COUTURE AKTAN

Contactgegevens COUTURE AKTAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COUTURE AKTAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

COUTURE AKTAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): C.OPERA,PL.REP.FRAN?AISE 45; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42211943 (+32-42211943) 42211943 (+32-42211943)

Fax (fax): +32 (51) 828-99-65 +32 (51) 828-99-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COUTURE AKTAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COUTURE AKTAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COUTURE AKTAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COUTURE AKTAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COUTURE AKTAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COUTURE AKTAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COUTURE AKTAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COUTURE AKTAN
Products information COUTURE AKTAN

BTW identificatienummer (tax): BE02255737304
Ondernemingsnummer: 3693572998
Hoofdstad (capital): 496,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 799,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

R茅parations: V锚tements.

Product categorie (product category): Magasins de r茅parations d'articles personnels et m茅nagers divers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COUTURE AKTAN
(Get full report from official database of BE for COUTURE AKTAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor COUTURE AKTAN
Addition kinds of activities for COUTURE AKTAN

8221. Hogescholen en universiteiten | Colleges and universities
236900. Meisjes en kinderen's outerwear, nec | Girl's and children's outerwear, nec
20990700. Klaar om te eten, salades en broodjes | Ready-to-eat meals, salads, and sandwiches
22820101. Gehaakt garen: draaien, wikkelen of spoelen | Crochet yarn: twisting, winding, or spooling
23290104. Ski- en sneeuwkleding: mannen en jongens ' | Ski and snow clothing: men's and boys'
27599919. Handelszegels: drukwerk, nsk | Trading stamps: printing, nsk
35420405. Draadrolmachines | Thread rolling machines
38270102. Boroscopes | Boroscopes

Werken bij COUTURE AKTAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COUTURE AKTAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COUTURE AKTAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COUTURE AKTAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll Advisor in regio Brussel (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Payroll Advisor (M/V) voor een advocatenkantoor actief in het Brusselse. Na de initiële uitzendopdracht maak je kans op een vast contract. Als Payroll Advisor heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je staat in voor de loonberekeningen; - Je werkt samen met SD Worx; - Je bent het centraal aanspreekpunt voor werknemers met vragen betreffende hun verloning/ziekte/verlof/…; - Andere HR taken. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Projectmanager industrie M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    SPIE Belgium helpt zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties. Voor onze afdeling SPIE Industry Grobbendonk afdeling E&I zoeken wij ter versterking een Project Manager. Als Project Manager binnen deze afdeling organiseer en coördineer je de werkzaamheden op vlak van Elektriciteit en Instrumentatie in het kader van onderhoudscontracten en projecten bij onze klanten. Je organisatorisch talent, inzicht in contractbeheer en leidinggevende capaciteiten zorgen ervoor dat je een goede uitvoering van de werkzaamheden garandeert, rekening houdend met de begroting, oplevertermijnen en kwaliteitseisen. Tot je pakket van taken en verantwoordelijkheden behoort o.a.: -Verantwoordelijkheid voor een economische, efficiënte en veilige uitvoering van de werken -Algemene organisatie van de werkzaamheden -Coördinatie van de werken van eigen personeel en subcontractors, gericht op een kwaliteitsvolle uitvoering van de werken -Communicatie en commerciële contacten onderhouden met de klant -Aansturen en motiveren van de operationele teams on-site In deze functie rapporteer je aan de Department Manager en geef je leiding aan een aantal werfleiders / supervisors, die op hun beurt een team van elektriciens, elektromonteurs en instrumentatietechniekers aansturen.

  • Monteur Handpallettrucks M/V (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het assembleren van handpallettrucks (100/150 per dag): montage van hendel pomp en frames. Voorbereiden van transport en/of afhalingen voor klanten. De toegeleverde componenten wegzetten en controleren. Uithalen van de componenten uit de rekken voor montage.

  • Stockbeheerder (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Passie voor transport? Interesse in staal? Sterk in planning? Dan ben jij onze nieuwe Stockbeheerder! Voor een internationaal bedrijf in Gent zijn we op zoek naar een Stockbeheerder. Jouw taken: Je controleert de transportfacturen. Je verwerkt dagelijks de productiebladen. Je gaat na welke coils geknipt zijn, welke specificaties er terug in stock moeten aangevuld worden. Jaarlijks voer je tweemaal een complete stockcontrole. Hier voer je een telling en controleer je met het systeem. Je staat dagelijks in contact met de productieplanning, productiemanager, plantmanager, supervisors en bootmannen. Jij bent het aanspreekpunt wat betreft alle inkomende en uitgaande goederen. Je weet hoe de stock in elkaar zit, hoe verschillen te verklaren vallen en wat op welk moment aanwezig is.

