Vlaamse Computer Maatschappij B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • Vlaamse Computer Maatschappij B.V.B.A.
Private companiesEating and Drinking Places • Vlaamse Computer Maatschappij B.V.B.A.

Contactgegevens Vlaamse Computer Maatschappij B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vlaamse Computer Maatschappij B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vlaamse Computer Maatschappij B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gustaaf Callierlaan 147 9000 Gent, België

Telefoon (phone): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

Fax (fax): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vlaamse Computer Maatschappij B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vlaamse Computer Maatschappij B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vlaamse Computer Maatschappij B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vlaamse Computer Maatschappij B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vlaamse Computer Maatschappij B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vlaamse Computer Maatschappij B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vlaamse Computer Maatschappij B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vlaamse Computer Maatschappij B.V.B.A.
Products information Vlaamse Computer Maatschappij B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE08629180908
Ondernemingsnummer: 7778564453
Hoofdstad (capital): 505,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 598,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 2
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Real estate software; Software for attorneys and notaries publics

Product categorie (product category): Mainframes And Network Servers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vlaamse Computer Maatschappij B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Vlaamse Computer Maatschappij B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vlaamse Computer Maatschappij B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Vlaamse Computer Maatschappij B.V.B.A.

14229903. Krijt mijnbouw, verpletterd en gebroken-steengroeven | Chalk mining, crushed and broken-quarrying
22730000. Tapijten en tapijten | Carpets and rugs
34330207. Muurverwarmers, behalve elektrisch | Wall heaters, except electric
35590107. Ritssluitende machines | Zipper making machinery
50510105. Kabel, draad (niet geïsoleerd) | Rope, wire (not insulated)
73239904. Credit investigation service | Credit investigation service

Werken bij Vlaamse Computer Maatschappij B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vlaamse Computer Maatschappij B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vlaamse Computer Maatschappij B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vlaamse Computer Maatschappij B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke compounder - Dag (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf, regio Kruishoutem, zijn we op zoek naar een tijdelijke compounder. Jouw taken: - Bereidingen van latex/gel maken.

  • Tijdelijke inpakker regio Wuustwezel (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Wuustwezel zijn we op zoek naar medewerkers voor de verpakkingsafdeling M/V. - Je bent een zelfstandige en harde werker - Je bent stipt, gemotiveerd en steekt graag je handen uit de mouwen - Je spreekt vloeiend Nederlands - Je woont in de buurt van Wuustwezel - Je hebt een stabiel CV ! - Je werkt voltijds van maandag t.e.m. vrijdag in daguren Indien interesse, stuur je CV naar [email protected] of bel naar 03 322 32 60 voor meer info.

  • HULPMONTEUR PIPING (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hulp pijpfitter werk je onder leiding van een hoofd lasser/pijpfitter. Je assisteert de hoofd pijpfitter in de vlotte organisatie en montage van buisleidingen bij onze klanten in de meest diverse sectoren. Je monteert buisleidingen en staat in voor het lassen van constructies op werven. Je houdt tevens toezicht op het onderhoud en het correct gebruik van materieel en uitrusting.

  • Voorraadbeheerder productie (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Sint-Niklaas zoeken wij een voorraadbeheerder voor de productie. Als verdeler van scharnieren en ladesystemen zijn zij marktleider in de Benelux. Daarnaast produceren en verdelen ze hun eigen ontwikkelde houten lades voor de Europese markt. Als medewerker voorraadbeheer voor de productie draag je continu bij aan het goed draaiende houden van de productie. Jouw takenpakket bestaat hiertoe uit twee grote domeinen, namelijk aankoop en voorraadcontrole. - Je staat in voor de administratieve opvolging van bestellingen en alle communicatie met zowel interne als externe leveranciers. - Je boekt de ontvangen goederen in en zorgt voor aanmaak van de juiste materiaalcertificaten. - Ook het proces met betrekking tot retours en facturatie breng je tot een goed einde. - Bij de voorraadcontrole sta je in voor het inplannen, controleren en administratief verwerken van de diverse periodieke tellingen. - Je draagt tevens zorg voor de verwerking van voorraadcorrecties. Hierbij boek je beschadigd materiaal uit waarna je dit onmiddellijk opnieuw bestelt. Zo blijft de stock optimaal op niveau en voorkom je dat de productie stil valt. - Het identificeerbaar maken van onderdelen en het in productie brengen van nieuwe producten en materialen horen tenslotte ook nog thuis in jouw takenpakket.

  • Procurement Officer regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als Procurement Officer ? Dan heb je zeker volgende taken uitgevoerd : Doel : Efficiënt en tijdig omzetten van aankoopaanvragen in orders met het in acht nemen van het aankoopbeleid en geldende procedures met support van de verantwoordelijke aankopers. 1. Orderverwerking : Toezien op het gebruik van juiste materiaalgroepen betalingscondities incoterms...bij opmaak van de aanvragen. Leveranciers contacteren ivm forecasts leveringstermijnen prijzen incoterms.. indien van toepassing. Zeker stellen van OTIF levering van materialen/diensten/projecten binnen de verantwoordelijke domeinen en hiervoor de nodige afstemmingen doen met interne klanten en leveranciers. Ondersteuning bij de selectie van de juiste leveranciers. Communiceren van richtlijnen (best practices) aan de interne klanten met betrekking tot prijsafspraken contracten bestelaanvragen... Spot buy voor beperkte spend / voorgedefinieerde zaken De bestellingen verder opvolgen : orderbevestigingen nakijken daar waar er afwijkingen zijn (prijs leveringsdatum..) de interne klanten op de hoogte brengen facturen controleren... 2. drijvende kracht voor het behalen van de vooropgestelde KPI's binnen de aankooporganisatie en hiervoor de nodige acties nemen binnen de dagelijkse verwerking van aanvragen.4 3. Helpdesk functie en support voor de processen en systemen binnen aankoop (Rectiquest P2P proces...) 4. Master databeheer (leveranciers catalogen artikelen inforecords contracten aankoopdatabase...) 5. Operationele rapportering /dataverwerking (analyses volumes opvolgen check/controle van richtlijnen jaarbonus..) 6. Category purchasers support geven en bijdragen tot optimalisatieprojecten.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS Varsenare - Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Varsenare en Jabbeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Marketing bediende (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in truck solutions zijn we op zoek naar iemand die op zoek is naar een eerste vaste functie. Je zal ingezet worden obv je talenten en competenties; dit kan op de afdeling marketing, communicatie of zelfs de technische afdeling.

