OPENHAARDENBOUW SWENNEN

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • OPENHAARDENBOUW SWENNEN
Private companiesTransportation Services • OPENHAARDENBOUW SWENNEN

Contactgegevens OPENHAARDENBOUW SWENNEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OPENHAARDENBOUW SWENNEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

OPENHAARDENBOUW SWENNEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ESSERSTRAAT 1; 3640; KINROOI, België

Telefoon (phone): 89702689 (+32-89702689) 89702689 (+32-89702689)

Fax (fax): +32 (59) 261-70-63 +32 (59) 261-70-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OPENHAARDENBOUW SWENNEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OPENHAARDENBOUW SWENNEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OPENHAARDENBOUW SWENNEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OPENHAARDENBOUW SWENNEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OPENHAARDENBOUW SWENNEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OPENHAARDENBOUW SWENNEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OPENHAARDENBOUW SWENNEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OPENHAARDENBOUW SWENNEN
Products information OPENHAARDENBOUW SWENNEN

BTW identificatienummer (tax): BE06965301513
Ondernemingsnummer: 9742370605
Hoofdstad (capital): 593,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 747,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Produits: Feux Ouverts.

Product categorie (product category): Magasins sp茅cialis茅s

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OPENHAARDENBOUW SWENNEN
(Get full report from official database of BE for OPENHAARDENBOUW SWENNEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor OPENHAARDENBOUW SWENNEN
Addition kinds of activities for OPENHAARDENBOUW SWENNEN

322908. Kunst, decoratief en nieuwsgierig glaswerk | Art, decorative and novelty glassware
28340805. Tincturen, farmaceutisch | Tinctures, pharmaceutical
28990104. Kernolie of bindmiddelen | Core oil or binders
36340103. Kookschotels, elektrisch | Chafing dishes, electric
38120201. Vliegtuig controlesystemen, elektronisch | Aircraft control systems, electronic
87320109. Survey service: marketing, locatie, enz. | Survey service: marketing, location, etc.

Werken bij OPENHAARDENBOUW SWENNEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OPENHAARDENBOUW SWENNEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OPENHAARDENBOUW SWENNEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OPENHAARDENBOUW SWENNEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur sanitair en HVAC (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: G.DE PRETER

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je staat in voor het plaatsen en installeren van sanitair installaties. Je komt terecht in een stabiele onderneming met de nodige vakkennis in huis. .

  • Onderhoudsmedewerker shoppingcentra (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal in staan voor het onderhoud en beheer van verscheidene shoppingcentra in de regio Antwerpen. Tot jouw takenpakket zal onder andere behoren: herstellingen aan het sanitair het opstellen van standen ( voor bijvoorbeeld Sinterklaas en Kerst) kleine elektrische werken. Zo zal je bijvoorbeeld lampen dienen te vervangen schilderwerken

  • interieurbouwer (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als interieurbouwer ben je iemand die graag met je handen werkt. Voor deze vacature zijn de taken heel uiteenlopend. Een overzicht: ?Je vervaardigt en plaatst interieur- of projectmeubilair zoals keukens badkamers burelen winkel- en horeca-inrichtingen binneninrichtingen. ?Vaak doe je de totale verbouwing of aankleding van een interieur. ?Over het algemeen werk je met moderne materialen zoals geprefabriceerde panelen in hout kunststof of gipsplaat. ?Je monteert en assembleert ook wanden vloeren en plafonds als afwerking isolatie of decoratie. ?De meubileringelementen (winkelinrichting burelen keukens ...) maak je meestal in het atelier en je monteert ze ter plaatse op de werf. ?Je doet kleine aanpassingen aan nutsvoorzieningen je monteert de elementen en sluit de nutsvoorzieningen aan. vJe werkt binnen alleen of in een ploeg. Je maakt veel verplaatsingen. ?Je tilt vaak zware lasten. Je past de veiligheidsregels strikt toe. ?Je hebt doorgaans regelmatige werkuren met nu en dan een uitzondering bij opdrachten die dringend zijn.

  • Magazijnier met reachtruckattest (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Sint-Katelijne-Waver dat actief is in de verse voeding, zijn we op zoek naar enthousiaste magazijniers met reachtruckervaring. Je takenpakket als magazijnier met reachtruckervaring bestaat uit: De receptie van binnenkomende goederen: lossen van de goederen en met een reachtruck de paletten in de rekken plaatsen; Orderpicken: rijden met een elektrische BT en werken met een handscanner; Bestellingen klaarmaken in een gekoeld magazijn (0-12 graden). Je werkt in een vaste ploeg die flexibel opstart tussen 8u en 9u, zaterdagwerk is ook mogelijk.

  • HUISHOUDHULP VOOR DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving De Pinte.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Buken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUKEN)

    Regio: BUKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz . En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • HUISHOUDHULP in Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • STUDENTEN +18 VOOR BLACK FRIDAY BIJ BLECKMANN IN GROBBENDONK | VAN 20/11/2018 TOT 30/11/2018 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Jobstudent M/V inventaris 5 november (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je vrij op maandag 5/11? Ben je jobstudent en wil je die dag graag een centje bijverdienen? Lees dan zeker verder! Voor een gekende kledijketen in centrum Gent zoekt Adecco jobstudenten M/V om op 5/11 te werken. Je zal instaan voor het tellen van alle kledijstuks en accessoires in de winkel en in de stock. Dit doe je met behulp van een scanner.

