Cools Dirk BVBA

Contactgegevens Cools Dirk BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cools Dirk BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cools Dirk BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zwevezelestraat 83; 8810; Lichtervelde, België

Telefoon (phone): 051 72 62 64; 0475 97 34 52 (+32-051 72 62 64; 0475 97 34 52) 051 72 62 64; 0475 97 34 52 (+32-051 72 62 64; 0475 97 34 52)

Fax (fax): 051 72 62 12 (+32-051 72 62 12) 051 72 62 12 (+32-051 72 62 12)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cools Dirk BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cools Dirk BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cools Dirk BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cools Dirk BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cools Dirk BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cools Dirk BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cools Dirk BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cools Dirk BVBA
Products information Cools Dirk BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08876647949
Ondernemingsnummer: 7389923095
Hoofdstad (capital): 946,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 141,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Cleaning - Industrial; Street cleaning & maintenance Machines & services

Product categorie (product category): Maintenance and cleaning equipment Industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cools Dirk BVBA
(Get full report from official database of BE for Cools Dirk BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cools Dirk BVBA
Addition kinds of activities for Cools Dirk BVBA

3645. Woonverlichting | Residential lighting fixtures
4832. Radiostations | Radio broadcasting stations
16290500. Industriële fabrieksbouw | Industrial plant construction
51370100. Buitenkleding van vrouwen en kinderen | Women's and children's outerwear
80110504. Diabetes specialist, arts / chirurg | Diabetes specialist, physician/surgeon

Werken bij Cools Dirk BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cools Dirk BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cools Dirk BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cools Dirk BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Natuursteenbewerker m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiale onderneming uit Tielt zijn we op zoek naar een natuursteenbewerker. Je komt terecht binnen een kleinschalig bedrijf waar kwaliteit belangrijk.

  • Service technieker HVAC (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant regio Rotselaar, is actief in verwarming, ventilatie, elektriciteit en sanitair. Zij zoeken een service technieker HVAC voor regio Vlaams-Brabant. Als service technieker sta je in voor volgende: Je verzorgt de indienststelling en het elektrische aansluiten van nieuwe huishoudelijke installaties. Bovendien sta je in voor het onderhoud en de depannages bij de klant. Je plaatst dus nooit zelf maar bent verantwoordelijk voor de inregeling, parametrering en de verslaggeving van volgende installaties: Gaswandketels met bijhorende sturingen Warmtepompen: lucht-water en lucht-lucht Ventilatiesystemen C en D Fotovoltaïsche panelen en zonneboilers

  • Customer Service Medewerker (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als customer service medewerker geef je ondersteuning aan het onderhouden van contacten met opdrachtgevers omtrent de aanname en de uitvoering van opdrachten. Uw taken zullen in hoofdzaak gericht zijn op de administratieve en communicatie processen inzake de inbound containerstroom, alsook behoort tot uw takenpakket administratieve ondersteuning bij de outbound processen.

  • Natuursteenbewerker (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Ravels zijn we op zoek naar een natuursteenbewerker Je bent vertrouwd met het afwerken van maatwerk in natuursten. Je staat in voor zagen, lijmen, uitsparingen maken, polijsten, ...

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Truiden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent verkoop (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een trendy slagerij te Roeselare zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om bij te springen in de verkoop/ De winkel is iedere dag open van 7.45 uur tot 18.45 uur, behalve op donderdag.

  • Zaterdaghulp verdeler auto-onderdelen Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: BREZAN AUTOPARTS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar iemand om ons team te Deurne op zaterdag te versterken! Je bent het commerciële aanspreekpunt voor de klanten en prospecten. Je helpt de garagisten om zo de verkoopcijfers en het serviceniveau van Brezan te verhogen. Samen met het team zorg je voor een uitstekende service in de winkel en aan de telefoon. Door je enthousiasme en positieve drive bouw je mee aan een goede werksfeer in het filiaal dat het uithangbord van Brezan in jouw regio is. Binnendienstmedewerker met verkooptalent.

  • Medewerkers gezocht voor flexibele pool H&M (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor H&M zijn wij op zoek naar extra medewerkers voor de flexibele pool. Wat is de flexibele pool? Volgens de drukte in de winkel en de levering van goederen worden er extra medewerks ingeschakeld om die drukte mee te helpen ontvangen. Deze planning kan dus heel flexibel zijn. Dit kan zowel zijn voor de stock, winkel en/of kassa. Ben jij op zoek naar een bijverdienste? Ben je student en ben je toch wel 2 à 3 dagen per week beschikbaar of beschikbaar in de vakanties? Ben je op zoek naar een vaste job en wil je ondertussen graag op flexibele basis aan het werk blijven? Dan is dit de job voor jou! Wij schakelen je in bij H&m volgens jouw beschikbaarheden en de mogelijkheden bij H&M.

  • Vacature zelfstandige Klinisch Psycholoog (voltijds/ halftijds) (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: CURA-MC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde klinisch psycholoog (doelgroep volwassenen) om deel uit te maken van onze nieuwe vestiging te Zoersel. De praktijk opent zijn deuren in Januari 2019. Momenteel hebben wij één bestaande vestiging in Brasschaat (zie www:cura-mc.be) bestaande uit een gemotiveerd en divers team (:klinisch psychologen, kinderpsycholoog, psychotherapeut, kinesiste, diëtiste, menopauzeconsulente en een loopbaancoach.) Om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, gaat onze voorkeur uit naar voltijdse kandidaten.

