Vartes

Contactgegevens Vartes: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vartes: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vartes

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Smalstraat 15; 3700; Tongeren (Rutten), België

Telefoon (phone): 012 24 16 18 (+32-012 24 16 18) 012 24 16 18 (+32-012 24 16 18)

Fax (fax): 012 26 42 94 (+32-012 26 42 94) 012 26 42 94 (+32-012 26 42 94)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vartes: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vartes"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vartes"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vartes, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vartes. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vartes, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vartes. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vartes
Products information Vartes

BTW identificatienummer (tax): BE04387084960
Ondernemingsnummer: 1834686279
Hoofdstad (capital): 897,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 319,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Vartes zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Management consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vartes
(Get full report from official database of BE for Vartes)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vartes
Addition kinds of activities for Vartes

411100. Lokale en voorstedelijke doorvoer | Local and suburban transit
32119900. Vlak glas | Flat glass, nec
37140114. Gastanks, motorvoertuig | Gas tanks, motor vehicle
39140112. Trofeeën, zilver | Trophies, silver
73890800. Mapmaking diensten | Mapmaking services

Werken bij Vartes: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vartes: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vartes. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vartes. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitscontroleur (2 ploegen) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat aan de slag als eindcontroleur kwaliteit en je werkt hierbij in twee ploegen. Uw takenpakket bestaat uit volgende opdrachten: - Nazien en keuren van geweven en gebreide stukken op afwijkingen en fouten op een nazichttafel. - Invoeren van weefsel/breisel in nazichttafel en aannaaien van stukken. - Bedienen van nazichttafel (voortbewegen weefsel, instellen van meterteller). - Merken van bepaalde fouten op het weefsel of breisel. - Vlekken verwijderen. - Beoordelen en aantekenen van geconstateerde fouten op de kwaliteitskaart (nazicht rapport: aantal, grootte, soort fout etc.).

  • Calculator Bouw M/V (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn we nog op zoek naar een calculator. - Je berekent wat betonvloeren in een bouwproject, een industrieel gebouw, een schoolgebouw, winkelcentrum etc ... of een gedeelte daarvan precies gaan kosten, rekening houdend met onder andere de kosten van bouwmaterialen, machines en de mensen die aan de betonvloeren gaan werken. - Het voorbereiden van projecten: de diverse materialen bestellen, de mensen en machines reserveren en  in detail het werk beschrijven voor degenen die het moeten uitvoeren. - In overleg met de assistent Sales Manager bepaal je vervolgens de juiste werkstrategie.

  • Orderpicker dag (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker sta je in voor het klaarzetten van de bestellingen aan de hand van een elektrische transpallet. Je haalt de juiste artikelen van de juiste lokatie. Je stapelt deze op de correcte manier op een pallet. Je stapelt de goederen in volgorde van de picklijst. Foute dozen plaats je terug op de juiste locatie. Daarnaast zorg je ook voor het proper houden van het magazijn.

  • Junior Accountant (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In samenwerking met een gemotiveerd team sta je in voor de uitvoering van de boekhouding. Jouw takenpaket omvat onder andere het verwerken van facturen, het verrichten van bankverrichtingen, het beheren van de betalingen, debiteuren, voorbereiding fiscale aangiften en het opmaken en analyseren van de balansen. De verwerking van deze financiële transacties voer je op een correcte manier uit. Het management verwacht dat je hen adviseert met jouw specifieke kennis in jouw vakgebied.

  • Onderhoudstechnieker * (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud aan de machines. U zorgt samen met je team dat het productieproces zo soepel mogelijk verloopt. Bij storingen, zorgt u dat die zo snel mogelijk worden opgelost. Deze kunnen zowel elektrisch, mechanisch, pneumatisch als hydraulisch van aard zijn.

  • Lasser (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gevarieerde job die bestaat uit lassen, plooien, knippen en ponsen. Je werkt zelfstandig de constructies af van plan tot eindproduct.

