NEW PENELOP

Contactgegevens NEW PENELOP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NEW PENELOP: address, phone, fax, email, website, opening hours

NEW PENELOP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VIJFWEGENSTRAAT 22; 8870; IZEGEM, België

Telefoon (phone): 51311018 (+32-51311018) 51311018 (+32-51311018)

Fax (fax): +32 (56) 840-24-36 +32 (56) 840-24-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NEW PENELOP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NEW PENELOP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NEW PENELOP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NEW PENELOP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NEW PENELOP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NEW PENELOP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NEW PENELOP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NEW PENELOP
Products information NEW PENELOP

BTW identificatienummer (tax): BE06823303222
Ondernemingsnummer: 2783355712
Hoofdstad (capital): 796,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 563,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Produits: Confection.. R茅parations: V锚tements.. Types de V锚tements: Tricots.

Product categorie (product category): Magasins de r茅parations d'articles personnels et m茅nagers divers. V锚tements. Textiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NEW PENELOP
(Get full report from official database of BE for NEW PENELOP)

Aanvulling soorten activiteiten voor NEW PENELOP
Addition kinds of activities for NEW PENELOP

33560400. Nikkel | Nickel
51691105. Pools, n.v. | Polishes, nec
62829903. Beleggingsadviseurs | Investment counselors
73729906. Computer software van de uitgever | Publisher's computer software
97219906. Vredeskorps | Peace corps

Werken bij NEW PENELOP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NEW PENELOP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NEW PENELOP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NEW PENELOP. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatbewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon werkt als plaatbewerker.

  • plaatser ramen en deuren (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie van monteur ramen en deuren sta je in voor volgend takenpakket: Je plaatst ramen en deuren in hout aluminium en PVC. Je plaatst glas screens en garagedeuren. Je werkt in nieuwbouw en renovatie bij particulieren en bedrijven.

  • Student magazijnswerk 18+ (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

    Type: Studentenjob

    Je wordt tewerkgesteld op een afdeling binnen één van onze grote logistieke spelers, nl. katoen Natie. Jouw taken kunnen volgende omvatten: laden en lossen van containers inpakwerk aan de hand van een bestelbon, goederen uit het magazijn halen en klaarmaken voor verzending (handmatig of met scanner) tellen van stock kwaliteitscontrole

  • student verkoop (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Je wordt ingeschakeld als winkelmedewerker binnen een kledingszaak in Oudenaarde: In de beginfase omvat dit vooral het plooien van de kledij, het op orde houden van de winkel, mee helpen binnen de stock. Na verloop van tijd krijg je ook een kassa opleiding waardoor je een all-round medewerker wordt binnen het team. Je wordt ingeschakeld op jouw lesvrije dag!

  • Student verkoop sportwinkel (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob in de verkoop en heb je een passie voor sport? Lees dan zeker verder! Voor een sportwinkel in Gent, zijn we op zoek naar een student die steeds 1 of meerder dagen tijdens kan werken. Jouw takenpakket: - Meehelpen in de winkel - Klanten advies geven - De winkel op orde houden - Labelen van het materiaal - Prijzen zetten op de producten - De producten voorzien van een alarm

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Roeselare. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Bijlesgever wiskunde (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Grafisch vormgever ( m/v ) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DIAZ SUNPROTECTION

    Type: Vaste Job

    Deze boeiende functie kent een erg gevarieerd takenpakket. Wij zijn dan ook op zoek naar een creatieve geest met een hands-on mentaliteit. Je houdt er van om concepten te bedenken en gaat hierbij steeds vernieuwend te werk. Je ontwerpt brochures, flyers, productcatalogen, advertenties, websites, ……. In Photoshop werk je foto’s bij en in Illustrator maak je technische tekeningen van onze producten. Dagelijks werk je met het design pakket Adobe CC: Indesign, Illustrator, Photoshop, Acrobat. Daarnaast ook met CMS systemen en sociale media. Daarnaast verzorg je het DTP werk voor onze prijslijsten en handleidingen Alsook volg je administratief de projecten op. Je vraagt offertes aan, negotieert over prijzen, volgt leverdata op en controleert geleverd drukwerk. Enkele keren per jaar organiseer je een fotoshoot. Je maakt samen met je collega foto’s in onze eigen fotostudio of gaat op locatie foto’s nemen.

  • Account manager Northern-Europe (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: OLEON

    Type: Vaste Job

    Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van onze oleochemische producten aan onze industriële klanten in de Benelux, UK & Scandinavië. Je gevarieerd takenpakket ziet er als volgt uit: Je beheert een diverse en brede klantenportefeuille, die bestaat zowel uit strategische key-accounts, als uit gespecialiseerde bedrijven waar een sterke technische expertise een must is. Je doet onze business groeien door actieve prospectie enerzijds en door uitbreiding van ons aandeel bij bestaande klanten anderzijds. Je hebt een uitstekende markt –en applicatiekennis, die jou een echte business partner maakt bij onze klanten en prospecten. Je bereidt je klantencontacten voor, je verzilvert de deal en je zorgt voor een goede opvolging. Op deze manier behaal je jouw targets. Je werkt nauw samen met de Oleon collega’s en je rapporteert aan de Oleon manager van het desbetreffende filiaal.