  • Java Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verliefd op Java maar ook verliefd op je partner? Combineer het beide bij onze klant in het Gentse! Flexibiliteit en innovatie zijn belangrijke waarden voor hen. Geen schrik dus, u kan tijdig uw kind oppikken van school en steeds gezellig uit eten met de partner!     Bedrijf   Het bedrijf ontwikkelt zowel back-end als front-end (Web) applicaties. Momenteel zijn ze op zoek naar een Freelance Fullstack Java Developer om hun team te versterken. Initieel zou dit voor 5 maand zijn maar bij een goede beoordeling mag u zich aan een voorstel tot extensie verwachten.     Functiebeschrijving   Er zijn meerdere projecten dus eenieders rol is afhankelijk van zijn of haar kennis. De voornaamste staan hieronder maar individueel krijg je nog specifieke taken toegewezen.  Je werkt op het project van analyse tot acceptatiefase. De codes review je en je zorgt dat ze makkelijk te testen zijn. Je communiceert goed met het volledige team. Nieuwe Javaversies verken je en leer je. Je kijkt waar verbetering mogelijk is en neemt initiatief. En de hoofdtaak is natuurlijk Ontwikkelen in Java.   Profiel Minstens 4 jaar ervaring in Java. Vlot Nederlands en Engels is geen probleem. Goede kennis van: JSF, JPA, HTML en JavaScript Je bent onmiddellijk beschikbaar   Aanbod Regio Gent, vlot bereikbaar! Een aantrekkelijke dagelijkse verloning. Een jong gemotiveerd team die veel sfeer creëert op de werkvloer. Ruimte voor initiatief en persoonlijke inbreng.   Natuurlijk wil je meer weten hé? Stuur een mail met jouw C.V. via de knop hieronder.

  • IBO stage - Installateur sanitair en HVAC (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: G.DE PRETER

    Type: Leercontract

    Je staat in voor het plaatsen en installeren van sanitair installaties. Je komt terecht in een stabiele onderneming met de nodige vakkennis in huis. Je hebt een buitenschoolse opleiding sanitair en HVAC gedaan. Je komt in aanmerking voor IBO stage. .

  • Vastgoedmakelaar als regioverantwoordelijke bij Century 21 Waterinckx. (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

      Wenst u deel uit te maken van het grootste vastgoednetwerk ter wereld? U bent een zelfstandig ingesteld commercieel talent? Is immo uw passie? 3x ja? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Functie Regioverantwoordelijke van een nader te bepalen regio. Taakomschrijving U staat in voor uw eigen afgebakende regio om volgende activiteiten uit te voeren: Prospectie om onze vastgoedportefeuille uit te breiden Zelfstandig verkoopgesprekken voeren met de benaderde prospecten Begeleiden van bezichtigingen van onroerende goederen Onderhandelingen voeren met verkopers en kopers Zorgvuldig de contacten met klanten onderhouden Vereiste competenties Zowel zelfstandig als in team kunnen functioneren Commercieel ingesteld zijn Stipt en punctueel zijn Flexibel zijn wat betreft werkuren en -dagen Bereid zijn om ’s weekend te werken Houder zijn van een rijbewijs type B Houder van een bachelor-diploma (afstudeerrichting 'vastgoed' is geen vereiste) Houder zijn van een B.I.V.-nummer Uw voordelen U bepaalt zelf uw uren en werkt volledig zelfstandig Interessante verloning. Hard werken wordt bij ons beloond! Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen om uw (technische) kennis uit te breiden     Interesse? Lees hier meer over ons kantoor te Dendermonde. Solliciteren kan altijd via de rode sollicitatieknop!

Zoek naar antwoorden van Cools Dirk BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Cools Dirk BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cools Dirk BVBA. Laat een reactie achter voor Cools Dirk BVBA. Cools Dirk BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cools Dirk BVBA. Leave a respond for Cools Dirk BVBA. Cools Dirk BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cools Dirk BVBA op de google maps. Adres en contacten Cools Dirk BVBA
Location of Cools Dirk BVBA on the google maps. Address and contacts of Cools Dirk BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Cools Dirk BVBA Cools Dirk BVBA: Clair-Office | Conseils Juridiques pour Repr茅sentants et Agents Commerciaux-U.P.R.C. | Cornil-Van Waeyenberghe | DTI Multimedia Editions | Werkhuizen Rubbens NV

Other related companies as Cools Dirk BVBA: Clair-Office | Conseils Juridiques pour Repr茅sentants et Agents Commerciaux-U.P.R.C. | Cornil-Van Waeyenberghe | DTI Multimedia Editions | Werkhuizen Rubbens NV

Cools Dirk BVBA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cools Dirk BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08876647949. Het bedrijf Cools Dirk BVBA bevindt zich op het adres: Zwevezelestraat 83; 8810; Lichtervelde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 946,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 141,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Maintenance and cleaning equipment Industrial. Lijst met producten zijn Cleaning - Industrial; Street cleaning & maintenance Machines & services.
De hoofdactiviteit van Cools Dirk BVBA is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cools Dirk BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cools Dirk BVBA, openstaande posities, locatie van Cools Dirk BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cools Dirk BVBA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cools Dirk BVBA, company assigned to the tax number BE08876647949. The company Cools Dirk BVBA is located at the address: Zwevezelestraat 83; 8810; Lichtervelde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 946,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 141,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Maintenance and cleaning equipment Industrial. List of products are Cleaning - Industrial; Street cleaning & maintenance Machines & services.
The main activity of Cools Dirk BVBA is Amusement and Recreation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Cools Dirk BVBA is not available. You also can look at reviews of Cools Dirk BVBA, open positions, location of Cools Dirk BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cools Dirk BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cools Dirk BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cools Dirk BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cools Dirk BVBA, employees, financial statistics.