BECK (GRIMEERSTUDIO)

Contactgegevens BECK (GRIMEERSTUDIO): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BECK (GRIMEERSTUDIO): address, phone, fax, email, website, opening hours

BECK (GRIMEERSTUDIO)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pollenusstraat 12; 3510; Hasselt (Kermt), België

Telefoon (phone): 011 85 14 85; 011 87 17 83 (+32-011 85 14 85; 011 87 17 83) 011 85 14 85; 011 87 17 83 (+32-011 85 14 85; 011 87 17 83)

Fax (fax): 011 87 17 83 (+32-011 87 17 83) 011 87 17 83 (+32-011 87 17 83)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BECK (GRIMEERSTUDIO): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BECK (GRIMEERSTUDIO)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BECK (GRIMEERSTUDIO)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BECK (GRIMEERSTUDIO), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BECK (GRIMEERSTUDIO). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BECK (GRIMEERSTUDIO), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BECK (GRIMEERSTUDIO). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BECK (GRIMEERSTUDIO)
Products information BECK (GRIMEERSTUDIO)

BTW identificatienummer (tax): BE04426910400
Ondernemingsnummer: 7755493164
Hoofdstad (capital): 746,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 273,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Fair attractions - Sale & hiring; Children's animation; Make-up & grease paint

Product categorie (product category): Make-up artists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BECK (GRIMEERSTUDIO)
(Get full report from official database of BE for BECK (GRIMEERSTUDIO))

Aanvulling soorten activiteiten voor BECK (GRIMEERSTUDIO)
Addition kinds of activities for BECK (GRIMEERSTUDIO)

3652. Geprogrammeerde records en tapes | Prerecorded records and tapes
8699. Lidmaatschapsorganisaties, nv | Membership organizations, nec
509999. Duurzame goederen, nec, nec | Durable goods, nec, nec
14590300. Feldspar mijnbouw | Feldspar mining
21419903. Tabaksdrasing (mechanische afstoting) | Tobacco thrashing (mechanical stemming)
32920702. Tegel, vinyl asbest | Tile, vinyl asbestos
35310702. Grinders, steen: draagbaar | Grinders, stone: portable
50650201. Amateur radio communicatie apparatuur | Amateur radio communications equipment
50830200. Tuinmachines en -apparatuur | Lawn and garden machinery and equipment

Werken bij BECK (GRIMEERSTUDIO): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BECK (GRIMEERSTUDIO): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BECK (GRIMEERSTUDIO). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BECK (GRIMEERSTUDIO). Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker klantendienst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Momenteel wordt de klantendienst bemand door een team administratieve octopussen, dat wel wat extra tentakels kan gebruiken. Je communicatieve skills zijn van een ongekend niveau; je belt, mailt of chat zoals geen ander en je bent een virtuoos op een toetsenbord. Jij vormt samen met het team HET aanspreekpunt van de klanten. Vragen over levertermijnen, klachten, productvragen, maar ook de complimentjes… alles komt bij jou terecht. Elke moeilijkheid is voor jou een uitdaging, waardoor je een ontevreden klant zonder enige moeite kan ombuigen naar een happy klant. Diplomacy is your middle name…

  • Bijrijder te Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Kampenhout zoekt betrouwbare flexibele vuilnisophalers voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Kampenhout. Samen met je chauffeur zal je afvalcontainer ophalen bij klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Kampenhout rijden.

  • Quality Support Officer (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    ? Je staat in voor het beheer en het continu verbeteren van het document management systeem. ? Je zorgt voor de opmaak van documenten voor kwaliteit en voedselveiligheid. ? Je assisteert bij interne en externe klachtenafhandeling en continue verbeteringsprojecten. ? Je bent verantwoordelijk voor de kalibraties van meetinstrumenten. ? Je werkt mee aan interne en externe kwaliteitsaudits.

  • Nauwkeurige bobijnopzetter gevraagd (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een job in de textielsector? Lees snel verder! Voor een klant in Ronse zijn wij op zoek naar bobijnopzetters. - Je monteert/demonteert bobijnen van het bobijnrek. - Je verwijdert slechte bobijnen. - Je ruimt je werkplek op - Je Knoopt/lijmt bobijnen

  • Commerciële Binnendienst (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als intern adviseur binnen ons filiaal, staat u in nauw contact met de klant, met de buitendienstmedewerkers en uw collega’s in de groep. Na een opleidingstraject zorgt u met een grondige kennis van zaken voor de goede opvolging van A tot Z van prijsvragen en bestellingen. U informeert en adviseert de klant van de toepassingsmogelijkheden en stelt de beste oplossingen voor uit ons uitgebreide productassortiment. Je communiceert hiertoe intensief met klanten en leveranciers. Bedrijfsprofiel: Je zal het bedrijf leren kennen als een familiaal en dynamisch bedrijf met een team van collega’s die er zijn voor elkaar (waar je veel aan hebt). Een gezonde dynamiek zorgt voor een goede sfeer. Als nieuwe collega word je goed begeleid in je nieuwe job en werkomgeving. Groeien in je job door de mogelijkheid om continu bij te scholen.

  • Huishoudhulp Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Jobstudent (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • HULPELECTRICIEN / HANDLANGER voor de werven in Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELEKTROPLAN

    Type: Vaste Job

    Je assisteert op de werf op van aanvang tot afwerking . Je helpt mee met het plaatsen van leidingen, stopcontacten, verlichting, beveiliging, toegangscontrole, aansluiten borden, aansluitingen, indienststellingen e.d. Je hebt inzicht in de werken en beschikt over de postitieve spirit op de werken grondig af te werken. Een eerste werkervaring is een voordeel.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • BARBIER (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: PARREIN MARC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als herenkapper sta je in voor het knippen en scheren van onze klanten. Daarnaast othaal je de klant en reken je achteraf af.

