RUSTHUIS HOF TEN DORPE

Contactgegevens RUSTHUIS HOF TEN DORPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RUSTHUIS HOF TEN DORPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

RUSTHUIS HOF TEN DORPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WELKOMSTRAAT 61; 2160; WOMMELGEM, België

Telefoon (phone): 33536021 (+32-33536021) 33536021 (+32-33536021)

Fax (fax): +32 (59) 721-60-35 +32 (59) 721-60-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RUSTHUIS HOF TEN DORPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RUSTHUIS HOF TEN DORPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RUSTHUIS HOF TEN DORPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RUSTHUIS HOF TEN DORPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RUSTHUIS HOF TEN DORPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RUSTHUIS HOF TEN DORPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RUSTHUIS HOF TEN DORPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RUSTHUIS HOF TEN DORPE
Products information RUSTHUIS HOF TEN DORPE

BTW identificatienummer (tax): BE09048583984
Ondernemingsnummer: 9427337646
Hoofdstad (capital): 307,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 488,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Services: Maisons de Repos.

Product categorie (product category): Maisons de repos and r茅sidences

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RUSTHUIS HOF TEN DORPE
(Get full report from official database of BE for RUSTHUIS HOF TEN DORPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor RUSTHUIS HOF TEN DORPE
Addition kinds of activities for RUSTHUIS HOF TEN DORPE

382206. Apparaatcontroles, behalve airconditioning en koeling | Appliance controls,except air-conditioning and refrigeration
651202. Woningoperatie, winkelbedrijf | Property operation, retail establishment
07210100. Boomgaard en wijnstok | Orchard tree and vine services
07239903. Vacuümkoeling | Vacuum cooling
22590203. Wasdoeken, breien | Washcloths, knit
24910105. Posten, behandeld hout | Posts, treated wood
36250100. Motorbedieningen en accessoires | Motor controls and accessories
38210306. Ovens, laboratorium | Ovens, laboratory
51370201. korsetten | Corsets
76991002. Piano tuning en reparatie | Piano tuning and repair

Werken bij RUSTHUIS HOF TEN DORPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RUSTHUIS HOF TEN DORPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RUSTHUIS HOF TEN DORPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RUSTHUIS HOF TEN DORPE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur rijbewijs C - Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO SUEZ NOORDOOST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    SUEZ zoekt chauffeurs met rijbewijs C regio Limburg. Als chauffeur word je tewerkgesteld in regio Limburg waar je instaat voor huis-aanhuisophaling (PMD, papier & karton, huisvuil, rolcontainers etc). Je werkt in variabele uren die tijdig worden meegedeeld. Je staat er ook voor open om, in tijden van nood, de beladers mee te helpen.

  • huishoudhulp Hamme (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Poetshulp (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: DCO MAASMECHELEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij blijven op zoek naar gemotiveerde medewerkers als particuliere schoonmaak(st)er. Binnen deze functie zal je instaan voor het uitvoeren van huishoudelijk werk (schoonmaken en/of strijken) bij gezinnen binnen de regio Maasmechelen, Dilsen en Lanaken. Flexibele werkuren ten voordele van de werknemer, aantal uren per week is bespreekbaar. Je beschikt bij voorkeur over eigen vervoer.

  • Poetshulp Heist-Op-Den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student productie/inpak augustus en/of september (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar flexibele studenten. U staat in voor: - inpak van groenten en fruit - versnijden van groenten en fruit - het schoonmaken van de werkplek

  • Onderhoudsmekanieker (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: TIMMERMAN EHS

    Type: Vaste Job

    werktuigbouwkundige installaties bij onze klanten onderhouden eenvoudig laswerk (TIG) appendages / flensverbindingen de- en monteren

  • zeecontainer chauffeur CE dag (VAC053) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in zeecontainertransport zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE. En dit voor de dagploeg. Transport van zeecontainers. In dehaven wordt de container dmv een stacker erop gezet, vervolgens rij je naar de klant om te laden (je moet niet zelf laden of lossen, dit wordt door de bedrijven gedaan. Je dient enkel de containerdeuren te openen) . Enige ervaring met containertransport is vereist. Kan tot 6h wachttijden zijn. Je vertrekt flexibel tussen 5u - 8u 's morgens. Je werkt ongeveer 12 à 15u/dag.

  • Baliebediende met bouwkriebels (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalhandel toonaangevend in werfmaterieel, bouwmachines en -specialiteiten zijn we op zoek naar een commercieel medewerker. Hun vele artikelen worden verkocht aan aannemers en industriële constructiebedrijven. Je bedient de klanten, maakt bonnen aan, volgt de herstellingen van machines op, .... Een bouwplan kunnen lezen is een extra troef.

