Projectbeheer & Consultancy

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • Projectbeheer & Consultancy
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • Projectbeheer & Consultancy

Contactgegevens Projectbeheer & Consultancy: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Projectbeheer & Consultancy: address, phone, fax, email, website, opening hours

Projectbeheer & Consultancy

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kriekelarenveld 8; 3191; Boortmeerbeek (Hever), België

Telefoon (phone): 015 61 28 50 (+32-015 61 28 50) 015 61 28 50 (+32-015 61 28 50)

Fax (fax): +32 (64) 734-77-15 +32 (64) 734-77-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Projectbeheer & Consultancy: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Projectbeheer & Consultancy"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Projectbeheer & Consultancy"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Projectbeheer & Consultancy, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Projectbeheer & Consultancy. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Projectbeheer & Consultancy, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Projectbeheer & Consultancy. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Projectbeheer & Consultancy
Products information Projectbeheer & Consultancy

BTW identificatienummer (tax): BE08498992919
Ondernemingsnummer: 1520202636
Hoofdstad (capital): 949,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 164,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Projectbeheer & Consultancy zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Management consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Projectbeheer & Consultancy
(Get full report from official database of BE for Projectbeheer & Consultancy)

Aanvulling soorten activiteiten voor Projectbeheer & Consultancy
Addition kinds of activities for Projectbeheer & Consultancy

22310402. Haarkledij: wol, haarhaar of dergelijke vezels | Haircloth: wool, mohair, or similar fibers
32810201. Badkamerinrichtingen, gesneden steen | Bathroom fixtures, cut stone
35859900. Koel- en verwarmingsapparatuur, niet inbegrepen | Refrigeration and heating equipment, nec
39610202. Ornamenten, kostuum, behalve edelmetaal en edelstenen | Ornaments, costume, except precious metal and gems
50150200. Automotive onderhoudsapparatuur, gebruikt | Automotive servicing equipment, used
50640107. Waterverwarmers, elektrisch | Water heaters, electric
95320403. Stedelijke en gemeenschap ontwikkeling, provincie overheid | Urban and community development, county government

Werken bij Projectbeheer & Consultancy: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Projectbeheer & Consultancy: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Projectbeheer & Consultancy. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Projectbeheer & Consultancy. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur koelinstallaties (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Monteren van isolatie die samengesteld is uit voorgevormde sandwichpanelen, aangepast aan de vormen van het voertuig. Monteren van nieuwe units en het demonteren van koelgroepen.

  • Technisch tekenaar / werkvoorbereider (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant biedt interieuroplossingen aan op maat. Je bent verantwoordelijk voor het tekenen van de werkplannen alsook voor het verwerken en opvolgen van bestellingen. Je kan productieplannen uittekenen met behulp van een tekenprogramma. (In hout, metaal en glas) Je kan opmetingen uitvoeren.

  • Expediteur Luchtvracht (late shift) (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Export Expediteur ben jij de aangewezen persoon die het transport voor de klanten zal voorbereiden. Je bent bent een teamplayer en bent op de hoogte van de huidige markt. In deze dynamische functie ben je onder andere verantwoordelijk voor: • Behandelen van expeditiedossiers • Ontvangen van binnenkomende orders • Registeren van de orders in het bedrijfseigen expeditiepakket • Controleren van de door de klant verstrekte gegevens • Bijkomende gegevens desgevallend opvragen aan de klant • Aanmaken van de nodige documenten • Doorgeven van het dossier aan polyvalent expediteur of expediteur • Klasseren van afgewerkte dossiers • Opvragen van alle noodzakelijke informatie voor het opmaken van het dossier • Coordinatie tussen operations, magazijn en afhandelaars

  • Student uit voeding gerelateerde studie voor proeven/testen van producten (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Studentenjob

    Je zal verschillende producten opwarmen of koken om na te gaan of de vooropgestelde normen, zoals smaak, textuur, ... worden behaald. Je controleert ook de temperatuur en of deze voldoende lang aanhoudt na het opwarmen.

  • STUDENT FRITUUR ( OF FLEXI JOB) - WEEKENDWERK (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Studentenjob

    Als JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR sta je in voor volgende taken: Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal. Bedrijfsprofiel: Voor een frituur in de regio Grobbendonk zijn wij op zoek naar een klantvriendelijke JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR. Het frituur biedt naast de typische uithaalservice ook 30 zitplaatsen aan het cliënteel.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • QUALITY OPERATOR - ARBEIDERSFUNCTIE - (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: PROVIRON FUNCTIONAL CHEMICALS

    Type: Vaste Job

    Instaan voor de goede werking van het productieproces, de productie-installaties, de kwaliteit van het product en een nette en veilige werkomgeving. Afwijkingen hieraan constateren, interpreteren, melden via de gekende systemen en eventueel gepast ingrijpen; Uitvoeren, interpreteren en rapporteren van de vereiste labo-controles en –analyses; Op regelmatige tijdstippen de hem door de proces operator toegewezen werkingsparameters controleren en volgens de gekende systemen rapporteren; Instaan voor de goede werking van de analysetoestellen en gepast handelen bij defecten (zelf herstellen of melden via de gekende kanalen); Instaan voor de orde en netheid in het QC-labo; De proces operator assisteren/vervangen bij het controleren en (laten) bijsturen van het productieproces en rapporteren aan de proces operator, meestergast en/of productie-ingenieur;

