RESIDENTIE DE ZWAEN

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • RESIDENTIE DE ZWAEN
Private companiesFood and Kindred Products • RESIDENTIE DE ZWAEN

Contactgegevens RESIDENTIE DE ZWAEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESIDENTIE DE ZWAEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

RESIDENTIE DE ZWAEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RODE KRUISSTRAAT 19; 3990; PEER, België

Telefoon (phone): 11634632 (+32-11634632) 11634632 (+32-11634632)

Fax (fax): +32 (61) 402-38-29 +32 (61) 402-38-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESIDENTIE DE ZWAEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESIDENTIE DE ZWAEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESIDENTIE DE ZWAEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESIDENTIE DE ZWAEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESIDENTIE DE ZWAEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESIDENTIE DE ZWAEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESIDENTIE DE ZWAEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESIDENTIE DE ZWAEN
Products information RESIDENTIE DE ZWAEN

BTW identificatienummer (tax): BE04823242187
Ondernemingsnummer: 5105316162
Hoofdstad (capital): 183,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 654,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Services: R茅sidences.

Product categorie (product category): Maisons de repos and r茅sidences

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESIDENTIE DE ZWAEN
(Get full report from official database of BE for RESIDENTIE DE ZWAEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor RESIDENTIE DE ZWAEN
Addition kinds of activities for RESIDENTIE DE ZWAEN

20839902. Maïsmeel | Corn malt
24260102. Stoelen stoelen, hardhout | Chair seats, hardwood
33390202. Platina groepsmetaal raffinage (primaire) | Platinum group metal refining (primary)
34630202. Ordnance smeedstukken, nonferrous | Ordnance forgings, nonferrous
58130000. Drinkplaatsen | Drinking places

Werken bij RESIDENTIE DE ZWAEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESIDENTIE DE ZWAEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESIDENTIE DE ZWAEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESIDENTIE DE ZWAEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Collector - Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Credit Collector (m/v) voor een bedrijf actief in de technologische sector in Ternat. Het bedrijf is gevestigd in Ternat. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Credit Collector zijn: * Je staat in voor het screenen van nieuwe en bestaande klanten op vlak van kredietwaardigheid; * Je staat mee in voor het bepalen van kredietlimieten en blokkeren/vrijgeven van orders; * Je bent verantwoordelijk voor debiteurenbeheer van een eigen klantenportefeuille volgens een uitgewerkte procedure; * Je helpt de afdeling verder uitbouwen; * Je implementeert kredietoplossingen op maakt van de klant. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Welcome host(es) Receptionist M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een enthousiaste welcomehost(es). U bent flexibel, dynamisch en voornamelijk klantvriendelijk. U werkt in shiften en ook weekend- en nachtwerk schrikken u niet af. U checkt onze klanten in en uit, en u doet dit op een uiterst vriendelijke manier. Administratief werk en procedures opvolgen maken een belangrijk deel uit van de job. Tijdens de shift bent u verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding en verwelkoming van onze gasten. Bovendien verzorgt u ook de bediening in onze hotelbar die 24/24 open is en springt u in waar nodig. Voor de functie van welcomehost(es) zoeken wij iemand met een verzorgd voorkomen. Stiptheid, flexibiliteit en klantvriendelijkheid zijn primordiaal voor deze functie.

  • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: House of Talents

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants Database beheer en update Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) Advertenties online plaatsen Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer Bedrijfsprofiel: House of Talents groepeert 10 bedrijven : Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, HR Talents, Executive Talents, BTS, Next-ICT,  Arcq, Chaintec en Digitalents. Onze gemeenschappelijke noemer is specialisatie, expertise, innovatie en klantgerichtheid. We bieden HR diensten aan zoals: rekrutering & selectie, projectsourcing, interim management, assessment en training. We hebben 110 interne medewerkers en stellen samen 850 mensen tewerk.  We zijn uiterst fier om in de top 10 ranking als "Great Place to Work" van Vlerick te staan en hebben kantoren in Jette, Antwerpen, Kortrijk, Leuven en Luik. Je kan dus zowel een stage lopen in een Nederlandstalige als in een Franstalige omgeving.  Een stage bij House of Talents is dat een aanrader? Luister live naar Charlotte (stagiair marketing) haar aanstekelijk enthousiasme bij Siska en oordeel zelf :-) https://youtu.be/cGEnYnsRyA8

