Van Reeth-Hoefkens B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • Van Reeth-Hoefkens B.V.B.A.
Private companiesGeneral Merchandise Stores • Van Reeth-Hoefkens B.V.B.A.

Contactgegevens Van Reeth-Hoefkens B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Reeth-Hoefkens B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Reeth-Hoefkens B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Antwerpsesteenweg 88 2840 Rumst, België

Telefoon (phone): 15 (+32-15) 15 (+32-15)

Fax (fax): 15 (+32-15) 15 (+32-15)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Reeth-Hoefkens B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Reeth-Hoefkens B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Reeth-Hoefkens B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Reeth-Hoefkens B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Reeth-Hoefkens B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Reeth-Hoefkens B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Reeth-Hoefkens B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Reeth-Hoefkens B.V.B.A.
Products information Van Reeth-Hoefkens B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE02652343750
Ondernemingsnummer: 8594573974
Hoofdstad (capital): 440,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 373,000 EUR
Werknemers (employees): 16 to 25
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Natural stones; Sepulchral monuments; Stone working

Product categorie (product category): Marble Works

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Reeth-Hoefkens B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Van Reeth-Hoefkens B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Reeth-Hoefkens B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Van Reeth-Hoefkens B.V.B.A.

22999904. Vet, wol | Grease, wool
25140206. Tafels, huishouden: metaal | Tables, household: metal
38420405. Baarmoederhalsbanden | Cervical collars
38449907. Kernbestralingsapparatuur | Nuclear irradiation equipment
38510000. Oogheelkundige goederen | Ophthalmic goods

Werken bij Van Reeth-Hoefkens B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Reeth-Hoefkens B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Reeth-Hoefkens B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Reeth-Hoefkens B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Documentation Agent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP MARITIEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen deze functie sta je in voor : * Opvragen en verwerken van B/L instructies. * Opmaken en versturen van draft B/L, finaliseren en uitstellen van B/L. * Consolideren en verder afhandelen van gegevens van verscheepte containers rekening houdend met de geldende voorschriften. * Nazorg op het vlak van documentatie (manifestcorrectors), in overleg met Principaal en lokale agenten op bestemming.

  • Operator pers (twee ploegen) (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator persen werk je in een heel warme omgeving (ovens). Je rolt de rollen rubber die van de persen komen over op de band. Je inspecteert de rollen ook visueel op eventuele afwijkingen. Je houdt de werkplaats ordelijk en netjes. Je werkt op een veilige kwaliteitsbewuste en milieuvriendelijke wijze.

  • Accounts receivable officer m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen in Vilvoorde, een ambitieuze, succesvolle en groeiende professionele werkomgeving met grote ambitie in informatietechnologie, zoeken we een Accounts Receivable Officer m/v. De Accounts Receivable Officer is verantwoordelijk voor: het controleren van de debiteurenrekeningen het telefonisch te woord staan van de klanten het ondersteunen en begeleiden van de tijdige verwerking van alle boekhoudstukken het opmaken van diverse rapportages het registreren van klachten het behandelen van credit checks volgens procedure het uitvoeren van diverse administratieve taken zoals behandeling van domiciliaties,aanmaningen,...

  • Chauffeur C/CE (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je laadt goederen in de vrachtwagen en levert deze af bij klanten Bij aflevering neem je de nodige bonnen, handtekeningen en betalingen in ontvangst Je communiceert vlot met de transportafdeling Dagelijks heb je 25 à 30 stops

  • Huishoudhulp/Poetshulp Gingelom (met dienstencheques) (GINGELOM)

    Regio: GINGELOM

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wevelgem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis; schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent verkoop (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Studentenjob

    Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat.  Je helpt mee bij het verwerken van leveringen. Je zorgt ervoor dat klanten geholpen worden en met een tevreden gevoel de winkel verlaten. Je helpt aan de paskamers en staat klanten te woord. Je rekent correct af aan de kassa. 

  • Modebewuste student voor zaterdagwerk (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingswinkel gelegen te Sint-Katelijne-Waver zijn wij op zoek naar een modebewuste student die kan werken op zaterdag van 10-17 uur.

  • Boutique Merchandiser NESPRESSO - LEUVEN (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en hands-on? Dan heeft Europromotion NV dé perfecte job voor jou! Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die als merchandiser in de Boutique van NESPRESSO willen werken. Als Boutique Merchandiser maak je de bestellingen nauwkeurig klaar en vul je de 'walls' aan met de diverse capsules. Ook openstaande vacatures in volgende regio's: Leuven - Brussel - Woluwe - Antwerpen - Wijnegem - Luik - Brugge Welke dagen? Voltijds of deeltijds? Dit is samen te bespreken/overleggen: stuur ons hiervoor alvast een e-mail met je beschikbaarheden, aub (welke weekdagen, zaterdagen, zondagen,..): [email protected] Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • LANDMETER - EXPERT (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: LANDMETERSBUREEL DE BRABANDER

    Type: Vaste Job

    Ons landmetersbureel is op zoek naar een gemotiveerd medewerker voor het meten van gronden, infrastructuren, diverse netwerken en bestaande of te bouwen projecten op. Stelt plannen en inplantingskaarten van projecten op. Werkt volgens de veiligheidsregels en regelgeving. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: de waarde van grondbezit inschatten.

