ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN
Private companiesFurniture and Fixtures • ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN

Contactgegevens ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bilzersteenweg 6; 3730; Hoeselt, België

Telefoon (phone): 089 51 10 77 (+32-089 51 10 77) 089 51 10 77 (+32-089 51 10 77)

Fax (fax): 089 51 10 78 (+32-089 51 10 78) 089 51 10 78 (+32-089 51 10 78)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN
Products information ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN

BTW identificatienummer (tax): BE06904602050
Ondernemingsnummer: 5932037353
Hoofdstad (capital): 841,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 436,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Marble, granite & natural stone; Fireplaces - Ornamental & open; Tiles

Product categorie (product category): Marble and granite works

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN
(Get full report from official database of BE for ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN
Addition kinds of activities for ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN

336602. propellers | Propellers
824399. Dataverwerking scholen, nec | Data processing schools, nec
20649918. Popcornballetjes of andere behandelde popcornproducten | Popcorn balls or other treated popcorn products
20999908. Emulgatoren, voedsel | Emulsifiers, food
22110600. Tapijtwerk, tapijtwerk en wandbekleding: katoen | Upholstery, tapestry and wall coverings: cotton
24990807. Polen, hout | Poles, wood
35539915. Sjaalmachines, houtbewerking | Scarfing machines, woodworking
36340304. Ventilators, elektrisch: bureau | Fans, electric: desk

Werken bij ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE optie vast afzetcontainers (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma aan de kust zijn we op zoek naar een chauffeur CE die wil rijden met afzetcontainers. Het is de bedoeling dat je enkel moet rijden in West-Vlaanderen (regio Bredene, De Haan, Oostende). Het gaat over dagritten : 10u tot 11u per dag. Je start ten vroegste om 6u 's morgens. Nederlandse kennis is belangrijk want de klanten spreken vaak geen Frans of andere talen.

  • Magazijnier/winkelmedewerker/ Hamont-Achel (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gespecialiseerd in dier en tuin producten gelegen in Hamont-Achel zijn we dringend op zoek naar een winkelmedewerker/ Magazijnier. U helpt mee met de bediening van de klanten in de winkel maar ook in het magazijn. Kennis hebben van het fifo-systeem is een pluspunt alsook ervaring met het bedienen van een heftruck. U werkt tijdens de openingsuren van de winkel, dus ook op zaterdag met een vrije dag in de week ter compensatie. Optie vast!!

  • Onderhoudstechnieker- (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    · Zowel preventief als curatief sta je in voor het onderhoud van de ventilatie installaties in residentiële projecten, voornamelijk bij particulieren. Tot het takenpakket horen: reinigen van de ventilator, vervangen filters, reinigen warmtewisselaar en reinigen van de kanalisatie in woningen en appartementen. · Je voert debietmeting uit en regelt het ventilatiesysteem terug af. · Storingen en defecten kan je vlot opsporen en verhelpen. · Je monteert en demonteert, herstelt en vervangt onderdelen.

  • Supervisor dispatching (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is al jarenlang een begrip op het vlak van verhuizen en logistiek. Door hun internationale karakter en groei zijn wij op zoek naar een supervisor voor de dispatching afdeling. Als supervisor ben jij verantwoordelijk voor de militaire verhuisopdrachten, zowel nationaal als internationaal. Daarnaast sta je in voor het commerciële luik dat hierbij komt kijken. Elke dag opnieuw streef jij daar een optimaal rendement van jou beschikbare middelen; Je weet dan ook als geen ander jouw team aan te sturen, de planningen op te maken en volgt alles nauwkeurig op. Een greep uit jouw takenpakket? - Je staat in voor het opmaken en opvolging van de planning. Samen met je team plan je de ritten en verkoopsopdrachten - Je hebt regelmatig contact met de chauffeurs, verhuizers en klanten. - Je stuurt je team bij waar nodig - Je volgt de administratie die bij het transport komt kijken op. - Je gaat steeds op zoek naar de meest efficiënte methodes en wegen - Je geniet van je koffie en de toffe babbel met je collega's

  • Klusjesman (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze polyvalente functie mag je rekenen op een afwisselende jobinhoud. Je taken omvatte onder meer : - Het algemeen onderhoud van het bedrijf (parking, koer, refter, trappenhal...). Dit houdt in vuilnisbakken en asbakken ledigen, vegen, toiletpapier aanvullen etc... - Je staat in voor het uitkuisen van regenereermachines en het kuisen van de omgeving rond de machines. - Je helpt mee met de technische dienst voor het lossen van tankwagens. - Je helpt mee buiten op de koer om afval met de heftruck te sorteren. - Je houdt een maandelijkse controle van de heftrucks (waterpeil en tellers nazien, controle van de banden, bijhouden data onderhoud...), alle luchtfilters van het bedrijf en de verschillende waterbehandelingen.

