HAUTE COIFFURE DEWIT

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • HAUTE COIFFURE DEWIT
Private companiesTransportation Services • HAUTE COIFFURE DEWIT

Contactgegevens HAUTE COIFFURE DEWIT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HAUTE COIFFURE DEWIT: address, phone, fax, email, website, opening hours

HAUTE COIFFURE DEWIT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUSSELSESTRAAT 116; 3000; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16222779 (+32-16222779) 16222779 (+32-16222779)

Fax (fax): +32 (9) 288-72-72 +32 (9) 288-72-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HAUTE COIFFURE DEWIT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HAUTE COIFFURE DEWIT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HAUTE COIFFURE DEWIT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HAUTE COIFFURE DEWIT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HAUTE COIFFURE DEWIT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HAUTE COIFFURE DEWIT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HAUTE COIFFURE DEWIT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HAUTE COIFFURE DEWIT
Products information HAUTE COIFFURE DEWIT

BTW identificatienummer (tax): BE03445831298
Ondernemingsnummer: 7947753906
Hoofdstad (capital): 837,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 316,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Produits: Perruques & Postiches.. Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes.

Product categorie (product category): Magasins sp茅cialis茅s. Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HAUTE COIFFURE DEWIT
(Get full report from official database of BE for HAUTE COIFFURE DEWIT)

Aanvulling soorten activiteiten voor HAUTE COIFFURE DEWIT
Addition kinds of activities for HAUTE COIFFURE DEWIT

25140101. Bedden, inclusief vouw en kast, huishouden: metaal | Beds, including folding and cabinet, household: metal
34690301. Apparaatdelen, porselein geëmailleerd | Appliance parts, porcelain enameled
51370601. Blouses | Blouses
76220100. Reparatie van communicatieapparatuur | Communication equipment repair
76299905. Reparatie van telecommunicatieapparatuur (behalve telefoons) | Telecommunication equipment repair (except telephones)

Werken bij HAUTE COIFFURE DEWIT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HAUTE COIFFURE DEWIT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HAUTE COIFFURE DEWIT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HAUTE COIFFURE DEWIT. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider Staalafdeling M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket: - Voorbereiding van wapeningsstaal voor de productie van betonnen vloerplaten. - Knippen van staal (d.m.v. luchtscharen) voor uitsparingen/correcties/ ... . - Aanbinden (d.m.v. accu-bindmachines) van bijkomende staalwapening. - Stapelen en afvoeren van afgewerkte wapeningsnetten.

  • Chauffeur CE - beton (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant met vestigingen in Eeklo , Brugge & Aalter zijn we zoek naar een chauffeur CE voor het leveren van beton naar diverse werven in West- en Oost-Vlaanderen. Je doet geen internationale ritten. Je werkt van maandag tot vrijdag.

  • TECHNISCH TEKENAAR (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in het maken van kranen, zijn wij op zoek naar een TEKENAAR. Bij de aanvang van een project pas je het 3D-model aan naar de wensen van de klant. Hierbij sta je in voor het implementeren van zowel hydraulische als elektrische aspecten. Nadien ben je verantwoordelijk voor het maken van productie tekeningen en lasplannen. Als technisch tekenaar denk je actief mee met de klanten en dit doe je door oplossingen te creëren. Van zodra de componenten klaar zijn, dienen deze toegevoegd te worden aan de database voor de aankoopdienst.

  • Productieverantwoordelijke regio Ham (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor 1 van onze klanten gesprecialiseerd in mediterrane specialiteiten maakt, zijn we op zoek naar een productieverantwoordelijke. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van de productie Je analyseert en beheert het productieproces Je stelt personeelsplanningen op Je stuurt ploegbazen aan

  • ORDERPICKER 2 PLOEGEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Je bent in het bezit van een heftruckattest en hebt minstens 6 maand praktijkervaring in een job waar je dagelijks met de heftruck reed. Je bent punctueel en respecteert de veiligheidsnormen. Je wil graag werken in twee ploegenstelsel. Je kijkt bewust uit naar een job optie vast.

