Management Consultants R. Verpoest & Co BVBA

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • Management Consultants R. Verpoest & Co BVBA
Private companiesAmusement and Recreation Services • Management Consultants R. Verpoest & Co BVBA

Contactgegevens Management Consultants R. Verpoest & Co BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Management Consultants R. Verpoest & Co BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Management Consultants R. Verpoest & Co BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Neerstraat 6; 9921; Lovendegem (Vinderhoute), België

Telefoon (phone): 09 226 07 28 (+32-09 226 07 28) 09 226 07 28 (+32-09 226 07 28)

Fax (fax): 09 226 07 28 (+32-09 226 07 28) 09 226 07 28 (+32-09 226 07 28)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Management Consultants R. Verpoest & Co BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Management Consultants R. Verpoest & Co BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Management Consultants R. Verpoest & Co BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Management Consultants R. Verpoest & Co BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Management Consultants R. Verpoest & Co BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Management Consultants R. Verpoest & Co BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Management Consultants R. Verpoest & Co BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Management Consultants R. Verpoest & Co BVBA
Products information Management Consultants R. Verpoest & Co BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03844085693
Ondernemingsnummer: 4155822753
Hoofdstad (capital): 229,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 655,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Management Consultants R. Verpoest & Co BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Management consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Management Consultants R. Verpoest & Co BVBA
(Get full report from official database of BE for Management Consultants R. Verpoest & Co BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Management Consultants R. Verpoest & Co BVBA
Addition kinds of activities for Management Consultants R. Verpoest & Co BVBA

322902. Optisch glas | Optical glass
26210306. Filter papier | Filter paper
38229907. Vlottercontroles, residentiële of commerciele typen | Float controls, residential or commercial types
38430104. Burs, tandheelkunde | Burs, dental
44919900. Marine vrachtvervoer, nv | Marine cargo handling, nec
51699912. Oppervlak actieve stoffen | Surface active agents
57310100. antennes | Antennas
79990801. Bingohal | Bingo hall

Werken bij Management Consultants R. Verpoest & Co BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Management Consultants R. Verpoest & Co BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Management Consultants R. Verpoest & Co BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Management Consultants R. Verpoest & Co BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Persoonlijk assistent (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een man met ALS zijn we op zoek naar een persoonlijk assistent die om de 2 weken tijdens het weekend kan werken. Je start op zaterdag om 13u en blijft daar tem de zondag 20u. Je zal verantwoordelijk zijn om de man hulp te bieden bij : toiletbezoek bereiden maaltijd geven maaltijd wandelen familiebezoek wassen en in bed leggen 's nachts draaien in bed huishoudelijke taken Je krijgt een mooie verloning.

  • Bedrijfsverpleegkundige regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: XPE Pharma & Science

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je assisteert de arbeidsgeneesheer in het kader van het medisch toezicht van werknemers. Je bereidt het medisch onderzoek, de biometrie en de andere paramedische taken voor. Je beheert de individuele medische dossiers van werknemers administratief. Je geeft resultaten van het medisch onderzoek en eventuele aanvullende data in en klasseert ze. Je formuleert verbeteringsvoorstellen m.b.t. werkprocedures en klantencontact. Je zorgt voor de goede administratieve aflsuiting van alle dossiers.

  • Magazijnier- Wortgem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier sta je in voor de receptie van de goederen. Je zet de ingrediënten klaar voor de keuken aan de hand van bestellingen. Verder spring je ook overal bij waar nodig. Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf, waar je kan meewerken aan de groei van dit bedrijf. Ook de sfeer is jong en direct, het enthousiasme spreekt voor zich.

  • Relatiebeheerder - Netwerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch bedrijf uit de regio van Waregem zijn we op zoek naar een commerciële relatiebeheerder - netwerker: Als netwerker ben jij hét contact tussen het bedrijf en de diverse andere stakeholders zoals architecten, bouwpromotoren en hoofd- en onderaannemers in België. Enerzijds vertegenwoordig je onze producten en merken binnen deze wereld, anderzijds ga je steeds op zoek naar de nieuwe bouwprojecten in een zo vroeg mogelijk stadium Je brengt hierbij de behoeftes van architecten en hoofdaannemers in kaart en rijmt deze met het aanbod van het bedrijf. Zowel op vlak van producten als diensten. Je breidt je netwerk steeds verder uit via prospectie, aanwezigheid op events, eigen initiatieven, enz. Daarboven leg je contacten en ga je lange termijnrelaties aan. Op een zeer zelfstandige manier bouw je zo gaandeweg een functioneel netwerk op. Binnen de projectcel werk je nauw samen met de projectcoördinator. Binnen het bedrijf heb je contact met de sales om samenwerkingen op te starten aan de hand van jouw verkregen informatie.

  • Huishoudhulp in Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Deeltijdse Strijker(ster) voor strijkcentrale in Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze strijkcentrale in Knesselare zijn wij op zoek naar een deeltijdse strijker(ster). Je staat in voor het aannemen van de manden & de controle van de inhoud. Naast het strijken zal ook de afrekening met de klanten behoren tot je takenpakket. Soms kunnen de uren en dagen wijzigen, hierdoor zoeken wij iemand die flexibel kan zijn. Je werkt elke voormiddag van 08u00 tem 12u00.