  • Mechanicien oldtimers (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: Soetewei

    Type: Vaste Job

    Je job bestaat in het herstellen en restaureren van voornamelijk de mechanische kant van oldtimer tractoren, auto's, vrachtwagens en meer. Wij zijn een klein bedrijf dat een wereldspeler is in de internationale handel van voornamelijk antieke tractoren. Ijzeren wielen, stoom, petroleum.. zijn voor ons dagelijkse kost maar we gaan zo jong als de jaren 80. Wij doen tevens ook auto's en vrachtwagens van voor de oorlog (liefst voor de eerste). Om een idee te krijgen van wat we doen: www.happyoldiron.com

  • PROJECTMANAGER B2B (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als projectmanager ben je de ambassadeur van het bedrijf: Je verkent de markt en bouw zo een netwerk uit van vastgoedpromotoren Je beheert je klantenportefeuille van A tot Z Je geeft advies op maat Je tekent de plannen uit (3D) Complete en gedetailleerde prijsbestekken uitwerken De bestelling (beschikbaarheid van producten, leveringstermijn, behandeling van klachten, ...) en de klanten (acties, tevredenheidsenquêtes, aanmaningen, ...) opvolgen Een vooruitgangstraject voorstellen Het commerciële voorstel uitstippelen Trefwoorden: advies, keuken, op maat van de klant,3D plan, offertes, commercieel, klantenbinding, ...   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf dat al jaren actief is in de verkoop van keukens en elektrische keukenapparatuur. Onze klant tracht de beste verhouding aan te bieden tussen design, kwaliteit en prijs en dit alles volledig op maat van haar klanten. Momenteel zijn we op zoek naar een projectmanager B2B voor de regio Oost- en West-Vlaanderen (m/v).  

Zoek naar antwoorden van Van Reeth-Hoefkens B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Van Reeth-Hoefkens B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Reeth-Hoefkens B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Van Reeth-Hoefkens B.V.B.A.. Van Reeth-Hoefkens B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Reeth-Hoefkens B.V.B.A.. Leave a respond for Van Reeth-Hoefkens B.V.B.A.. Van Reeth-Hoefkens B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Reeth-Hoefkens B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Van Reeth-Hoefkens B.V.B.A.
Location of Van Reeth-Hoefkens B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Van Reeth-Hoefkens B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Reeth-Hoefkens B.V.B.A. Van Reeth-Hoefkens B.V.B.A.: R.H.C. VICTORY | KUIFEEND (ANTWERPEN) | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | ZAKENKANTOOR DEREYMAEKER | Gillot D

Other related companies as Van Reeth-Hoefkens B.V.B.A.: R.H.C. VICTORY | KUIFEEND (ANTWERPEN) | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | ZAKENKANTOOR DEREYMAEKER | Gillot D

Van Reeth-Hoefkens B.V.B.A. is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Reeth-Hoefkens B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02652343750. Het bedrijf Van Reeth-Hoefkens B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Antwerpsesteenweg 88 2840 Rumst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 16 to 25 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 440,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 373,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Marble Works. Lijst met producten zijn Natural stones; Sepulchral monuments; Stone working.
De hoofdactiviteit van Van Reeth-Hoefkens B.V.B.A. is Algemene Merchandise Stores, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Reeth-Hoefkens B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Reeth-Hoefkens B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Van Reeth-Hoefkens B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Reeth-Hoefkens B.V.B.A. is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Reeth-Hoefkens B.V.B.A., company assigned to the tax number BE02652343750. The company Van Reeth-Hoefkens B.V.B.A. is located at the address: Antwerpsesteenweg 88 2840 Rumst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 16 to 25 employees work in this company. Capital - 440,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 373,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Marble Works. List of products are Natural stones; Sepulchral monuments; Stone working.
The main activity of Van Reeth-Hoefkens B.V.B.A. is General Merchandise Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Reeth-Hoefkens B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Van Reeth-Hoefkens B.V.B.A., open positions, location of Van Reeth-Hoefkens B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Reeth-Hoefkens B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Reeth-Hoefkens B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Reeth-Hoefkens B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Reeth-Hoefkens B.V.B.A., employees, financial statistics.