Klingel

Contactgegevens Klingel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Klingel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Klingel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lamorinierestraat 31-37; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 070 23 39 92 (+32-070 23 39 92) 070 23 39 92 (+32-070 23 39 92)

Fax (fax): 070 23 39 30 (+32-070 23 39 30) 070 23 39 30 (+32-070 23 39 30)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Klingel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Klingel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Klingel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Klingel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Klingel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Klingel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Klingel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Klingel
Products information Klingel

BTW identificatienummer (tax): BE09164215087
Ondernemingsnummer: 2473266601
Hoofdstad (capital): 844,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 432,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Clothing - Ladies

Product categorie (product category): Mail order houses

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Klingel
(Get full report from official database of BE for Klingel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Klingel
Addition kinds of activities for Klingel

492300. Gas transmissie en distributie | Gas transmission and distribution
738909. Financiële diensten | Financial services
17990505. Landreiniging en onderhoud | Shore cleaning and maintenance
25140300. Metalen kindermeubilair | Metal children's furniture
33150308. Draad, ferro / ijzer | Wire, ferrous/iron
33560201. Gouden en gouden legeringen, lakens, strips, enz. | Gold and gold alloy bars, sheets, strip, etc.
33669907. Machines gietstukken, messing | Machinery castings, brass
35999913. Propellers, schip en boot: bewerkt | Propellers, ship and boat: machined
37310110. Seiners, gebouw en reparatie | Seiners, building and repairing

Werken bij Klingel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Klingel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Klingel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Klingel. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als distributiechauffeur sta je in voor de correcte levering van goederen naar verschillende klanten, zowel food als non-food. Je krijgt na een korte opleiding een route toebedeeld, waarna je zelfstandig aan de slag kan. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de producten, alsook de nodige documenten en vooropgestelde instructies.

  • Bekister (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn steeds opzoek naar bekisters voor regio Mechelen / Lier / Heist-op-den-berg. Je beschikt over een eerste relevante ervaring of hebt de passende opleiding hiervoor achter de rug.

  • Orderadministratie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker voor de orderadministratie sta je in voor: Analyseren van bestellingen en het opmaken van de gepaste offertes. Telefonisch opvolgen van deze offertes bij de klanten. Afsluiten van orders die telefonisch of per mail worden bevestigd. Contacten met leveranciers. Opstellen van de conceptorder voor behandeling door de logistieke afdeling. Prijsaanpassingen Klassement

  • Sorteerder - heftruckchauffeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: kwaliteitscontrole uitvoeren op de geproduceerde producten producten verplaatsen/sorteren a.d.h.v. de heftruck

  • Poetshulp Dessel (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur ? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Neerpelt

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, strijken of boodschappen doen, doe je met een glimlach? Dan is een job als huishoudhulp iets voor jou! Voor verschillende particulieren zijn wij op zoek naar een huishoudhulp die zelfstandig alle huishoudelijke taken tot een goed einde kan brengen. Wekelijks terugkerende taken zijn: - vloeren schoonmaken - meubilair afstoffen - ramen lappen - strijken - ... Regio: - Neerpelt - Overpelt - Hamont-Achel - Hechtel-Eksel - Kaulille

  • Huishoudelijk hulp-regio Evergem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP Services NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, betrouwbare en gemotiveerde huishoudhulp voor klanten in Evergem Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in het vervullen van huishoudelijke taken zoals poetsen en strijken,... Ben jij graag bezig met huishoudelijk werk? Dan ben jij misschien de nieuwe huishoudhulp die we zoeken!

  • Student slagerijbediende weekend (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Lochristi zijn wij, AGO Jobs&HR Zelzate, op zoek naar een student die in de weekends kan bijspringen. Als student sta je in voor de algemene bediening binnen in de slagerij: - Je begroet de klanten met je eeuwige glimlach - Je neemt bestellingen op van de klanten - Je rekent correct af aan de kassa Daarnaast kan je ook instaan voor het mee bereiden van diverse salades, onder het oog van de slager zelf. Zie jij het zitten om in het weekend (zaterdagen en/of zondagen) iets bij te verdienen in de slagerij? Bel dan snel naar kantoor Zelzate op 09/345 81 96!

  • Tweetalige medewerker webshop (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Vaste Job

    Functie: •U doet de begeleiding van de e-commerce orders. •U bent productspecialist voor de online webshop. •U beantwoordt specifieke vragen van de Franstalige webklanten. •U werkt full time. (5 dagen per week: van maandag tem vrijdag van 08.30 tem 17.00).

  • Zaalmedewerker (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: AUBERGE DE HERBORIST

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een vaste zaalmedewerker. Heb je zin om te werken in een jong team! Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

  • Technical Writer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: RENSON VENTILATION

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het aanleveren van content aan de marketingafdeling en voor het reviseren van technische en marktgerichte documenten, zoals producthandleidingen, presentaties, prijslijsten en brochures en werkt waar mogelijke efficiënte tools hiervoor uit. Je werkt nauw samen met de marketingafdeling die instaat voor de layout van alle technische en marktgerichte documentatie. Je onderhoudt nauwlettend alle documentatie (oa. via databases) zodat zowel jouw collega’s als klanten op elk moment over de meest recente informatie kunnen beschikken. Je werkt heel nauw samen met de product development engineers en productmanagers gedurende de ontwerpfase met als doel het product goed in de vingers te krijgen. Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de data. Je ontwikkelt mee een éénduidige RENSON taal voor technische documentatie.

  • Junior Auditor word gewaardeerd voor je inzet - regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een functie als extern Auditor? Wil je graag je kennis en ervaring ten volste optimaliseren? Vind je het belangrijk een echte meerwaarde te vormen voor een werkgever? Solliciteer hier en maak het verschil! Junior Auditor - de functie Vanaf de start krijg je de kans een integrale rol te spelen in audit opdrachten bij de klant. Afhankelijk van jouw ervaring kan je op termijn de klantenbesprekingen voor jouw rekening nemen alsook de supervisie en begeleiding van minder ervaren collega's. Je wordt met andere woorden opgeleid volgens de hoogste standaarden en krijgt de ruimte en ondersteuning om je carrière verder te ontwikkelen

Zoek naar antwoorden van Klingel in sociale netwerken
Look for responds of Klingel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Klingel. Laat een reactie achter voor Klingel. Klingel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Klingel. Leave a respond for Klingel. Klingel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Klingel op de google maps. Adres en contacten Klingel
Location of Klingel on the google maps. Address and contacts of Klingel

Andere gerelateerde bedrijven als come Klingel Klingel: DEXIA | F. DE NAEYER | FRAN?OISE BERTRAND | ZAKENKANTOOR HIETT | GEBROEDERS DELIEN

Other related companies as Klingel: DEXIA | F. DE NAEYER | FRAN?OISE BERTRAND | ZAKENKANTOOR HIETT | GEBROEDERS DELIEN

Klingel is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Klingel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09164215087. Het bedrijf Klingel bevindt zich op het adres: Lamorinierestraat 31-37; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 844,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 432,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Mail order houses. Lijst met producten zijn Clothing - Ladies.
De hoofdactiviteit van Klingel is Transportdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Klingel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Klingel, openstaande posities, locatie van Klingel op de kaart.

Klingel is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Klingel, company assigned to the tax number BE09164215087. The company Klingel is located at the address: Lamorinierestraat 31-37; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 844,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 432,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Mail order houses. List of products are Clothing - Ladies.
The main activity of Klingel is Transportation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Klingel is not available. You also can look at reviews of Klingel, open positions, location of Klingel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Klingel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Klingel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Klingel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Klingel, employees, financial statistics.