  • Enthousiaste & Sportieve Herbalife PROMOTORS - NL (Regio Limburg (B)-Limburg (NL))

    Regio: Regio Limburg (B)-Limburg (NL)

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden uit en zijn op zoek naar enthousiaste & sportieve Herbalife Promotors. Als hobby-inkomen, parttime, fulltime of carrière-switch, in je eigen regio. Of uw eigen bedrijf(je) starten met Herbalife, in vrije uren, naast huidige Job. Onbegrensde mogelijkheden: U heeft de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt. U kunt kiezen waar, wanneer en hoe u werkt, zelfs wereldwijd. U heeft geen voor-opleiding of ervaring nodig, met Herbalife is het heel eenvoudig om uw eigen zaak op te zetten. U kan zelfstandig werken. U bent ondernemend ingesteld. U bent sociaal aangelegd. U staat open om nieuwe dingen te leren. U leert bij tijdens de jobuitvoering en U volgt de voorziene (basis)-opleiding. U leert alles wat u moet weten door een persoonlijke coach, een Herbalife Member/ervaringsdeskundige. U heeft ook de zekerheid dat u de ondersteuning krijgt van het succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf Herbalife International nv.

  • Argenta - Operationeel Beheerder SQL (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opm. iemand met goede SQL kennis en een NOTIE van JAVA is ook welkom zolang een goede attitude en zelfstandigheid om te werken aanqwezig is. LET OP HANDSOFF FUNCTIE COORDINATIE VAN INCIDENTEN Wie zijn wij Als operationeel beheerder ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT Run. Je komt terecht in een team van operationeel beheerders en technisch experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie LifeCycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. Wat verwachten wij Een bachelordiploma in een IT-gerelateerde richting of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt een sterke affiniteit met het IT-werkveld. Uitstekende planning en organisatie skills. Zeer strikt als het gaat om voorbereiding. Stressbestendig kunnen zijn in een uitdagende omgeving. Zeer overzichtelijk te werk gaan om de nodige impact bepalen. Hands-on-mentaliteit voor technisch- operationele aspecten. Kennis van ontwikkelingstools (Jenkins, GIT/SVN,zookeeper,) Ontwikkelervaring zodat je weet hoe een ontwikkelomgeving beheerd kan worden. -Uitstekend kunnen coördineren en organiserende van de capaciteiten binnen een complexe IT-infrastructuur. Kunnen traceren en identificeren van problemen om operationele verbeteringen door te voeren. Communicatief sterke eigenschap Uitvoeren van impact- en resultaatanalyses op incidenten en problemen. Bijdrage in alle overlegstructuren. Eventueel kennis of notie van Scriptura/easyform/docact, IAM en SharePoint Interesse in een brede waaier van applicaties (HR applicaties, support applicaties, Finance en ERP applicaties, ...) Je moet zeer goede kennis hebben van SQL niveau 4 Gradatie 0 - slecht 5 - zeer goed

Zoek naar antwoorden van BECK (GRIMEERSTUDIO) in sociale netwerken
Look for responds of BECK (GRIMEERSTUDIO) in social networks

Lees alle opmerkingen voor BECK (GRIMEERSTUDIO). Laat een reactie achter voor BECK (GRIMEERSTUDIO). BECK (GRIMEERSTUDIO) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BECK (GRIMEERSTUDIO). Leave a respond for BECK (GRIMEERSTUDIO). BECK (GRIMEERSTUDIO) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BECK (GRIMEERSTUDIO) op de google maps. Adres en contacten BECK (GRIMEERSTUDIO)
Location of BECK (GRIMEERSTUDIO) on the google maps. Address and contacts of BECK (GRIMEERSTUDIO)

Andere gerelateerde bedrijven als come BECK (GRIMEERSTUDIO) BECK (GRIMEERSTUDIO): FE. CENTRAUTO | GAR VERMEULEN M | Orpsy BVBA | Tilley J | FRITUUR DE KRING

Other related companies as BECK (GRIMEERSTUDIO): FE. CENTRAUTO | GAR VERMEULEN M | Orpsy BVBA | Tilley J | FRITUUR DE KRING

BECK (GRIMEERSTUDIO) is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BECK (GRIMEERSTUDIO), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04426910400. Het bedrijf BECK (GRIMEERSTUDIO) bevindt zich op het adres: Pollenusstraat 12; 3510; Hasselt (Kermt). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 746,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 273,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Make-up artists. Lijst met producten zijn Fair attractions - Sale & hiring; Children's animation; Make-up & grease paint.
De hoofdactiviteit van BECK (GRIMEERSTUDIO) is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BECK (GRIMEERSTUDIO) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BECK (GRIMEERSTUDIO), openstaande posities, locatie van BECK (GRIMEERSTUDIO) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BECK (GRIMEERSTUDIO) is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is BECK (GRIMEERSTUDIO), company assigned to the tax number BE04426910400. The company BECK (GRIMEERSTUDIO) is located at the address: Pollenusstraat 12; 3510; Hasselt (Kermt). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 746,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 273,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Make-up artists. List of products are Fair attractions - Sale & hiring; Children's animation; Make-up & grease paint.
The main activity of BECK (GRIMEERSTUDIO) is Nonclassifiable Establishments, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BECK (GRIMEERSTUDIO) is not available. You also can look at reviews of BECK (GRIMEERSTUDIO), open positions, location of BECK (GRIMEERSTUDIO) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BECK (GRIMEERSTUDIO), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BECK (GRIMEERSTUDIO), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BECK (GRIMEERSTUDIO), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BECK (GRIMEERSTUDIO), employees, financial statistics.