  • Jobstudent zaalmedewerker (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: GAVER 15

    Type: Studentenjob

    Je zet de zaal klaar. Je ontvangt en bedient de klanten. Je dient op en ruimt af. Je zorgt ervoor dat de zaal na de dienst terug proper is.

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • Monteur (HVAC) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: MAINTENANCE COMPANY VANHEE

    Type: Vaste Job

    Als monteur HVAC ga je alleen de baan op om bij klanten verwarming, ventilatie en airco installaties te monteren. Het gaat steeds om korte opdrachten, grote werven komen dus niet aan bod. De opdrachten gaan niet bij particulieren door, maar wel bij scholen, hotels, bedrijven, banken, sportpaleis, Capitole, etc. Je zal dagelijks zelfstandig volgende taken op jou nemen: installaties opbouwen, ketels vervangen, laswerken, aanpassen installaties, pompen vervangen, luchtkanalen plaatsen, ...

  • Talent in Heidenhainsturing / cnc frezer gezocht (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het instellen, programmeren en bedienen van de 5-assige CNC freesmachine (Heidenhain sturing) . Je staat in voor diverse verspanende bewerkingen met behulp van een cnc-machine. Je werkt mee aan zowel seriewerk als stukwerk. En dit voor kleine tot middel grote series (inclusief stukwerk voor prototypes).

  • Zelfstandig Psycholoog bij Leefpunt (VELM)

    Regio: VELM

    Bedrijf: Triamant

    Type: Zelfstandige activiteit

    LEEFPUNT bevindt zich op de Triamantsite te Velm (Sint-Truiden) Je staat in voor de psychologische begeleiding, vanuit een holistische benadering Je zorgt voor een psychologische screening en diagnostiek, rapportage- en psychologisch-therapeutische indicatiestelling Je staat in voor het opstellen van behandelplannen Je doet gespreksbegeleidingen en -therapie, zowel individueel als in groep Je verwijst gericht door bij een ernstige indicatie je doet aan preventie en gezondheidsbevordering Je volgt de vooruitgang van de cliënt op en rapporteert grondig aan betrokken partijen (arts, beweegcoach,...) Je bent bereid om voordrachten te verzorgen en/of mee te werken aan projecten.

  • Gedreven telesales (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zeer goede verloning Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Ondertussen hebben we al meer dan 100 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

Zoek naar antwoorden van Management Consultants R. Verpoest & Co BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Management Consultants R. Verpoest & Co BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Management Consultants R. Verpoest & Co BVBA. Laat een reactie achter voor Management Consultants R. Verpoest & Co BVBA. Management Consultants R. Verpoest & Co BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Management Consultants R. Verpoest & Co BVBA. Leave a respond for Management Consultants R. Verpoest & Co BVBA. Management Consultants R. Verpoest & Co BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Management Consultants R. Verpoest & Co BVBA op de google maps. Adres en contacten Management Consultants R. Verpoest & Co BVBA
Location of Management Consultants R. Verpoest & Co BVBA on the google maps. Address and contacts of Management Consultants R. Verpoest & Co BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Management Consultants R. Verpoest & Co BVBA Management Consultants R. Verpoest & Co BVBA: Dépôt (Le) | LA RUCHE GOURMANDE | H3O | HUIS DIANE | Vebar - VHB

Other related companies as Management Consultants R. Verpoest & Co BVBA: Dépôt (Le) | LA RUCHE GOURMANDE | H3O | HUIS DIANE | Vebar - VHB

Management Consultants R. Verpoest & Co BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Management Consultants R. Verpoest & Co BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03844085693. Het bedrijf Management Consultants R. Verpoest & Co BVBA bevindt zich op het adres: Neerstraat 6; 9921; Lovendegem (Vinderhoute). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 229,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 655,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Management consultants. Producten gemaakt in Management Consultants R. Verpoest & Co BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Management Consultants R. Verpoest & Co BVBA is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Management Consultants R. Verpoest & Co BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Management Consultants R. Verpoest & Co BVBA, openstaande posities, locatie van Management Consultants R. Verpoest & Co BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Management Consultants R. Verpoest & Co BVBA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Management Consultants R. Verpoest & Co BVBA, company assigned to the tax number BE03844085693. The company Management Consultants R. Verpoest & Co BVBA is located at the address: Neerstraat 6; 9921; Lovendegem (Vinderhoute). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 229,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 655,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Management consultants. Products created in Management Consultants R. Verpoest & Co BVBA were not found.
The main activity of Management Consultants R. Verpoest & Co BVBA is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Management Consultants R. Verpoest & Co BVBA is not available. You also can look at reviews of Management Consultants R. Verpoest & Co BVBA, open positions, location of Management Consultants R. Verpoest & Co BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Management Consultants R. Verpoest & Co BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Management Consultants R. Verpoest & Co BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Management Consultants R. Verpoest & Co BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Management Consultants R. Verpoest & Co BVBA, employees, financial statistics.