Artrad Graphics

Contactgegevens Artrad Graphics: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Artrad Graphics: address, phone, fax, email, website, opening hours

Artrad Graphics

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Joseph Tirou 20-17; 6000; Charleroi, België

Telefoon (phone): 071 70 27 57; 0477 42 16 41 (+32-071 70 27 57; 0477 42 16 41) 071 70 27 57; 0477 42 16 41 (+32-071 70 27 57; 0477 42 16 41)

Fax (fax): 071 70 27 57 (+32-071 70 27 57) 071 70 27 57 (+32-071 70 27 57)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Artrad Graphics: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Artrad Graphics"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Artrad Graphics"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Artrad Graphics, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Artrad Graphics. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Artrad Graphics, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Artrad Graphics. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Artrad Graphics
Products information Artrad Graphics

BTW identificatienummer (tax): BE03409851074
Ondernemingsnummer: 8743438720
Hoofdstad (capital): 899,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 280,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Graphic designers; Translators

Product categorie (product category): Maps and plans

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Artrad Graphics
(Get full report from official database of BE for Artrad Graphics)

Aanvulling soorten activiteiten voor Artrad Graphics
Addition kinds of activities for Artrad Graphics

344402. Metalen ventilatie apparatuur | Metal ventilating equipment
01610202. Lima boerderij, groen | Lima bean farm, green
20130300. Worstjes en gerelateerde producten, uit gekocht vlees | Sausages and related products, from purchased meat
28330101. Anesthetica, in bulkvorm | Anesthetics, in bulk form
33120109. Distillaten, van chemische herwinningscokeovens | Distillates, from chemical recovery coke ovens
35810000. Automatische automaten | Automatic vending machines
36120109. Power transformers, elektrisch | Power transformers, electric
37140301. Bumpers en bumperettes, motorvoertuig | Bumpers and bumperettes, motor vehicle
91210204. Gemeenteraad | Town council

Werken bij Artrad Graphics: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Artrad Graphics: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Artrad Graphics. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Artrad Graphics. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopsmedewerker weekend, Boutersem (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bakkerij in Boutersem zoeken we een verantwoordelijke winkelmedewerker die in het weekend beschikbaar is. Je zal instaan voor een vlotte bediening van de klanten, onderhoud en aanvullen van de winkeltoog en het bedienen van de kassa. Afhankelijk van de drukte zal je zaterdagnamiddag en/of zondagvoormiddag worden ingeschakeld.

  • Wasserijmedewerker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een wasserij regio Waasland zijn wij op zoek naar een wasserijmedewerker.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oelegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Hasselt centrum (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Productiearbeider student | Zaterdag (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Meer zijn wij opzoek naar een student die +/- 2 zaterdagen in de maand wil werken als productiearbeider in een metaalverwerkend bedrijf. Je zal metaalprofielen inpakken Machines bijvullen ...

  • Jobstudent ADL-assistentie (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADO ICARUS

    Type: Studentenjob

    ADO Icarus vzw ondersteunt personen met een handicap die zelfstandig willen wonen en leven. ADO Icarus biedt hiervoor een ruime waaier van ondersteuningsvormen aan (ADL-assistentie, PAB-assistentie, thuisverpleging, aangepast vervoer, vrijwilligerswerk, …). Centraal staat de autonomie van de persoon om zijn leven zelf vorm te geven. Als ADL-assistent lever je assistentie in een dienst voor zelfstandig wonen aan personen met een lichamelijke beperking. Deze personen wonen in aangepaste woningen en beschikken over de nodige hulpmiddelen. Omwille van hun lichamelijke beperkingen, hebben deze personen hulp nodig bij het uitvoeren van een aantal dagelijkse handelingen. Zij kunnen, middels een oproepsysteem, 24/24u een beroep doen op ADL-assistentie (activiteiten van het dagelijks leven) of krijgen assistentie op afspraak. Alle woningen bevinden zich binnen een straal van een kilometer. Verplaatsingen worden met de fiets/te voet gedaan.

  • Bijlesgever kwantitatieve beleidsmethode (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor kwantitatieve beleidsmethode aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • GEMOTIVEERDE MONTAGEMEDEWERKERS (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Isomasters

    Type: Vaste Job

    We zoeken dringend medewerkers voor de montage van Isothermische ramen en deuren. Je hebt technisch inzicht en werkt in een 2- ploegenstelsel.

