FLREGIS STYLE BVBA

Contactgegevens FLREGIS STYLE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLREGIS STYLE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLREGIS STYLE BVBA

Regio (region): Sint-Gillis, België

Adres (address): Dijkstr. 2 9170 Sint-Gillis-Waas - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-37-73-50-99 32-37-73-50-99

Fax (fax): 32-37-73-54-89 32-37-73-54-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLREGIS STYLE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLREGIS STYLE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLREGIS STYLE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLREGIS STYLE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLREGIS STYLE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLREGIS STYLE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLREGIS STYLE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLREGIS STYLE BVBA
Products information FLREGIS STYLE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09238647460
Ondernemingsnummer: 5842498779
Hoofdstad (capital): 792,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 451,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in FLREGIS STYLE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Textiles & Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLREGIS STYLE BVBA
(Get full report from official database of BE for FLREGIS STYLE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLREGIS STYLE BVBA
Addition kinds of activities for FLREGIS STYLE BVBA

20410202. Deeg, bevroren of gekoeld | Doughs, frozen or refrigerated
32720102. Manhole covers of frames, beton | Manhole covers or frames, concrete
36749912. Stoetbanden of bevestigingen voor halfgeleiderinrichtingen | Stud bases or mounts for semiconductor devices
37280107. Vinnen, vliegtuigen | Fins, aircraft
73839902. Nieuws syndicaat | News feature syndicate

Werken bij FLREGIS STYLE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLREGIS STYLE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLREGIS STYLE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLREGIS STYLE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Support administratif crédits hypothécaires (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Belangrijketaken : Voorbereiding van de dossiers voor de analysten en opvolging van de onvolledige dossiers. Encodage van de dossiers die via bpost werden ingediend.  Opvolging van verscheidene mailboxen. Registratie van contracten bij de Nationale Bank.  Behandelen en scannen van de briefwisseling voor het departement. Archivering van documenten.  Telefonische contacten.  Andere ad hoc taken in functie van het volume en behoeften van de dienst.

  • Meubelmonteur op verplaatsing - Daguren met zaterdagwerk (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend bedrijf in de regio van Gent Zeehaven, zijn we op zoek naar een gemotiveerde meubelinstallateur. Je werkt steeds in hetzelfde team en levert meubelen bij klanten thuis. Naast het leveren kan er ook gevraagd worden om de meubelen in elkaar te steken. De klant zoekt daarom iemand met een achtergrond in de houtbewerking/schrijnwerkerij. De werkuren zijn wisselend, want dit hangt af van het aantal leveringen en de plaats van de levering. Het startuur is wel steeds om 9.00 en je stopt tussen 16.00-18.00. De vaste sluitingsdagen zijn dinsdag en zondag. Op zaterdag werken zij van 9.00-15.30/16.00. Op feestdagen wordt er ook niet gewerkt. De flexibiliteit wordt natuurlijk ook vergoed. Naast een marktconform loon, krijgt u na een jaar een interne opleiding tot vrachtwagenbestuurder.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Landen-Zoutleeuw (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: TRIXXO HOME BORGLOON

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen. Het gaat over gezinnen in de gemeentes Landen en Zoutleeuw.

  • Huishoudhulpen in Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Bijlesgever C# (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C# aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • JOBSTUDENT VERKOOP BAKKERIJ regio Koksijde (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Koksijde zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die zich willen engageren om op zaterdag en/of zondag te werken, alsook tijdens de schoolvakanties. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

  • Jobstudent verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een boetiek in Oostende zijn wij op zoek naar een jobstudent om te werken in de vakanties en de weekends. Je helpt mee met het uitpakken van de nieuwe collectie, je houdt de winkel op orde en je helpt de klanten.

  • Regio Sales Manager HVAC (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Gentis SA

    Type: Vaste Job

    Gentis is een Belgisch recruitmentbedrijf met de hoofdzetel in Brussel. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verstrekken van permanente personeelsbezetting evenals project sourcing-oplossingen voor meerdere sectoren wereldwijd. Voor een producent van o.a. HVAC installaties zijn wij op zoek naar een regio sales manager. Naast HVAC produceren zij ook andere producten zoals verschillende soorten huishoudelijke apparaten. Als producent hebben zij een goede naam op de markt maar ook zeker als werkgever staan ze goed aangeschreven. Het is een organisatie die veel in zijn medewerkers investeert en bovendien zijn er mooie carrièrekansen. Wat ga je doen? Als regio sales manager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een sales strategie in de aan jouw toegewezen regio. Je bepaald de KPI`s, doelen, en budgetten. Je zorgt er voor dat deze gehaald worden door middel van account management maar ook zeker door het aantrekken van nieuwe klanten, zoals groothandels, engineerings- en studiebureau`s. Je streeft er altijd naar een goede en lange-termijnrelatie met ze op te bouwen. Je geeft advies aan je klanten en voorziet in de nodige producttrainingen. Deze trainingen werk je uit in samenwerking met de marketingafdeling. Ook zit je regelmatig samen met het management om nieuwe plannen voor te leggen en rapport uit te brengen van de stand van zaken. Door jouw teamspirit en ambities voor de toekomst weet je samen met de andere mensen binnen jouw team de afdeling naar het volgende niveau te tillen.

