Acta Non Verba SPRL

Contactgegevens Acta Non Verba SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Acta Non Verba SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Acta Non Verba SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vieille Rue du Moulin 230; 1180; Bruxelles (Uccle), België

Telefoon (phone): 02 375 70 53 (+32-02 375 70 53) 02 375 70 53 (+32-02 375 70 53)

Fax (fax): +32 (55) 371-64-98 +32 (55) 371-64-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Acta Non Verba SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Acta Non Verba SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Acta Non Verba SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Acta Non Verba SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Acta Non Verba SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Acta Non Verba SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Acta Non Verba SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Acta Non Verba SPRL
Products information Acta Non Verba SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02744903564
Ondernemingsnummer: 6341552734
Hoofdstad (capital): 611,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 807,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Acta Non Verba SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Management consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Acta Non Verba SPRL
(Get full report from official database of BE for Acta Non Verba SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Acta Non Verba SPRL
Addition kinds of activities for Acta Non Verba SPRL

02790401. Katboerderij | Cat farm
23699904. Broekpakken: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Pantsuits: girls', children's, and infants'
32999900. Nonmetallic minerale producten, nec, nec | Nonmetallic mineral products, nec, nec
36290102. Elektrochemische generatoren (brandstofcellen) | Electrochemical generators (fuel cells)
42120300. Timmerhout en hout vrachtwagens | Lumber and timber trucking
42120301. Lumber (log) trucking, lokaal | Lumber (log) trucking, local
58129901. Buffet (eetgelegenheden) | Buffet (eating places)
73590704. Hot tub en spa verhuur | Hot tub and spa rental

Werken bij Acta Non Verba SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Acta Non Verba SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Acta Non Verba SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Acta Non Verba SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Machinebediender mengafdeling 2 ploegen (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Waregem zijn wij op zoek naar een machinebediener mengafdeling 2 ploegen. Aan de hand van de productiefiche breng je de aangeleverde goederen in de mengmachine. Je werkt nauwkeurig en zorgt dat de producten volgens de formule gemengd worden. Je respecteert nauwgezet de voorgeschreven procedure. je staat ook in voor een eerste visuele kwaliteitscontrole en het nemen van een staal.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Aalter 8u/week (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Aalter. U komt terecht in een familie waar u veel variatie zal hebben in uw takenpakket. Dit gaat om een jong gezin die wegens tijdsgebrek hulp zoekt in hun huishouden. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Werken als huishoudhulp Hallaar (HALLAAR)

    Regio: HALLAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Bestekkenmaker | architectenbureau (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als bestekkenmaker zorgt u voor 1) het opmaken van lastenboeken en technische beschrijving van de werken en meetstaten van bouwprojecten, appartementsgebouwen/woningen/kantoren/woon- en zorgcentra 2) voor het uittekenen van uitvoeringsplannen en uitvoeringsdetails

  • Ervaren Elektricien (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken ervaren elektriciens voor regio Oost-Vlaanderen en dit voor een internationaal bedrijf dat een gevestigde waarde is op gebied van technische, globaal gebouwenbeheer en multitechnisch onderhoud en diensten. Voor deze functie hebben we iemand nodig die multi-inzetbaar is, dit wil zeggen iemand die: Zowel autonoom en als in team kan werken. Industriële elektrische installatiewerken kan uitvoeren. Kan werken volgens plan maar met gezond verstand.

  • Marketing/ communicatie manager (PERUWELZ)

    Regio: PERUWELZ

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwfirma, gespecialiseerd in grondwerken, zijn wij dringend op zoek naar een marketing/communicatiemanager. Je staat in voor de communicatie en het externe imago van het bedrijf. Je ondersteunt de de algemene werking en projecten van de marketingafdeling. Je staat in voor een creatieve, tweetalige (Nl/FR) externe en interne communicatie. Verder biedt je taalkundige ondersteuning aan alle collega's. Je beheert de online communicatie (website, CMS,CMR, nieuwsbrieven, sociale media).

