RUSTHUIS ST.ELISABETH

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • RUSTHUIS ST.ELISABETH
Private companiesPersonal Services • RUSTHUIS ST.ELISABETH

Contactgegevens RUSTHUIS ST.ELISABETH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RUSTHUIS ST.ELISABETH: address, phone, fax, email, website, opening hours

RUSTHUIS ST.ELISABETH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ADEGEMDORP 26; 9991; MALDEGEM, België

Telefoon (phone): 50711630 (+32-50711630) 50711630 (+32-50711630)

Fax (fax): +32 (58) 251-45-78 +32 (58) 251-45-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RUSTHUIS ST.ELISABETH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RUSTHUIS ST.ELISABETH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RUSTHUIS ST.ELISABETH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RUSTHUIS ST.ELISABETH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RUSTHUIS ST.ELISABETH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RUSTHUIS ST.ELISABETH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RUSTHUIS ST.ELISABETH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RUSTHUIS ST.ELISABETH
Products information RUSTHUIS ST.ELISABETH

BTW identificatienummer (tax): BE01768493652
Ondernemingsnummer: 8903839111
Hoofdstad (capital): 336,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 750,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Services: Maisons de Repos.

Product categorie (product category): Maisons de repos and r茅sidences

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RUSTHUIS ST.ELISABETH
(Get full report from official database of BE for RUSTHUIS ST.ELISABETH)

Aanvulling soorten activiteiten voor RUSTHUIS ST.ELISABETH
Addition kinds of activities for RUSTHUIS ST.ELISABETH

322199. Glascontainers, anders | Glass containers, nec
832205. Gezinsadviesdiensten | Family counseling services
20929904. Vis, vers: bereid | Fish, fresh: prepared
32550203. Stoppers, glashuis: klei | Stoppers, glasshouse: clay
36340115. Roasters, elektrisch | Roasters, electric
38290304. Kaartplotinstrumenten | Map plotting instruments
38410209. Optometers | Optometers
72180203. Industriële uniforme levering | Industrial uniform supply
76990104. Mechanische instrument reparatie | Mechanical instrument repair

Werken bij RUSTHUIS ST.ELISABETH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RUSTHUIS ST.ELISABETH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RUSTHUIS ST.ELISABETH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RUSTHUIS ST.ELISABETH. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een Operator (dagdienst) voor een bedrijf te Tienen dat gespecialiseerd is in de productie van op maat gemaakte zonnepanelen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor onderstaande taken: zonnepanelen van de band afhalen cellen snijden met een snijmachine aluminium platen en glazen wassen inpakken aansluiten van connectoren solderen

  • Administratief Assistent Dispachting (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Hulshout zoeken we iemand met kennis van transport voor het invoeren van transportorders, het controleren van de orders , het maken van laad en losafspraken en de opvolging van leveranciers. Ook verwijs je telefonische inkomende berichten door naar de juiste contactpersoon.

  • Medewerker Aankoopdienst (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klant zijn we op zoek naar een medewerker voor de aankoopdienst. * Ben je een aankoper in hart en nieren? * Zit onderhandelen in jouw bloed? * Naast nauwkeurig ben je ook iemand die zelf initiatieve neemt. Dan ben jij die persoon die we zoeken! Wat word er van je verwacht? Je start je dag met het opvolgen van je mailbox (in combinatie met een koffietje). Vervolgens voer je de inkooporders in het het systeem en bezorg je de bestellingen aan de leveranciers. Vlak voor de middag help je jouw collega bij de werkzaamheden. Na de middag volg je de bestellingen op die nog niet geleverd zijn en contacteer je de leveranciers voor vragen en opmerkingen. Je dag sluit je af met het opvolgen van de administratie. Tussendoor hou je de collega's op de hoogte van de leveringsdata.

