Leon International Consultancy

Contactgegevens Leon International Consultancy: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Leon International Consultancy: address, phone, fax, email, website, opening hours

Leon International Consultancy

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Emile Van Overstraeten 24; 1082; Bruxelles (Berchem-Sainte-Agathe), België

Telefoon (phone): 02 465 21 00; 02 465 69 27 (+32-02 465 21 00; 02 465 69 27) 02 465 21 00; 02 465 69 27 (+32-02 465 21 00; 02 465 69 27)

Fax (fax): 02 465 21 00 (+32-02 465 21 00) 02 465 21 00 (+32-02 465 21 00)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Leon International Consultancy: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Leon International Consultancy"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Leon International Consultancy"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Leon International Consultancy, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Leon International Consultancy. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Leon International Consultancy, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Leon International Consultancy. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Leon International Consultancy
Products information Leon International Consultancy

BTW identificatienummer (tax): BE05264617919
Ondernemingsnummer: 7848327636
Hoofdstad (capital): 119,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 877,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Leon International Consultancy zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Management consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Leon International Consultancy
(Get full report from official database of BE for Leon International Consultancy)

Aanvulling soorten activiteiten voor Leon International Consultancy
Addition kinds of activities for Leon International Consultancy

372499. Vliegtuigen motoren en motoronderdelen, niet inbegrepen | Aircraft engines and engine parts, nec
07820100. Tuin diensten | Garden services
17990801. Asbestverwijdering en inkapseling | Asbestos removal and encapsulation
28430102. Gesulfineerde oliën, vetten of vetten | Sulfonated oils, fats, or greases
32719910. Blokken, beton: stralingsbestendig | Blocks, concrete: radiation-proof
76410201. Antieke meubels reparatie en restauratie | Antique furniture repair and restoration
84120101. Kunstgalerij, noncommercial | Art gallery, noncommercial

Werken bij Leon International Consultancy: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Leon International Consultancy: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Leon International Consultancy. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Leon International Consultancy. Looking for open vacancies in other companies

  • Industriële schoonmaak (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Hasselt zijn wij opzoek naar een industrieel schoonmaakmedewerker in de nachtpost voor 32u per week te presteren op 4 nachten. Je zal instaan voor het poetsen van de productiehallen, gemeenschappelijke ruimtes, ... Vermits dit voor een bedrijf in de voedingssector is, is het uitermate belangrijk dat je heel nauwkeurig en grondig te werk gaat.

  • Magazijnier met heftruckattest (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Kuurne zijn we op zoek naar een magazijnier voor de afdeling uitgaande goederen. Takenpakket - Je staat in voor het beheer van de uitgaande goederen en doet een kwaliteitscontrole van de uitgaande goederen. - Je houdt het magazijn op orde. - Je maakt de zendnota's op. - Je volgt de stockcorrecties op. - Je hebt nauw contact met de transporteurs. - Je werkt nauw samen met de andere magazijniers.

  • Sanitair adviseur (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt de professionele klanten en geeft hen een prima service. Ze kunnen bij jou terecht voor technisch advies dit op maat van de klant. Ook na de verkoop kunnen ze bij jou terecht voor vragen. Stockbeheer behoort ook tot jouw takenpakket. Het winkelbeeld dient dagelijks prima in orde te zijn.

  • Heftruckchauffeur - Magazijnier (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsklant te Bredene zijn we op zoek naar een heftruckbestuurder. Dit zullen jouw taken zijn: Laden en lossen van vrachtwagens met een heftruck Op kalme dagen meehelpen in de productie aan de inpak Orde en netheid van het magazijn bewaren Ontvangen van etiketten, goederen, producten, leveringen controleren en stockeren in het magazijn.

  • Poederlakker -2 ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een poederlakker.

  • Customer Service Medewerker Ziekenfonds te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de interne klantendienst van onze klant, actief in de dienstensector, zijn we op zoek naar een customer service medewerker. Als eerstelijnshulp probeer je de klant ten aller tijde zo adequaat mogelijk te helpen. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 90% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls. De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail. Je rapporteert de indrukken die de klant had over de dienstverlening. Je verwerkt dus elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo’n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig stuur je de vraag door naar de experts op de back office.

  • Student Charcuterie-afdeling (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en wil je op de charcuterie-afdeling van een grootwarenhuis werken? Voor onze klant in Lubbeek zijn wij op zoek naar een student (m/v) die op zaterdag kan komen meewerken. Je ondersteunt de beenhouwers en maakt zelf makkelijke bereidingen (vb. hamburgers) klaar.

