SENIORENCOMPLEX DEN AKKER

Contactgegevens SENIORENCOMPLEX DEN AKKER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SENIORENCOMPLEX DEN AKKER: address, phone, fax, email, website, opening hours

SENIORENCOMPLEX DEN AKKER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MONTENAKENWEG 53; 3800; SINT-TRUIDEN, België

Telefoon (phone): 11672172 (+32-11672172) 11672172 (+32-11672172)

Fax (fax): +32 (60) 464-12-56 +32 (60) 464-12-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SENIORENCOMPLEX DEN AKKER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SENIORENCOMPLEX DEN AKKER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SENIORENCOMPLEX DEN AKKER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SENIORENCOMPLEX DEN AKKER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SENIORENCOMPLEX DEN AKKER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SENIORENCOMPLEX DEN AKKER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SENIORENCOMPLEX DEN AKKER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SENIORENCOMPLEX DEN AKKER
Products information SENIORENCOMPLEX DEN AKKER

BTW identificatienummer (tax): BE04644165039
Ondernemingsnummer: 4737274169
Hoofdstad (capital): 215,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 458,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Services: R茅sidences, Maisons de Repos.

Product categorie (product category): Maisons de repos and r茅sidences

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SENIORENCOMPLEX DEN AKKER
(Get full report from official database of BE for SENIORENCOMPLEX DEN AKKER)

Aanvulling soorten activiteiten voor SENIORENCOMPLEX DEN AKKER
Addition kinds of activities for SENIORENCOMPLEX DEN AKKER

239200. Huishoudelijke meubels | Household furnishings, nec
278200. Blankboeken en Looseleafbinders | Blankbooks and looseleaf binders
609900. Functies in verband met depositobanken | Functions related to deposit banking
22110801. Batiste, katoen | Batiste, cotton
23290101. Atletische kleding, behalve uniformen: mannen, jongeren en jongens | Athletic clothing, except uniforms: men's, youths' and boys'
28959901. Kanaal zwart | Channel black
39990507. Wedstrijden en wedstrijdboeken | Matches and match books
47419901. Graan nivellering in spoorauto's | Grain leveling in railroad cars
50780102. Ijskasten | Ice cream cabinets
67329901. Winstgevend vertrouwen management | Charitable trust management

Werken bij SENIORENCOMPLEX DEN AKKER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SENIORENCOMPLEX DEN AKKER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SENIORENCOMPLEX DEN AKKER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SENIORENCOMPLEX DEN AKKER. Looking for open vacancies in other companies

  • Textielarbeider (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als aannaaier ben je verantwoordelijk voor de machine die tapijten aan elkaar naait. Je controleert de parameters van de machine, verwerkt alle gegevens in de pc en zorgt ervoor dat je werkomgeving proper blijft. Wij bieden jou een gevarieerde functie die jou aangeleerd wordt gedurende een inloopperiode. Je mag rekenen op een verdienstelijk loon aangevuld met maaltijdcheques en ploegenpremie. Na een positieve evaluatie biedt de firma jou een vast contract. Ga je nauwkeurig te werk, kan je goed overweg met de pc en ben je graag fysiek aan het werk, dan is deze functie absoluut een aanrader.

  • Helpdesk medewerker (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent Select Services Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie garandeer je de beschikbaarheid de continuïteit en de beveiliging van onze technische infrastructuur samen met een bestaande collega op onze hoofdzetel te Poperinge. Je ziet een uitdaging in structuur brengen in de IT organisatie en het IT beleid. Je werkt hiervoor samen met je IT collega in een beurtrolsysteem. Concreet doe je dit via volgende taken/verantwoordelijkheden: je ben het eerste aanspreekpunt voor technische aanvragen van gebruikers via een beurtrolsysteem met je IT collega dit voor zowel de software als voor de hardware vragen door een combinatie van logisch en technisch inzicht ben je in staat de juiste prioriteit te geven aan de binnenkomende technische aanvragen om deze op te lossen het instellen en onderhouden van de back-up het proactief signaleren van potentiële problemen en in overleg concrete oplossingen uitwerken het participeren in (deel)projecten voor het implementeren van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van ICT-infrastructuur het opstellen en onderhouden van beheerprocedures standaarden en systeemdocumentatie