  • JUNIOR CALCULATOR 7098198 / 18 C (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Manpower Hasselt zoekt een junior calculator. Onze klant is actief in de interieurbouw en is gelegen te Hasselt. - Je zal verantwoordelijk gesteld worden voor het opmaken en opvolgen van offertes. - Daarnaast zal je prijzen onderhandelen met leveranciers en klanten. - Je maakt bestellingen aan en geeft deze in.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Antwerpen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lanaken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) SINT-KRUIS (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • STORINGTECHNIEKER PLOEGEN (m-v) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: MAXICON

    Type: Vaste Job

    Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

  • Klantendienstmedewerker Retentie (Telenet) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Vaste Job

    De collega's op de afdeling Retentie van Telenet krijgen klanten aan de lijn met een opzegintentie. Ze gaan voor het vertrouwen, de persoonlijke aanpak en het perfecte antwoord. Welke taken mag je verwachten in deze functie? Als Customer experience advisor sta je klanten telefonisch, via mail of via andere digitale kanalen te woord. Klanten bellen je op met een opzegintentie, met jouw expertise en kennis kan je hen overtuigen. Met veel enthousiasme en volle goesting zal je alle vragen van de klanten beantwoorden.

  • Logopedist (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LOGOPEDIE & ADVIES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Logopedie & Advies breidt uit en is op zoek naar een bekwame, enthousiaste logopedist met een groot hart voor de patiënten.

  • Freelancers marketing kinderopvang (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: DE ZES STERREN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een nieuw kinderdagverblijf in Geel ga je op zoek naar nieuwe klanten (ouders met kinderen) om zich te laten inschrijven in onze opvang. Dit doe je door een strategie binnen onze onderneming. Maar er is altijd ruimte voor je eigen inbreng. Je benaderd toekomstige klanten telefonisch en je gaat ook de baan op.

  • flexijob zaal (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Flexijob

    opdienen en afruimen

Zoek naar antwoorden van RESIDENTIE DE ZWAEN in sociale netwerken
Look for responds of RESIDENTIE DE ZWAEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESIDENTIE DE ZWAEN. Laat een reactie achter voor RESIDENTIE DE ZWAEN. RESIDENTIE DE ZWAEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESIDENTIE DE ZWAEN. Leave a respond for RESIDENTIE DE ZWAEN. RESIDENTIE DE ZWAEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESIDENTIE DE ZWAEN op de google maps. Adres en contacten RESIDENTIE DE ZWAEN
Location of RESIDENTIE DE ZWAEN on the google maps. Address and contacts of RESIDENTIE DE ZWAEN

Andere gerelateerde bedrijven als come RESIDENTIE DE ZWAEN RESIDENTIE DE ZWAEN: S.C.I. | VAN CRAENENBROECK MICHEL | OPENBARE BIBLIOTHEEK | Desbonnets B | Vertegenwoordiging der Nederlandse Provincies bij de Europese Unie

Other related companies as RESIDENTIE DE ZWAEN: S.C.I. | VAN CRAENENBROECK MICHEL | OPENBARE BIBLIOTHEEK | Desbonnets B | Vertegenwoordiging der Nederlandse Provincies bij de Europese Unie

RESIDENTIE DE ZWAEN is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RESIDENTIE DE ZWAEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04823242187. Het bedrijf RESIDENTIE DE ZWAEN bevindt zich op het adres: RODE KRUISSTRAAT 19; 3990; PEER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 183,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 654,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Maisons de repos and r茅sidences. Lijst met producten zijn Services: R茅sidences..
De hoofdactiviteit van RESIDENTIE DE ZWAEN is Food and Kindred Products, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESIDENTIE DE ZWAEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESIDENTIE DE ZWAEN, openstaande posities, locatie van RESIDENTIE DE ZWAEN op de kaart.

RESIDENTIE DE ZWAEN is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is RESIDENTIE DE ZWAEN, company assigned to the tax number BE04823242187. The company RESIDENTIE DE ZWAEN is located at the address: RODE KRUISSTRAAT 19; 3990; PEER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 183,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 654,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Maisons de repos and r茅sidences. List of products are Services: R茅sidences..
The main activity of RESIDENTIE DE ZWAEN is Food and Kindred Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RESIDENTIE DE ZWAEN is not available. You also can look at reviews of RESIDENTIE DE ZWAEN, open positions, location of RESIDENTIE DE ZWAEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESIDENTIE DE ZWAEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESIDENTIE DE ZWAEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESIDENTIE DE ZWAEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESIDENTIE DE ZWAEN, employees, financial statistics.