SOCIAAL CENTRUM KORTRIJK

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • SOCIAAL CENTRUM KORTRIJK

Contactgegevens SOCIAAL CENTRUM KORTRIJK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOCIAAL CENTRUM KORTRIJK: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOCIAAL CENTRUM KORTRIJK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROENINGESTRAAT 28; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56210610 (+32-56210610) 56210610 (+32-56210610)

Fax (fax): +32 (71) 864-92-41 +32 (71) 864-92-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOCIAAL CENTRUM KORTRIJK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOCIAAL CENTRUM KORTRIJK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOCIAAL CENTRUM KORTRIJK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOCIAAL CENTRUM KORTRIJK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOCIAAL CENTRUM KORTRIJK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOCIAAL CENTRUM KORTRIJK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOCIAAL CENTRUM KORTRIJK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOCIAAL CENTRUM KORTRIJK
Products information SOCIAAL CENTRUM KORTRIJK

BTW identificatienummer (tax): BE06882354736
Ondernemingsnummer: 6286621093
Hoofdstad (capital): 200,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 108,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Type de Magasin: Magasin de Bienfaisance.

Product categorie (product category): Biens d'occasion

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOCIAAL CENTRUM KORTRIJK
(Get full report from official database of BE for SOCIAAL CENTRUM KORTRIJK)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOCIAAL CENTRUM KORTRIJK
Addition kinds of activities for SOCIAAL CENTRUM KORTRIJK

6512. Niet-residentiële bouwbedrijven | Nonresidential building operators
26790703. Excelsior, papier: gemaakt van gekocht papier | Excelsior, paper: made from purchased paper
30899918. Pallets, kunststoffen | Pallets, plastics
32720303. Betonproducten, prefab, nec | Concrete products, precast, nec
38419902. Bedrijfstabellen | Operating tables
39440102. Auto's, spelen (kinderwagens) | Cars, play (children's vehicles)
75380100. Motor reparatie | Engine repair
75390200. Reparatie van aandrijflijn onderdelen | Powertrain components repair services
79990402. Pingpong salon | Ping pong parlor

Werken bij SOCIAAL CENTRUM KORTRIJK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOCIAAL CENTRUM KORTRIJK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOCIAAL CENTRUM KORTRIJK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOCIAAL CENTRUM KORTRIJK. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround medewerkers supermarkt (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een nieuwe supermarkt regio Evergem zijn we op zoek naar all round medewerkers. Er zijn zowel full time als part time vacatures. De winkel is open op zaterdag en zondag. Donderdag is de vaste sluitingsdag. Werkuren kunnen liggen tussen 06.00u en max 20.30u.

  • Logistiek Medewerk (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze afwisselende functie ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de dagdagelijkse administratieve afhandeling en opvolging van de verzendingsactiviteiten. Je zorgt voor de administratieve afwikkeling van transporten in het ERP systeem van Continental en de portalen van de diverse klanten, overeenkomstig de verzendingsplanning (en dit vanaf transportopdracht tot facturatie). Je stelt de verzendingsdocumenten en facturen op voor uitlevering van afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je verzorgt de douaneadministratie voor inkomende en uitgaande zendingen. Je hebt contact met expediteurs en douane. Je bent de aanspreekpartner voor de chauffeurs. Je blijft op de hoogte van wijzigingen in de douanewetgeving en nieuwe regels mbt transport.Je controleert de transportfacturen op correctheid en neemt correctieve acties indien noodzakelijk. Je houdt ervan je creativiteit te gebruiken en levert een actieve bijdrage in allerhande verbeteringsprojecten

  • SCHILDER (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Geetbets zijn we op zoek naar een schilder, bij voorkeur met ervaring 

  • Import Inside Sales medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2030 Antwerpen zijn wij op zoek naar een Import Inside Sales medewerker (m/v) Doel van de afdeling en functie: Coördineren van offertes met daaraan gekoppelde vrachtreservaties voor een toegewezen vaargebied. Onderhouden en ontwikkelen van inside sales activiteiten voor het desbetreffend vaargebied.Omschrijving van de werkzaamheden: Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het toegewezen vaargebied. Je negotieert tussen klant en hoofdkantoor, offertes opmaken aan klanten en opvolging ervan. Identificatie van de markt a.d.h.v.: bezoeken van outside sales, sales leads van overzeese agenten, nieuwe vrachtaanvragen, prospects, statistieken, kranten, advertenties,... Registratie van de marktinformatie in LISA CRM. Werken via de systemen LISA CRM - LARA Quotation & CRM. Budgetten maken in samenwerking met import sales manager. Maandelijks sales rapporten opstellen: markt situatie, prestaties aan de hand van statistieken, belangrijke trafieken,... Netwerken: commerciële activiteiten bijwonen + bezoeken van voornaamste klanten binnen het toegewezen vaargebied. Trouble shooting/geschillen oplossen - assistentie customer service desk. Global offer & presentaties up to date houden bij wijzigen in het toegewezen vaargebied.