  • OPERATOREN (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, actief in allerhande verpakking, kijken wij uit naar operatoren. Als operator zal u de verantwoordelijkheid krijgen over het produktieproces op een verwerkingslijn. Werken in 2 ploegen of vaste nacht.

  • Automecanicien (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Interesse in de vacature van Automecanicien? Dan voldoe je aan volgende pijlers: Je hebt een passie voor wagens. Je bezit een diploma automecanicien relevante ervaring als automecanicien is een pluspunt Je bent flexibel naar uren toe. Als je één van volgende talen beheerst is dit voldoende: Nederlands Frans of Engels

  • Enthousiaste jobstudent onthaalbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een enthousiaste jobstudent? Heb jij nog voldoende vrije uren en kan jij jou op regelmatige basis vrijmaken? Lees dan zeker verder! Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent onthaalbediende (m/v). Je wordt tewerkgesteld aan de balie en staat in voor o.m.: het beantwoorden van vragen van de klanten klanten de goede weg tonen verhuur van rolstoelen en/of kinderwagens verkoop van o.m. cadeaubonnen ... Je werkt tijdens drukke momenten: vrijdagavond, zaterdag en vakantieperiodes. Het is dus belangrijk dat jij voldoende uren vrij hebt en jou flexibel kan opstellen!

  • Bijlesgever informatica (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor informatica aan volwassen leerlingen. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Studenten(M/V) dierenspeciaalzaak (voor woensdag namiddag) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tom & Co

    Type: Studentenjob

    • Goederen en producten ontvangen. De levering controleren. • Producten naar een afdeling brengen, in de winkelrekken plaatsen en aanvullen • Producten in een afdeling verpakken en etiketteren. Controleren van verpakking en etiketten. • De voorraden opvolgen, tekorten vaststellen en bestellingen plaatsen. • De verkoopruimte en de producten in de afdeling onderhouden en schoonmaken. • De klant verwelkomen. De wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten. • De temperatuur in de koelkasten en koelruimtes controleren voor de voorraden en in de winkel • Producten inventariseren • Betalingen ontvangen / Kassa

  • Persoonlijk assistent - studentenjob (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Studentenjob

    Dringend op zoek naar een jobstudent om ondersteuning te bieden aan een man met een beperking. Deze persoon zit in een rolstoel, kan wel praten maar heeft door zijn spierziekte soms moeilijk controle over zijn spieren. Dit bemoeilijkt eten en drinken. We zoeken iemand om elke zaterdag te werken. Dit kan in de voormiddag zijn, van 08-13u, of 's avonds (dit in het kader van een activiteit (bv voetbalmatch,...). Uren zijn afhankelijk van de nood van onze budgethouder.

  • Mecanicien vrachtwagens (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Vaste Job

    VRACHTWAGENMECHANIEKER of hersteller landbouwvoertuigen/kranen Functie: • Je maakt deel uit van een professioneel team dat instaat voor het onderhoud, reparatie en technische keuring van vrachtwagens en opleggers • Je lokaliseert de defecten, stelt technische diagnoses, uitvoeren van kleine en grote onderhouden, verslag uitmaken van uitgevoerde werken.

  • JAVA developer (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: onepoint Belgium North

    Type: Vaste Job

    Onepoint Belgium North maakt deel uit van de internationale groep Onepoint. Ondertussen zijn we al meer dan 30 jaar actief op de Belgische ICT markt. Vandaag de dag zijn we terug te vinden in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, USA, Canada, Tunesië en China. Onze groep telt 2000 medewerkers. Je kunt wel stellen dat we een stabiele ICT groep zijn. In België zijn we zowel in North als in South terug te vinden en hebben we 150 ICT consultants aan het werk zowel bij klanten als interne projecten. Onze specialisatie is outsourcing en totaaloplossingen rond Microsoft (.NET), JAVA, Testing, Infrastructuur en Oracle. We implementeren ook software en hardware oplossingen bij klanten en/of interne projecten. Verder leveren we een breed gamma aan diensten: van consultancy tot haalbaarheidsstudies, analyses en programmatie, Security tests, detachering en support tot opleiding via ons training center. Wij zijn steeds op zoek naar gedreven, gepassioneerde mensen om onze teams te versterken. Momenteel zouden we graag nog extra JAVA developers en/of Architecten aanwerven om ons team te versterken en ons nog beter te positioneren binnen de JAVA community. Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling het verschil kan en wil maken. Je bent actief bezig met het bijhouden en verbeteren van je JAVA kennis en vaardigheden. Het ontwikkelen van applicaties door middel van een projectmatige aanpak is voor jou geen onbekende. Werken volgens Agile of Scrum methodologie heb je onder de knie.