  • Teamleader administratie (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je al een eerste ervaring in het aansturen van een team en ben je ook analytisch erg sterk? Dan word jij wellicht de nieuwe teamleader administratie voor onze klant, een transportbedrijf in regio Beringen. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je geeft leiding aan een team van administratieve medewerkers. Je verzekert de permanentie van jouw dienst en springt bij waar nodig. Je werkt verbetertrajecten uit en zorgt voor een correcte implementatie daarvan. Je verleent advies rond administratieve problemen en je werkt voorstellen uit ter verbetering. Je maakt de werkplanning op en je verdeelt de taken.

  • Franchisenemer Healthy Food | CopperBranch (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Pas opgestart in 2015 in Canada, openden daar al 25 restaurants en staan er meer dan het dubbel aantal openingen in de steigers. COPPER BRANCH is hot, en binnenkort ook buiten Canada want het concept waait nu uit naar alle uithoeken ter wereld. Er staat een kapitaalkrachtige machine achter deze franchiseformule, die snelle restauratie aanbiedt op basis van enkel lekkere, verse en gezonde plantaardige voeding. WijzeRaven rekruteert voor de Benelux, we zoeken ondernemende managers die oprecht geloven in gezonde voeding en die in staat zijn een team medewerkers enthousiast te coachen. Geen diplomavereisten nodig, wel een eigen kapitaalinbreng van 120 à 150K.

  • Ingenieur HVAC en/of Electriciteit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ingenieur met ervaring in het ontwerpen van HVAC & Electrische installaties. U ontwerpt, controleert en beheert uw projecten die zich afspelen in HVAC en/of laagspanning, voornamelijk in (grote) kantoorgebouwen en technische lokalen. Ook het begeleiden van het project behoort tot uw taak.: - aansturen tekenaars, - aankopen, - planning, - werfplanning, - vergaderingen, - contact met derden, studiebureau, aannemers, ... Dit is een functie op een studiebureau.

Zoek naar antwoorden van FLREGIS STYLE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLREGIS STYLE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLREGIS STYLE BVBA. Laat een reactie achter voor FLREGIS STYLE BVBA. FLREGIS STYLE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLREGIS STYLE BVBA. Leave a respond for FLREGIS STYLE BVBA. FLREGIS STYLE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLREGIS STYLE BVBA op de google maps. Adres en contacten FLREGIS STYLE BVBA
Location of FLREGIS STYLE BVBA on the google maps. Address and contacts of FLREGIS STYLE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLREGIS STYLE BVBA FLREGIS STYLE BVBA: LA POUDRIبRE | ECOLE PRIMAIRE LIBRE | PHOTOCORNER | AUTO-ECOLE EURO PERMIS | UBIC Li猫ge ASBL

Other related companies as FLREGIS STYLE BVBA: LA POUDRIبRE | ECOLE PRIMAIRE LIBRE | PHOTOCORNER | AUTO-ECOLE EURO PERMIS | UBIC Li猫ge ASBL

FLREGIS STYLE BVBA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Sint-Gillis, België. De volledige naam van het bedrijf is FLREGIS STYLE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09238647460. Het bedrijf FLREGIS STYLE BVBA bevindt zich op het adres: Dijkstr. 2 9170 Sint-Gillis-Waas - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 792,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 451,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Textiles & Clothing. Producten gemaakt in FLREGIS STYLE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLREGIS STYLE BVBA is Leder- en leerproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLREGIS STYLE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLREGIS STYLE BVBA, openstaande posities, locatie van FLREGIS STYLE BVBA op de kaart.

FLREGIS STYLE BVBA is a company, that was registered 2002 in Sint-Gillis region, Belgium. Full name of company is FLREGIS STYLE BVBA, company assigned to the tax number BE09238647460. The company FLREGIS STYLE BVBA is located at the address: Dijkstr. 2 9170 Sint-Gillis-Waas - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 792,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 451,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Textiles & Clothing. Products created in FLREGIS STYLE BVBA were not found.
The main activity of FLREGIS STYLE BVBA is Leather and Leather Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLREGIS STYLE BVBA is not available. You also can look at reviews of FLREGIS STYLE BVBA, open positions, location of FLREGIS STYLE BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLREGIS STYLE BVBA, Sint-Gillis: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLREGIS STYLE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLREGIS STYLE BVBA, Sint-Gillis: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLREGIS STYLE BVBA, employees, financial statistics.