MAISON DE REPOS BEAU-SITE

Contactgegevens MAISON DE REPOS BEAU-SITE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON DE REPOS BEAU-SITE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON DE REPOS BEAU-SITE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA VICTOIRE 152; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES, België

Telefoon (phone): 25386773 (+32-25386773) 25386773 (+32-25386773)

Fax (fax): +32 (58) 286-97-66 +32 (58) 286-97-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON DE REPOS BEAU-SITE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON DE REPOS BEAU-SITE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON DE REPOS BEAU-SITE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON DE REPOS BEAU-SITE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON DE REPOS BEAU-SITE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON DE REPOS BEAU-SITE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON DE REPOS BEAU-SITE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON DE REPOS BEAU-SITE
Products information MAISON DE REPOS BEAU-SITE

BTW identificatienummer (tax): BE03722412109
Ondernemingsnummer: 6983978271
Hoofdstad (capital): 218,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 840,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Services: Maisons de Repos.

Product categorie (product category): Maisons de repos and r茅sidences

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON DE REPOS BEAU-SITE
(Get full report from official database of BE for MAISON DE REPOS BEAU-SITE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON DE REPOS BEAU-SITE
Addition kinds of activities for MAISON DE REPOS BEAU-SITE

206603. Chocola | Chocolate
679400. Octrooienaars en verhuurders | Patent owners and lessors
22990302. Ramie garens, draad, roving en textiel | Ramie yarn, thread, roving, and textiles
35540000. Papierindustrie machines | Paper industries machinery
36470103. Koepelverlichting, auto | Dome lights, automotive

Werken bij MAISON DE REPOS BEAU-SITE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON DE REPOS BEAU-SITE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON DE REPOS BEAU-SITE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON DE REPOS BEAU-SITE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - bulktransport nationaal (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een firma van mengvoeding regio Kortrijk is op zoek naar een chauffeur CE om bulktransport uit te voeren. Enige ervaring als chauffeur CE is gevraagd omwille van het moeilijk te bereiden leveringsterrein. Je vertrekt elke dag vanuit Kortrijk. Hierbij lever je in gans België (dagritten), waardoor Nederlands nodig is voor een goed contact met de klanten. De vrachtwagen kan echter niet mee naar huis.

  • Inpakker (m/v/x) (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze vacature zoekt H.Essers gemotiveerde kandidaten die als inpakker willen werken. Je zal een kwaliteitscontrole uitvoeren en goederen herverpakken. Je werkt in de dagploeg (van 8u tot 17u) van maandag tot en met vrijdag

  • Heftruckbestuurder m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij rijervaring met de heftruck en een geldig attest? Ben je op zoek naar een tijdelijke job als heftruckbestuurder? Dan hebben wij misschien een job voor jou! We zoeken een ervaren heftruckbestuurder om een 2-tal weken zware lasten te verplaatsen in een groot magazijn.

  • Chauffeur CE beton vervoeren (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant met vestigingen in Eeklo , Brugge & Aalter zijn we zoek naar een chauffeur CE voor het leveren van beton naar diverse werven in West- en Oost-Vlaanderen. Geen internationale ritten. Je werkt 40u per week, gedeeld in 5 dagen. Loon ligt hoger dan in het barema van transport.

  • Technicus (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voert onderhouds-, reparatie en / of diagnoseopdrachten uit. Je houdt alle werkzaamheden correct bij op het werkorder. Je informeert de magazijnmedewerkers over de wisselstukken en accessoires die besteld moeten worden om je opdrachten uit te voeren.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Hever/Schiplaken (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES ZEMST

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp in Zingem (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Ichtegem (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Bijlesgever wiskunde (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Heftruckchauffeur - 2 ploegen (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in regio Nazareth zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur. Je bent verantwoordelijk voor het naar diepvries of inpakafdeling brengen van de afgewerkte product (in bakken) met de heftruck.

Zoek naar antwoorden van MAISON DE REPOS BEAU-SITE in sociale netwerken
Look for responds of MAISON DE REPOS BEAU-SITE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON DE REPOS BEAU-SITE. Laat een reactie achter voor MAISON DE REPOS BEAU-SITE. MAISON DE REPOS BEAU-SITE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON DE REPOS BEAU-SITE. Leave a respond for MAISON DE REPOS BEAU-SITE. MAISON DE REPOS BEAU-SITE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON DE REPOS BEAU-SITE op de google maps. Adres en contacten MAISON DE REPOS BEAU-SITE
Location of MAISON DE REPOS BEAU-SITE on the google maps. Address and contacts of MAISON DE REPOS BEAU-SITE

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON DE REPOS BEAU-SITE MAISON DE REPOS BEAU-SITE: GALERIE SAINT-ANTOINE | GRAFIDRUK | Lemmens M | BUERO MANFRED STADLER | F.G. CARS

Other related companies as MAISON DE REPOS BEAU-SITE: GALERIE SAINT-ANTOINE | GRAFIDRUK | Lemmens M | BUERO MANFRED STADLER | F.G. CARS

MAISON DE REPOS BEAU-SITE is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON DE REPOS BEAU-SITE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03722412109. Het bedrijf MAISON DE REPOS BEAU-SITE bevindt zich op het adres: RUE DE LA VICTOIRE 152; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 218,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 840,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Maisons de repos and r茅sidences. Lijst met producten zijn Services: Maisons de Repos..
De hoofdactiviteit van MAISON DE REPOS BEAU-SITE is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON DE REPOS BEAU-SITE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON DE REPOS BEAU-SITE, openstaande posities, locatie van MAISON DE REPOS BEAU-SITE op de kaart.

MAISON DE REPOS BEAU-SITE is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON DE REPOS BEAU-SITE, company assigned to the tax number BE03722412109. The company MAISON DE REPOS BEAU-SITE is located at the address: RUE DE LA VICTOIRE 152; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 218,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 840,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Maisons de repos and r茅sidences. List of products are Services: Maisons de Repos..
The main activity of MAISON DE REPOS BEAU-SITE is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON DE REPOS BEAU-SITE is not available. You also can look at reviews of MAISON DE REPOS BEAU-SITE, open positions, location of MAISON DE REPOS BEAU-SITE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON DE REPOS BEAU-SITE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON DE REPOS BEAU-SITE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON DE REPOS BEAU-SITE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON DE REPOS BEAU-SITE, employees, financial statistics.