SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE
Private companiesApparel and Accessory Stores • SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE

Contactgegevens SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Monceau Fontaine 42 Box 6; 6031; Charleroi (Monceau-sur-Sambre), België

Telefoon (phone): 071 53 28 30 (+32-071 53 28 30) 071 53 28 30 (+32-071 53 28 30)

Fax (fax): 071 53 28 31 (+32-071 53 28 31) 071 53 28 31 (+32-071 53 28 31)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE
Products information SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE

BTW identificatienummer (tax): BE04395050048
Ondernemingsnummer: 4818847656
Hoofdstad (capital): 327,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 150,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Professional & trade-union associations & federations

Product categorie (product category): Management consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE
(Get full report from official database of BE for SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE
Addition kinds of activities for SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE

265502. Vezelbakjes, trommels en containers | Fiber cans, drums, and containers
20460301. Maïs suiker | Corn sugar
28650111. Kleurstoffen: azine, azo, aziëzuur | Dyes: azine, azo, azoic
51480101. Banaan rijping | Banana ripening
76220300. Huishoudelijke reparatie diensten | Home entertainment repair services

Werken bij SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Angst- en Stemmingsstoornissen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De afdeling Angst- en Stemmingsstoornissen is op zoek naar een verpleegkundige, mag ook een student zijn die afgestudeerd is als verpleegkundige binnen de psychiatrie of met stage ervaring in de psychiatrie, om hen tijdens de maand augustus te ondersteunen. Je kan eventueel aan de hand van je eigen beschikbaarheden bijwerken op deze afdeling. Je staat in voor de begeleiding van de patiënten op de afdeling, het toedienen van de basiszorg, medicatie en het toezicht houden op de afdeling tijdens de verschillende activiteiten. De afdeling angst- en stemmingsstoornissen werkt in vroeg- dag en laatdiensten. Je wordt verloond volgens de barema's van UZ Gent en enige relevante anciënniteit wordt overgenomen.

  • Chauffeur C - bijverdienste (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor oze klant werkzaam in de farmacie zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur C om elke vrijdag te rijden voor rode kruis Vlaanderen. Je start in Boom om 05.300 met het laden van de vrachtwagen en vertrekt om 06.00. Je doet een tiental stops per dag. Je moet hier zelf laden, lossen en de lege containers terug meenemen. Je werkdag eindigt rond 17.00 terug in Boom.

  • Heftruckbestuurder (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Aan de hand van mondelinge, schriftelijke of elektronische opdrachten: - Grondstoffen, afgewerkte producten, afvalstoffen naar de juiste locatie brengen - Correct scannen van de goederen, zodat producten traceerbaar blijven en correct in- en uit het voorraadsysteem gaan. - Deze functie hoofdzakelijk uitvoeren met een heftruck en in sommige gevallen met een rolbrug.

  • Plaatser buitenschrijnwerk | Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je plaats aluminium ramen, deuren en gevels voor zowel de particuliere als de projectmarkt. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het plaatsen van terrasoverkappingen en zonnepanelen. Je volgt de planning strikt op en staat in voor de kwaliteit van het gemonteerde buitenschrijnwerk. Je communiceert met je collega's over de vooruitgang van werven, problemen en oplossingen. Respect voor materiaal en je werk en het volgen van de veiligheidsvoorschriften zijn vanzelfsprekend.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Drongen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Flexijob zaalmewerker horeca/afwasser (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een aantal bedrijven regio Halle zijn wij op zoek naar mensen die interesse hebben om als flexijob aan de slag te gaan. Ben je af en toe beschikbaar op vrijdagen of in het weekend, wil jij graag een centje bijverdienen en heb jij reeds een eerste ervaring in de horeca? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op 02 360 11 14

  • Jobstudent tuinmedewerker Beernem (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in de regio Beernem zoekt Konvert een student om tijdens het schooljaar mee te werken met het onderhoud van een tuin. Dit gaat van gras afrijden & werken met de bosmaaier tot de kettingzaag. Veel houtwerk. Snoeivaardig zijn is een pluspunt.

  • Technisch Tekenaar Hout (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Viavera - Gent

    Type: Vaste Job

    Technische tekeningen van interieur en allerhande meubilair uitwerken Controle en bijsturen indien nodig Meehelpen om structuur te brengen in een veranderende omgeving Door je technisch inzicht ben je in staat de productiemachines van de juiste vooropgestelde parameters te voorzien. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in sterke groei en verandering.

