Goossens Marc

Contactgegevens Goossens Marc: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Goossens Marc: address, phone, fax, email, website, opening hours

Goossens Marc

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Korenveld 11; 2520; Ranst, België

Telefoon (phone): 03 485 82 22; 0496 20 51 78 (+32-03 485 82 22; 0496 20 51 78) 03 485 82 22; 0496 20 51 78 (+32-03 485 82 22; 0496 20 51 78)

Fax (fax): 0496 20 51 78; 03 485 82 22 (+32-0496 20 51 78; 03 485 82 22) 0496 20 51 78; 03 485 82 22 (+32-0496 20 51 78; 03 485 82 22)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Goossens Marc: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Goossens Marc"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Goossens Marc"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Goossens Marc, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Goossens Marc. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Goossens Marc, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Goossens Marc. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Goossens Marc
Products information Goossens Marc

BTW identificatienummer (tax): BE03353271484
Ondernemingsnummer: 1200775146
Hoofdstad (capital): 666,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 682,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Fireplaces - Ornamental & open; Floor layers & mosaicists

Product categorie (product category): Marble and granite works

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Goossens Marc
(Get full report from official database of BE for Goossens Marc)

Aanvulling soorten activiteiten voor Goossens Marc
Addition kinds of activities for Goossens Marc

267599. Afgesneden papier en karton, niet inbegrepen | Die-cut paper and board, nec
20510203. Charlotte Russe, bakkerijproduct: behalve bevroren | Charlotte russe, bakery product: except frozen
22820205. Polypropyleenfilamentgarens: draaien, wikkelen, enz. | Polypropylene filament yarn: twisting, winding, etc.
33310000. Primaire koper | Primary copper
39490301. Dumbbells en andere gewichtheffen apparatuur | Dumbbells and other weightlifting equipment
62890100. Beschermende commissies | Protective committees
86410502. Huiseigenarenvereniging | Homeowners' association
92210400. Politie bescherming, niveau van overheid | Police protection, level of government

Werken bij Goossens Marc: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Goossens Marc: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Goossens Marc. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Goossens Marc. Looking for open vacancies in other companies

  • Storingstechnieker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de storingsbrigade van onze klant Echo, betonbedrijf en gevestigde waarde te Houthalen, zoeken wij een storingstechnieker. Na een interne opleiding  maak je deel uit van het onderhoudsteam (vaste wisselpost). Samen met je collega’s sta je in voor het minimaliseren van stilstanden in het productieproces door vooral elektrische storingen. Je staat in voor het preventief onderhoud.  Uiteraard komen mechanische storingen ook aan bod. Echo heeft een breed gamma aan machines in een geautomatiseerd machinepark. Verder sta je, samen met je collega's, in voor de jaarlijkse revisies van het machinepark.

  • Chef kok Bedrijfsrestaurant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor:  - het aansturen en begeleiden van de keukenmedewerkers en/of chefs - de activiteit in de keuken organiseren en coördineren - optimaal food-cost beheer - Kleine administratieve taken uitvoeren   Bedrijfsprofiel: Voor een groeiend bedrijf in de BENELUX zijn we op zoek naar getalenteerde, gemotiveerde medewerker die eten en drinken de rol geeft die het verdient.    

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in KONTICH - uitstekend betaald (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste thuishulp/poetshulp (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Gemotiveerde student(e) kantoor Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor te Aarschot zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde student voor ons team te versterken. Minstens één dag per week, met voorkeur meerdere dagen. Je krijgt een zeer uitgebreide waaier aan taken toegewezen: - het opbellen en telefonisch screenen van kandidaten - kandidaten inschrijven, screenen en matchen met de juiste vacature - administratieve ondersteuning naar de consulenten toe - telefonische oproepen beantwoorden, klantencontact - vacatures online plaatsen ...

  • Magazijnier student Katoen Natie (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke firma zijn we op zoek naar studenten die een aantal dagen of één dag in de week beschikbaar zijn. Afhankelijk van de afdeling waarin je zal worden ingeschakeld bestaat jouw taak uit algemeen magazijnswerk: orderpicking, opkuiswerk, laden en lossen.

  • Student kelner brasserie (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een leuke brasserie, zijn wij opzoek naar een student om de zaalbediending te versterken. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : gasten te ontvangen bestellingen op te nemen bestellingen klaar te maken op te dienen en af te ruimen betalingen ontvangen

  • Gezocht: Jong en sociaal geweld voor in de eventsector (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Studentenjob

    Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector zijn wij op zoek naar het jonge geweld. Je staat in voor het ontvangen van de mogelijke klanten; JE BENT BESCHIKBAAR OP 17/11 DE HELE DAG! je biedt ze een drankje aan; je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid; je bent gewoon je mooie zelf; je bent flexibel om dagen in de week of in het weekend te werken.

  • Stagiaire/Studenten (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ADEQUAT AALST

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten voor 1 of meer dagen per week te werken op ons kantoor te Aalst. We zijn zeer flexibel naar uren en dagen toe, dit kan in halve dagen of hele dagen, dit tussen maandag en vrijdag. Je taken zullen zijn: - Telefoons aannemen en doorverbinden met de juiste persoon; - Kandidaten zoeken - Algemene administratie Profiel Vrij op weekdagen; Studentenstatuut; Gemotiveerd; Niet bang om te telefoneren.

  • Docent Nederlands (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen (Ninove - Geraardsbergen - Zottegem) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk Oost-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • Vastgoedmakelaar verkoop woonvastgoed (m/v) regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als commercieel talent maak je jou thuis in de regio van Gent: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop en te huur uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal, de ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

Zoek naar antwoorden van Goossens Marc in sociale netwerken
Look for responds of Goossens Marc in social networks

Lees alle opmerkingen voor Goossens Marc. Laat een reactie achter voor Goossens Marc. Goossens Marc bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Goossens Marc. Leave a respond for Goossens Marc. Goossens Marc on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Goossens Marc op de google maps. Adres en contacten Goossens Marc
Location of Goossens Marc on the google maps. Address and contacts of Goossens Marc

Andere gerelateerde bedrijven als come Goossens Marc Goossens Marc: CENTRE CULTUREL DE SERAING | RESTAURANT DE LA GARE | BAUHAUS | THE ROWLAND COMPANY | Anker (Den)

Other related companies as Goossens Marc: CENTRE CULTUREL DE SERAING | RESTAURANT DE LA GARE | BAUHAUS | THE ROWLAND COMPANY | Anker (Den)

Goossens Marc is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Goossens Marc, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03353271484. Het bedrijf Goossens Marc bevindt zich op het adres: Korenveld 11; 2520; Ranst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 666,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 682,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Marble and granite works. Lijst met producten zijn Fireplaces - Ornamental & open; Floor layers & mosaicists.
De hoofdactiviteit van Goossens Marc is Leder- en leerproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Goossens Marc is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Goossens Marc, openstaande posities, locatie van Goossens Marc op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Goossens Marc is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Goossens Marc, company assigned to the tax number BE03353271484. The company Goossens Marc is located at the address: Korenveld 11; 2520; Ranst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 666,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 682,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Marble and granite works. List of products are Fireplaces - Ornamental & open; Floor layers & mosaicists.
The main activity of Goossens Marc is Leather and Leather Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Goossens Marc is not available. You also can look at reviews of Goossens Marc, open positions, location of Goossens Marc on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Goossens Marc, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Goossens Marc, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Goossens Marc, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Goossens Marc, employees, financial statistics.