Van Schoonhoven BVBA

Contactgegevens Van Schoonhoven BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Schoonhoven BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Schoonhoven BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lichtaartseweg 219; 2200; Herentals, België

Telefoon (phone): 014 22 35 55 (+32-014 22 35 55) 014 22 35 55 (+32-014 22 35 55)

Fax (fax): 014 22 56 64 (+32-014 22 56 64) 014 22 56 64 (+32-014 22 56 64)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Schoonhoven BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Schoonhoven BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Schoonhoven BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Schoonhoven BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Schoonhoven BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Schoonhoven BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Schoonhoven BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Schoonhoven BVBA
Products information Van Schoonhoven BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03727630615
Ondernemingsnummer: 6456359863
Hoofdstad (capital): 868,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 729,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Van Schoonhoven BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Management consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Schoonhoven BVBA
(Get full report from official database of BE for Van Schoonhoven BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Schoonhoven BVBA
Addition kinds of activities for Van Schoonhoven BVBA

5122. Drugs, eigendomsrechten en diversen | Drugs, proprietaries, and sundries
07510200. Pluimvee diensten | Poultry services
22990306. Garen, specialiteit en nieuwigheid | Yarns, specialty and novelty
30890201. Flesjes, gegoten kunststoffen | Bottle caps, molded plastics
39490703. Helmen, atletisch | Helmets, athletic
87349911. Water test laboratorium | Water testing laboratory

Werken bij Van Schoonhoven BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Schoonhoven BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Schoonhoven BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Schoonhoven BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnicus - CW Mechelen (NMBS) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Leef jij je graag uit met het onderhouden en herstellen van een enorme diversiteit aan machines en installaties zoals spuitcabines, rolbruggen, korrelstraalcabines, industriële reinigingsmachines, hefvijzels, CNC-gestuurde frees- en kottermachines , lasinstallaties, …? Zoek je daarenboven een job waarbij je elke dag kan bijleren en heel zelfstandig in een klein team mag werken? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen voor het uitvoeren van zowel eenvoudige onderhoudstaken als voor complexe onderhoudswerkzaamheden. Je voert interventies uit aan elektromechanische machines en installaties. Je lost pannes en storingen op, samen met je team. Je realiseert geplande onderhoudswerken zoals het preventief vervangen van onderdelen. Je doet kleine revisies van onderdelen, vijzels, bewerkingsmachines, … .

  • Installateur van databekabeling (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten in de regio van Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde en flexibele medewerker. Je wordt ingeschakeld voor het uitvoeren van databekabelingswerken: Trekken van (glasvezel)kabels Uitvoeren van aansluitingen Je vertrekt steeds in een team van twee naar de verschillende werven, verspreid in gans België.

  • Magazijnier (m/v) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Eén van onze klanten uit Lommel is op zoek naar een magazijnier. Je zal werken in een koude omgeving (2-4 graden) met aangepaste kledij.

  • Operator afvulafdeling (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het afvullen van onze silicone in kokers. Je taak bestaat uit het opzetten van de kuip onder de pers, het instellen van verschillende parameters op de afvulmachine en de uitvoering van de eindcontrole op het product. Je volgt nauwkeurig de productspecificaties op en houdt de machine proper. Je hecht belang aan het afleveren van een kwaliteitsvol eindproduct.

  • Field Service Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor techniek en hou je van klantencontact? Ben je graag op de baan? Dan is deze functie misschien wel de ideale uitdaging voor je. Je staat voornamelijk in voor de installatie en het onderhoud van de elektronische betaaloplossingen bij de klanten in regio Brussel en je doet interventies voor acute storingen. Als vlotte communicator licht je de klant in over het gebruik van onze toepassingen en het voorkomen van storingen. Je ziet opportuniteiten bij de klanten en je kan hen informeren over welke toepassingen nog meer comfort bieden. Je kan in deze functie rekenen op een stevige back-up voor zowel planning en materiaal als voor technische ondersteuning door ons team van experten.

