Autos Pi猫ces & Industries SA

Contactgegevens Autos Pi猫ces & Industries SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Autos Pi猫ces & Industries SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Autos Pi猫ces & Industries SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Longwy 3; 6790; Aubange, België

Telefoon (phone): 063 37 10 35 (+32-063 37 10 35) 063 37 10 35 (+32-063 37 10 35)

Fax (fax): 063 37 01 27 (+32-063 37 01 27) 063 37 01 27 (+32-063 37 01 27)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Autos Pi猫ces & Industries SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Autos Pi猫ces & Industries SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Autos Pi猫ces & Industries SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Autos Pi猫ces & Industries SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Autos Pi猫ces & Industries SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Autos Pi猫ces & Industries SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Autos Pi猫ces & Industries SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Autos Pi猫ces & Industries SA
Products information Autos Pi猫ces & Industries SA

BTW identificatienummer (tax): BE05066314697
Ondernemingsnummer: 9897827148
Hoofdstad (capital): 597,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 289,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Automobile body equipment & supplies; Automobile - Parts & Access. - Retail; Exhaust systems; Tools - General; Paints, lacquers, enamels & varnishes - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Maintenance and cleaning equipment Industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Autos Pi猫ces & Industries SA
(Get full report from official database of BE for Autos Pi猫ces & Industries SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Autos Pi猫ces & Industries SA
Addition kinds of activities for Autos Pi猫ces & Industries SA

396199. Kostuum juwelen, nec | Costume jewelry, nec
10990201. Rhodium ertswinning | Rhodium ore mining
52119908. Thuiscentra | Home centers
65199901. Luchthavenverhuur, indien niet opererende luchthaven | Airport leasing, if not operating airport
76990703. Röntgenapparatuur reparatie | X-ray equipment repair
80930201. Respiratoire therapie kliniek | Respiratory therapy clinic

Werken bij Autos Pi猫ces & Industries SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Autos Pi猫ces & Industries SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Autos Pi猫ces & Industries SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Autos Pi猫ces & Industries SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als credit collector maak je de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Je onderzoekt de reden van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen en bekijkt de oorzaken en pakt deze aan. Je rapporteert aan de Financiële manager. Taken en verantwoordelijkheden: • Je maakt overzichten van de openstaande betalingen vanuit het financiële pakket. • Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. • Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. • Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. • Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan tot betaling. • Je bezorgt je klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. • Je staat continu in overleg met de financiële manager en het financiële team. • Je doet navraag m.b.t. dossiers voor lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • Chauffeur CE met kooiaap (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant uit de houtsector zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Je zal 's morgens vertrekken tussen 5 en 7, afhankelijk van de rit die je dient te doen. Je regio is Limburg en Kempen bij de klanten lost de goederen bij de klanten aan de hand van een Kooiaap. Verder zal je werkdag rond 18 uur eindigen. Dit is afhankelijk van de planning.

  • Elektricien (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als electricien (monteur) op grotere projecten (scholen, appartementen, ... ) in de regio Kempen, Limburg en Vl. Brabant. Je vertrekt iedere ochtend uit Landen!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OUD-HEVERLEE (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Oud-Heverlee en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Oud-Heverlee, Sint-Joris-Weert, Blanden, Haasrode, Vaalbeek, en Loonbeek.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent augustus - snelle opstart (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor het inpakken en etiketteren van kunstbloemen. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een mooie bloemenzaak in Moerzeke.

  • JOBSTUDENT FRITUUR (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FORUM JOBS MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een frituur te Mechelen. Om hun groeiend succes verder te ondersteunen zijn zij momenteel op zoek naar een jobstudent. Tot jouw taken behoort: Opnemen van bestellingen; Afrekenen van bestellingen; Bakken van ingrediënten; Helpen met het klaarzetten van producten; ... Je werkt elke zondag van 17u tot 20u, in samenspraak is extra uren/dagen mogelijk naar de toekomst toe.

  • JOBSTUDENTEN +18 TIJDENS HET SCHOOLJAAR/ SCHOOLVAKANTIES - UITSTEKENDE VERDIENSTE! (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende productiefirma, zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die tijdens het jaar regelmatig willen werken. Ook mogelijk om tijdens de schoolvakanties te werken. Op basis van je eigen beschikbaarheid kan je zo veel mogelijk ingepland worden! Jouw takenpakket: - Inpakken van voedingswaren - Kwaliteitscontrole - reinigen van je werkplek Er wordt steeds gewerkt in 2-ploegen of vaste nacht: 2-ploegen: maandag tot en met vrijdag van 06u- 14u of 14u - 22u Vaste nacht: zondagnacht tot en met donderdagnacht van 22u tot 06u Je kan zelf doorgeven welke dagen/uren voor jou het beste uitkomen.

