ENTRAIDE ET SERVICE

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • ENTRAIDE ET SERVICE

Contactgegevens ENTRAIDE ET SERVICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENTRAIDE ET SERVICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENTRAIDE ET SERVICE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA FOR?T 35; 6970; TENNEVILLE, België

Telefoon (phone): 84455330 (+32-84455330) 84455330 (+32-84455330)

Fax (fax): +32 (3) 199-68-57 +32 (3) 199-68-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENTRAIDE ET SERVICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENTRAIDE ET SERVICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENTRAIDE ET SERVICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENTRAIDE ET SERVICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENTRAIDE ET SERVICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENTRAIDE ET SERVICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENTRAIDE ET SERVICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENTRAIDE ET SERVICE
Products information ENTRAIDE ET SERVICE

BTW identificatienummer (tax): BE08354522705
Ondernemingsnummer: 7600585937
Hoofdstad (capital): 180,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 834,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Services: Maisons de Repos.

Product categorie (product category): Maisons de repos and r茅sidences

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENTRAIDE ET SERVICE
(Get full report from official database of BE for ENTRAIDE ET SERVICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENTRAIDE ET SERVICE
Addition kinds of activities for ENTRAIDE ET SERVICE

20629901. Blackstrap melasse, uit gekochte ruwe suiker of siroop | Blackstrap molasses, from purchased raw sugar or syrup
26110104. Sulfietpulp | Sulfite pulp
32990301. Architectonische beeldhouwwerken: gips, klei, papier mache, enz. | Architectural sculptures: gypsum, clay, papier mache, etc.
34480108. Zonnekamers, geprefabriceerde metalen | Sunrooms, prefabricated metal
36340107. Stoofpotten, elektrisch: huishoudelijk | Fryers, electric: household
36630105. Burgersband (cb) radio | Citizens' band (cb) radio
38210107. Verdampingsapparaat, laboratoriumtype | Evaporation apparatus, laboratory type
38420205. Wattenstappen, sanitair katoen | Swabs, sanitary cotton

Werken bij ENTRAIDE ET SERVICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENTRAIDE ET SERVICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENTRAIDE ET SERVICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENTRAIDE ET SERVICE. Looking for open vacancies in other companies

  • REACHTRUCKCHAUFFEUR DSV GENT VOLTIJDS 6266389 / 239 C (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    DSV Solutions, wereldwijd actief in Transport via de weg, lucht en water en bovendien ook Warehousing. De vestiging in Desteldonk (Gent Zeehaven) heeft zich de laatste jaren opgewerkt tot de top van toeleveranciers . Hiervoor zijn wij opzoek naar reachtruckchauffeurs. Interesse? Lees dan zeker verder Jouw taken/verantwoordelijkheden zijn: Laden en verplaatsen van goederen met de reachtruck Verdelen van de ladingen in verschillende opslagzones in het magazijn. Goederen in ontvangst nemen en kwaliteitscontrole uitvoeren Orderpicking/packing

  • Management Assistant (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verleent administratieve en organisatorische bijstand aan de Algemeen Directeur en de leden van het directiecomité teneinde bij te dragen tot het goede verloop van hun dagelijkse activiteiten. Dit betekent : - Je ondersteunt de directie door voor hen een aantal administratieve taken ter harte te nemen ; - Je verzekert het secretariaat, het onthaal van de bezoekers alsook het telefonisch onthaal voor de Algemeen Directeur ; - Je staat in voor het goede verloop van de dossiers met betrekking tot kwaliteitszorg en algemene diensten en draagt zo bij tot de optimalisering van de algemene organisatie. Tenslotte ondersteun je het HR Team bij een aantal administratieve taken zoals beheer interims, diverse uitnodigingen aan personeelsevenementen en vertalingen.

  • 2 Chauffeurs C (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar 2 chauffeurs C om het team te versterken.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Schriek, 8 uur per week (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Boutersem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je.

