VINCENT DE PRETER

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • VINCENT DE PRETER
Private companiesFood Stores • VINCENT DE PRETER

Contactgegevens VINCENT DE PRETER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VINCENT DE PRETER: address, phone, fax, email, website, opening hours

VINCENT DE PRETER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERKENLAAN 6; 2950; KAPELLEN, België

Telefoon (phone): 36640335 (+32-36640335) 36640335 (+32-36640335)

Fax (fax): +32 (67) 382-89-28 +32 (67) 382-89-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VINCENT DE PRETER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VINCENT DE PRETER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VINCENT DE PRETER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VINCENT DE PRETER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VINCENT DE PRETER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VINCENT DE PRETER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VINCENT DE PRETER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VINCENT DE PRETER
Products information VINCENT DE PRETER

BTW identificatienummer (tax): BE08194122314
Ondernemingsnummer: 7712646484
Hoofdstad (capital): 551,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 241,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Produits & Activit茅s: Portes & Fen锚tres en Aluminium.. R茅parations: Cl茅s & Serrures.

Product categorie (product category): Magasins de r茅parations d'articles personnels et m茅nagers divers. Installation de menuiserie m茅tallique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VINCENT DE PRETER
(Get full report from official database of BE for VINCENT DE PRETER)

Aanvulling soorten activiteiten voor VINCENT DE PRETER
Addition kinds of activities for VINCENT DE PRETER

2068. Gezouten en geroosterde noten en zaden | Salted and roasted nuts and seeds
352302. Grondbewerkingsmachines, met uitzondering van gras en grond | Soil preparation machinery, except turf and grounds
07520000. Dierspecialiteiten | Animal specialty services
23860102. Hoeden en petten, leer | Hats and caps, leather
28999912. Deicing of ontdooien van vloeistof | Deicing or defrosting fluid
31119902. Speciaalleer, nec | Specialty leathers, nec
34790216. Pan glazen | Pan glazing
36210207. Synchrone condensatoren, elektrisch | Synchronous condensers, electric
37280400. Militaire vliegtuiguitrusting en bewapening | Military aircraft equipment and armament
51699910. Organische chemicaliën, synthetisch | Organic chemicals, synthetic

Werken bij VINCENT DE PRETER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VINCENT DE PRETER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VINCENT DE PRETER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VINCENT DE PRETER. Looking for open vacancies in other companies

  • Deeltijdse Boekhouder voor projectontwikkelaar Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps kijkt dringend uit naar een deeltijdse Boekhouder (3/5e of 4/5e) met ambitie (m/v) voor een projectontwikkelaar te Berchem. Onze klant is een groeiende projectontwikkelaar gelegen in Berchem. Door de centrale ligging is de werkplek vlot bereikbaar. Bovendien is parkeerplaats voorzien. Als Boekhouder sta je in voor volgende zaken: Je voert de operationele boekhouding uit Je boekt de facturen en banken in en volgt deze op Je ondersteunt bij de verwerking van btw-aangiftes en maand- en jaarafsluiting Je verzorgt allerlei ad hoc financiële administratie Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Ben jij de sterke kracht die wij zoeken? (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij iemand die graag fysiek de handen uit de mouwen steekt? Heel de dag zakken van 25 kg spreekt jou aan vanwege de gratis fitness? Je hebt geen stofallergie? Dan ben jij de ideale kandidaat voor onze klant te Heist-op-den-Berg.

  • Productiemedewerker - avondploeg (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een modern voedingsbedrijf in de regio Gent, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor in de productie.  Als productiemedewerker zal jouw takenpakket vooral bestaan in: - Je maakt deel uit van het productieteam in de avondploeg (15u30-24u) - Je werkt hoofdzakelijk aan de verpakkingsmachine maar ook op andere werkposten - Je werkt productieorders af - Je staat mee in voor de dagelijkse reinigen en ontsmetten van de installaties - Je volgt werkprocedures en de strikte hygiëneregels op

  • Huishoudhulp - DCO De Bron Regio Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groot succes zijn wij op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Droom jij ervan om zelfstandig te werken? Om zelf je uren te bepalen? En genoeg tijd over te houden voor je gezin? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Glabbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HEB JIJ EEN UNIVERSITAIR OF BACHELOR DIPLOMA EN NOG STUDENT? DAN IS HET U DAT WE ZOEKEN! M/V (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant actief in de houtsector ben ik op zoek naar een student die 6 weken zou kunnen werken. Wanneer:  9/7 tot 17/8 (kan een beetje afwijken naar gelang het past voor u) Functie: Werken met een weegbrug Documenten ontvangen en verwerken Geen fysiek werk Bediende profiel 2 ploegen (opleiding in dag)

  • Accountmanager A'pen-Limb (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: JONGERAVEN

    Type: Vaste Job

    Deze JongeRaaf kan zijn plan trekken, is gedisciplineerd en (kan) gebeten (worden) door metaal(bewerking). Een KMO met naam in de branche, een no nonsense mentaliteit, en een verregaande autonomie, dat is waar je als hands on verkoper best in aardt? Dan ga je straks enkele dagen intense opleiding tegemoet, waarna je je salesskills zal kunnen bewijzen. Na verloop van tijd krijg je uitgebreidere opleidingen bij buitenlandse fabrikanten waarmee je jouw regio jaarlijks met stevige double digit cijfers zal laten groeien.