  • Mecanicien - Autotechnicus (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: STERCKX

    Type: Werfreserve

    Sterckx Motors NV is een onderdeel van de Sterckx groep en een gerenomeerde Volvo - Hyundai - Suzuki & Isuzu dealer met vestigingen te Halle en Sint-Genesius-Rode. Als lid van het werkplaatsteam tracht u een maximale kwaliteit en totale klantentevredenheid na te streven. U bent zowel inzetbaar in de routinewerkzaamheden en iets uitdagendere werkzaamheden en vooral, gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van RUSTHUIS ST.ELISABETH in sociale netwerken
Look for responds of RUSTHUIS ST.ELISABETH in social networks

Lees alle opmerkingen voor RUSTHUIS ST.ELISABETH. Laat een reactie achter voor RUSTHUIS ST.ELISABETH. RUSTHUIS ST.ELISABETH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RUSTHUIS ST.ELISABETH. Leave a respond for RUSTHUIS ST.ELISABETH. RUSTHUIS ST.ELISABETH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RUSTHUIS ST.ELISABETH op de google maps. Adres en contacten RUSTHUIS ST.ELISABETH
Location of RUSTHUIS ST.ELISABETH on the google maps. Address and contacts of RUSTHUIS ST.ELISABETH

Andere gerelateerde bedrijven als come RUSTHUIS ST.ELISABETH RUSTHUIS ST.ELISABETH: Tryhou L | CABINET DE GREFT | B. & V. CONSTRUCT | Velpe-Development BVBA | ANDRE POTARGENT

Other related companies as RUSTHUIS ST.ELISABETH: Tryhou L | CABINET DE GREFT | B. & V. CONSTRUCT | Velpe-Development BVBA | ANDRE POTARGENT

RUSTHUIS ST.ELISABETH is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RUSTHUIS ST.ELISABETH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01768493652. Het bedrijf RUSTHUIS ST.ELISABETH bevindt zich op het adres: ADEGEMDORP 26; 9991; MALDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 336,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 750,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Maisons de repos and r茅sidences. Lijst met producten zijn Services: Maisons de Repos..
De hoofdactiviteit van RUSTHUIS ST.ELISABETH is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RUSTHUIS ST.ELISABETH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RUSTHUIS ST.ELISABETH, openstaande posities, locatie van RUSTHUIS ST.ELISABETH op de kaart.

RUSTHUIS ST.ELISABETH is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is RUSTHUIS ST.ELISABETH, company assigned to the tax number BE01768493652. The company RUSTHUIS ST.ELISABETH is located at the address: ADEGEMDORP 26; 9991; MALDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 336,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 750,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Maisons de repos and r茅sidences. List of products are Services: Maisons de Repos..
The main activity of RUSTHUIS ST.ELISABETH is Personal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of RUSTHUIS ST.ELISABETH is not available. You also can look at reviews of RUSTHUIS ST.ELISABETH, open positions, location of RUSTHUIS ST.ELISABETH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RUSTHUIS ST.ELISABETH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RUSTHUIS ST.ELISABETH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RUSTHUIS ST.ELISABETH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RUSTHUIS ST.ELISABETH, employees, financial statistics.