MAISON REPOS ST.JOSEPHINE

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • MAISON REPOS ST.JOSEPHINE
Private companiesTransportation by Air • MAISON REPOS ST.JOSEPHINE

Contactgegevens MAISON REPOS ST.JOSEPHINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON REPOS ST.JOSEPHINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON REPOS ST.JOSEPHINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA CHAUSS?E 25; 4910; THEUX, België

Telefoon (phone): 87539411 (+32-87539411) 87539411 (+32-87539411)

Fax (fax): +32 (63) 358-24-51 +32 (63) 358-24-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON REPOS ST.JOSEPHINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON REPOS ST.JOSEPHINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON REPOS ST.JOSEPHINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON REPOS ST.JOSEPHINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON REPOS ST.JOSEPHINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON REPOS ST.JOSEPHINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON REPOS ST.JOSEPHINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON REPOS ST.JOSEPHINE
Products information MAISON REPOS ST.JOSEPHINE

BTW identificatienummer (tax): BE02513092041
Ondernemingsnummer: 5147338867
Hoofdstad (capital): 322,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 131,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Services: Maisons de Repos.

Product categorie (product category): Maisons de repos and r茅sidences

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON REPOS ST.JOSEPHINE
(Get full report from official database of BE for MAISON REPOS ST.JOSEPHINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON REPOS ST.JOSEPHINE
Addition kinds of activities for MAISON REPOS ST.JOSEPHINE

2098. Macaroni en Spaghetti | Macaroni and spaghetti
203700. Bevroren groenten en fruit | Frozen fruits and vegetables
01319901. Cottonseed boerderij | Cottonseed farm
28330213. Opium derivaten | Opium derivatives
33120405. Structurele vormen en palen, staal | Structural shapes and pilings, steel
34110101. Bier blikjes, metaal | Beer cans, metal
35560000. Voedingsmiddelen machines | Food products machinery

Werken bij MAISON REPOS ST.JOSEPHINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON REPOS ST.JOSEPHINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON REPOS ST.JOSEPHINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON REPOS ST.JOSEPHINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Maintenance Programs Administrator (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Maintenance Programs Administrator (M/V) voor een firma gelegen in Diegem. Onze klant is een internationale firma actief in de energiesector. Als Maintenance Programs Administrator heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Jezorgtervoordatalletechnische maintenance programs op tijdwordenuitgevoerd en dit in nauwecommunicatie met deklanten en leveranciers - Je staat in voor de voorbereiding, de klantenmailings en de dagelijkse follow-up van de small bulk maintenance programs - Jebiedtadministratieveondersteuningaan Technical Bulk & Depot Teams van detechnischeafdeling - Voorbereiding van aankooporders, facturerenaancontractanten, verzenden van technischmateriaal, beheer van facturen, beheer en archivering van documenten, voorraadbeheer - Jebiedtondersteuningbijdevoorbereiding van technischeinterventies - Je staat in voor de planning van technische interventies By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Bordenbouwer - schoolverlaters welkom! (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je stelt na een intensieve interne opleidingsperiode, zelf de elektrische kracht- en stuurborden op, je bedraadt deze borden en je stuurt ze aan.

  • Waveplanner I Dagdienst of ploegen I Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, die gespecialiseerd is in de distributie van voedingsmiddelen aan o.a. supermarktketens en groothandels, is momenteel op zoek naar een waveplanner voor hun afdeling Operations. Deze afdeling staat in voor de afhandeling van de gehele logistieke operatie binnen de warehouses. Je bent als waveplanner verantwoordelijk voor: Het plannen van de interne logistiek, het indelen van mensen en middelen op locaties in het operationele proces, het signaleren van onder- of overbezetting (+ melden aan leidinggevende). Nagaan of de operationele planning gerealiseerd wordt: hierbij eventueel oplossingen zoeken bij operationele problemen, planningen aanpassen, rapporteren aan leidinggegvende, adequate overdracht van belangrijke informatie garanderen bij ploegwissel. Mogelijke verbeteringen in de procesvoering signaleren, verbetervoorstellen doen en nagaan of procesverbeteringen het gewenste effect hebben. Coördinatie van dagelijkse werkzaamheden en fungeren als eerste aanspreekpunt voor de medewerkers. Erop toezien dat de wettelijke- en bedrijfsverplichtingen nageleefd worden.

  • Huishoudhulp Dienstencheques Regio Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Leuven

    Type: Dienstenchequebaan

    Momenteel zijn wij op zoek naar huishoudelijke hulpen in het kader van de dienstencheques voor de regio Lubbeek, Linden, Binkom en Pellenberg en Kessel - Lo. - Je staat in voor huishoudelijke taken bij mensen thuis; - Jouw taken kunnen zijn: poetsen, strijken, wassen, koken, kleine boodschappen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meldert – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Buizenfitter Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FARYS

    Type: Vaste Job

    Uitvoeren van diverse werkzaamheden zodat de aanleg en het onderhoud van de waterinfrastructuur klantgericht, tijdig, kwaliteitsvol en veilig afgewerkt wordt.

