Adok Consulting in Kwaliteit BVBA

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Adok Consulting in Kwaliteit BVBA
Private companiesFurniture and Fixtures • Adok Consulting in Kwaliteit BVBA

Contactgegevens Adok Consulting in Kwaliteit BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Adok Consulting in Kwaliteit BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Adok Consulting in Kwaliteit BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Jakob van Arteveldelaan 12; 8500; Kortrijk, België

Telefoon (phone): 056 22 13 39 (+32-056 22 13 39) 056 22 13 39 (+32-056 22 13 39)

Fax (fax): 056 22 68 92 (+32-056 22 68 92) 056 22 68 92 (+32-056 22 68 92)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Adok Consulting in Kwaliteit BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Adok Consulting in Kwaliteit BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Adok Consulting in Kwaliteit BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Adok Consulting in Kwaliteit BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Adok Consulting in Kwaliteit BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Adok Consulting in Kwaliteit BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Adok Consulting in Kwaliteit BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Adok Consulting in Kwaliteit BVBA
Products information Adok Consulting in Kwaliteit BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02890472412
Ondernemingsnummer: 3465881347
Hoofdstad (capital): 712,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 114,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Adok Consulting in Kwaliteit BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Management consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Adok Consulting in Kwaliteit BVBA
(Get full report from official database of BE for Adok Consulting in Kwaliteit BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Adok Consulting in Kwaliteit BVBA
Addition kinds of activities for Adok Consulting in Kwaliteit BVBA

24260109. Draaien, meubels: hout | Turnings, furniture: wood
35670100. Elektrische ovens, ovens, en verwarmingstoestellen, exc.inductie | Electrical furnaces, ovens, & heating devices, exc.induction
39440304. Blokken, speelgoed | Blocks, toy
73610204. Register van verpleegkundigen | Nurses' registry
92210402. Politiebescherming, staatsregering | Police protection, state government

Werken bij Adok Consulting in Kwaliteit BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Adok Consulting in Kwaliteit BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Adok Consulting in Kwaliteit BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Adok Consulting in Kwaliteit BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers / Inpakkers (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in de regio van Tessenderlo zijn we op zoek naar productiemedewerkers / Inpakkers Takenpakket :  lijnen bijvullen met potjes, dekseltjes, potjes in dozen stapelen, dozen op palletten stapelen, werkplaats ordelijk houden.

  • Mechanieker (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Tongeren zijn wij op zoek naar een mechanieker (m/v): Je voert onderhoud en herstellingen uit aan opleggers, verreikers en heftrucks Na verloop van tijd ga je ook  dépannages verrichten 

  • Foliedrukker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Turnhout, een bedrijf gespecialiseerd in kartonnen verpakkingen, zoeken we een medewerker in de drukkerij, meer bepaald een foliedrukker. • Zelfstandig instellen en bedienen van de foliedrukpers doe jevolgens de specificaties van de klant • Je monteert en stelt machines bij en bewaakt hierbij de rendabiliteit • Bijspringen in de stansafdeling vormt geen enkel probleem voor je • Je draagt zorg voor de kwaliteit zodat we een perfect product kunnen bezorgen aan de klant • Je zorgt mee voor veiligheid, orde netheid en hygiëne binnen je eigen afdeling Je hebt bij voorkeur een grafische achtergrond (bv in afwerking, drukwerkveredeling,etc). De job is in 3 ploegen.

  • Onderhoudsmechanieker (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper Food

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de ruime regio van Poperinge , zoeken we dringend een technieker . Je staat in voor preventief en curatief onderhoud op zowel mechanisch als elektrisch vlak. Je werkt in 2-ploegen. Optie vast.

  • Huishoudhulp Dienstencheques NINOVE - GERAARDSBERGEN (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te bepalen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 055/75.93.40

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Aalst zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! Graag eigen vervoer.

  • PC Technicus - Regio Mechelen-Willebroek-Dendermonde (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: TDK Solutions

    Type: Vaste Job

    Als PC Technicus ga je elke dag de baan op om klanten te bezoeken in de jou toegewezen regio. Je woont bij voorkeur ergens halfweg tussen Antwerpen en Brussel. Je installeert Desktops, Laptops, printers en andere ICT apparatuur. Je staat in voor herstellingen en upgrades op hardware niveau. Je lost eenvoudige software configuratie problemen op. Daarbij maak je backups en/of restores van of naar de server. Je hebt al enige kennis van laserprinters en andere periferie. Je beheert je voorraad wisselstukken en zorgt ervoor dat defecte onderdelen teruggestuurd worden. Je verzorgt ook de hierbij horende administratie. Je wordt begeleid door een ervaren Project Leider, en gestuurd door een centrale dispatch. Een firmawagen en de nodige informaticamiddelen worden ter beschikking gesteld.

