PASPARTOE

Contactgegevens PASPARTOE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PASPARTOE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PASPARTOE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAPEL TER BEDE 49; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56204141 (+32-56204141) 56204141 (+32-56204141)

Fax (fax): +32 (83) 333-92-87 +32 (83) 333-92-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PASPARTOE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PASPARTOE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PASPARTOE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PASPARTOE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PASPARTOE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PASPARTOE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PASPARTOE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PASPARTOE
Products information PASPARTOE

BTW identificatienummer (tax): BE04016845703
Ondernemingsnummer: 1846771240
Hoofdstad (capital): 214,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 184,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

R茅parations: Cl茅s & Serrures.

Product categorie (product category): Magasins de r茅parations d'articles personnels et m茅nagers divers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PASPARTOE
(Get full report from official database of BE for PASPARTOE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PASPARTOE
Addition kinds of activities for PASPARTOE

302101. Beschermend schoeisel, rubber of plastic | Protective footwear, rubber or plastic
363900. Huishoudelijke apparaten, n.v. | Household appliances, nec
07520200. Animal boarding diensten | Animal boarding services
28650111. Kleurstoffen: azine, azo, aziëzuur | Dyes: azine, azo, azoic
50820201. Bosbouwmachines | Forestry equipment
51910000. Landbouwbenodigdheden | Farm supplies
51940102. sigaren | Cigars
65529901. Landonderdelen en ontwikkelaars, commercieel | Land subdividers and developers, commercial
75490301. Sleepdienst, auto | Towing service, automotive
76992500. Diverse reparatie van gebouwartikelen | Miscellaneous building item repair services

Werken bij PASPARTOE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PASPARTOE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PASPARTOE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PASPARTOE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper huishoudproducten (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als verkoper van huishoudproducten staat u altijd klaar om te luisteren naar de klant. U geeft advies en speelt zo goed mogelijk in op hun wensen. Ook wordt er verwacht dat u zorgt voor een mooie presentatie van de afdeling.

  • Flexibele accountant (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een consultancy bedrijf die zich specialiseert in accountancy en fiscaliteit zoekt flexibele boekhoudkundigen. Je wordt ingezet als consultant op heel diverse accountancy projecten in diverse sectoren; je staat in voor diverse boekhoudkundige taken (AP, AR en GL), je assisteert bij de opmaak van afsluitingen; je helpt mee aan de opmaak van vooruitzichten en rapporteringen; je staat in voor betalingen en controles; je weet uw klant te adviseren en te begeleiden.

  • Medewerker bio gas centrale (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het beheer van de dagelijkse werking van de installaties Controle van de installatie via PLC sturing Opvolging van alarmen Procesopvolging en bijsturing waar nodig Site proper houden Acceptatie afvalstromen Controle van de transportdocumenten

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES SINT-NIKLAAS (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt..

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Niel (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je doet voornamelijk strijk- en poetswerk.

  • gemotiveerde HUISHOUDHULP in Sint-Lambrechts-Herk en Stevoort. (ULBEEK)

    Regio: ULBEEK

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Jobstudenten bij O.P.I (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: BVBA FRANIS

    Type: Studentenjob

    Een krachtpatser, een babbelkous, een technologisch wonderkind, een handige harry, een talenknobbel en nog zoveel meer! Als jobstudent bij OPI zal geen enkele dag hetzelfde zijn. Jij steekt de handen uit de mouwen waar nodig. De ene dag stuur je pakjes op naar bloggers, de volgende dag plaats je de nieuwe collectie online. Wij geven je de ruimte om dingen uit te proberen en te ontdekken.

