Interessant? Dit is je kans op een buitengewone carrière!

  • Balieverkoper (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    • Met enthousiasme klanten aan de balie ondersteunen alsook degenen die telefonisch contact opnemen. • Op een nauwkeurige wijze orders op een snelle, maar vooral correcte manier verwerken zodat de klant tijdig de juiste goederen ontvangt. • Bestellingen klaarzetten en inputten, leveringen controleren, goederen laden en lossen, stocktellingen uitvoeren en het magazijn netjes houden.

  • Management Assistant (m/v) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: RAINBOW RESOURCES GROUP

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een administratieve duizendpoot om de litigatieafdeling te ondersteunen. Als Management Assistant zorg je ervoor dat de organisatie van het team en de administratie binnen het bedrijf soepel verloopt. Je helpt bij alle secretariële taken en staat in contact met klanten. Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden behelzen: De coördinatie van de agenda's van de advocaten, alsook van alle interne en externe vergaderingen en het bijwonen van conferenties en trainingen, zakenlunches en Europese reizen; Correspondentie en het opstellen van van rapporten en meningen, inclusief dicaten; Het handhaven van een zeer efficiënte klantendatabase en archiveringssysteemcorrespondentie; Het voorbereiden van vergaderingen door materiaal (bibliotheek- en internetonderzoek) voor vergaderingen te verzamelingen en PowerPoint-presentaties op te stellen; Het professioneel omgaan met andere administratieve taken en het contact opnemen met onze ondersteuningsmedewerkers: voorbereiden van timesheets, uitgaven, facturering, enz.; Het aanspreekpunt zijn voor klanten en verschillende afdelingen.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in de regio Leuven - Kessel-Lo (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in de regio Leuven - Kessel-Lo. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

  • Florist-Floriste (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: GARDESIGN

    Type: Flexijob

    Jouw taken in onze winkel: bloemen kuisen vazen kuisen winkel schikken winkel ordelijk houden

Zoek naar antwoorden van BRAMS ROBERT & Cie SA-NV in sociale netwerken
Look for responds of BRAMS ROBERT & Cie SA-NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRAMS ROBERT & Cie SA-NV. Laat een reactie achter voor BRAMS ROBERT & Cie SA-NV. BRAMS ROBERT & Cie SA-NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRAMS ROBERT & Cie SA-NV. Leave a respond for BRAMS ROBERT & Cie SA-NV. BRAMS ROBERT & Cie SA-NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRAMS ROBERT & Cie SA-NV op de google maps. Adres en contacten BRAMS ROBERT & Cie SA-NV
Location of BRAMS ROBERT & Cie SA-NV on the google maps. Address and contacts of BRAMS ROBERT & Cie SA-NV

Andere gerelateerde bedrijven als come BRAMS ROBERT & Cie SA-NV BRAMS ROBERT & Cie SA-NV: Cres ASBL | FA. SOUND & LIGHT PROD. | Daem Catherine | Kara | PETERCAM SA-NV

Other related companies as BRAMS ROBERT & Cie SA-NV: Cres ASBL | FA. SOUND & LIGHT PROD. | Daem Catherine | Kara | PETERCAM SA-NV

BRAMS ROBERT & Cie SA-NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRAMS ROBERT & Cie SA-NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09261169433. Het bedrijf BRAMS ROBERT & Cie SA-NV bevindt zich op het adres: Rue au Bois 569; 1150; Bruxelles (Woluwe-Saint-Pierre). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 142,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 772,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Marble, granite and natural stone. Lijst met producten zijn Monuments - Memorial; Marble & granite works; Stone cutters.
De hoofdactiviteit van BRAMS ROBERT & Cie SA-NV is Food and Kindred Products, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRAMS ROBERT & Cie SA-NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRAMS ROBERT & Cie SA-NV, openstaande posities, locatie van BRAMS ROBERT & Cie SA-NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BRAMS ROBERT & Cie SA-NV is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRAMS ROBERT & Cie SA-NV, company assigned to the tax number BE09261169433. The company BRAMS ROBERT & Cie SA-NV is located at the address: Rue au Bois 569; 1150; Bruxelles (Woluwe-Saint-Pierre). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 142,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 772,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Marble, granite and natural stone. List of products are Monuments - Memorial; Marble & granite works; Stone cutters.
The main activity of BRAMS ROBERT & Cie SA-NV is Food and Kindred Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BRAMS ROBERT & Cie SA-NV is not available. You also can look at reviews of BRAMS ROBERT & Cie SA-NV, open positions, location of BRAMS ROBERT & Cie SA-NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRAMS ROBERT & Cie SA-NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRAMS ROBERT & Cie SA-NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRAMS ROBERT & Cie SA-NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRAMS ROBERT & Cie SA-NV, employees, financial statistics.