  • Huishoudhulp dienstencheques Kortrijk - Harelbeke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp regio Laarne (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Huishoudhulp/Poetshulp regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lanaken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Polyvalent verkoopsmedewerker (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak/supermarkt in Sint-Martens-Latem is Tempo-Team op zoek naar een verkoopsmedewerker. Als medewerker sta je in voor verschillende taken in de winkel: afbakken van brood, maken van belegde broodjes, aanvullen en op orde houden in de winkel en afrekenen aan de kassa. Ben je van nature klantgericht en gemotiveerd om in een traiteurzaak te werken, dan is deze job iets voor jou! Je werkt ofwel fulltime in een flexibel uurrooster. De winkel is open van maandag tot zondag. Openingsuren liggen tussen 06u30 en 22u30.

  • Zaterdaghulp Bershka Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BERSHKA

    Type: Studentenjob

    Om ons verkoopsteam tijdens het weekend te versterken (zaterdag) zoeken wij een een jobstudent weekendhulp. Als weekendhulp werk je als sales assistant en heb je als voornaamste taak om onze klanten op een dynamische manier verder te helpen. Verder verwerk je leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Dossierbeheerder voor kantoor met meerdere vestigingen - Gits (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor deze uitgegroeide familiale omgeving gaan we op zoek naar een kandidaat met motivatie en goesting om bij te leren. Heb jij ambitie om te groeien naar allround dossierbeheerder of ben je klaar voor de volgende stap je in carrière? Dan ben je hier alvast aan het goede adres! Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je zal je eigen dossiers volledig van A-Z afwerken. Op termijn zal je ook de besprekingen met klanten voor jouw rekening nemen! Je werkt heel nauw samen met de vennoten die je dossiers superviseren. Zo kan je op korte termijn veel bijleren en heb je steeds een klankbord waar je kan op terugvallen. Je bent het aanspreekpunt bij uitstek van je klanten. Ze kunnen naar jou toekomen met al hun vragen en ook voor advies inzake diverse aangelegenheden kunnen ze bij jou terecht.

  • Bijlesgever wiskunde (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Werfreserve

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

Zoek naar antwoorden van SOCIAAL CENTRUM KORTRIJK in sociale netwerken
Look for responds of SOCIAAL CENTRUM KORTRIJK in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOCIAAL CENTRUM KORTRIJK. Laat een reactie achter voor SOCIAAL CENTRUM KORTRIJK. SOCIAAL CENTRUM KORTRIJK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOCIAAL CENTRUM KORTRIJK. Leave a respond for SOCIAAL CENTRUM KORTRIJK. SOCIAAL CENTRUM KORTRIJK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOCIAAL CENTRUM KORTRIJK op de google maps. Adres en contacten SOCIAAL CENTRUM KORTRIJK
Location of SOCIAAL CENTRUM KORTRIJK on the google maps. Address and contacts of SOCIAAL CENTRUM KORTRIJK

Andere gerelateerde bedrijven als come SOCIAAL CENTRUM KORTRIJK SOCIAAL CENTRUM KORTRIJK: Bex Vic | ALFONS PEETERS | ALSYS BVBA | AUTO LORENZO | JEAN-PIERRE JAUMAIN

Other related companies as SOCIAAL CENTRUM KORTRIJK: Bex Vic | ALFONS PEETERS | ALSYS BVBA | AUTO LORENZO | JEAN-PIERRE JAUMAIN

SOCIAAL CENTRUM KORTRIJK is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOCIAAL CENTRUM KORTRIJK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06882354736. Het bedrijf SOCIAAL CENTRUM KORTRIJK bevindt zich op het adres: GROENINGESTRAAT 28; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 200,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 108,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Biens d'occasion. Lijst met producten zijn Type de Magasin: Magasin de Bienfaisance..
De hoofdactiviteit van SOCIAAL CENTRUM KORTRIJK is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOCIAAL CENTRUM KORTRIJK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOCIAAL CENTRUM KORTRIJK, openstaande posities, locatie van SOCIAAL CENTRUM KORTRIJK op de kaart.

SOCIAAL CENTRUM KORTRIJK is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOCIAAL CENTRUM KORTRIJK, company assigned to the tax number BE06882354736. The company SOCIAAL CENTRUM KORTRIJK is located at the address: GROENINGESTRAAT 28; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 200,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 108,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Biens d'occasion. List of products are Type de Magasin: Magasin de Bienfaisance..
The main activity of SOCIAAL CENTRUM KORTRIJK is Electric, Gas and Sanitary Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SOCIAAL CENTRUM KORTRIJK is not available. You also can look at reviews of SOCIAAL CENTRUM KORTRIJK, open positions, location of SOCIAAL CENTRUM KORTRIJK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOCIAAL CENTRUM KORTRIJK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOCIAAL CENTRUM KORTRIJK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOCIAAL CENTRUM KORTRIJK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOCIAAL CENTRUM KORTRIJK, employees, financial statistics.