BOUTIQUE PATRICIA

Contactgegevens BOUTIQUE PATRICIA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUTIQUE PATRICIA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUTIQUE PATRICIA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAND'RUE 36; 6760; VIRTON, België

Telefoon (phone): 63570730 (+32-63570730) 63570730 (+32-63570730)

Fax (fax): +32 (10) 148-84-15 +32 (10) 148-84-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUTIQUE PATRICIA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUTIQUE PATRICIA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUTIQUE PATRICIA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUTIQUE PATRICIA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUTIQUE PATRICIA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUTIQUE PATRICIA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUTIQUE PATRICIA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUTIQUE PATRICIA
Products information BOUTIQUE PATRICIA

BTW identificatienummer (tax): BE08436920166
Ondernemingsnummer: 4953979492
Hoofdstad (capital): 457,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 683,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Produits & Services: Machines 脿 Coudre, Machines 脿 Tricoter.

Product categorie (product category): Machines 脿 coudre and tricoter

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUTIQUE PATRICIA
(Get full report from official database of BE for BOUTIQUE PATRICIA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUTIQUE PATRICIA
Addition kinds of activities for BOUTIQUE PATRICIA

5271. Stacaravans | Mobile home dealers
516912. Alcoholen en anti-vriesverbindingen | Alcohols and anti-freeze compounds
23410201. Chemises, camisoles en teddies: vrouwen en kinderen | Chemises, camisoles, and teddies: women's and children's
26720108. Teerpapier: gemaakt van aangekochte materialen | Tar paper: made from purchased materials
27599908. Modeplaten: drukwerk, NSK | Fashion plates: printing, nsk
38230501. Absorptieanalysatoren: infrarood, röntgen, enz .: industrieel | Absorption analyzers: infrared, x-ray, etc.: industrial
50859903. Diamanten, industrieel: natuurlijk, ruw | Diamonds, industrial: natural, crude
60359902. Federale spaarbanken | Federal savings banks
78299901. Film levering, film | Film delivery, motion picture

Werken bij BOUTIQUE PATRICIA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUTIQUE PATRICIA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUTIQUE PATRICIA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUTIQUE PATRICIA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper in tuin- en interieurmeubilair (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een specialist in tuin- en interieurmeubilair, zijn we op zoek naar gedreven toonzaalverkoper met grote affiniteit voor tuinmeubelen en stijl (m/v). Jouw functie : Als toonzaalverkoper bezorg je al onze bezoekers een oprecht welkom-gevoel. Je adviseert hen professioneel, handelt uiterst klantgericht en straalt een aanstekelijk enthousiasme uit. Naast verkopen met de glimlach, verwerk en registreer je de wekelijkse leveringen, zet je klantenbestellingen klaar, zorg je mee voor een verzorgde, klantvriendelijke winkelpresentatie Opvolgen en ontvangen van bestellingen en het opbellen van klanten zijn een wekelijkse taak.

  • Commercieel bediende NL/FR m/v (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Zedelgem en werkzaam in de metaalsector zijn we dringend op zoek naar een Commercieel Bediende NL/FR. Je registreert bestellingen, je controleert de voorwaarden (leveringstermijnen, verpakkingswijze,...) en je licht de klant of de verkoper hierover in. Solliciteer via www.startpeople.be, [email protected] of 051 21 19 15

  • Technische Customer Agent | Evere (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technische Customer Agent zijn dit uw volgende taken: De Customer Service- afdeling vormt de centrale spil binnen de organisatie voor alle processen waar klanten direct mee te maken hebben. Binnen deze processen dient de klant een optimale klantervaring te beleven. Je staat mee in voor de ondersteuning en opvolging van de eindklanten vakhandels en vertegenwoordigers. Je zorgt voor de goede afwikkeling van orders van bestelling tot levering en je staat vakhandels en eindklanten bij met technische en commerciële informatie over de systemen.