  • Procesoperator (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: OLEON

    Type: Vaste Job

    Jouw dag als procesoperator… Als procesoperator bij Oleon ben je verantwoordelijk om het productieproces van A tot Z in goede banen te leiden: Je start je dag met een kort overleg. Samen met je collega’s zorg je voor een goede shiftoverdracht zodat je perfecte inschatting kan maken van de gebeurtenissen in de vorige shift. Daarna is je takenpakket afwisselend: het ene moment werk je als paneloperator, het andere moment als fieldoperator. Als fieldoperator voer je, na het overleg, controlerondes uit tussen onze installaties. Je voert hierbij metingen uit, je neemt stalen, je verpompt onze producten, … Daarnaast maak je werkbonnen aan en voer je kleine technische verrichtingen uit. Als paneloperator werk je vanuit het hart van het proces. Parameters controleren en aanpassen, het proces opvolgen en bijsturen zodat je een kwalitatief eindproduct kan produceren.

  • persoonlijk assistent / persoonlijk assistente (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Marijke Goovaerts

    Type: Vaste Job

    Ik ben een dame met een motorische beperking van 33 jaar. Ik zoek assistentie voor: persoonlijke verzorging praktische hulp in kunst academie (avondles) Sociaal leven (ook uitgaan) dag uitstappen klein huishouden Verder wens ik ook graag hulp bij: 'crossen' met rolstoel mee fietsen met mijn scooter trein nemen met rolstoel autoritten waken over materiaal zwemactiviteiten Hiervoor zoek ik een vlotte assistent(e).

Zoek naar antwoorden van RUSTHUIS HOF TEN DORPE in sociale netwerken
Look for responds of RUSTHUIS HOF TEN DORPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor RUSTHUIS HOF TEN DORPE. Laat een reactie achter voor RUSTHUIS HOF TEN DORPE. RUSTHUIS HOF TEN DORPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RUSTHUIS HOF TEN DORPE. Leave a respond for RUSTHUIS HOF TEN DORPE. RUSTHUIS HOF TEN DORPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RUSTHUIS HOF TEN DORPE op de google maps. Adres en contacten RUSTHUIS HOF TEN DORPE
Location of RUSTHUIS HOF TEN DORPE on the google maps. Address and contacts of RUSTHUIS HOF TEN DORPE

Andere gerelateerde bedrijven als come RUSTHUIS HOF TEN DORPE RUSTHUIS HOF TEN DORPE: AXEL VAN NOTEN | U.C.L.-D?PARTEMENT ARKE | Bureau d'Experts-Comptables sa Quintelier M et Coulonval P | GAR 'T MAANTJE | ETS. QUIQUE E.

Other related companies as RUSTHUIS HOF TEN DORPE: AXEL VAN NOTEN | U.C.L.-D?PARTEMENT ARKE | Bureau d'Experts-Comptables sa Quintelier M et Coulonval P | GAR 'T MAANTJE | ETS. QUIQUE E.

RUSTHUIS HOF TEN DORPE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RUSTHUIS HOF TEN DORPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09048583984. Het bedrijf RUSTHUIS HOF TEN DORPE bevindt zich op het adres: WELKOMSTRAAT 61; 2160; WOMMELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 307,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 488,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Maisons de repos and r茅sidences. Lijst met producten zijn Services: Maisons de Repos..
De hoofdactiviteit van RUSTHUIS HOF TEN DORPE is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RUSTHUIS HOF TEN DORPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RUSTHUIS HOF TEN DORPE, openstaande posities, locatie van RUSTHUIS HOF TEN DORPE op de kaart.

RUSTHUIS HOF TEN DORPE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is RUSTHUIS HOF TEN DORPE, company assigned to the tax number BE09048583984. The company RUSTHUIS HOF TEN DORPE is located at the address: WELKOMSTRAAT 61; 2160; WOMMELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 307,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 488,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Maisons de repos and r茅sidences. List of products are Services: Maisons de Repos..
The main activity of RUSTHUIS HOF TEN DORPE is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of RUSTHUIS HOF TEN DORPE is not available. You also can look at reviews of RUSTHUIS HOF TEN DORPE, open positions, location of RUSTHUIS HOF TEN DORPE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RUSTHUIS HOF TEN DORPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RUSTHUIS HOF TEN DORPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RUSTHUIS HOF TEN DORPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RUSTHUIS HOF TEN DORPE, employees, financial statistics.