RUSTHUIS ST.MARGARETHA

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • RUSTHUIS ST.MARGARETHA
Private companiesFurniture and Fixtures • RUSTHUIS ST.MARGARETHA

Contactgegevens RUSTHUIS ST.MARGARETHA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RUSTHUIS ST.MARGARETHA: address, phone, fax, email, website, opening hours

RUSTHUIS ST.MARGARETHA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORTRIJKSEBAAN 2; 3220; HOLSBEEK, België

Telefoon (phone): 16444068 (+32-16444068) 16444068 (+32-16444068)

Fax (fax): +32 (87) 516-38-93 +32 (87) 516-38-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RUSTHUIS ST.MARGARETHA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RUSTHUIS ST.MARGARETHA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RUSTHUIS ST.MARGARETHA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RUSTHUIS ST.MARGARETHA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RUSTHUIS ST.MARGARETHA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RUSTHUIS ST.MARGARETHA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RUSTHUIS ST.MARGARETHA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RUSTHUIS ST.MARGARETHA
Products information RUSTHUIS ST.MARGARETHA

BTW identificatienummer (tax): BE03251373291
Ondernemingsnummer: 7713745117
Hoofdstad (capital): 326,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 447,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Services: Maisons de Repos.

Product categorie (product category): Maisons de repos and r茅sidences

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RUSTHUIS ST.MARGARETHA
(Get full report from official database of BE for RUSTHUIS ST.MARGARETHA)

Aanvulling soorten activiteiten voor RUSTHUIS ST.MARGARETHA
Addition kinds of activities for RUSTHUIS ST.MARGARETHA

17990301. Benzinepompinstallatie | Gasoline pump installation
20410100. Meel | Flour
29110506. Road oliën | Road oils
32960101. Glasvezel isolatie | Fiberglass insulation
37249900. Vliegtuigen motoren en motoronderdelen, niet inbegrepen | Aircraft engines and engine parts, nec
95110203. Waterbeheer en kwaliteitsbureau, overheid | Water control and quality agency, government

Werken bij RUSTHUIS ST.MARGARETHA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RUSTHUIS ST.MARGARETHA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RUSTHUIS ST.MARGARETHA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RUSTHUIS ST.MARGARETHA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator fysiek werk (m/v) Tijdelijk (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een operator (m/v) die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je bent bereid om te werken in 3 ploegen of volcontinu. Je kan zwaar fysiek werk aan. Je werkt in hoge temperaturen. Ploegenwerk en vuil werk schrikken jou niet af. Interesse? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

  • Billing Medewerker | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als tijdelijke Billing Medewerker draag je bij tot de klantvriendelijke totaalafhandeling van het facturatieproces. Je zorgt voor de tijdige en correcte facturatie van alle klanten. Je staat daarbij eveneens in voor de pre- en post-controles ter garantie van de kwaliteit. Je verwerkt alle meter- en klantendata correct zodat de klant tijdig en nauwkeurig kan worden gefactureerd en beleverd. Je brengt verbeterpunten in alle facturatieprocessen aan en volgt deze op zodat onze klanten steeds de beste service krijgen. Je behandelt de technische procesuitval zodat er een tijdige en correcte facturatie kan plaatsvinden. Je behandelt de geëscaleerde klantvragen van A tot Z. Je werkt in een resultaatgerichte omgeving waarbij je rapporteert over de operationele KPI’s en de afgesproken doelstellingen behaalt. Je rapporteert in deze functie aan de Billing Teamleader.

  • Dringend! Orderpicker (M/V) regio Eeklo gezocht! (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio van Eeklo zijn wij op zoek naar een orderpicker (M/V) voor het magazijn. Je voornaamste taken zullen zijn: De order picken via een scanningssysteem en bijhorende administratieve procedure Klantspecifiek verpakken van de goederen Gepickte goederen klaarzetten op verzendlocatie Inkomende goederen in de voorraadrekken plaatsen Meedenken aan het optimalisatieproces

  • Slager-uitbeender of spekslager - voltijds (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Eernegem zoeken wij een slager-uitbeender of spekslager. Takenpakket slager-uitbeender: Het uitbenen van de runderen Het versnijden van de runderen Takenpakket spekslager: Je voorziet de winkel van vlees Je werkt met een flexibel uurrooster

  • Administratief bediende ter ondersteuning van het HR departement (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Het beantwoorden van telefoons • Ondersteuning bieden bij het bijhouden en maken van personeelsdossiers • Dagelijkse controle tikkingen in het tijdsregistratiesysteem ter voorbereiding payroll, etc. • Andere administratieve taken zoals klassement ed.

  • Inside Sales (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als telesales medewerker verkoop je software programma's die de solvabiliteit van bedrijven kan nagaan. Je prospecten/klanten zijn bedrijven. Erkenningsnummer 00603-406-20170629

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Senior Credit Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ICREDIT

    Type: Vaste Job

    Je contacteert organisaties om recente financiële informatie op te vragen. Je schrijft rapporten met een samenvatting van de verzamelde informatie en heldere conclusies en aanbevelingen. Na een volledige analyse bevestig je de beoordeling of pas je deze aan. Je onderzoekt de beschikbare informatie die je intern of extern ontvangen hebt. Je verdedigt en verklaart beslissingen naar klanten toe. Je houdt risico’s in de gaten en actualiseert beoordelingen. Je bouwt proactief een goede relatie op met collega’s in underwriting. Je verzekert compliance met de interne en externe regelgeving en procedures.

