Van de Cruys W

Contactgegevens Van de Cruys W: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van de Cruys W: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van de Cruys W

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Van Luppenstraat 30; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 239 66 55 (+32-03 239 66 55) 03 239 66 55 (+32-03 239 66 55)

Fax (fax): 03 239 66 55 (+32-03 239 66 55) 03 239 66 55 (+32-03 239 66 55)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van de Cruys W: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van de Cruys W"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van de Cruys W"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van de Cruys W, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van de Cruys W. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van de Cruys W, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van de Cruys W. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van de Cruys W
Products information Van de Cruys W

BTW identificatienummer (tax): BE08970306396
Ondernemingsnummer: 8341613769
Hoofdstad (capital): 449,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 551,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Van de Cruys W zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Make-up artists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van de Cruys W
(Get full report from official database of BE for Van de Cruys W)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van de Cruys W
Addition kinds of activities for Van de Cruys W

799100. Fysieke fitness faciliteiten | Physical fitness facilities
22110104. Dekens en dekens, katoen | Blankets and blanketings, cotton
38510110. Tempels en fronten, oftalmisch | Temples and fronts, ophthalmic
50130103. Auto-accu's | Automotive batteries
50399913. Wire hek, poorten en accessoires | Wire fence, gates, and accessories
75320101. Bekleding en versiering, automotive | Upholstery and trim shop, automotive

Werken bij Van de Cruys W: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van de Cruys W: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van de Cruys W. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van de Cruys W. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker- (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    · Zowel preventief als curatief sta je in voor het onderhoud van de ventilatie installaties in residentiële projecten, voornamelijk bij particulieren. Tot het takenpakket horen: reinigen van de ventilator, vervangen filters, reinigen warmtewisselaar en reinigen van de kanalisatie in woningen en appartementen. · Je voert debietmeting uit en regelt het ventilatiesysteem terug af. · Storingen en defecten kan je vlot opsporen en verhelpen. · Je monteert en demonteert, herstelt en vervangt onderdelen.

  • HR Business Partner (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een productiebedrijf te Evergem zijn wij op zoek naar een HR Business Partner. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de verwezenlijking van het HR-beleid en voor de ontwikkeling van werknemers. Je werkt samen met de supervisors en lijnmanagers en rapporteert aan de HR Manager. Jouw takenpakket?: Je realiseert samen met supervisors en lijnmanagers de werving en selectie van nieuwe arbeiders en bedienden. Je bent de go-to persoon voor alle employer branding activiteiten, campus recruitment, universiteiten etc. Je brengt in samenspraak met de supervisors en lijnmanagers trainingsnoden en competenties in kaart en werkt samen met interne en externe partners om adequate trainings- en ontwikkelingsprogramma’s op te zetten. Je geeft zelf ook interne opleidingen. Je fungeert als procesbewaker voor de verschillende HR-processen en HRIS-systemen, onder meer inzake onthaal van nieuwe medewerkers, het jaarlijks performance & development proces, etc. en coacht hierin medewerkers en leidinggevenden. Je onderhoudt positieve relaties met alle medewerkers en bevordert open communicatie. Je ondersteunt communicatieactiviteiten, beloningsprogramma’s en initiatieven rond medewerkerstevredenheid. Je lanceert verbeteringsvoorstellen en rolt deze uit. Je neemt actief deel aan verschillende HR-projecten die landoverschrijdend uitgerold worden, optimaliseert bestaande praktijken en processen en staat in voor KPI- en andere ad-hoc-rapportages.

  • SCHRIJNWERKER PLAATSER TUINCONSTRUCTIES EN TOEBEHOREN (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met jouw collega sta je in voor het plaatsen van allerhande tuinconstructies en toebehoren waaronder ook afsluitingen. Je vertrekt hiervoor steeds van bij de firma zelf en werkt in de streek.

  • Aankoper - Werkvoorbereider M/V (357/17208) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een onderneming gespecialiseerd in elektriciteitswerken voor grote projecten zoals scholen, bedrijven, rusthuizen zijn wij op zoek naar een aankoper / werkvoorbereider M/V. Jouw takenpakket: Lanceren van prijsaanvragen, prijsvergelijkingen en inkopen van materialen. Opvolgen van afgesproken levertermijnen, kwaliteit en het melen van bottlenecks. Je beheert de volledige administratie rond het project. Je rapporteert aan de projectleider en de zaakvoerder. Je werkt nauw samen met de kostprijsberekenaars bij het uitwerken van projecten. Je werkt in teamverband om eventuele problemen op te lossen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Brecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studentenjob schoonmaak in Genk (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: 2WORK

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar poetspersoneel om een ziekenhuis de oprit schoon te maken. Je zorgt dat de oprit (inkom) volledig proper is. Deze job is 2 dag in de week (Dinsdag en donderdag) Ben jij bereid om te poetsen in Genk: reageer dan snel!

  • Ervaren Recruiter Volvo Group Belgium (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Vaste Job

    Je zal deel uitmaken van het recruteringsteam in Gent dat instaat voor het ondersteunen van managers in hun zoektocht naar geschikte medewerkers. Hierbij ga je vooral op zoek naar bedienden-profielen en experts in verschillende domeinen (productie, ingenieursstudies, IT, ondersteunende rollen,...). Je bent betrokken in het proces vanaf het ontstaan van de noden tot het invullen ervan. Dit betekent dat je een afwisselend takenpakket zal hebben, onder andere bestaande uit: CV screening Telefonische screening Afnemen van one-on-one interviews Postings op job boards Sourcing via sociale media, externe partners en eventueel headhunters Jouw dagdagelijkse taak moet bijdragen aan het promoten van onze diensten, alsook het verhogen van de tevredenheidsgraad bij onze managers en afdelingen. Jij wordt de ambassadeur van Volvo Group! Jij speelt een rol in het voeren van onze ‘employer branding'-strategie door jouw kandidaten de juiste begeleiding en opvolging te bieden.