  • Stabiliteitsontwerper (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Ben je iemand die graag stabiliteitsberekeningen maakt? Bekijk dan zeker deze vacature! Als stabiliteitsontwerper wordt er van jou verwacht dat je : In staat bent om stabiliteitsberekeningen te maken en ze achteraf op een heldere manier kan uitleggen aan je BIM-ontwerper. Stabiliteitsplannen opmaakt en deze ook controleert. Op een pro-actieve manier je projectleider op de hoogte houdt van de knelpunten en problemen die je tegenkomt.

  • SOFTWARE TESTER (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: Liantis.be. Ter versterking van het IT-team van Liantis in Brugge zijn we op zoek naar een enthousiaste (m/v) SOFTWARE TESTER FUNCTIE Je komt terecht in een snel groeiende en uitdagende omgeving, het is hierbij jouw missie de kwaliteit van de gebouwde software (interne toepassingen, web applicaties, mobiele apps) te bewaken. Je zorgt voor de functionele en technische testing van de applicaties. Je bent actief lid van het SCRUM team dat bestaat uit analisten en ontwikkelaars. Je rapporteert aan de team lead development. Je zorgt voor het opsporen van mogelijke problemen en bugs en ontpopt je als kwaliteitsbewaker van de teststrategie (aanpak, methodologieën en tools). Vanuit een grondig begrip van de business vereisten, stel je testcases en scenario’s op en verzorgt de uitvoering ervan. Je volgt de testresultaten op en geeft actief feedback naar collega’s. Je werkt nauw samen met testers uit andere teams en bent een cruciale schakel in het verbeteren en implementeren van de teststrategie. Je zet het test- en kwaliteitsproces op de kaart in jouw domein en werkt mee aan de uitbouw van het test proces binnen onze organisatie. Je streeft naar continue optimalisatie en uitbreiding van de testsets en verankert de verdere change naar automated testing.

  • Balieverkoper (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    • Met enthousiasme klanten aan de balie ondersteunen alsook degenen die telefonisch contact opnemen. • Op een nauwkeurige wijze orders op een snelle, maar vooral correcte manier verwerken zodat de klant tijdig de juiste goederen ontvangt. • Bestellingen klaarzetten en inputten, leveringen controleren, goederen laden en lossen, stocktellingen uitvoeren en het magazijn netjes houden.

  • osteopaat (m/v/x) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: DIETER COUNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een sympathieke, gediplomeerde, zelfstandige osteopaat (m/v/x) om ons team te versterken Momenteel bestaat ons team uit 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pedriatisch kinesitherapeute. De praktijk is gelegen nabij het centrum van Leopoldsburg en heeft zich 5 jaar geleden gevestigd in een nieuwe accomodatie. In ons werk worden we administratief ondersteund door een medewerker, op die manier kan elke therapeut zich ten volle toeleggen op de behandeling van de patiënt.

  • Onderhoud en verpakking (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VINCENT

    Type: Flexijob

    Verpakken van vlees en vleeswaren Reiniging en ontsmetten van ruimtes en machines en tafels.

Zoek naar antwoorden van VINCENT DE PRETER in sociale netwerken
Look for responds of VINCENT DE PRETER in social networks

Lees alle opmerkingen voor VINCENT DE PRETER. Laat een reactie achter voor VINCENT DE PRETER. VINCENT DE PRETER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VINCENT DE PRETER. Leave a respond for VINCENT DE PRETER. VINCENT DE PRETER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VINCENT DE PRETER op de google maps. Adres en contacten VINCENT DE PRETER
Location of VINCENT DE PRETER on the google maps. Address and contacts of VINCENT DE PRETER

Andere gerelateerde bedrijven als come VINCENT DE PRETER VINCENT DE PRETER: Grootjans Schrijnwerkerij bvba | CHRISTIAN SCHOEBRECHTS | Goossens Jozef | LANDRAIN D. | JOHAN M-F

Other related companies as VINCENT DE PRETER: Grootjans Schrijnwerkerij bvba | CHRISTIAN SCHOEBRECHTS | Goossens Jozef | LANDRAIN D. | JOHAN M-F

VINCENT DE PRETER is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VINCENT DE PRETER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08194122314. Het bedrijf VINCENT DE PRETER bevindt zich op het adres: BERKENLAAN 6; 2950; KAPELLEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 551,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 241,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Magasins de r茅parations d'articles personnels et m茅nagers divers. Installation de menuiserie m茅tallique. Lijst met producten zijn Produits & Activit茅s: Portes & Fen锚tres en Aluminium.. R茅parations: Cl茅s & Serrures..
De hoofdactiviteit van VINCENT DE PRETER is Voedingswinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VINCENT DE PRETER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VINCENT DE PRETER, openstaande posities, locatie van VINCENT DE PRETER op de kaart.

VINCENT DE PRETER is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is VINCENT DE PRETER, company assigned to the tax number BE08194122314. The company VINCENT DE PRETER is located at the address: BERKENLAAN 6; 2950; KAPELLEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 551,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 241,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Magasins de r茅parations d'articles personnels et m茅nagers divers. Installation de menuiserie m茅tallique. List of products are Produits & Activit茅s: Portes & Fen锚tres en Aluminium.. R茅parations: Cl茅s & Serrures..
The main activity of VINCENT DE PRETER is Food Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VINCENT DE PRETER is not available. You also can look at reviews of VINCENT DE PRETER, open positions, location of VINCENT DE PRETER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VINCENT DE PRETER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VINCENT DE PRETER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VINCENT DE PRETER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VINCENT DE PRETER, employees, financial statistics.