  • Junior Information Security Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TRAXION

    Type: Vaste Job

    Traxion lanceert jouw carrière Traxion bundelt de krachten van de beste Information Security-experts. En we hebben jong bloed en frisse ideeën nodig om verder te groeien. Lanceer je in een team dat dé waterdichte security-oplossingen voor grote organisaties bouwt. Waar jouw ideale positie zich binnen dat gestructureerde team precies bevindt? Ontdek het zelf tijdens je interactieve traineeship. Ga overal proeven en ervaar waar jouw expertise het best uitkristalliseert. Jouw ontdekkingstocht Als Security Trainee ga je langs Information Protection, Access Control Services, Identity & Access Management en Situational Awareness. Stuk voor stuk specifieke deelgebieden van Information Security. Ontdek in de praktijk waar jij het verschil kan maken. Van alle markten thuis Informationveiligheid is hot in kleine en (hele) grote bedrijven. Proef in je traineeship ook van de verschillende bedrijfsvormen. Van een gemoedelijke kmo- tot een veeleisende corporatesfeer. Verfijn je hard en soft skills. Weet wat verschillende klanten verwachten. En lever dé service die ze nodig hebben. Jonge honden Als junior heb je vooral een gezonde honger om snel en efficiënt van jouw mentoren te leren. Boekenkennis is prachtig. Maar de praktijkvaardigheden zijn pas echt van goudwaarde. En die leer je van Traxion-experts die de moeilijkste watertjes succesvol doorzwommen. Daarbij tonen ze je óók de leuke kanten van de job. Want Traxion … da’s work hard, play hard!

  • Preventieadviseur (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    U adviseert de werkgever, de leidinggevenden en de werknemers met als doelstelling de verbetering van het welzijn van de werknemers. U voert de opdrachten uit in het kader van het dynamisch risicobeheersingssysteem en vervult diverse wettelijke taken. U promoot de veiligheid en implementeert de beheersmaatregelen volgens het globale welzijnsbeleid, en dit in overleg met de andere preventieadviseurs. U bent het dagelijks aanspreekpunt inzake welzijn en veiligheid ter zake, en implementeert dit beleid door aanwezigheid op de werkvloer en overleg met de hiërarchische verantwoordelijken. U werkt nauw samen met de technische diensten omtrent de opvolging van verbeteringen, keuringen en controleprogramma’s. U brengt regelmatig verslag uit aan de HL over de arbeidsomstandigheden en mogelijke verbeteringen betreffende de veiligheid en gezondheid op de werkvloer. U rapporteert aan het diensthoofd IDPB omtrent uw interventies en de realisaties van het DRBS en de actieplannen.

  • BIJVERDIENSTE Ziekenhuisverpleegkundigen (Brugge) - Zelfstandige basis (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant, ziekenhuis te Brugge en wij zijn op zoek naar verpleegkundigen (zowel A1 en A2) die willen bijwerken op interimbasis. We schakelen je in voor voornamelijk korte opdrachten, op basis van jouw voorkeuren (vroege, late, dag, nacht, weekend, ...) en beschikbaarheid. Je komt terecht in de wervingsreserve en bellen je op van zodra er opdrachten binnenkomen!

  • Nagelstylist(e) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: VANHASSEL ESTELLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je verwelkomt de klant en geeft advies. Je plaatst een set gelnagels maximum op een uurtje tijd.

Zoek naar antwoorden van SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE in sociale netwerken
Look for responds of SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE. Laat een reactie achter voor SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE. SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE. Leave a respond for SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE. SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE op de google maps. Adres en contacten SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE
Location of SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE on the google maps. Address and contacts of SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE

Andere gerelateerde bedrijven als come SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE: VAN BEVEREN SA | VIRGINIE BERTIER | BENOIT BUCKEN | Gloriettes (Aux) | Bruggeman Maria -Rieke-

Other related companies as SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE: VAN BEVEREN SA | VIRGINIE BERTIER | BENOIT BUCKEN | Gloriettes (Aux) | Bruggeman Maria -Rieke-

SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04395050048. Het bedrijf SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE bevindt zich op het adres: Rue de Monceau Fontaine 42 Box 6; 6031; Charleroi (Monceau-sur-Sambre). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 327,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 150,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Management consultants. Lijst met producten zijn Professional & trade-union associations & federations.
De hoofdactiviteit van SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE is Kleding en accessoires, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE, openstaande posities, locatie van SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE, company assigned to the tax number BE04395050048. The company SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE is located at the address: Rue de Monceau Fontaine 42 Box 6; 6031; Charleroi (Monceau-sur-Sambre). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 327,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 150,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Management consultants. List of products are Professional & trade-union associations & federations.
The main activity of SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE is Apparel and Accessory Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE is not available. You also can look at reviews of SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE, open positions, location of SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOLIDARITE ALTERNATIVES WALLONE, employees, financial statistics.