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten Je bent in staat om een goede service te verlenen Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

  • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1522635-inline.html?cid=Partner_VDAB House of Talents groepeert 10 bedrijven : Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, HR Talents, Executive Talents, BTS, Next-ICT,  Arcq, Chaintec en Digitalents. Onze gemeenschappelijke noemer is specialisatie, expertise, innovatie en klantgerichtheid. We bieden HR diensten aan zoals: rekrutering & selectie, projectsourcing, interim management, assessment en training. We hebben 110 interne medewerkers en stellen samen 850 mensen tewerk.  We zijn uiterst fier om in de top 10 ranking als "Great Place to Work" van Vlerick te staan en hebben kantoren in Jette, Antwerpen, Kortrijk, Leuven en Luik. Je kan dus zowel een stage lopen in een Nederlandstalige als in een Franstalige omgeving.  Een stage bij House of Talents is dat een aanrader? Luister live naar Charlotte (stagiair marketing) haar aanstekelijk enthousiasme bij Siska en oordeel zelf :-) https://youtu.be/cGEnYnsRyA8 Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants Database beheer en update Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) Advertenties online plaatsen Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer

  • Werkvoorbereider (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Als verantwoordelijke voor een plaatbewerkingsmachine sta je in voor: - Vragen van de klanten bespreken/analyseren en haalbaarheid naar productie toe bepalen - Cad tekeningen beoordelen, en eventueel zelf iets uittekenen - Een ploeg van 2 à 3 operatoren aansturen die de machine bedienen - Nadat de bewerking op deze machine voltooid is, sta je mee in voor de verpakking

  • kwaliteitsmedewerker metaalsector (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    In deze functie als kwaliteitscontroleur beweeg je je voor 80% in de productie en ben je voor 20% van je tijd administratief aan het werk. Je volgt het complete proces op vlak van kwaliteitscontrole en stuurt bij waar nodig. Je hebt nauw contact met klanten & leveranciers en handelt klachten correct & professioneel af. Je sensibiliseert de medewerkers rond het belang van kwaliteit. Je houdt ons kwaliteitshandboek up to date. Je steekt ook graag de handen uit de mouwen indien nodig en dat voornamelijk id lakkerij. Je overtuigt onze nieuwe klanten van onze sterke kwaliteitsnormen Je maakt kwaliteitsrapporten aan werkt nauw samen met de meestergast en de planningsmeester.

  • flexijob zaal (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Flexijob

    opdienen en afruimen

Zoek naar antwoorden van PASPARTOE in sociale netwerken
Look for responds of PASPARTOE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PASPARTOE. Laat een reactie achter voor PASPARTOE. PASPARTOE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PASPARTOE. Leave a respond for PASPARTOE. PASPARTOE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PASPARTOE op de google maps. Adres en contacten PASPARTOE
Location of PASPARTOE on the google maps. Address and contacts of PASPARTOE

Andere gerelateerde bedrijven als come PASPARTOE PASPARTOE: Baldewijns BVBA | RESIDENTIE KOPSHOEVEN | T.C.A.-PENNING | STEFAAN DE SMET | LIMAGE PHILIPPE

Other related companies as PASPARTOE: Baldewijns BVBA | RESIDENTIE KOPSHOEVEN | T.C.A.-PENNING | STEFAAN DE SMET | LIMAGE PHILIPPE

PASPARTOE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PASPARTOE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04016845703. Het bedrijf PASPARTOE bevindt zich op het adres: KAPEL TER BEDE 49; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 214,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 184,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Magasins de r茅parations d'articles personnels et m茅nagers divers. Lijst met producten zijn R茅parations: Cl茅s & Serrures..
De hoofdactiviteit van PASPARTOE is Leder- en leerproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PASPARTOE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PASPARTOE, openstaande posities, locatie van PASPARTOE op de kaart.

PASPARTOE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is PASPARTOE, company assigned to the tax number BE04016845703. The company PASPARTOE is located at the address: KAPEL TER BEDE 49; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 214,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 184,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Magasins de r茅parations d'articles personnels et m茅nagers divers. List of products are R茅parations: Cl茅s & Serrures..
The main activity of PASPARTOE is Leather and Leather Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of PASPARTOE is not available. You also can look at reviews of PASPARTOE, open positions, location of PASPARTOE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PASPARTOE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PASPARTOE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PASPARTOE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PASPARTOE, employees, financial statistics.