  • IT-Planet - Product Owner met Java achtergrond (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving De opdracht als Product Owner is het verzamelen, managen en vertalen van de verwachtingen van elke stakeholder. Je neemt het beleid van het stakeholder management op je, en onderhoudt contacten met alle departementen. Vanuit een Agile mindset handel je als facilitator en durf je beslissingen te nemen: je maakt planning op voor alle betrokken partijen, met duidelijke doelstellingen, mogelijkheden en deadlines. Daarnaast behoud je het overzicht en hou je rekening met de verwachtingen en prioriteiten.  Je komt terecht in een gerenommeerd bedrijf, met toffe collega's, die net als jij gepassioneerd zijn en graag bijleert. Geen enkele week zal dezelfde zijn, waarbij je dagelijks gestimuleerd zal worden.    Profiel Je bent zeer technisch aangelegd met achtergrond in Java (full stack). Je hebt voeling met UX/UI. Je kent de uitdagingen in stakeholder management, en bent in staat een goede relatie op te bouwen en duidelijk te communiceren. Je hebt een Agile mindset, en ervaring in Scrum of andere Agile/lean methodologie. Je kan moeilijke problemen vertalen in mensentaal. Je voelt je goed in een adviserende rol, als goede en open communicator. Je bent gepassioneerd door analytisch denken en denkt graag out-of-the-box. Je bent bereid om sporadisch naar Nederland of Denemarken te reizen.   Aanbod   Bij ons word je verloond naar werk, kennis & competenties. Met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps-en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdcheques... Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden & training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er al weer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten klaar.   Freelance? Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor een voorstel op maat.     Interesse? Stuur je CV en eventueel je motivatiebrief via de knop hieronder.

  • Bijverdienste Allround medewerker Bruno Foodcorner Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: G&A

    Type: Flexijob

    •Broodjes beleggen, gerechten bakken of opwarmen, pizza’s en salades bereiden •Bedienen van dranken en gerechten aan de toogbank •Kassaverrichtingen doen (innen van geld, cash of via bankkaart; geld teruggeven) •Aanvullen van rekken met producten/ Etikettering en aanduiding van producten •Informeren over klanten-, -spaar- en tankkaarten •De werkplek organiseren en onderhouden •Toezicht op het tankstation

  • Bijverdienste / FLEXI - Kok (m/v) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: STRIJDERSHUIS

    Type: Flexijob

    FLEXI KOK. Voor ons restaruant en brasserie-restaurant zoeken wij een kok met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van OPENHAARDENBOUW SWENNEN in sociale netwerken
Look for responds of OPENHAARDENBOUW SWENNEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor OPENHAARDENBOUW SWENNEN. Laat een reactie achter voor OPENHAARDENBOUW SWENNEN. OPENHAARDENBOUW SWENNEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OPENHAARDENBOUW SWENNEN. Leave a respond for OPENHAARDENBOUW SWENNEN. OPENHAARDENBOUW SWENNEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OPENHAARDENBOUW SWENNEN op de google maps. Adres en contacten OPENHAARDENBOUW SWENNEN
Location of OPENHAARDENBOUW SWENNEN on the google maps. Address and contacts of OPENHAARDENBOUW SWENNEN

Andere gerelateerde bedrijven als come OPENHAARDENBOUW SWENNEN OPENHAARDENBOUW SWENNEN: ADRIAN LAMBRECHT | FERRARA & FILS | TAVERNIER YVES | GARAGE W.A.C. N.V | ANNEMIE DAEM

Other related companies as OPENHAARDENBOUW SWENNEN: ADRIAN LAMBRECHT | FERRARA & FILS | TAVERNIER YVES | GARAGE W.A.C. N.V | ANNEMIE DAEM

OPENHAARDENBOUW SWENNEN is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OPENHAARDENBOUW SWENNEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06965301513. Het bedrijf OPENHAARDENBOUW SWENNEN bevindt zich op het adres: ESSERSTRAAT 1; 3640; KINROOI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 593,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 747,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Magasins sp茅cialis茅s. Lijst met producten zijn Produits: Feux Ouverts..
De hoofdactiviteit van OPENHAARDENBOUW SWENNEN is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OPENHAARDENBOUW SWENNEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OPENHAARDENBOUW SWENNEN, openstaande posities, locatie van OPENHAARDENBOUW SWENNEN op de kaart.

OPENHAARDENBOUW SWENNEN is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is OPENHAARDENBOUW SWENNEN, company assigned to the tax number BE06965301513. The company OPENHAARDENBOUW SWENNEN is located at the address: ESSERSTRAAT 1; 3640; KINROOI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 593,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 747,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Magasins sp茅cialis茅s. List of products are Produits: Feux Ouverts..
The main activity of OPENHAARDENBOUW SWENNEN is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of OPENHAARDENBOUW SWENNEN is not available. You also can look at reviews of OPENHAARDENBOUW SWENNEN, open positions, location of OPENHAARDENBOUW SWENNEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OPENHAARDENBOUW SWENNEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OPENHAARDENBOUW SWENNEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OPENHAARDENBOUW SWENNEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OPENHAARDENBOUW SWENNEN, employees, financial statistics.