  • ONDERHOUDSMECANICIEN (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: DELORGE RICHARD

    Type: Vaste Job

    Voor ons bedrijf gespecialiseerd in het recycleren van textiel reststoffen zijn we dringend op zoek naar een onderhoudsmecanicien. Je doet het algemeen onderhoud van onze productiemachines, vorkheftrucks,... Naast uw taak als mecanicien werk je ook als losse arbeider in de productie.

  • Bouwfirma Baldewijns&Co - Projectleider Afbraak/Grondverzet (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Baldewijns

    Type: Vaste Job

    Wij zijn Baldewijns&Co – Klasse 6 partner voor Grond- en Afbraakwerken en INFRA Succesvolle KMO - team van +50 gedreven medewerkers Innovatief/vooruitstrevend – steeds alert voor nieuwe technologieën/technieken Ervaren en professioneel – al ruim 30 jaar Jij mag Boeiende afbraakprojecten coördineren van A tot Z Opvolgen van kwaliteit, uitvoeringstermijnen en budgetten Aansturen – bouwteam op de werf Voorbereiden – vorderingsstaten en vergaderingen Opvolgen – projectadministratie in KDP Bouwoffice Samenwerken – binnendienst/werfleiders/projectleiders Rapporteren – aan de zaakvoerder

  • Chauffeur CE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Xwift is op zoek naar nieuwe chauffeurs om ons groeiend team te versterken! Bij Xwift ben je geen nummer en wij hechten belang aan het menselijke verhaal achter iedere werknemer. Zo sta je onder begeleiding van een eigen HR-traject coach en heb je steeds een persoonlijk aanspreekpunt. Wil jij ons transportteam vervoegen als chauffeur CE? Aarzel dan niet om ons te contacteren. CHAUFFEUR bij Xwift: Vertrek vanuit de eigen woonplaats Je werkt 10 à 13 uur per dag Bereid zijn om zelf te laden en te lossen Werken met bache Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • RESERVE schoonmaak regio Waregem 2018 (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Oostende zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van Acta Non Verba SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Acta Non Verba SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Acta Non Verba SPRL. Laat een reactie achter voor Acta Non Verba SPRL. Acta Non Verba SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Acta Non Verba SPRL. Leave a respond for Acta Non Verba SPRL. Acta Non Verba SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Acta Non Verba SPRL op de google maps. Adres en contacten Acta Non Verba SPRL
Location of Acta Non Verba SPRL on the google maps. Address and contacts of Acta Non Verba SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Acta Non Verba SPRL Acta Non Verba SPRL: FLNEMEGHEER NV | FLPRE PRESS COMPOSITIONS NV | BBL | BUSINESS SERVICE CENTER | EDESIUS VRANCKEN

Other related companies as Acta Non Verba SPRL: FLNEMEGHEER NV | FLPRE PRESS COMPOSITIONS NV | BBL | BUSINESS SERVICE CENTER | EDESIUS VRANCKEN

Acta Non Verba SPRL is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Acta Non Verba SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02744903564. Het bedrijf Acta Non Verba SPRL bevindt zich op het adres: Vieille Rue du Moulin 230; 1180; Bruxelles (Uccle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 611,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 807,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Management consultants. Producten gemaakt in Acta Non Verba SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Acta Non Verba SPRL is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Acta Non Verba SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Acta Non Verba SPRL, openstaande posities, locatie van Acta Non Verba SPRL op de kaart.

Acta Non Verba SPRL is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Acta Non Verba SPRL, company assigned to the tax number BE02744903564. The company Acta Non Verba SPRL is located at the address: Vieille Rue du Moulin 230; 1180; Bruxelles (Uccle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 611,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 807,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Management consultants. Products created in Acta Non Verba SPRL were not found.
The main activity of Acta Non Verba SPRL is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Acta Non Verba SPRL is not available. You also can look at reviews of Acta Non Verba SPRL, open positions, location of Acta Non Verba SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Acta Non Verba SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Acta Non Verba SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Acta Non Verba SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Acta Non Verba SPRL, employees, financial statistics.