  • TRAINING ASSISTANT KONTICH (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: De opleidingsnoden van de contact center medewerkers in kaart brengen; Het analyseren van de trainingsnoden en vervolgens trainingen op basis daarvan ontwerpen en optimaliseren; Al het ondersteunende trainingmateriaal up-to-date houden en mee samenstellen; Nieuwe productkennis doorspelen aan de medewerkers zodat zij op de hoogte zijn; Data verzamelen en de trainingen achteraf ook administratief opvolgen; Meewerken aan procesverbeteringen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale marktspeler in zijn segment. Om hun groei verder te verzekeren zoeken wij voor hen een TRAINING ASSISTANT die verantwoordelijk is voor de trainingen en opleidingen voor de contact center medewerkers.

  • Hoofdverpleegkundige voor onze residentie Rubens (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: ORPEA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    ORPEA is één van de grootste aanbieders in de sector van de woonzorgcentra en assistentiewoningen in België met een internationaal karakter. Met een netwerk van meer dan 61 vestigingen en 7387 bedden zijn wij een gevestigde waarde en dit alles met een hart voor ouderenzorg. Naast onze Belgische vestigingen tellen wij ook meerder vestigingen gespreid over heel Europa. Frankrijk, Spanje, Italie, … zijn slechts enkele van de landen waar u onze enthousiaste medewerkers kan treffen. Onze steeds groeiende onderneming is steevast op zoek naar medewerkers om samen te sleutelen aan het Orpea-verhaal en onze visie verder uit te bouwen. Durf jij het aan om deel uit te maken van een dynamisch team? Heb jij zin om te vertoeven in een gezellige en huiselijke werkomgeving ? Maar nog belangrijker : Ben jij klaar om het lichtpunt te zijn en de beste vriend te worden van onze helden op pensioen? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Ter versterking van onze WZC Rubens te Mortsel zijn wij momenteel naarstig op zoek naar een Hoofdverpleegkundige De Hoofdverpleegkundige waarborgt en is verantwoordelijk voor de kwaliteitszorg met respect van de ethische en deontologische regels. Je waakt over de zorgprocedures. Je informeert de bewoners en hun familie omtrent de zorg. Je beheert de apotheek en de producten. Ook de voorbereiding van de geneesmiddelen behoren tot jouw verantwoordelijkheid. Je staat mee in voor het onthaal van nieuwe verpleegkundigen en volgt nauwkeurig hun evolutie op. Alsook ben jij het aanspreekpunt omtrent vorming. De planning volg jij mee op de voet en je bent de steun en toeverlaat voor jouw multidisciplinair team.

  • Osteopaat (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • zorgkundige maandopdracht (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als thuisverpleegkundige interim langere opdracht zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen de dagdagelijkse taken uitoefenen. Zo zal je een rond toebedeeld krijgen waar je patiënten zal bijstaan met wondzorg, geven van medicatie, stomazorg,.... 

Zoek naar antwoorden van Artrad Graphics in sociale netwerken
Look for responds of Artrad Graphics in social networks

Lees alle opmerkingen voor Artrad Graphics. Laat een reactie achter voor Artrad Graphics. Artrad Graphics bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Artrad Graphics. Leave a respond for Artrad Graphics. Artrad Graphics on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Artrad Graphics op de google maps. Adres en contacten Artrad Graphics
Location of Artrad Graphics on the google maps. Address and contacts of Artrad Graphics

Andere gerelateerde bedrijven als come Artrad Graphics Artrad Graphics: FRESON ET FILS SA | IMPRIMERIE WEISSENBRUCH | Dumont C | HENRY-DESPONTIN PHARMACIE | Dethi猫ge & Cie SA

Other related companies as Artrad Graphics: FRESON ET FILS SA | IMPRIMERIE WEISSENBRUCH | Dumont C | HENRY-DESPONTIN PHARMACIE | Dethi猫ge & Cie SA

Artrad Graphics is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Artrad Graphics, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03409851074. Het bedrijf Artrad Graphics bevindt zich op het adres: Boulevard Joseph Tirou 20-17; 6000; Charleroi. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 899,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 280,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Maps and plans. Lijst met producten zijn Graphic designers; Translators.
De hoofdactiviteit van Artrad Graphics is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Artrad Graphics is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Artrad Graphics, openstaande posities, locatie van Artrad Graphics op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Artrad Graphics is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Artrad Graphics, company assigned to the tax number BE03409851074. The company Artrad Graphics is located at the address: Boulevard Joseph Tirou 20-17; 6000; Charleroi. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 899,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 280,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Maps and plans. List of products are Graphic designers; Translators.
The main activity of Artrad Graphics is Nonclassifiable Establishments, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Artrad Graphics is not available. You also can look at reviews of Artrad Graphics, open positions, location of Artrad Graphics on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Artrad Graphics, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Artrad Graphics, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Artrad Graphics, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Artrad Graphics, employees, financial statistics.