  • Jobstudent Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Studentenjob

    Op de kerstmarkt van Brugge bemant u, gedurende ( een deel van ) de periode van 23 November tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bedienden komen ook zelfstandigen, flexijob en jobstudenten komen in aanmerking voor deze vacature.

  • Jobstudent (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • PROJECTLEIDER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DENECKERE LIEVEN

    Type: Vaste Job

    Als projectleider zorg je ervoor dat de projecten van A tot Z correct uitgevoerd worden. Je staat daarbij in voor: de organisatie van de studie, de uitvoering en het oplossen van technische problemen. de dagelijkse contacten met studieburelen, klanten, leveranciers. het financiële resultaat van het project. Verder denk je actief mee met de klant en werkt oplossingen uit voor zijn problemen. Je stuurt je teams met monteurs aan.

  • ASSISTENT MANAGER Quick Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: QUICK BERCHEM

    Type: Vaste Job

    Je zoekt een afwisselende en actieve job met heel wat verantwoordelijkheid? Je steekt met plezier de handen uit de mouwen en geeft graag het goede voorbeeld? Dan is de job als assistant manager bij Quick Berchem je op het lijf geschreven. Als assistant manager bij Quick is geen dag dezelfde. Samen met je team zorg je dag na dag voor de beste ervaring van onze klanten. Je werkt actief mee in het restaurant en staat de manager bij in de administratieve en leidinggevende taken. Jouw job : Jouw team kan op elk moment op je rekenen. Je staat altijd klaar om ze te helpen aan de kassa en de grill. Je volgt je team ook op de voet en geeft hen tips of stuurt bij waar nodig. Door je eigen inzet in het restaurant geef je elke dag opnieuw het goede voorbeeld. Samen met de manager beheer je de inventaris en volg je bestellingen en leveringen op de voet. Het financieel beheer van het restaurant neem je heel serieus. Je kunt zowel ingeschakeld worden in onze filialen gelegen in Kontich, Lier, Berchem en Borsbeek. Wij garanderen 1 weekend op 2 vrij, wat uitzonderlijk is in de horeca

  • Nagelstylist(e) (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek zijn we op zoek naar een nagelstylist(e). Je werkt samen met diëtist, psychologen, sportcoach, reikitherapeut, studiecoach, massagetherapeut,... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuispleintje.be

Zoek naar antwoorden van Leon International Consultancy in sociale netwerken
Look for responds of Leon International Consultancy in social networks

Lees alle opmerkingen voor Leon International Consultancy. Laat een reactie achter voor Leon International Consultancy. Leon International Consultancy bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Leon International Consultancy. Leave a respond for Leon International Consultancy. Leon International Consultancy on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Leon International Consultancy op de google maps. Adres en contacten Leon International Consultancy
Location of Leon International Consultancy on the google maps. Address and contacts of Leon International Consultancy

Andere gerelateerde bedrijven als come Leon International Consultancy Leon International Consultancy: ZWIN | GASTHOF TER VENNE BVBA | Beeckman E | Edwine | A.W.B. BVBA

Other related companies as Leon International Consultancy: ZWIN | GASTHOF TER VENNE BVBA | Beeckman E | Edwine | A.W.B. BVBA

Leon International Consultancy is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Leon International Consultancy, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05264617919. Het bedrijf Leon International Consultancy bevindt zich op het adres: Rue Emile Van Overstraeten 24; 1082; Bruxelles (Berchem-Sainte-Agathe). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 119,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 877,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Management consultants. Producten gemaakt in Leon International Consultancy zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Leon International Consultancy is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Leon International Consultancy is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Leon International Consultancy, openstaande posities, locatie van Leon International Consultancy op de kaart.

Leon International Consultancy is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Leon International Consultancy, company assigned to the tax number BE05264617919. The company Leon International Consultancy is located at the address: Rue Emile Van Overstraeten 24; 1082; Bruxelles (Berchem-Sainte-Agathe). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 119,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 877,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Management consultants. Products created in Leon International Consultancy were not found.
The main activity of Leon International Consultancy is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Leon International Consultancy is not available. You also can look at reviews of Leon International Consultancy, open positions, location of Leon International Consultancy on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Leon International Consultancy, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Leon International Consultancy, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Leon International Consultancy, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Leon International Consultancy, employees, financial statistics.