  • Technieker / Hersteller (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: STANLEY BLACK&DECKER LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Stanley Black & Decker is ’s werelds grootste en meest toonaangevende producent en leverancier van elektrisch- en handgereedschap en accessoires. Sinds de oprichting in 1843 is het doel van de organisatie heel simpel geweest: zorgen voor hulpmiddelen en oplossingen die het leven makkelijker maken. Met producten die in meer dan 100 landen te verkrijgen zijn, is Stanley Black & Decker vandaag de dag een gevestigde naam in de markt en een fabrikant van kwaliteitsproducten. De organisatie is beursgenoteerd en dé absolute marktleider. Als technieker / hersteller voer je nazicht en herstellingen uit op tools van klanten uit de BeNeLux markt en dit voor de merken: STANLEY, Black+Decker, DEWALT, Bostitch, Powers of Facom. Een herstelling omvat het stellen van een diagnose, nazicht, onderhouds- en herstel werkzaamheden van een tool. Hiervoor krijg je de nodige interne opleidingen en kan je beroep doen op de beschikare service documentatie. Bij een herstelling horen ook de administratieve taken zoals: registraties van de uitgevoerde werken in SAP, opmaak van de prijsopgaves, afsluiten van een herstelopdracht, communicatie naar de klant. Je bent dus mee verantwoordelijk voor de verbruikte wisselstukken, een correcte facturatie en de nodige feedback naar de klant. Jouw werk is een uitstalraam naar de klant die op basis van onze herstellingen en service nog meer overtuigd kan worden om voor onze merken te kiezen. Je zal samen werken in een team van een 20 tal medewerkers en rapporteert aan de CRU supervisor.

  • vochtbestrijder / stukadoor (TIELRODE)

    Regio: TIELRODE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Vaste Job

    Uitvoeren van werkbonnen bij onze particuliere klanten gaande van injectiewerken,bezettingswerken, kelderbekuipingen , ventilatie en vloerdrainages Samen met je collega vertrek je dagelijks naar een andere werf in gans Vlaanderen Wij zijn enkel op zoek naar personen met de nodige ervaring in de sector van vochtbestrijding. U beschikt over een stabiel werkverleden en kan de nodige referenties voorleggen.

  • Vrijwillige brandweermannen (m/v) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: HULPVERLENINGSZONE NOORD-LIMBURG

    Type: Werfreserve

    Zoek je… een uitdaging waarin je echt een verschil kan maken? een uitdaging waarbij collega’s letterlijk en figuurlijk door het vuur gaan voor elkaar? een uitdaging waarbij actie centraal staat en je terechtkomt in een poel van kameraadschap en samenhorigheid? Woon je in de omgeving van de brandweerkazerne van Leopoldsburg, Lommel of Neerpelt (op maximum 8 minuten van de brandweerpost)? En wil je naast jouw hoofdberoep of studie aan de slag als brandweervrijwilliger? Dan word jij misschien onze nieuwe collega. Voor onze brandweerposten Leopoldsburg, Lommel en Neerpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde inwoners die naast hun job of studie ook nog als brandweervrijwilliger willen werken. Wij zoeken vrouwen en mannen die andere mensen willen helpen. Want als brandweerman of –vrouw zet je je op een zinvolle manier in voor een veilige maatschappij. Voor post Leopoldsburg zoeken we 6 nieuwe vrijwillige brandweermannen (m/v). In Lommel breiden we uit met 6 nieuwe brandweervrijwilligers en voor post Neerpelt wensen we 2 nieuwe vrijwilligers aan te werven. Voor de post Lommel, Neerpelt en Leopoldsburg leggen we eveneens een wervingsreserve aan . Functiebeschrijving: Als brandweerman vervul je een veelheid van operationeel uitvoerende taken in het kader van de basisbrandweerzorg. Je draagt op die manier bij aan de goede operationele werking van onze zone. Werken bij de brandweer betekent meer dan blussen alleen. Als je nog geen brevet brandweerman hebt, krijg je een gedegen opleiding aan de brandweerschool. De volledige functiebeschrijving vind je op http://jobs.hvznl.be

Zoek naar antwoorden van NEW PENELOP in sociale netwerken
Look for responds of NEW PENELOP in social networks

Lees alle opmerkingen voor NEW PENELOP. Laat een reactie achter voor NEW PENELOP. NEW PENELOP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NEW PENELOP. Leave a respond for NEW PENELOP. NEW PENELOP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NEW PENELOP op de google maps. Adres en contacten NEW PENELOP
Location of NEW PENELOP on the google maps. Address and contacts of NEW PENELOP

Andere gerelateerde bedrijven als come NEW PENELOP NEW PENELOP: REINIER DE SAFFEL | RESTAURANT MAXIM | BAYET Ets SA | JOSEPH STEENWINCKELS | VRIJ TECHNISCH INSTITUUT

Other related companies as NEW PENELOP: REINIER DE SAFFEL | RESTAURANT MAXIM | BAYET Ets SA | JOSEPH STEENWINCKELS | VRIJ TECHNISCH INSTITUUT

NEW PENELOP is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NEW PENELOP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06823303222. Het bedrijf NEW PENELOP bevindt zich op het adres: VIJFWEGENSTRAAT 22; 8870; IZEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 796,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 563,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Magasins de r茅parations d'articles personnels et m茅nagers divers. V锚tements. Textiles. Lijst met producten zijn Produits: Confection.. R茅parations: V锚tements.. Types de V锚tements: Tricots..
De hoofdactiviteit van NEW PENELOP is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NEW PENELOP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NEW PENELOP, openstaande posities, locatie van NEW PENELOP op de kaart.

NEW PENELOP is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is NEW PENELOP, company assigned to the tax number BE06823303222. The company NEW PENELOP is located at the address: VIJFWEGENSTRAAT 22; 8870; IZEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 796,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 563,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Magasins de r茅parations d'articles personnels et m茅nagers divers. V锚tements. Textiles. List of products are Produits: Confection.. R茅parations: V锚tements.. Types de V锚tements: Tricots..
The main activity of NEW PENELOP is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of NEW PENELOP is not available. You also can look at reviews of NEW PENELOP, open positions, location of NEW PENELOP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NEW PENELOP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NEW PENELOP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NEW PENELOP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NEW PENELOP, employees, financial statistics.