  • HUISHOUDHULPEN WAREGEM (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Waregem zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Koksijde - De Panne - Oostduinkerke - Veurne (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Drongen, DRINGEND solliciteer via sms (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Tessenderlo en omgeving.

  • Jobstudent (m/v) Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Project Ingenieur Chinese markt (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor: - Organiseren en coördineren van verschillende projecten wereldwijd. Je volgt deze projecten nauw op en houdt rekening met het budget, timing, veiligheid, kwaliteit, hygiënevoorschriften en milieuwetgevingen. - Je ontwikkelt verschillende onafhankelijke projecten en bereidt verschillende projecten voor op basis van specificaties, projectstappen, timing, kost en voordelen. - Je voorziet alle technische en commerciële informatie naar diegenen die betrokken zijn bij de productie. Je geeft ook de nodige support. - Binnen het bedrijf heb je contact met sales, ontwerp, aankoop en de r&d-afdeling. - Je rapporteert aan de project manager.

  • BUSINESS DEVELOPMENT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Commercieel Technische affiniteit Dynamische high-tech organisatie Dit bedrijf is een dynamische high-tech organisatie, gespecialiseerd in het op contractbasis leveren van "Electronic Manufacturing Services". Dit omvat onder meer het produceren van kabelbundels en racks, printkaartbestukking en montage van gehele modules. Dit bedrijf draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Daarnaast investeert men voortdurend in nieuwe technologieën zodat ze een waardige partner kan zijn en blijven voor haar klanten. De klanten vinden we in de diverse sectoren zoals o.a. Industrial, Healthcare, Defense & Avionics, Infrastructure en Railway. Met productievestigingen in België, Nederland, Duitsland, Tsjechië en Roemenië stelt onze klant in totaal meer dan 1800 mensen te werk. Ter versterking van het sales team is Hays op zoek naar een Business Development Manager voor hun Business Unit België (standplaats te Ieper en Kampenhout) Na een interne opleiding ben je verantwoordelijk voor de uitbouw van ons marktaandeel met focus op industriële klanten met een aankoop afdeling in België. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met bestaande en nieuwe klanten zowel nationaal als internationaal. Daarvoor maak je op regelmatige basis buitenlandse verplaatsingen binnen de EU. Vanuit een partnership analyseer je de behoeften van de klanten en zoek je naar de toepassingsmogelijkheden voor hun producten waarbij je jouw (technische) expertise op vlak van ontwikkeling weet te nutten. Hiervoor werk je samen met technische expertise oplossingsgericht mee aan het productieproces en beteken je op die manier voor je klant een sterkte toegevoegde waarde.

  • Onderhoudstechnieker (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Allerlei pannes snel en efficiënt oplossen - Preventieve taken uitvoeren op het machinepark - Materiaal correct onderhouden en gezond houden - Bestelaanvragen indienden bij de technische aankoper - Meedenken over verdere optimalisaties - Diverse werkopdrachten uitvoeren

  • Senior Front-End Developer / Angular Expert (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partner is looking for a Freelance Senior Front End Developer who has strong skills in Angular for a partner in Brussels.     Context   Our partner is operating in the finance sector specialised in Finance Services for private clients, they are developing a software that will centrilizer and harmonize all internal operations within the company. This is a crucial project for their core business and will be the priority for the IT Development team.     Job Description You will be part of a team of 15 developers: Front End developers Back end developers Functional Analysts Project Manager You will be part of a project from scratch within an Agile/Scrum development Flexibility and Enthusiasm is required for this challenge   Your Profile You are proficitient in: Angular 2/6, JavaScript, TypeScript, HTML5, CSS3, MySQL, Nodejs, Docker, Bootsrap, SOAP, Rest. You speak French or Dutch and English fluently You are ready for the challenge and willing to prove your worth You have a Bachelor IT related   The offer 6 months contract renewable Project for 2 years Challenging environment Creative and Innovative atmosphere Possibility to learn new IT skills Start Date: ASAP

