AU JARDIN DU COEUR

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • AU JARDIN DU COEUR
Private companiesTransportation Services • AU JARDIN DU COEUR

Contactgegevens AU JARDIN DU COEUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AU JARDIN DU COEUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

AU JARDIN DU COEUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE MAGN?E 82; 4620; FLERON, België

Telefoon (phone): 43584152 (+32-43584152) 43584152 (+32-43584152)

Fax (fax): +32 (87) 964-99-10 +32 (87) 964-99-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AU JARDIN DU COEUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AU JARDIN DU COEUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AU JARDIN DU COEUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AU JARDIN DU COEUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AU JARDIN DU COEUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AU JARDIN DU COEUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AU JARDIN DU COEUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AU JARDIN DU COEUR
Products information AU JARDIN DU COEUR

BTW identificatienummer (tax): BE06641479492
Ondernemingsnummer: 7903533935
Hoofdstad (capital): 249,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 426,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Services: Maisons de Repos.

Product categorie (product category): Maisons de repos and r茅sidences

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AU JARDIN DU COEUR
(Get full report from official database of BE for AU JARDIN DU COEUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor AU JARDIN DU COEUR
Addition kinds of activities for AU JARDIN DU COEUR

07830104. Snoeien, sierboom | Pruning services, ornamental tree
34440103. Besproeiingspijp, plaat | Irrigation pipe, sheet metal
36790202. Phonograph naalden | Phonograph needles
78129900. Film- en videoproductie, anders | Motion picture and video production, nec
96110404. Administratie van algemene economische programma's, lokale overheid | Administration of general economic programs, local government

Werken bij AU JARDIN DU COEUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AU JARDIN DU COEUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AU JARDIN DU COEUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AU JARDIN DU COEUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Werkplaats en service coördinator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de onderhoud van compressoren, generatoren en andere toestellen. Je beheert de werkbonnen en wisselstukken.

  • Dossierbeheerder Plaatsingsdienst in Mollem (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Dossierbeheerder Plaatsingsdienst in Mollem. Onze klant, gelegen in Mollem, is marktleider in zijn sector. Ze zijn dringend op zoek naar een Dossierbeheerder Plaatsingsdienst (M/V). De verantwoordelijkheden voor deze functie als Dossierbeheerder Plaatsingsdienst (M/V) zijn: Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de opvolging van klantendossiers van de plaatsingsdienst; Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten en behandelt de klachten zeer nauwkeurig; Je staat in voor de controle en verfijning van bestelbonnen tot overdracht aan productie, magazijn en thuislevering; Je werkt nauw samen met de werfcoördinatoren voor de opvolging van de dossiers; Je staat in voor facturatie, factuurcontrole en opvolging van betalingen; Je staat in voor de administratieve verwerking van retours. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Allround Verkoopmedewerker Fulltime (NEEROETEREN)

    Regio: NEEROETEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verkoop Op orde houden van de winkel: opruimen poetsen.. Bestellingen opmaken Rekken aanvullen Kassa

  • Technieker elektromechanica (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een modern voedingsbedrijf in de regio Gent, zijn wij op zoek naar een gedreven technieker elektromechanica.  - Je maakt deel uit van het onderhoudsteam en rapporteert aan het hoofd van de onderhoudsafdeling - Je lost problemen op van elektrische en mechanische aard binnen de productieafdeling - Je bent actief betrokken bij het verbeteren van de productieprocessen - Je verzekert het preventief onderhoud van de machines

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Huishoudhulp Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Keerbergen zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp. Word jij vrolijk van een proper huis en wil jij andere personen dit gevoel ook bezorgen? Dan ben jij de geknipte persoon voor deze job.

  • MOOIE BIJVERDIENSTE - ZAALHULP - FLEXIJOB (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiende horecazaak regio Roeselare zijn wij op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers om te werken op vrijdagavond, zaterdag en zondag. Dit kan zowel als flexijob en als jobstudent.

  • Landbouwhelper Varkens- en melkveehouderij (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet voor een veelheid aan taken op landbouwbedrijven, voornamelijk in de varkens- en melkveehouderij in Limburg. Wanneer onze leden (boeren en tuinders) door omstandigheden er even niet in slagen hun bedrijf draaiende te houden, neem jij het werk over. Vanuit je verworven praktijkervaring verzorg je hun bedrijf alsof het jouw eigen bedrijf is. Hiernaast behoren ook routineopdrachten als stalreiniging tot je takenpakket. Je voert de courante werkzaamheden altijd zelfstandig uit.