  • Huishoudhulp regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Hombeek (HOMBEEK)

    Regio: HOMBEEK

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • STUDENT FRITUUR ( OF FLEXI JOB) - WEEKENDWERK (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Studentenjob

    Als JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR sta je in voor volgende taken: Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal. Bedrijfsprofiel: Voor een frituur in de regio Grobbendonk zijn wij op zoek naar een klantvriendelijke JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR. Het frituur biedt naast de typische uithaalservice ook 30 zitplaatsen aan het cliënteel.

  • Tuinarbeider (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: HORTUS

    Type: Studentenjob

    Hortus Affligem is een klein familiebedrijf die volop aan het groeien is. Werk je graag buiten, ben je in staat fysiek zwaar werk te verrichten en op zoek naar een job in tuinaanleg en onderhoud? .Jouw functie Je doet het algemeen onderhoud van tuinen van particulieren of bedrijven. Je wiedt onkruid, maait gras en doet indien ervaring nodige snoeiwerk. Je plant bomen en struikgewas.

  • Studentenjob herfstvakantie (m/v) te Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • Weekendhulp MD Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI

    Type: Studentenjob

    Als weekendhelper(ster) werk je als fashion advisor en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je een hoge klantenservice garandeert. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Lasser inox (TIG en HA) metaalbedrijf Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als inox lasser ziet jouw takenpakket er als volgt uit:  Samen met andere collega's sta je in de voormontage waar je verantwoordelijk bent voor het lassen en samentikken van verschillende structuren en onderdelen (inox) Je leest en interpreteert de montageplannen zodat je de juiste handelingen uitvoert  Er worden verschillende projecten toegewezen, waardoor je voldoende afwisseling hebt in de job Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamische KMO actief binnen de metaalverwerkende industrie. 

  • Freelance Consultant verzekeringen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Akkermans & Partners

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb jij al meerdere jaren maatschapij en/of makelaars ervaring op de telller? Ben je toe aan uitdaging en afwisseling in je job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Akkermans & Partners is dé specialist in het leveren van ondersteuning, expertise en advies aan de hele verzekeringssector. Onze diensten bestaan uit Consulting, Outsourcing en Software. We zoeken een ervaren en gedreven freelance consultant met een passie voor verzekeringen. Je werkt op opdrachten in de tak leven of niet-leven in schade, productie en beheer. Of je werkt op diverse projecten in de verzekeringssector.

Zoek naar antwoorden van COUTURE AKTAN in sociale netwerken
Look for responds of COUTURE AKTAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor COUTURE AKTAN. Laat een reactie achter voor COUTURE AKTAN. COUTURE AKTAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COUTURE AKTAN. Leave a respond for COUTURE AKTAN. COUTURE AKTAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COUTURE AKTAN op de google maps. Adres en contacten COUTURE AKTAN
Location of COUTURE AKTAN on the google maps. Address and contacts of COUTURE AKTAN

Andere gerelateerde bedrijven als come COUTURE AKTAN COUTURE AKTAN: MOBOT | Le Fermoir S.A. | MARC DE LEENER | Tilkin | PASCALE VAN DE VANNET

Other related companies as COUTURE AKTAN: MOBOT | Le Fermoir S.A. | MARC DE LEENER | Tilkin | PASCALE VAN DE VANNET

COUTURE AKTAN is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COUTURE AKTAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02255737304. Het bedrijf COUTURE AKTAN bevindt zich op het adres: C.OPERA,PL.REP.FRAN?AISE 45; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 496,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 799,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Magasins de r茅parations d'articles personnels et m茅nagers divers. Lijst met producten zijn R茅parations: V锚tements..
De hoofdactiviteit van COUTURE AKTAN is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COUTURE AKTAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COUTURE AKTAN, openstaande posities, locatie van COUTURE AKTAN op de kaart.

COUTURE AKTAN is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is COUTURE AKTAN, company assigned to the tax number BE02255737304. The company COUTURE AKTAN is located at the address: C.OPERA,PL.REP.FRAN?AISE 45; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 496,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 799,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Magasins de r茅parations d'articles personnels et m茅nagers divers. List of products are R茅parations: V锚tements..
The main activity of COUTURE AKTAN is Fishing, Hunting and Trapping, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of COUTURE AKTAN is not available. You also can look at reviews of COUTURE AKTAN, open positions, location of COUTURE AKTAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COUTURE AKTAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COUTURE AKTAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COUTURE AKTAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COUTURE AKTAN, employees, financial statistics.