  • Onderhoudstechnieker (2 ploegen) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: LOTUS BAKERIES BELGIE

    Type: Vaste Job

    Je lost technische storingen en pannes snel en efficiënt op. Je staat in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud. Je werkt mee aan de ombouw van de installaties. Je zoekt naar technische verbeteringsacties, je werkt ze uit en realiseert ze. Je helpt mee bij de realisatie van grotere technische investeringsprojecten.

  • Marketing/ communicatie manager (PERUWELZ)

    Regio: PERUWELZ

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwfirma, gespecialiseerd in grondwerken, zijn wij dringend op zoek naar een marketing/communicatiemanager. Je staat in voor de communicatie en het externe imago van het bedrijf. Je ondersteunt de de algemene werking en projecten van de marketingafdeling. Je staat in voor een creatieve, tweetalige (Nl/FR) externe en interne communicatie. Verder biedt je taalkundige ondersteuning aan alle collega's. Je beheert de online communicatie (website, CMS,CMR, nieuwsbrieven, sociale media).

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Project Ingenieur (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ALPHA-STUDIEBURO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een studiebureau voor civiele werken, milieustudies en topografie (opgericht in 1978). Onze kantoren zijn gelegen te Deurne (Antwerpen). Momenteel hebben wij een vacature voor een projectingenieur.

  • Weekend hulp Traiteur dienst (WIJTSCHATE)

    Regio: WIJTSCHATE

    Bedrijf: BOUSSERY ALAIN

    Type: Flexijob

    Bedienen van maaltijden. Bereiden van maaltijden. Afwassen. Opkuisen van ateliers en werkplaatsen.

Zoek naar antwoorden van Adok Consulting in Kwaliteit BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Adok Consulting in Kwaliteit BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Adok Consulting in Kwaliteit BVBA. Laat een reactie achter voor Adok Consulting in Kwaliteit BVBA. Adok Consulting in Kwaliteit BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Adok Consulting in Kwaliteit BVBA. Leave a respond for Adok Consulting in Kwaliteit BVBA. Adok Consulting in Kwaliteit BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Adok Consulting in Kwaliteit BVBA op de google maps. Adres en contacten Adok Consulting in Kwaliteit BVBA
Location of Adok Consulting in Kwaliteit BVBA on the google maps. Address and contacts of Adok Consulting in Kwaliteit BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Adok Consulting in Kwaliteit BVBA Adok Consulting in Kwaliteit BVBA: FLEURS DE PRة | VAN DE VELDE | Quick Shop | STUDIO FRANCKEN | AVENTIS PHARMA SA

Other related companies as Adok Consulting in Kwaliteit BVBA: FLEURS DE PRة | VAN DE VELDE | Quick Shop | STUDIO FRANCKEN | AVENTIS PHARMA SA

Adok Consulting in Kwaliteit BVBA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Adok Consulting in Kwaliteit BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02890472412. Het bedrijf Adok Consulting in Kwaliteit BVBA bevindt zich op het adres: Jakob van Arteveldelaan 12; 8500; Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 712,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 114,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Management consultants. Producten gemaakt in Adok Consulting in Kwaliteit BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Adok Consulting in Kwaliteit BVBA is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Adok Consulting in Kwaliteit BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Adok Consulting in Kwaliteit BVBA, openstaande posities, locatie van Adok Consulting in Kwaliteit BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Adok Consulting in Kwaliteit BVBA is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Adok Consulting in Kwaliteit BVBA, company assigned to the tax number BE02890472412. The company Adok Consulting in Kwaliteit BVBA is located at the address: Jakob van Arteveldelaan 12; 8500; Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 712,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 114,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Management consultants. Products created in Adok Consulting in Kwaliteit BVBA were not found.
The main activity of Adok Consulting in Kwaliteit BVBA is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Adok Consulting in Kwaliteit BVBA is not available. You also can look at reviews of Adok Consulting in Kwaliteit BVBA, open positions, location of Adok Consulting in Kwaliteit BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Adok Consulting in Kwaliteit BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Adok Consulting in Kwaliteit BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Adok Consulting in Kwaliteit BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Adok Consulting in Kwaliteit BVBA, employees, financial statistics.