  • student/stagiair (m/v) (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: BABYBIEBELBOX

    Type: Studentenjob

    studenten (vanaf 18 jaar), volwassenonderwijs of stageplaats 1 of meerdere dagen per week (of bij mogelijkheid meerdere dagen in vakanties of wanneer je géén les hebt) Flexibele kinderverzorg(st)er om in ons kinderdagverblijf BABYBIEBELBOX te werken. Dagelijks zijn er maximum 46 kindjes aanwezig, met totaal 9 verzorg(st)ers. Elke dag is er een kinderverzorg(st)er extra aanwezig + ook de zaakvoerster is extra aanwezig.

  • Student Zondagsmarkt Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Heverlee. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

  • Jobstudent bediende - webshopmedewerker (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Studentenjob

    Heb jij een echte taalknobbel, wil je jouw communicatieve vaardigheden wat bijschaven en tegelijk heel wat leren over verschillende producten en thema¿s? Voor een winkel zijn we op zoek naar een jobstudent webshopmedewerker, voor in de weekends en vakanties. Je vult de omschrijvingen op de webshop aan. Jouw teksten zorgen voor een betere ervaring van de klant, zowel op als buiten onze website.Je vult de omschrijvingen en meta-gegevens in van producten, categorieën en webpagina¿s op onze webshop. Dit kan gaan van eetstoelen voor baby¿s tot isolatiematerialen voor het huis. Ook andere categorieën zoals speelgoed en dieren komen aan bod.

  • Test Lead (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: BRIGHTEST

    Type: Vaste Job

    Waar wij in geloven: Bij Brightest hebben we allemaal een passie voor software ontwikkeling en kwaliteit. We willen onze klanten helpen door op een innovatieve manier kwaliteitsvolle software op te leveren en te onderhouden. Wat zal je doen? Je uitmuntende communicatieve vaardigheden gebruiken om een brug te bouwen tussen business & IT Een teststrategie uitwerken en opvolgen Testresultaten analyseren, documenteren en presenteren Een team leiden Je stelt je flexibel op en hebt een groot aanpassingsvermogen, waardoor je in wisselende werkomgevingen snel je meerwaarde kan aantonen

  • MEERTALIG ADMINISTRATIEF COMMERCIEEL MEDEWERKER (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je biedt ondersteuning van a tot z. :  Je verzorgt de 1° lijnscontacten met de klanten Je maakt de offertes op en werkt deze administratief uit Je verzorgt de opvolging van de klanten, biedt maatwerk en service Je werkt nauw samen met de afdeling logistiek, boekhouding en productie Je vormt een hecht team met uw collega’s en manager om de beste service te kunnen bieden aan de klanten. Trefwoorden : Waasland, Sint Niklaas, Internationaal, support, facturen, hulpboekhouding, ERP, Navision, administratief bediende, Engels, Frans, organisatorisch, 4/5 , deeltijds, klanten,  ..... Bedrijfsprofiel: Onze klant, gevestigd in het Waasland,  dé specialist in hun vakgebied en dit op Internationaal vlak. Voor hen zijn wij op zoek naar een enthousiast  All round Administratief bediende  om hun back office team te vervolledigen.

  • Logopedist met specialisatie Stottertherapie (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. In juni 2018 hebben we een tweede multidisciplinaire groepspraktijk geopend in Lier. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien gewenst kan u in de twee praktijken werken, dus zowel in Mortsel als in Lier. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Productiemedewerker in de vaste avondploeg gezocht! (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Yes!talents Aalst is op dringend zoek naar een gemotiveerde productie-arbeider voor de avondploeg(16u00-24u00) Heb je technische feeling en je bent gemotiveerd? Dan ben jij de kracht die wij zoeken! Niet aarzelen en contacteer ons snel!

Zoek naar antwoorden van ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN in sociale netwerken
Look for responds of ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN. Laat een reactie achter voor ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN. ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN. Leave a respond for ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN. ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN op de google maps. Adres en contacten ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN
Location of ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN on the google maps. Address and contacts of ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN: Grusenmeyer E | FREDDY GEENENS | FA. KOLIBRIE | LILIANE POLLET | Devillers Ets

Other related companies as ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN: Grusenmeyer E | FREDDY GEENENS | FA. KOLIBRIE | LILIANE POLLET | Devillers Ets

ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06904602050. Het bedrijf ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN bevindt zich op het adres: Bilzersteenweg 6; 3730; Hoeselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 841,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 436,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Marble and granite works. Lijst met producten zijn Marble, granite & natural stone; Fireplaces - Ornamental & open; Tiles.
De hoofdactiviteit van ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN is Meubels en uitrustingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN, openstaande posities, locatie van ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN op de kaart.

ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN, company assigned to the tax number BE06904602050. The company ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN is located at the address: Bilzersteenweg 6; 3730; Hoeselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 841,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 436,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Marble and granite works. List of products are Marble, granite & natural stone; Fireplaces - Ornamental & open; Tiles.
The main activity of ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN is Furniture and Fixtures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN is not available. You also can look at reviews of ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN, open positions, location of ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDRE VANDEBOSCH NATUURSTEENWERKEN, employees, financial statistics.