  • poetshulp regio Eke - Nazareth - Deinze - Asper - Gavere - Merelbeke (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Eke - Nazareth - Deinze - Asper - Gavere - Merelbeke. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

  • Huishoudhulp regio AALBEKE 19u à 32u (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Student zorgkundige in opleiding of verpleegkundige in opleiding - weekendwerk (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ZONNETIJ

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten die tijdens de weekends hulp kunnen bieden bij: de verzorging van bejaarden (helpen bij het wassen, aankleden, etc.) de maaltijdbegeleiding

  • PLOEGBAZEN sector Magazijninrichting (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: HARDY'S INDUSTRIES

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding aan een groep medewerkers op de werven. Je zorgt ervoor dat je team werkt volgens vastgestelde procedures. Je rapporteert dagelijks aan je manager over ondernomen acties. Je bent verantwoordelijk voor het bekendmaken van de veiligheidsvoorschriften en de naleving daarvan door je team. Je zorgt ervoor dat de dagelijkse taken door het team op tijd (planning) en volgens de juiste procedures / werkwijze worden uitgevoerd. Je werkt actief mee aan de verbetering van de resultaten. Je staat in voor de evaluatie en ontwikkeling van de aan jou toegewezen medewerkers. Je stuurt gedreven je team met het juiste organisatorisch inzicht. Je bent een flexibel lid van het team. Ook onder tijdsdruk handel je rustig en beheerst naar je mensen toe, zonder daarbij je doel/deadlines uit het oog te verliezen.

  • Projectleider machinebouw (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TecQuality Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in machinebouw regio Roeselare, zijn we momenteel op zoek naar een projectleider. Takenpakket: - je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en coördineren van verschillende projecten - je start vanaf het eerste klantencontact waarbij je ter plaatse de vraag van de klant analyseert, opmeet en aansluitend de lay-out of machine uittekent - je volgt het project op van A tot Z en stuurt bij waar nodig

  • Projectleider (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671385-inline.html?cid=Partner_VDAB Je zal terechtkomen in een groeiende KMO die heel sterk in zijn schoenen staat. Ze houden zich bezig met algemene ondernemingen en zoeken hiervoor een gemotiveerde projectleider binnen de afwerking. Het betreffende bedrijf heeft een vlakke structuur en biedt heel erg veel mogelijkheden tot opleiding en doorgroeimogelijkheden. Je ontvangt een aantrekkelijk loonpakket met tal van extralegale voordelen. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van projecten van ruwbouw tot afwerking. Je zal zowel technische, administratieve en financiële aspecten van de projecten beheren en voorbereiden. Als projectleider ben je het aanspreekpunt voor de opdrachtgever, de architect, de veiligheidscoördinator, onderaannemers, leveranciers en de arbeiders. Je zal erop toezien dat plannen gevolgd worden en kan zo de rendabiliteit van de projecten verzekeren. Deze zal je dan ook financieel volledig beheren. Je bent praktisch ingesteld en ziet toe op de veiligheid, organisatie, snelheid en juistheid van je werk.

  • Friturist (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Het Frit - Fontein

    Type: Flexijob

    Je bakt snacks en frietjes. Je beheert de kassa en neemt bestellingen op. Je verzorgt de mise en place van de toonbank. Je leeft de richtlijnen na inzake hygiëne, kwaliteit en veiligheid.

Zoek naar antwoorden van Van Schoonhoven BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van Schoonhoven BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Schoonhoven BVBA. Laat een reactie achter voor Van Schoonhoven BVBA. Van Schoonhoven BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Schoonhoven BVBA. Leave a respond for Van Schoonhoven BVBA. Van Schoonhoven BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Schoonhoven BVBA op de google maps. Adres en contacten Van Schoonhoven BVBA
Location of Van Schoonhoven BVBA on the google maps. Address and contacts of Van Schoonhoven BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Schoonhoven BVBA Van Schoonhoven BVBA: ADMB | ITB ENTERTAINMENT GROUP | KARLOS WATTEYNE | BOGAERT & PETIT | WILLY STRUYS

Other related companies as Van Schoonhoven BVBA: ADMB | ITB ENTERTAINMENT GROUP | KARLOS WATTEYNE | BOGAERT & PETIT | WILLY STRUYS

Van Schoonhoven BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Schoonhoven BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03727630615. Het bedrijf Van Schoonhoven BVBA bevindt zich op het adres: Lichtaartseweg 219; 2200; Herentals. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 868,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 729,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Management consultants. Producten gemaakt in Van Schoonhoven BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Schoonhoven BVBA is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Schoonhoven BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Schoonhoven BVBA, openstaande posities, locatie van Van Schoonhoven BVBA op de kaart.

Van Schoonhoven BVBA is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Schoonhoven BVBA, company assigned to the tax number BE03727630615. The company Van Schoonhoven BVBA is located at the address: Lichtaartseweg 219; 2200; Herentals. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 868,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 729,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Management consultants. Products created in Van Schoonhoven BVBA were not found.
The main activity of Van Schoonhoven BVBA is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Schoonhoven BVBA is not available. You also can look at reviews of Van Schoonhoven BVBA, open positions, location of Van Schoonhoven BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Schoonhoven BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Schoonhoven BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Schoonhoven BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Schoonhoven BVBA, employees, financial statistics.