  • Operator extrusie m/v (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van onze productieafdeling voor het extruderen van vezel in een continu 5-ploegenstelsel. Na een inwerkperiode als operator word je verder opgeleid tot procesvoornaam, met op termijn verdere doorgroeimogelijkheden. Na de opleidingsperiode help je bij het permanent uitwisselen en overdragen van proceskennis naar je collega's toe. Je voert je opdrachten na verloop van tijd zelfstandig uit en staat evenzeer in voor de uitvoering van het klein preventief onderhoud van je productielijn. Je hebt oog voor veiligheid en milieu aspecten en je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteitscriteria van het productieproces en levert zo (telkens nieuwe) kwaliteitsproducten af voor onze klanten.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP REGIO Herentals - Olen M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

  • Proximus Management Trainee Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676536-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Bij Proximus krijg je de kans om je eigen toekomst én de digitale toekomst van onze klanten vorm te geven. Je maakt deel uit van een groep ondernemers die de klant centraal stellen en gestimuleerd worden om professionele verantwoordelijkheid en leiding te nemen in een innovatieve omgeving, die constant in verandering is. In deze omgeving leer je continu bij en krijg je de kans om te groeien en je carrière uit te bouwen. Je krijgt de flexibiliteit en autonomie om beter te leven en slimmer te werken. Het Proximus Management Trainee programma biedt kwalitatieve opleidingen en de kans om op korte tijd een sterk netwerk uit te bouwen binnen Proximus. Door in zeer uiteenlopende departementen te werken, leer je het bedrijf kennen, en neemt je carrière een vliegende start. Het programma Het Proximus Management Trainee programma duurt 24 maanden en bestaat uit 3 opdrachten van 8 maanden in verschillende domeinen en departementen. Daarnaast zijn er regelmatige opleidingen en field visits. We verwachten dat je leergierig bent en jezelf investeert in het programma. Met de juiste mindset, voldoende potentieel en een passie voor nieuwe technologieën, kan je het programma succesvol afronden en zo je carrière binnen Proximus lanceren.

  • Assistent Product Manager m/v (357/17988) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een voedingsbedrijf te Essen, wegens groei zijn zij dringend op zoek naar een Assistent Product Manager m/v. Als Assistent Product Manager ondersteun je bij het ontwerpen en mede implementeren van nieuwe product- en verpakkingsideeën, op productniveau en op assortimentsniveau, teneinde het bedrijfskarakter van innovatie en creativiteit te versterken. Verantwoordelijkheden: Je werkt vooral ondersteunend op taakniveau: Ontwerpen van nieuwe productideeën en nieuwe verpakkingsideeën. Continue verbetering/innovatie van het assortiment door het implementeren van nieuwe ontwikkelingen voor de verschillende seizoenen, het organiseren van de productie van te maken stalen voor fotografie-doeleinden, opvolgen en controleren van drukwerk/brochures., opvolgen van het valideren van de vernieuwde assortimenten in het databeheersysteem, bewaken en garanderen van de deadlines voor prestaties Ontwikkelen van Private Label projecten door beluisteren van klanten om tot een ontwikkeling te kopen, controleren van de aanvragen en de haalbaarheid ervan op klant - budgettair niveau en tijdige oplevering ervan. Zichzelf continue op de hoogte houden van ontwikkelingen en evoluties op vlak van design, trends en marketing.

  • Accountant / Dossierbeheerder voor leuk kantoor - Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Collegiaal, professioneel en open zijn wellicht de 3 sleutelwoorden die dit kantoor het beste omschrijven. Dit kantoor dat na 20 jaar ervaring in de accountancy wereld een mooie reputatie opbouwde is op zoek naar een dossierbeheerder om hun team te komen versterken. Ze gaan niet alleen voor een persoonlijke aanpak naar hun klanten toe, maar ook onder de medewerkers heerst een open communicatie. Dit uit zich onder andere in een open werkvloer waar iedereen elkaar bijstaat en streeft naar kwaliteitsverlening op een hoog niveau. Accountant / Dossierbeheerder - Functie: Het verlenen van advies aan je eigen klantenportefeuille zal behoren tot je takenpakket, je voert dus ook de nodige besprekingen met klanten en bent hun eerste aanspreekpunt. Ja zal je eigen dossiers van A-Z afwerken, waardoor je deze door en door kent. Als senior dossierbeheerder ben jij de steunpilaar voor je junior collega's die je bijstaat om hen naar een hoger niveau te tillen.