  • Stagiaire interimkantoor (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: START PEOPLE NIKE

    Type: Leercontract

    Help jij graag een grote onderneming vooruit met de beste uitzendmedewerkers? Ons inhouse-team zorgt voor een vlotte instroom van kwalitatieve kandidaten. Eens de puzzelstukken van je zoekopdracht zijn ingevuld, volgt het administratieve werk. Hierbij speel jij een belangrijke rol. Je zal mee ondersteunen in de administratieve taken van ons inhousekantoor.

Zoek naar antwoorden van SENIORENCOMPLEX DEN AKKER in sociale netwerken
Look for responds of SENIORENCOMPLEX DEN AKKER in social networks

Lees alle opmerkingen voor SENIORENCOMPLEX DEN AKKER. Laat een reactie achter voor SENIORENCOMPLEX DEN AKKER. SENIORENCOMPLEX DEN AKKER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SENIORENCOMPLEX DEN AKKER. Leave a respond for SENIORENCOMPLEX DEN AKKER. SENIORENCOMPLEX DEN AKKER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SENIORENCOMPLEX DEN AKKER op de google maps. Adres en contacten SENIORENCOMPLEX DEN AKKER
Location of SENIORENCOMPLEX DEN AKKER on the google maps. Address and contacts of SENIORENCOMPLEX DEN AKKER

Andere gerelateerde bedrijven als come SENIORENCOMPLEX DEN AKKER SENIORENCOMPLEX DEN AKKER: DE ZONNEBAARS | RUTTEN NICOLE | JOSEPH VAN DE GINSTE | Y. MICHOTTE | Anthoons G

Other related companies as SENIORENCOMPLEX DEN AKKER: DE ZONNEBAARS | RUTTEN NICOLE | JOSEPH VAN DE GINSTE | Y. MICHOTTE | Anthoons G

SENIORENCOMPLEX DEN AKKER is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SENIORENCOMPLEX DEN AKKER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04644165039. Het bedrijf SENIORENCOMPLEX DEN AKKER bevindt zich op het adres: MONTENAKENWEG 53; 3800; SINT-TRUIDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 215,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 458,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Maisons de repos and r茅sidences. Lijst met producten zijn Services: R茅sidences, Maisons de Repos..
De hoofdactiviteit van SENIORENCOMPLEX DEN AKKER is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SENIORENCOMPLEX DEN AKKER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SENIORENCOMPLEX DEN AKKER, openstaande posities, locatie van SENIORENCOMPLEX DEN AKKER op de kaart.

SENIORENCOMPLEX DEN AKKER is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is SENIORENCOMPLEX DEN AKKER, company assigned to the tax number BE04644165039. The company SENIORENCOMPLEX DEN AKKER is located at the address: MONTENAKENWEG 53; 3800; SINT-TRUIDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 215,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 458,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Maisons de repos and r茅sidences. List of products are Services: R茅sidences, Maisons de Repos..
The main activity of SENIORENCOMPLEX DEN AKKER is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SENIORENCOMPLEX DEN AKKER is not available. You also can look at reviews of SENIORENCOMPLEX DEN AKKER, open positions, location of SENIORENCOMPLEX DEN AKKER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SENIORENCOMPLEX DEN AKKER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SENIORENCOMPLEX DEN AKKER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SENIORENCOMPLEX DEN AKKER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SENIORENCOMPLEX DEN AKKER, employees, financial statistics.