  • Wever- (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    weefgetouwen Jacuard Dubbelstuk Van De Wiele

  • Junior/Senior Dossierbeheerder - Heist op den berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Junior en Senior Dossierbeheerder te Heist op den berg. Onze klant is een middelgroot kantoor in Heist op den berg waar een familiale cultuur heerst. Je komt terecht in een moderne werkomgeving met fijne aangename collega's. Het kantoor is vlot bereikbaar zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. Er worden verschillende opleidingsmogelijkheden voorzien om te groeien tot volwaardig dossierbeheerder. Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je voert de algemene en analytische boekhouding uit van één of meerdere van onze bedrijven Je verzorgt de periodieke afsluitingen (maand, kwartaal, jaar) Je maakt de jaarrekeningen en verslagen op Je verzorgt het contact met klanten en derde partijen Je staat in voor de volledigheid van dossiers Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Huishoudelijke Hulp regio Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als Huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Deze taken kunnen omvatten : schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden. Dagelijkse boodschappen zoals naar het postkantoor of de bakker gaan kunnen ook. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kandidate/kandidaat voor de regio Waregem/Zulte/Nokere

  • Commercieel bediende binnendienst (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-office

    Type: Vaste Job

    Als Accounting Clerk maak je deel uit van het finance team dat instaat voor het financieel beleid van de bedrijf in België. Je werkt nauw samen met de collega’s van het finance team en je rapporteert aan de Finance Manager.  Je verwerkt en scant aankoopfacturen in.  Je staat in voor klassement van facturen, onkostennota’s en bankuittreksels.  Je behandelt inkomende post en bereidt de uitgaande post voor.  Je verzorgt schriftelijke en telefonische contacten met leveranciers.  Je assisteert en ondersteunt de accountants bij de uitvoering van hun functie.  Je staat in voor ad hoc administratieve taken.

  • Teamcoördinator - payroll services (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Als adjunct kantoordirecteur stuur je een team van klantenadviseurs payroll aan. Samen met je team sta je garant voor een correcte en vlotte service met een tevreden klant als resultaat. Je waakt erover dat de principes van Partners for Life “Ken je klant” worden toegepast om zo een goede klantenrelatie op te bouwen, te behouden en te verbeteren. Je voert centraal aangestuurde commerciële acties in samenwerking met de kantoordirecteur uit. Je ondersteunt de kantoordirecteur bij de praktische organisatie van het kantoor. Aan de functie van adjunct kantoordirecteur worden specialisaties toegewezen. Je neemt de verantwoordelijkheid van minstens één onderwerp en bent hiervoor het aanspreekpunt in de zone.

  • Business Development Manager interim en werving & selectie – nieuw kantoor Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als Business Development Manager ontwikkel je je business in uitzendarbeid, werving en selectie  en projectsourcing. Je benadert bedrijven in je regio en je bouwt een stevig klantenbestand op. Je gaat ook op zoek naar nieuwe collega’s om als een enthousiast topteam elke dag te gaan voor de juiste kandidaat bij het juiste bedrijf.    1. Commerciële professional • Je kent de lokale bedrijvenmarkt door en door en bent voortdurend op zoek naar nieuwe leads. Hoe je leads omzet in nieuwe klanten, daar heb je alle vrijheid in. • Je bent een doorzetter en houdt vol tot je de opdracht krijgt toevertrouwd. • Je luistert naar je klanten en begrijpt snel waar hun uitdagingen liggen. • Je stelt de oplossing voor die het best past: interim, werving en selectie of projectsourcing. Op die manier ontwikkel je de business voor WaW. • Je zoekt de perfecte kandidaten en overtuigt jouw klanten van je selectie. Daar haal je een grote voldoening uit.   2. Talentmatcher • Je hebt een neus voor talent en weet hoe en waar je het vindt. • Je interviewt en selecteert de juiste kandidaten. • Daarna stel je ze voor aan je klant. Je geniet als je een match realiseert. • Je onderhoudt de relatie met jouw kandidaten voor, tijdens en na hun opdracht.   3. Georganiseerde planner • Je beheert je kandidaten- en bedrijvendossiers. • Je weet je prioriteiten te stellen om efficiënt je doelen te bereiken. • Een collega neemt het opmaken van een arbeidsovereenkomst en de administratieve opvolging van je over.  