  • Senior Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf gelegen in Antwerpen is op zoek naar een autonome Senior Accountant. Heb je ervaring in de boekhouding van A tot Z en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Jouw takenpakket als Senior Accountant: Je neemt de volledige verantwoordelijkheid voor de boekhouding van A tot Z, gevoerd in Microsoft Dynamics AX (Axapta), van diverse vennootschappen en tijdelijke handelsvennootschappen voor je rekening. verwerken van de inkomende facturen dagelijks verwerken van de financiële verrichtingen beheer van het betalingsverkeer in KBC Reach inboeking van lonen, afschrijvingen etc. opvolgen van de grootboekrekeningen Je dient correct en tijdig de BTW- en intrastataangiften in (zowel België als Frankrijk); Je bent het intern aanspreekpunt voor de collega's voor boekhoudkundige en BTW gerichte problemen; Je beheert in samenspraak met de Financial Controller het cash management, en bereidt de betalingen voor ; Je assisteert de Financial Controller bij de maand- en jaarafsluitingen, begrotingen en forecasts, fiscale aangiften, interne en externe audits.. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Financial Controller en werk je als rechterhand met hem samen. Naast de operationele taken dien je door te groeien in je expertise én in je people skills om te evolueren naar een leidinggevende functie.

  • Student(e) reiniger in Gent-Zeehaven gezocht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf in Drongen zijn wij actief op zoek naar gemotiveerde studenten die als industrieel reiniger aan de slag willen gaan. Werken van 8-16u06 in Gent - Zeehaven. Het takenpakket zal bestaan uit het reinigen van vrachtwagens met een hogedrukreiniger.

  • CHAUFFEUR CE nationaal (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: VERGO

    Type: Vaste Job

    LEVEREN VAN KLANTEN MET EEN TREKKER - OPLEGGER CE - ADR ATTEST IS EEN VOORDEEL -

  • Werfleider electriciteit (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in elektriciteitswerken in gebouwen zijn we wegens uitbreiding op zoek naar een werfleider om de firma te versterken. Jouw taken bestaan uit : - opvolgen van werven en actieve deelname - bijwonen van werfvergaderingen - leiding geven aan techniekers - zelfstandig kunnen oplossen van problemen. Hiervoor krijg je een interne opleiding en sta je in nauw contact met de hoofdzetel.

  • Zelfstandige verkoper parfums (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de verkoop en promotie van onze exclusieve parfums zijn we opzoek naar ambitieuze verkopers. Via een uitgewerkt concept laat je de parfums testen

  • Professeur de FLE (cours du soir) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le CLL Centres de Langues, asbl créée par l'UCL il y a 30 ans, organise des formations pour entreprises, institutions publiques, adultes, enfants et adolescents. Le CLL enseigne 27 langues dans ses 4 centres et en entreprise. Il collabore avec plus de 500 formateurs diplômés.******* Le CLL recherche des formateurs en FLE (français langue étrangère) pour dispenser des cours à des adultes dans notre Centre de Bruxelles (Woluwe). == > 2 modules de cours: les mardi et jeudi de 18h30 à 20h30 et/ou le mercredi de 18h30 à 20h30 Fonction: - Vous dispensez des cours de français à des adultes (groupes de maximum 10 apprenants) dans notre Centre de Bruxelles (Woluwe) - Vous appliquez la méthode communicative et organisez diverses activités en vue d'amener les apprenants à s'exprimer - Vous accompagnez et motivez les étudiants dans leur apprentissage du français

Zoek naar antwoorden van Vartes in sociale netwerken
Look for responds of Vartes in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vartes. Laat een reactie achter voor Vartes. Vartes bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vartes. Leave a respond for Vartes. Vartes on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vartes op de google maps. Adres en contacten Vartes
Location of Vartes on the google maps. Address and contacts of Vartes

Andere gerelateerde bedrijven als come Vartes Vartes: ANN DHONT | Verzekeringen Detienne & Partners BVBA | BENEDIKT VAN BOSCH | PARKPOORT | Kaulmann H

Other related companies as Vartes: ANN DHONT | Verzekeringen Detienne & Partners BVBA | BENEDIKT VAN BOSCH | PARKPOORT | Kaulmann H

Vartes is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vartes, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04387084960. Het bedrijf Vartes bevindt zich op het adres: Smalstraat 15; 3700; Tongeren (Rutten). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 897,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 319,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Management consultants. Producten gemaakt in Vartes zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vartes is Motorvrachtvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vartes is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vartes, openstaande posities, locatie van Vartes op de kaart.

Vartes is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vartes, company assigned to the tax number BE04387084960. The company Vartes is located at the address: Smalstraat 15; 3700; Tongeren (Rutten). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 897,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 319,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Management consultants. Products created in Vartes were not found.
The main activity of Vartes is Motor Freight Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vartes is not available. You also can look at reviews of Vartes, open positions, location of Vartes on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vartes, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vartes, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vartes, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vartes, employees, financial statistics.