  • Gemotiveerde apotheekassistent(e) - Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: AFS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn steeds opzoek naar gemotiveerde apotheekassistenten - M/V Als apotheekassistent help je bij : - Het uitpakken en wegzetten van producten ; - Het afleveren van geneesmisselen met het nodige advies; - Het maken van magistrale bereidingen; - Het controleren van vervallen producten; - Het controleren en onderhouden van de toestellen.

  • Business Developer Trifinance (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: MOENS & VANDENBERGEN

    Type: Vaste Job

    Deze functie helpt het bedrijf Trifinance dat grote groeiobjectieven heeft bij de commerciële aspecten. Trifinance is een outsourcing bedrijf dat in volle expansie is. Voor de Business Unit Brussel zoekt de Accord Group drietalige commerciële profielen met liefst ervaring in outsourcing en eventueel een achtergrond of ervaring in finance. De volledige functie omschrijving kan men vinden op www.accordgroup.be/vacancies

  • DOSSIERBEHEERDER/ IAB- ACCOUNTANT / TEAMLEADER - KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669723-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor dit kantoor met een moderne uitstraling en gelegen in een gemakkelijk bereikbaar gebied zijn we op zoek naar een teamleader / IAB accountant met goesting om zijn/haar eigen team te leiden. Als je op zoek bent naar een nieuw kantoor waar alle kansen aan jou zullen geboden worden om mee het beleid en de groei van dit kantoor uit te stippelen dan is het zeker belangrijk om even bij deze vacature stil te staan. Dossierbeheerder / IAB-Accountant / Teamleader: Profiel Je hebt een bachelor Accountancy- fiscaliteit of een gelijkwaardig diploma in deze richting Er staat minstens 8 jaar ervaring op je teller Je bent een leidinggevende figuur en je haalt voldoening uit het delen van je kennis. Je bent in het bezit van een IAB / BIBF Titel of bent in proces om deze te behalen.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    e komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Kasterlee. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van RUSTHUIS ST.MARGARETHA in sociale netwerken
Look for responds of RUSTHUIS ST.MARGARETHA in social networks

Lees alle opmerkingen voor RUSTHUIS ST.MARGARETHA. Laat een reactie achter voor RUSTHUIS ST.MARGARETHA. RUSTHUIS ST.MARGARETHA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RUSTHUIS ST.MARGARETHA. Leave a respond for RUSTHUIS ST.MARGARETHA. RUSTHUIS ST.MARGARETHA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RUSTHUIS ST.MARGARETHA op de google maps. Adres en contacten RUSTHUIS ST.MARGARETHA
Location of RUSTHUIS ST.MARGARETHA on the google maps. Address and contacts of RUSTHUIS ST.MARGARETHA

Andere gerelateerde bedrijven als come RUSTHUIS ST.MARGARETHA RUSTHUIS ST.MARGARETHA: DISCO VERONICA WIJTSCHATE | Lielens & Partners S.A. | HERMAN HAGEMANS | JOSEPH DE CLERCQ | MICHEL JANSSENS

Other related companies as RUSTHUIS ST.MARGARETHA: DISCO VERONICA WIJTSCHATE | Lielens & Partners S.A. | HERMAN HAGEMANS | JOSEPH DE CLERCQ | MICHEL JANSSENS

RUSTHUIS ST.MARGARETHA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RUSTHUIS ST.MARGARETHA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03251373291. Het bedrijf RUSTHUIS ST.MARGARETHA bevindt zich op het adres: KORTRIJKSEBAAN 2; 3220; HOLSBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 326,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 447,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Maisons de repos and r茅sidences. Lijst met producten zijn Services: Maisons de Repos..
De hoofdactiviteit van RUSTHUIS ST.MARGARETHA is Meubels en uitrustingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RUSTHUIS ST.MARGARETHA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RUSTHUIS ST.MARGARETHA, openstaande posities, locatie van RUSTHUIS ST.MARGARETHA op de kaart.

RUSTHUIS ST.MARGARETHA is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is RUSTHUIS ST.MARGARETHA, company assigned to the tax number BE03251373291. The company RUSTHUIS ST.MARGARETHA is located at the address: KORTRIJKSEBAAN 2; 3220; HOLSBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 326,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 447,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Maisons de repos and r茅sidences. List of products are Services: Maisons de Repos..
The main activity of RUSTHUIS ST.MARGARETHA is Furniture and Fixtures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RUSTHUIS ST.MARGARETHA is not available. You also can look at reviews of RUSTHUIS ST.MARGARETHA, open positions, location of RUSTHUIS ST.MARGARETHA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RUSTHUIS ST.MARGARETHA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RUSTHUIS ST.MARGARETHA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RUSTHUIS ST.MARGARETHA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RUSTHUIS ST.MARGARETHA, employees, financial statistics.