  • monteerder (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DEBOODT K & D

    Type: Vaste Job

    monteren van metaalbouw.plaatsen van betonpanelen en dak belegging

  • Boekhoudkundige beheerder Makelaarsrekeningen (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FEDERALE VERZEKERING

    Type: Vaste Job

    U staat binnen het departement Inning in voor de opvolging van de makelaarsrekeningen. Uw taken zullen onder andere de volgende zijn: - het controleren van de boekingen van de premies en de commissielonen ; - het versturen van de verschillende boekingsborderellen, samen met de bewijsdocumenten (vervaldagberichten, bijvoegsels bij de contracten, enz.) ; - het opstellen en versturen van de rekeninguittreksels; - het gebruiken en doen evolueren van een systeem voor opvolging van de betalingsvoorwaarden ; - de boekingen van de betalingen en de rappelbrieven voor de vervallen contracten ; - het opstellen van een geïntegreerd en betrouwbaar rapporteringssysteem ; - optreden als contactpersoon voor de makelaars binnen Federale Verzekering.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Flexi zaal -en keukenmedewerker - Pizza Hut Zemst (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van Autos Pi猫ces & Industries SA in sociale netwerken
Look for responds of Autos Pi猫ces & Industries SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Autos Pi猫ces & Industries SA. Laat een reactie achter voor Autos Pi猫ces & Industries SA. Autos Pi猫ces & Industries SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Autos Pi猫ces & Industries SA. Leave a respond for Autos Pi猫ces & Industries SA. Autos Pi猫ces & Industries SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Autos Pi猫ces & Industries SA op de google maps. Adres en contacten Autos Pi猫ces & Industries SA
Location of Autos Pi猫ces & Industries SA on the google maps. Address and contacts of Autos Pi猫ces & Industries SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Autos Pi猫ces & Industries SA Autos Pi猫ces & Industries SA: WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. | BOUWBEDRIJF EMILE ROMBAUT | EXPLOITATION DURJAU | FA. GRUNBERGER DIAMONDS | MARCO SCHOUTEERE

Other related companies as Autos Pi猫ces & Industries SA: WESTVL. LIBERAAL ZIEKENF. | BOUWBEDRIJF EMILE ROMBAUT | EXPLOITATION DURJAU | FA. GRUNBERGER DIAMONDS | MARCO SCHOUTEERE

Autos Pi猫ces & Industries SA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Autos Pi猫ces & Industries SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05066314697. Het bedrijf Autos Pi猫ces & Industries SA bevindt zich op het adres: Rue de Longwy 3; 6790; Aubange. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 597,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 289,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Maintenance and cleaning equipment Industrial. Lijst met producten zijn Automobile body equipment & supplies; Automobile - Parts & Access. - Retail; Exhaust systems; Tools - General; Paints, lacquers, enamels & varnishes - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van Autos Pi猫ces & Industries SA is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Autos Pi猫ces & Industries SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Autos Pi猫ces & Industries SA, openstaande posities, locatie van Autos Pi猫ces & Industries SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Autos Pi猫ces & Industries SA is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Autos Pi猫ces & Industries SA, company assigned to the tax number BE05066314697. The company Autos Pi猫ces & Industries SA is located at the address: Rue de Longwy 3; 6790; Aubange. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 597,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 289,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Maintenance and cleaning equipment Industrial. List of products are Automobile body equipment & supplies; Automobile - Parts & Access. - Retail; Exhaust systems; Tools - General; Paints, lacquers, enamels & varnishes - Mfg. & Whol..
The main activity of Autos Pi猫ces & Industries SA is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Autos Pi猫ces & Industries SA is not available. You also can look at reviews of Autos Pi猫ces & Industries SA, open positions, location of Autos Pi猫ces & Industries SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Autos Pi猫ces & Industries SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Autos Pi猫ces & Industries SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Autos Pi猫ces & Industries SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Autos Pi猫ces & Industries SA, employees, financial statistics.