  • Credit Collector (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Essent Belgium

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving Als Credit Collector ben je verantwoordelijk voor de stipte en efficiënte opvolging van de betalingstegoeden en - achterstanden. Samen met het credit collection team zorg je voor een efficiënte en constructieve bijdrage aan de tijdige incasso van de openstaande vorderingen teneinde een positieve bijdrage te leveren aan de cash flow van essent.be. We bieden je een afwisselend takenpakket met tal van verantwoordelijkheden: Je neemt telefonisch contact op met klanten. Je analyseert de financiële situatie van een klant tot in detail en werkt in samenspraak met de klant een realistisch betalingsplan uit. Je zoekt ,samen met de klant, actief naar optimalisaties om de klantbeleving over de betaalachterstanden bij essent.be te verbeteren. Je implementeert de verbeteringen voor de klant en volgt deze ook verder op. Je behandelt klantvragen van A tot Z en zorgt ook voor de terugkoppeling naar de klant. Je denkt, samen met je teamgenoten, na over procesverbeteringen. Je zorgt er samen met je collega's voor dat de operationele teamtargets en doelstellingen behaald worden. Hierover rapporteer je aan je leidinggevende, de teamleader Credit Collection.

  • Ervaren snoeiers-tuinarbeiders (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: MAHIEU NV

    Type: Vaste Job

    Firma Mahieu is een dynamische KMO met als specialisatie: tuin en wegenbouw. Onze klanten zijn steden, gemeenten en particulieren. Voor uitbreiding zoeken wij gemotiveerde snoeiers-tuinarbeiders: Taken: Aanplanten / Aanleg. Hagen scheren Onkruid verwijderen

  • Calculator schrijnwerkerij (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: PRO-JOBS

    Type: Vaste Job

    Samen met de account manager werk je offertes uit op basis van lastenboeken en marktinformatie Naast het calculeren van product- en materiaalprijzen zal je eveneens instaan voor het berekenen van de werktijden en de daaraan gekoppelde rendementen Je voert verificaties uit van de meetstaten en werk je technische varianten uit

  • Zelfstandig thuisverpleegkundige (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: THUISVERPLEGING RUTH WUYLENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging Ruth Wuylens is op zoek naar een zelfstandig thuisverpleegkundige voor regio Waasmunster. Het takenpakket ziet er als volgt uit: Je verzorgt de patiënt in zijn totaliteit en dit in zijn thuisomgeving. Zorgen zijn: patiënten wassen, kleden, scheren, wondzorgen, inspuitingen, palliatieve zorgen, psychische zorgen, stomazorg en TPN. Het soicale aspect dient ervoor te zorgen dat de patiënt vertrouwen heeft in zijn verpleegkundige en dat de patiënt zich op zijn gemak voelt. Je registreert dagelijks je bezoek en het patiëntendossier.

  • Productiemedewerker voeding - 2ploegen (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Werfreserve

    Voor een klant te Boortmeerbeek dat gespecialiseerd is in het maken van koekjes zijn we op zoek naar inpakmedewerk(st)ers. Takenpakket: - Het verpakken van de producten. - De visuele kwaliteitscontrole. - De dozen plooien en stapelen. - Het proper houden van de werkomgeving. Je werkt in een 2 ploegenstelsel, alsook dagdienst.   Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

Zoek naar antwoorden van Van de Cruys W in sociale netwerken
Look for responds of Van de Cruys W in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van de Cruys W. Laat een reactie achter voor Van de Cruys W. Van de Cruys W bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van de Cruys W. Leave a respond for Van de Cruys W. Van de Cruys W on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van de Cruys W op de google maps. Adres en contacten Van de Cruys W
Location of Van de Cruys W on the google maps. Address and contacts of Van de Cruys W

Andere gerelateerde bedrijven als come Van de Cruys W Van de Cruys W: Artifreeze SA | Van Dyck Garage | FRANCO BELGE | JDV NV | JOHAN DEDEYSTERE

Other related companies as Van de Cruys W: Artifreeze SA | Van Dyck Garage | FRANCO BELGE | JDV NV | JOHAN DEDEYSTERE

Van de Cruys W is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van de Cruys W, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08970306396. Het bedrijf Van de Cruys W bevindt zich op het adres: Van Luppenstraat 30; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 449,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 551,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Make-up artists. Producten gemaakt in Van de Cruys W zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van de Cruys W is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van de Cruys W is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van de Cruys W, openstaande posities, locatie van Van de Cruys W op de kaart.

Van de Cruys W is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van de Cruys W, company assigned to the tax number BE08970306396. The company Van de Cruys W is located at the address: Van Luppenstraat 30; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 449,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 551,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Make-up artists. Products created in Van de Cruys W were not found.
The main activity of Van de Cruys W is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van de Cruys W is not available. You also can look at reviews of Van de Cruys W, open positions, location of Van de Cruys W on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van de Cruys W, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van de Cruys W, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van de Cruys W, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van de Cruys W, employees, financial statistics.