  • Dossierbeheerder / Accountant voor familiale omgeving - Roesela (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Werken in eigen streek in een family friendly kantoor? Het is mogelijk. Met hun flexibele werktijden en werkschema's die aan jouw wensen zijn aangepast kan jij je gezinsleven vlot combineren met je werkleven. Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Als rechterhand van de vennoot assisteer je hem bij zijn taken. Je zal een 30-tal dossiers van volledig van A-Z afwerken. Je werkt heel nauw samen met twee bedrijfsleiders die je dossiers superviseren. Zo kan je op korte termijn veel bijleren. Je bent het aanspreekpunt bij uitstek van je klanten. Ze kunnen naar jou toekomen met al hun vragen en ook voor advies inzake diverse aangelegenheden kunnen ze bij jou terecht.

  • Monteur / onderhoudstechnieker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NETWERK

    Type: Vaste Job

    Machines optimaal afstellen. Uitvoeren van reparaties en preventief onderhoud aan de productiemachines. Reviseren en aanpassen van machines i.s.m. de technische dienst. Nemen van initiatief tot en mede uitvoeren van (technische) verbeteringen. Analyse en oplossen van storingen i.s.m. de Teamleader Productie. Het opvolgen en bijsturen van machines na analyse van uitvalpercentages en efficiëntieresultaten. Het actief deelnemen aan verbeterprojecten. Het onderzoeken en oplossen van kwaliteitsissues en klachten. Naleven van de gestelde regels t.a.v. veiligheid, welzijn en milieu (5S).

  • Velgenhersteller (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: VAG CAROSSERIE

    Type: Vaste Job

    Het herstellen van velgen m.b.v. een CNC machine.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • HOOFD KEUKENHELPER (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DE COQISSERIE

    Type: Flexijob

    Voorbereidende taken in de keuken : groenten snijden, preparaties maken, soep koken,... Bestellingen maken tijdens de ontbijt/middag/en dessertshift. Je bent verantwoordelijk voor de voorraad in de frigo's en in de diepvriezers. Je delegeert taken aan studenten en extra's. Je helpt de chef met de maandelijks wisselende suggesties.

Zoek naar antwoorden van Vlaamse Computer Maatschappij B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Vlaamse Computer Maatschappij B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vlaamse Computer Maatschappij B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Vlaamse Computer Maatschappij B.V.B.A.. Vlaamse Computer Maatschappij B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vlaamse Computer Maatschappij B.V.B.A.. Leave a respond for Vlaamse Computer Maatschappij B.V.B.A.. Vlaamse Computer Maatschappij B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vlaamse Computer Maatschappij B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Vlaamse Computer Maatschappij B.V.B.A.
Location of Vlaamse Computer Maatschappij B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Vlaamse Computer Maatschappij B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Vlaamse Computer Maatschappij B.V.B.A. Vlaamse Computer Maatschappij B.V.B.A.: CLEAN CARS | ELS | VRIJE KLEUTERSCHOOL | RUSTOORD ST.DOMINICUS | HIGHWAY PRODUCTIONS

Other related companies as Vlaamse Computer Maatschappij B.V.B.A.: CLEAN CARS | ELS | VRIJE KLEUTERSCHOOL | RUSTOORD ST.DOMINICUS | HIGHWAY PRODUCTIONS

Vlaamse Computer Maatschappij B.V.B.A. is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vlaamse Computer Maatschappij B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08629180908. Het bedrijf Vlaamse Computer Maatschappij B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Gustaaf Callierlaan 147 9000 Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 2 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 505,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 598,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Mainframes And Network Servers. Lijst met producten zijn Real estate software; Software for attorneys and notaries publics.
De hoofdactiviteit van Vlaamse Computer Maatschappij B.V.B.A. is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vlaamse Computer Maatschappij B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vlaamse Computer Maatschappij B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Vlaamse Computer Maatschappij B.V.B.A. op de kaart.

Vlaamse Computer Maatschappij B.V.B.A. is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vlaamse Computer Maatschappij B.V.B.A., company assigned to the tax number BE08629180908. The company Vlaamse Computer Maatschappij B.V.B.A. is located at the address: Gustaaf Callierlaan 147 9000 Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 2 employees work in this company. Capital - 505,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 598,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Mainframes And Network Servers. List of products are Real estate software; Software for attorneys and notaries publics.
The main activity of Vlaamse Computer Maatschappij B.V.B.A. is Eating and Drinking Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Vlaamse Computer Maatschappij B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Vlaamse Computer Maatschappij B.V.B.A., open positions, location of Vlaamse Computer Maatschappij B.V.B.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vlaamse Computer Maatschappij B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vlaamse Computer Maatschappij B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vlaamse Computer Maatschappij B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vlaamse Computer Maatschappij B.V.B.A., employees, financial statistics.