  • Huishoudhulp te Melsele (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Axxi4You

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega's over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken... maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Onthaalmedewerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Voor een zwembad in Oudenaarde, zijn wij op zoek naar gemotiveerde redders. Heb je het diploma al op zak? Dan kan je meteen starten Zo niet, mag je ons overtuigen van je motivatie, en dan zorgen wij voor de opleidingen Wat doet een redder? Je kijkt toe op de veiligheid van de bezoekers en het personeel in het zwembad Je volgt de veiligheidsprocedures en poetsschema's op zodat de veiligheid en netheid optimaal blijft Je helpt bij het organiseren van extra activiteiten Je doet regelmatig water- en chloormetingen en rapporteert aan de zwembadmanager

  • Bijlesgever wiskunde (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen de universiteit en/of hogeschool. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • LESGEVER SENIORENGYM (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les seniorengym op 19 november 2018 (15:00-16:00) in Knokke zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Student (M/V) te Oostende 2 (filiaal 468) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: WIBRA

    Type: Studentenjob

    - etikettering en aanduiding van koopwaar - rekken vullen met goederen - onder de verantwoordelijkheid werken van de winkelverantwoordelijke - klanten informeren - kassawerk verrichten, omgaan met geld en andere betaalmiddelen - instaan voor het onderhoud van de werkplek

  • Adjunct Project Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Analyseren van lastenboeken en projectvoorstellen voor onze KNX-DALI en PLC-projecten Offertes opmaken die de klant overtuigen Uitvoeringsdossiers nauwgezet uitwerken en overlopen met de klant Uitwerken van aansluitschema's, beschrijvingen van alle functies, lijsten van fysieke adressen Voorbereiden van dashboards voor onze Shopcontroller User Interface

  • Flexijob weekend winkelmedewerker (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een supermarkt te Staden zijn we op zoek naar een flexijobber die op zaterdag en/of zondag kan komen werken in de winkel. Je zal instaan voor kassawerk of de easypay kassa.

Zoek naar antwoorden van ENTRAIDE ET SERVICE in sociale netwerken
Look for responds of ENTRAIDE ET SERVICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENTRAIDE ET SERVICE. Laat een reactie achter voor ENTRAIDE ET SERVICE. ENTRAIDE ET SERVICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENTRAIDE ET SERVICE. Leave a respond for ENTRAIDE ET SERVICE. ENTRAIDE ET SERVICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENTRAIDE ET SERVICE op de google maps. Adres en contacten ENTRAIDE ET SERVICE
Location of ENTRAIDE ET SERVICE on the google maps. Address and contacts of ENTRAIDE ET SERVICE

Andere gerelateerde bedrijven als come ENTRAIDE ET SERVICE ENTRAIDE ET SERVICE: ALBERT BAELE | PEDICURE ANNICK | ELS VAN DEN BOSSCHE | ECOLE LES BENGALIS | JEAN-NO?L MISSA

Other related companies as ENTRAIDE ET SERVICE: ALBERT BAELE | PEDICURE ANNICK | ELS VAN DEN BOSSCHE | ECOLE LES BENGALIS | JEAN-NO?L MISSA

ENTRAIDE ET SERVICE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENTRAIDE ET SERVICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08354522705. Het bedrijf ENTRAIDE ET SERVICE bevindt zich op het adres: RUE DE LA FOR?T 35; 6970; TENNEVILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 180,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 834,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Maisons de repos and r茅sidences. Lijst met producten zijn Services: Maisons de Repos..
De hoofdactiviteit van ENTRAIDE ET SERVICE is Kleding en accessoires, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENTRAIDE ET SERVICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENTRAIDE ET SERVICE, openstaande posities, locatie van ENTRAIDE ET SERVICE op de kaart.

ENTRAIDE ET SERVICE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENTRAIDE ET SERVICE, company assigned to the tax number BE08354522705. The company ENTRAIDE ET SERVICE is located at the address: RUE DE LA FOR?T 35; 6970; TENNEVILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 180,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 834,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Maisons de repos and r茅sidences. List of products are Services: Maisons de Repos..
The main activity of ENTRAIDE ET SERVICE is Apparel and Accessory Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ENTRAIDE ET SERVICE is not available. You also can look at reviews of ENTRAIDE ET SERVICE, open positions, location of ENTRAIDE ET SERVICE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENTRAIDE ET SERVICE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENTRAIDE ET SERVICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENTRAIDE ET SERVICE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENTRAIDE ET SERVICE, employees, financial statistics.