  • Elektricien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: COOR SERVICE MANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Coor Service Management is een toonaangevend dienstverlenend bedrijf in Scandinavië met vestigingen in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, België, Hongarije, Estland en Polen. Coor België is gespecialiseerd in het voorzien van een totaalpakket aan diensten met als doel u een efficiënte, aantrekkelijke, veilige en geschikte werkomgeving aan te bieden. Als subcontractor staan wij in voor het preventieve en curatieve onderhoud van gebouwen/installaties: Binnen- en buitenkant gebouwen, elektrische storingen, brandveiligheid en HVAC voor onze klant VOLVO GROUP te Oostakker. Om deze reden zijn wij dringend op zoek naar een ELEKTRICIEN voor onze onderhoudsafdeling. • Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader; • Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties (voornamelijk elektrische installaties); • Je analyseert technische storingen en stelt oplossingen en verbeteringen voor; • Je bent creatief in het zoeken van oplossingen; • Je voert herstellingswerken uit; • Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant; • Je staat in voor het schakelen van hoogspanning;

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Vertegenwoordiger/ verkoper (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: AMEEL, JOHAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verkopen van diensten aan particulieren, zelfstandigen,kmo bedrijven

  • Freelance system engineer (focus SCCM) - Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Freelance system engineer met focus op SCCM - Zaventem - 3 maanden Dit bedrijf is een gekend internationaal bedrijf met meer dan 750 werknemers in de regio Zaventem. Ter ondersteuning van het huidige datacenter team zijn ze op zoek naar een freelance system engineer die hen tijdelijk kan bijstaan. Je gaat aan de slag in een datacenter team van 6 Senior System Engineers. Opdracht voor 3 maanden, 2 november tot en met einde januari 2019. Taken: Opvolgen van service requests voor onze digitale werkplek (Office365, SCCM and AD gerelateerde opdrachten) Je staat mee in voor de optimalisatie en onderhoud van de Microsoft en vmWare datacenter infrastructuur. Je staat samen met het team in voor de opvolging van derdelijns escalaties. Je werkt mee aan datacenter projecten en bent betrokken van design tot oplevering. Je werkt in een team samen met ervaren system engineers.  

  • Bewakingsagent (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

Zoek naar antwoorden van Projectbeheer & Consultancy in sociale netwerken
Look for responds of Projectbeheer & Consultancy in social networks

Lees alle opmerkingen voor Projectbeheer & Consultancy. Laat een reactie achter voor Projectbeheer & Consultancy. Projectbeheer & Consultancy bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Projectbeheer & Consultancy. Leave a respond for Projectbeheer & Consultancy. Projectbeheer & Consultancy on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Projectbeheer & Consultancy op de google maps. Adres en contacten Projectbeheer & Consultancy
Location of Projectbeheer & Consultancy on the google maps. Address and contacts of Projectbeheer & Consultancy

Andere gerelateerde bedrijven als come Projectbeheer & Consultancy Projectbeheer & Consultancy: PIXELPLUS | ALFRED JOHANNS | FEDERALE POLITIE | HUIS SIPS | Editions de l'Heure SC

Other related companies as Projectbeheer & Consultancy: PIXELPLUS | ALFRED JOHANNS | FEDERALE POLITIE | HUIS SIPS | Editions de l'Heure SC

Projectbeheer & Consultancy is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Projectbeheer & Consultancy, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08498992919. Het bedrijf Projectbeheer & Consultancy bevindt zich op het adres: Kriekelarenveld 8; 3191; Boortmeerbeek (Hever). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 949,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 164,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Management consultants. Producten gemaakt in Projectbeheer & Consultancy zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Projectbeheer & Consultancy is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Projectbeheer & Consultancy is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Projectbeheer & Consultancy, openstaande posities, locatie van Projectbeheer & Consultancy op de kaart.

Projectbeheer & Consultancy is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Projectbeheer & Consultancy, company assigned to the tax number BE08498992919. The company Projectbeheer & Consultancy is located at the address: Kriekelarenveld 8; 3191; Boortmeerbeek (Hever). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 949,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 164,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Management consultants. Products created in Projectbeheer & Consultancy were not found.
The main activity of Projectbeheer & Consultancy is Fishing, Hunting and Trapping, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Projectbeheer & Consultancy is not available. You also can look at reviews of Projectbeheer & Consultancy, open positions, location of Projectbeheer & Consultancy on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Projectbeheer & Consultancy, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Projectbeheer & Consultancy, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Projectbeheer & Consultancy, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Projectbeheer & Consultancy, employees, financial statistics.