  • Sales & Media Advisor (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1664294-inline.html?cid=Partner_VDAB Realisatie van een hoogwaardig zesmaandelijks magazine, dat deel uitmaakt van een eigen interactief concept, een gezonde marketingmix en een digitaal platform, volop in ontwikkeling; Onder leiding van onze hoofdredacteur Stefaan Van Laere en grafisch designer Ellen Piot gaat ons magazine voortaan door het leven als het Ontdekkingsmagazine voor Levensgenieters; Een instapklaar commerciëel uitgewerkt concept met bewezen verkoopresultaten; Ruime commerciële ondersteuning, gekoppeld aan een voortdurende “on the field” begeleiding;

  • Vlotte flexi verkoopmedewerker kledij met ervaring (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar flexi verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

  • Flexijob zaalmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de bediening van de klanten. Je verwelkomt de klanten, neemt bestellingen op, serveert en ruimt af. Je springt bij waar nodig. Bar en frigo aanvullen. Glazen wassen. Je spreekt zeer goed Nederlands. Weekendwerk en avondwerk schrikt je niet af. Je beschikt over een goede fysieke conditie. Eigen vervoer is noodzakelijk, tenzij je in de buurt woont

Zoek naar antwoorden van BOUTIQUE PATRICIA in sociale netwerken
Look for responds of BOUTIQUE PATRICIA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUTIQUE PATRICIA. Laat een reactie achter voor BOUTIQUE PATRICIA. BOUTIQUE PATRICIA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUTIQUE PATRICIA. Leave a respond for BOUTIQUE PATRICIA. BOUTIQUE PATRICIA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUTIQUE PATRICIA op de google maps. Adres en contacten BOUTIQUE PATRICIA
Location of BOUTIQUE PATRICIA on the google maps. Address and contacts of BOUTIQUE PATRICIA

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUTIQUE PATRICIA BOUTIQUE PATRICIA: Happaerts A | LE HOME OUGR?EN | Hanicq F | Boraar BVBA | SERFIKO BVBA

Other related companies as BOUTIQUE PATRICIA: Happaerts A | LE HOME OUGR?EN | Hanicq F | Boraar BVBA | SERFIKO BVBA

BOUTIQUE PATRICIA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUTIQUE PATRICIA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08436920166. Het bedrijf BOUTIQUE PATRICIA bevindt zich op het adres: GRAND'RUE 36; 6760; VIRTON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 457,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 683,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Machines 脿 coudre and tricoter. Lijst met producten zijn Produits & Services: Machines 脿 Coudre, Machines 脿 Tricoter..
De hoofdactiviteit van BOUTIQUE PATRICIA is Kleding en accessoires, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUTIQUE PATRICIA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUTIQUE PATRICIA, openstaande posities, locatie van BOUTIQUE PATRICIA op de kaart.

BOUTIQUE PATRICIA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUTIQUE PATRICIA, company assigned to the tax number BE08436920166. The company BOUTIQUE PATRICIA is located at the address: GRAND'RUE 36; 6760; VIRTON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 457,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 683,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Machines 脿 coudre and tricoter. List of products are Produits & Services: Machines 脿 Coudre, Machines 脿 Tricoter..
The main activity of BOUTIQUE PATRICIA is Apparel and Accessory Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUTIQUE PATRICIA is not available. You also can look at reviews of BOUTIQUE PATRICIA, open positions, location of BOUTIQUE PATRICIA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUTIQUE PATRICIA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUTIQUE PATRICIA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUTIQUE PATRICIA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUTIQUE PATRICIA, employees, financial statistics.