  • Administratief logistiek bediende met coachende vaardigheden (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in de Gentse zeehaven, zoeken wij een administratief logistiek bediende. Wij zijn op zoek naar iemand met ervaring, die snel de zaken aanleert. Ervaring met administratieve afhandeling van pickdocumenten, zendnota's, magazijnbeheer en dergelijke is dus zeer belangrijk. Je houdt je dus bezig met 95 procent administratie. Door het goede beheer van de administratie moet je de verzending in goede banen kunnen leiden en moet je dus het personeel van het magazijn kunnen aansturen. Dagelijks komt eenzelfde transporteur langs voor het oppikken van de goederen. Jouw taken: • Aansturen van magazijniers. • Het doorgeven van de bestellingen en staalaanvragen via magazijnbons aan de magazijnmedewerkers of via productieorders aan de productieassistent of de verantwoordelijke voor kleine producties. • Het organiseren van binnenlands en buitenlands transport (behalve speciale bestemmingen en klanten): levering v/d orders, levering van stalen, ook retours van goederen. • Het indienen en opvolgen van transportklachten bij de transportfirma's. • Het controleren en goedkeuren van de aankoopfacturen van de transportfirma's. • Het opmaken van de verzendnota's voor bestellingen en stalen in binnen- en buitenland. • Het versturen van orderbevestigingen buitenlandse orders. • Het bepalen van de volgorde voor het klaarzetten van bestellingen en deze doorgeven aan de magazijnmedewerkers. • Informatie verstrekken aan de klanten bij vragen over de levering van hun bestelling of van stalen. • Optimalisatie stockbeheer, magazijnbeheer en algemene werking van het magazijn • Overzichtslijsten genereren. • Dagelijks de backorders doornemen en opvolgen met de planning, de besteldienst en de verzending. • Indien nodig: klaarzetten van goederen voor leveringen.

  • Psycholoog / Psychologe (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze lichtrijke praktijk zal je consultaties verzorgen van cliënten waarbij zowel fysieke klachten als psychische klachten zich voordoen. Je geeft ook therapie voor: burnout-opvolging angststoornissen hoogsensitiviteit depressie ...

  • Kinderverzorger / Kinderverzorgster (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF LAURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons kinderdagveblijf in Aartselaar zijn wij nog steeds dringend op zoek naar een gemotiveerde kinderverzorger / kinderverzorgster. Je zal instaan voor de dagelijkse verzorging van baby's en peuters van 0-3 jaar.

  • Junior Dossierbeheerder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CONESSENCE

    Type: Werfreserve

    Voor een boekhoudkantoor regio oostende zoeken we een JUNIOR DOSSIERBEHEERDER Taken: Beheer van diverse vennootschappen - inboeken aan - en verkoopfacturen - inboeken bankuittreksels - voorbereiden btw-aangites - voorbereiden afsluitingen - voorbereiden fiscale aangiftes en jaarrekeningen

Zoek naar antwoorden van AU JARDIN DU COEUR in sociale netwerken
Look for responds of AU JARDIN DU COEUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor AU JARDIN DU COEUR. Laat een reactie achter voor AU JARDIN DU COEUR. AU JARDIN DU COEUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AU JARDIN DU COEUR. Leave a respond for AU JARDIN DU COEUR. AU JARDIN DU COEUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AU JARDIN DU COEUR op de google maps. Adres en contacten AU JARDIN DU COEUR
Location of AU JARDIN DU COEUR on the google maps. Address and contacts of AU JARDIN DU COEUR

Andere gerelateerde bedrijven als come AU JARDIN DU COEUR AU JARDIN DU COEUR: FORTIS | RANDSTAD | LA COMMANDERIE | TUINDESIGN LUDO DIERCKX | Moeyaert J

Other related companies as AU JARDIN DU COEUR: FORTIS | RANDSTAD | LA COMMANDERIE | TUINDESIGN LUDO DIERCKX | Moeyaert J

AU JARDIN DU COEUR is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AU JARDIN DU COEUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06641479492. Het bedrijf AU JARDIN DU COEUR bevindt zich op het adres: RUE DE MAGN?E 82; 4620; FLERON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 249,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 426,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Maisons de repos and r茅sidences. Lijst met producten zijn Services: Maisons de Repos..
De hoofdactiviteit van AU JARDIN DU COEUR is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AU JARDIN DU COEUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AU JARDIN DU COEUR, openstaande posities, locatie van AU JARDIN DU COEUR op de kaart.

AU JARDIN DU COEUR is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is AU JARDIN DU COEUR, company assigned to the tax number BE06641479492. The company AU JARDIN DU COEUR is located at the address: RUE DE MAGN?E 82; 4620; FLERON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 249,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 426,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Maisons de repos and r茅sidences. List of products are Services: Maisons de Repos..
The main activity of AU JARDIN DU COEUR is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AU JARDIN DU COEUR is not available. You also can look at reviews of AU JARDIN DU COEUR, open positions, location of AU JARDIN DU COEUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AU JARDIN DU COEUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AU JARDIN DU COEUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AU JARDIN DU COEUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AU JARDIN DU COEUR, employees, financial statistics.