Antwerplaw Advocaten

Contactgegevens Antwerplaw Advocaten: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Antwerplaw Advocaten: address, phone, fax, email, website, opening hours

Antwerplaw Advocaten

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Louizastraat 39 Box 5; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 232 68 88 (+32-03 232 68 88) 03 232 68 88 (+32-03 232 68 88)

Fax (fax): 03 232 69 43 (+32-03 232 69 43) 03 232 69 43 (+32-03 232 69 43)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Antwerplaw Advocaten: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Antwerplaw Advocaten"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Antwerplaw Advocaten"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Antwerplaw Advocaten, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Antwerplaw Advocaten. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Antwerplaw Advocaten, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Antwerplaw Advocaten. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Antwerplaw Advocaten
Products information Antwerplaw Advocaten

BTW identificatienummer (tax): BE03006378173
Ondernemingsnummer: 4062988281
Hoofdstad (capital): 856,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 852,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Lawyers

Product categorie (product category): Management consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Antwerplaw Advocaten
(Get full report from official database of BE for Antwerplaw Advocaten)

Aanvulling soorten activiteiten voor Antwerplaw Advocaten
Addition kinds of activities for Antwerplaw Advocaten

15220201. Hervorming, meerdere woningen | Remodeling, multi-family dwellings
33999903. Recycling van ferrometalen uit klei | Reclaiming ferrous metals from clay
36699900. Communicatieapparatuur, nec, nec | Communications equipment, nec, nec
51360600. Heren en jongens sportkleding en werkkleding | Men's and boys' sportswear and work clothing
51369900. Herenkleding, heren | Men's and boy's clothing, nec

Werken bij Antwerplaw Advocaten: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Antwerplaw Advocaten: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Antwerplaw Advocaten. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Antwerplaw Advocaten. Looking for open vacancies in other companies

  • Proces operator (volcontinu) (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: RANDSTAD inhouse services

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als procesoperator sta je in voor het sturen en opvolgen van de indamp-en drooginstallatie voor de productie van melkpoeder en melkderivaten volgens opgegeven productspecificaties en de vooropgestelde kwaliteitseisen. Je staat in voor het controleren van de installatie zodat het productieproces optimaal verloopt op vlak van zowel kwaliteit als kwantiteit. Je houdt het proces visueel in de gaten op de verschillende computerschermen en gaat aan de slag bij het instellen van de installatie, uitvoeren van tussentijdse controles (temperatuur, dichtheid...), opvolgen en uitvoeren van de correcte hygiëneregels. Daarnaast stuur je bij waar nodig.

  • Bijrijder te Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Kampenhout zoekt betrouwbare flexibele vuilnisophalers voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Kampenhout. Samen met je chauffeur zal je afvalcontainer ophalen bij klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Kampenhout rijden.

  • Meubelplaatser (m/v): (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Sint-Gillis Waas zijn wij op zoek naar een meubelplaatser (m/v): U brengt de aangekochte meubelen bij de klant thuis en monteert ze ter plaatse   U bent verantwoordelijk voor de 'finishing touch'.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Zingem en/of Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kapelle-op-den-Bos – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) Meulebeke (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student: Poetsmedewerker werkhal (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Hamont-Achel zijn we op zoek naar een student. Takenpakket: - Je poetst de werkhal - Werken met de poetsmachine - Vuilbakken leggmaken

  • Bijlesgever Java (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Java aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • QUALITY OPERATOR - ARBEIDERSFUNCTIE - (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: PROVIRON FUNCTIONAL CHEMICALS

    Type: Vaste Job

    Instaan voor de goede werking van het productieproces, de productie-installaties, de kwaliteit van het product en een nette en veilige werkomgeving. Afwijkingen hieraan constateren, interpreteren, melden via de gekende systemen en eventueel gepast ingrijpen; Uitvoeren, interpreteren en rapporteren van de vereiste labo-controles en –analyses; Op regelmatige tijdstippen de hem door de proces operator toegewezen werkingsparameters controleren en volgens de gekende systemen rapporteren; Instaan voor de goede werking van de analysetoestellen en gepast handelen bij defecten (zelf herstellen of melden via de gekende kanalen); Instaan voor de orde en netheid in het QC-labo; De proces operator assisteren/vervangen bij het controleren en (laten) bijsturen van het productieproces en rapporteren aan de proces operator, meestergast en/of productie-ingenieur;