  • Technical Project Manager LV & MV (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een Technical Project Manager middenspanning en laagspanning. Zelfstandig afhandelen en beheren van kleine projecten voor middenspanningsborden. Voornamelijk in België maar eventueel ook in Frankrijk en in Franstalig Afrika. Het betreft meestal bestellingen incl. engineering en voor de Belgische en Franse markt vaak ook montage en inbedrijfname. Je werk omvat dus: •Uitklaren van alle technische specificaties van de bestelling met de klant, eventuele verschillen met de offerte. Contacten •Extern: klanten en/of installateurs, eventuele toeleveranciers, keuringsinstanties,… •Intern: sales, administratie (purchasing / financiëel beheer), engineering, service, fabrieken en engineerignsafdeling in Duitsland. •Uitklaren van klantspecifieke componenten of oplossingen met de fabrieken. •Configureren van het bord in een specifieke configuratietool en transfereren naar de fabriek. •Aansturen en controleren van de engineering (meestal in de fabrieken, maar dit kan ook in ons eigen engineeringteam gebeuren) op basis van de input van de klanten (documenten, vergaderingen,…) •Deelnemen aan eventuele fabriekstesten. •Aansturen van de montage en inbedrijfname indien dit tot onze leveringsomvang behoort. De uitvoering hiervan gebeurt in België meestal door onze service-afdeling, elders door partners (installatiebedrijven). Dit omvat ook aspecten zoals veiligheidsplannen, risico-analyses,… •Deelname aan eventuele werfvergaderingen. •Beheer van planning en budget van het project. •Beheren van eventuele meer- of minderwerken. •Je bent, samen met de project controller, verantwoordelijk voor de financiële situatie van het project en volgt dit regelmatig op. Je rapporteert dit samen in de algemene projectvergaderingen. Bijkomend bied je ondersteuning aan de verkoop (calculatie van offertes voor gelijkaardige systemen en oplossingen).

  • SCHRIJNWERKER ATELIER HOUTEN BINNENDEUREN (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Samen met jouw collega's sta je in voor het vervaardigen van houten binnendeuren: verzagen van de houten platen met de opdeelzaag, frezen met de CNC-machine, inschroeven van de scharnieren, ... Je werkt op atelier in dagdienst en start om 7u.

  • Logopedist Regio Kortrijk Marke (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: De Rynck Elza

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze praktijk zijn we nog op zoek naar een collega. Er zijn momenteel 15 uren ter beschikking waarbij na verloop van tijd zeker uitbreiding mogelijk is! We behandelen zowel kinderen alsook volwassenen met articulatie-, taal-, leer- en stemproblemen. Regio: Kortrijk en Marke. Aarzel zeker niet om contact op te nemen en even te komen kijken. We maken met plezier tijd voor je vrij.

  • Speltherapeut (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen* terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren in het kader van speltherapie. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Preventieadviseur Freelance (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

  • Freelance Consultant verzekeringen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Akkermans & Partners

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voel jij je helemaal thuis binnen de werking van een verzekeringsmaatschappij of een makelaarskantoor? Ben je toe aan uitdaging en afwisseling in je job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Akkermans & Partners is dé specialist in het leveren van ondersteuning, expertise en advies aan de hele verzekeringssector. Onze diensten bestaan uit Consulting, Outsourcing en Software. We zoeken een ervaren en gedreven freelance consultant met een passie voor verzekeringen. Je bent flexibel inzetbaar op verschillende opdrachten (Leven of Niet-Leven) of op projecten bij verzekeringsmaatschappijen of makelaars.

Zoek naar antwoorden van MAISON REPOS ST.JOSEPHINE in sociale netwerken
Look for responds of MAISON REPOS ST.JOSEPHINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON REPOS ST.JOSEPHINE. Laat een reactie achter voor MAISON REPOS ST.JOSEPHINE. MAISON REPOS ST.JOSEPHINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON REPOS ST.JOSEPHINE. Leave a respond for MAISON REPOS ST.JOSEPHINE. MAISON REPOS ST.JOSEPHINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON REPOS ST.JOSEPHINE op de google maps. Adres en contacten MAISON REPOS ST.JOSEPHINE
Location of MAISON REPOS ST.JOSEPHINE on the google maps. Address and contacts of MAISON REPOS ST.JOSEPHINE

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON REPOS ST.JOSEPHINE MAISON REPOS ST.JOSEPHINE: FRANK GHEYSENS | R?SIDENCE ST.CLAIRE | Prikkebol Dienst Onthaalgezinnen Regio Lier-Berlaar-Nijlen | FR?D?RIQUE LEGROS | DESTA GEVELSTEEN

Other related companies as MAISON REPOS ST.JOSEPHINE: FRANK GHEYSENS | R?SIDENCE ST.CLAIRE | Prikkebol Dienst Onthaalgezinnen Regio Lier-Berlaar-Nijlen | FR?D?RIQUE LEGROS | DESTA GEVELSTEEN

MAISON REPOS ST.JOSEPHINE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON REPOS ST.JOSEPHINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02513092041. Het bedrijf MAISON REPOS ST.JOSEPHINE bevindt zich op het adres: RUE DE LA CHAUSS?E 25; 4910; THEUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 322,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 131,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Maisons de repos and r茅sidences. Lijst met producten zijn Services: Maisons de Repos..
De hoofdactiviteit van MAISON REPOS ST.JOSEPHINE is Vervoer per lucht, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON REPOS ST.JOSEPHINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON REPOS ST.JOSEPHINE, openstaande posities, locatie van MAISON REPOS ST.JOSEPHINE op de kaart.

MAISON REPOS ST.JOSEPHINE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON REPOS ST.JOSEPHINE, company assigned to the tax number BE02513092041. The company MAISON REPOS ST.JOSEPHINE is located at the address: RUE DE LA CHAUSS?E 25; 4910; THEUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 322,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 131,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Maisons de repos and r茅sidences. List of products are Services: Maisons de Repos..
The main activity of MAISON REPOS ST.JOSEPHINE is Transportation by Air, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON REPOS ST.JOSEPHINE is not available. You also can look at reviews of MAISON REPOS ST.JOSEPHINE, open positions, location of MAISON REPOS ST.JOSEPHINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON REPOS ST.JOSEPHINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON REPOS ST.JOSEPHINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON REPOS ST.JOSEPHINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON REPOS ST.JOSEPHINE, employees, financial statistics.