  • Logopediste (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: LOGOPEDIEPRAKTIJK NELE CHRISTIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een enthousiaste en gedreven logopedist(e) om samen met mij en mijn collega de logopedische praktijk te Maaseik met onmiddellijke ingang en voor onbepaalde duur te versterken. Je staat in voor de behandeling van kinderen met: - fonetische en fonologische stoornissen - taalproblemen en -stoornissen - leerproblemen en -stoornissen - myofunctionele stoornissen Verantwoordelijkheden: - Het voeren van een intakegesprek - Het uitvoeren van het logopedisch onderzoek - Het verwerken van de testgegevens in een logopedisch bilan - Het voeren van een adviesgesprek - Het opstellen van een behandelingsplan - Het geven van Evidence Based therapie - Vorderingen communiceren met ouders, klasleerkracht, zorgcoördinator, CLB-medewerker, geneesheer-specialist en/of huisarts - maandelijks teamoverleg waarin eigen inbreng en initiatieven gewaardeerd worden. gevraagd: - diploma bachelor of master in de logopedie - je beschikt over je eigen RIZIV-nummer - Ervaring als zelfstandig logopedist(e) of binnen een andere functie zijn een pluspunt. - Motivatie, visie en persoonlijkheid zijn bepalend. - Je bent zelfstandige en draagt dus verantwoordelijkheid voor je eigen werk. Aarzel niet om mij te contacteren voor meer informatie. Stuur je CV en motivatiebrief naar [email protected] of neem telefonisch contact met me op 0496 27 35 79

Zoek naar antwoorden van HAUTE COIFFURE DEWIT in sociale netwerken
Look for responds of HAUTE COIFFURE DEWIT in social networks

Lees alle opmerkingen voor HAUTE COIFFURE DEWIT. Laat een reactie achter voor HAUTE COIFFURE DEWIT. HAUTE COIFFURE DEWIT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HAUTE COIFFURE DEWIT. Leave a respond for HAUTE COIFFURE DEWIT. HAUTE COIFFURE DEWIT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HAUTE COIFFURE DEWIT op de google maps. Adres en contacten HAUTE COIFFURE DEWIT
Location of HAUTE COIFFURE DEWIT on the google maps. Address and contacts of HAUTE COIFFURE DEWIT

Andere gerelateerde bedrijven als come HAUTE COIFFURE DEWIT HAUTE COIFFURE DEWIT: KENT | SURFSHOP | LUC WILLEMART | GARAGE W.A.C. N.V | Studiant (Waddiswoar)

Other related companies as HAUTE COIFFURE DEWIT: KENT | SURFSHOP | LUC WILLEMART | GARAGE W.A.C. N.V | Studiant (Waddiswoar)

HAUTE COIFFURE DEWIT is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HAUTE COIFFURE DEWIT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03445831298. Het bedrijf HAUTE COIFFURE DEWIT bevindt zich op het adres: BRUSSELSESTRAAT 116; 3000; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 837,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 316,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Magasins sp茅cialis茅s. Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Produits: Perruques & Postiches.. Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes..
De hoofdactiviteit van HAUTE COIFFURE DEWIT is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HAUTE COIFFURE DEWIT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HAUTE COIFFURE DEWIT, openstaande posities, locatie van HAUTE COIFFURE DEWIT op de kaart.

HAUTE COIFFURE DEWIT is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is HAUTE COIFFURE DEWIT, company assigned to the tax number BE03445831298. The company HAUTE COIFFURE DEWIT is located at the address: BRUSSELSESTRAAT 116; 3000; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 837,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 316,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Magasins sp茅cialis茅s. Salons de coiffure. List of products are Produits: Perruques & Postiches.. Services de Coiffure: Coiffeurs pour Hommes..
The main activity of HAUTE COIFFURE DEWIT is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HAUTE COIFFURE DEWIT is not available. You also can look at reviews of HAUTE COIFFURE DEWIT, open positions, location of HAUTE COIFFURE DEWIT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HAUTE COIFFURE DEWIT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HAUTE COIFFURE DEWIT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HAUTE COIFFURE DEWIT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HAUTE COIFFURE DEWIT, employees, financial statistics.