  • Sales assistant met passie voor marketing (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons in de regio van Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een sales assistant met passie voor marketing.  Als sales assistant ben je verantwoordelijk voor volgende taken:  Opmaken van offertes, ondersteuning van de vertegenwoordigers Nieuwe klantenrelaties uitbouwen en nieuwe opportuniteiten zoeken  De marketing verder uitwerken op vlak van social media, de branding verder uitbouwen..  

  • Taaldocent Nederlands (NT2) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: BXL ACADEMY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bxl Academy is een groeiende talenschool in het hart van Brussel. We bieden lespakketten op maat van bedrijven en particulieren. Onze taalcursussen zijn aangepast aan de persoonlijke en professionele noden van onze cursisten. Wij zijn op zoek naar een vlotte, communicatieve leraar Nederlands die lesgeeft en zijn of haar studenten uitdaagt, prikkelt en op sleeptouw neemt. Als taaldocent bij Bxl Academy zal je over een gevarieerd takenpakket beschikken. 's Ochtends geef je intensieve cursussen aan professionals, in de namiddag geef je taalmodules aan een groep gemotiveerde werkzoekenden en één of twee avonden per week verzorg je de avondcursussen Nederlands. Behalve een uitstekend taaldocent ben je ook een sterke communicator, aangenaam in de omgang en weet je een groep op sleeptouw te nemen door jouw enthousiasme. Je begint met enkele losse opdrachten, maar zal al snel een volle agenda weten op te bouwen.

  • Verkoopmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: VOM BERGEN KARINA

    Type: Flexijob

    In onze winkel zal je instaan voor verkoop van dameskleding het beheren van de kassa bij afwezigheid van zaakvoerder onderhoud van de winkel het beheren van de facebookpagina

Zoek naar antwoorden van Antwerplaw Advocaten in sociale netwerken
Look for responds of Antwerplaw Advocaten in social networks

Lees alle opmerkingen voor Antwerplaw Advocaten. Laat een reactie achter voor Antwerplaw Advocaten. Antwerplaw Advocaten bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Antwerplaw Advocaten. Leave a respond for Antwerplaw Advocaten. Antwerplaw Advocaten on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Antwerplaw Advocaten op de google maps. Adres en contacten Antwerplaw Advocaten
Location of Antwerplaw Advocaten on the google maps. Address and contacts of Antwerplaw Advocaten

Andere gerelateerde bedrijven als come Antwerplaw Advocaten Antwerplaw Advocaten: Nevejan | ERIC VANDERHAEGHEN | STADSBESTUUR | JEAN-PAUL THUET | Rombouts H

Other related companies as Antwerplaw Advocaten: Nevejan | ERIC VANDERHAEGHEN | STADSBESTUUR | JEAN-PAUL THUET | Rombouts H

Antwerplaw Advocaten is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Antwerplaw Advocaten, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03006378173. Het bedrijf Antwerplaw Advocaten bevindt zich op het adres: Louizastraat 39 Box 5; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 856,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 852,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Management consultants. Lijst met producten zijn Lawyers.
De hoofdactiviteit van Antwerplaw Advocaten is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Antwerplaw Advocaten is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Antwerplaw Advocaten, openstaande posities, locatie van Antwerplaw Advocaten op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Antwerplaw Advocaten is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Antwerplaw Advocaten, company assigned to the tax number BE03006378173. The company Antwerplaw Advocaten is located at the address: Louizastraat 39 Box 5; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 856,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 852,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Management consultants. List of products are Lawyers.
The main activity of Antwerplaw Advocaten is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Antwerplaw Advocaten is not available. You also can look at reviews of Antwerplaw Advocaten, open positions, location of Antwerplaw Advocaten on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Antwerplaw Advocaten, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Antwerplaw Advocaten, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Antwerplaw Advocaten, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Antwerplaw Advocaten, employees, financial statistics.