ECO-PLUS

Contactgegevens ECO-PLUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ECO-PLUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ECO-PLUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE TIRLEMONT 535; 1370; GELDENAKEN, België

Telefoon (phone): 10811850 (+32-10811850) 10811850 (+32-10811850)

Fax (fax): +32 (67) 589-83-38 +32 (67) 589-83-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ECO-PLUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ECO-PLUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ECO-PLUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ECO-PLUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ECO-PLUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ECO-PLUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ECO-PLUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ECO-PLUS
Products information ECO-PLUS

BTW identificatienummer (tax): BE01336730957
Ondernemingsnummer: 9452056884
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 322,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Produits: Photocopieurs.

Product categorie (product category): Machines and mat茅riel de bureau Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ECO-PLUS
(Get full report from official database of BE for ECO-PLUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ECO-PLUS
Addition kinds of activities for ECO-PLUS

358501. Airconditioning apparatuur, compleet | Air conditioning equipment, complete
17999918. Gaslekken detectie | Gas leakage detection
20410204. Pizzadeeg, bereid | Pizza dough, prepared
28999951. Brandstofbehandelende verbindingen | Fuel treating compounds
34299913. Vacuümflessen of kruiken | Vacuum bottles or jugs
37149908. Derde assen of zeswielaandrijvingen voor motorvoertuigen | Third axle attachments or six wheel units for motor vehicles
39910103. Klitsbroekjes | Whisk brooms

Werken bij ECO-PLUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ECO-PLUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ECO-PLUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ECO-PLUS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopmedewerker Supermakt (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je wordt ingeschakeld voor de verschillende afdelingen: brood en banket, verse afdeling, kassa, ... - Je houdt een overzicht over de winkel: orde en netheid - Informeren en helpen van klanten

  • Grondwerker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Houthalen zijn we op zoek naar grondwerkers. Gespecialiseerd in nutsvoorzieningen, vooral in opdracht voor DE WATERGROEP.

  • sorteermedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in groot regio Waregem zijn we op zoek naar enthousiaste sorteermedewerkers voor het sorteren van 2de handskledij. Je zal instaan voor het manueel uitsorteren van textiel/kledij volgens kwaliteit.

  • Kwaliteitsgerichte ploegbaas (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsfirma uit de regio Aartselaar gaan we op zoek naar een kwaliteit gerichte ploegchef voor de productie. Jij zal met je kennis en vaardigheden verantwoordelijk zijn voor een ploeg van 25 personen: opvolgen geplande productie, optimaliseren van ombouw activiteiten, durven beslissingen nemen met en over je ploeg, KPI's binnen een ploeg opvolgen en ook werkdocumenten voorbereiden voor de volgende ploeg. Voel jij je goed in een leidinggevende functie en ben je stressbestendig? Solliciteer dan NU door je CV door te mailen naar [email protected] of bel naar 03/458.74.90

  • Huishoudhulp regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Omwille van verdere uitbreiding zijn wij steeds op zoek naar huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen!

  • Huishoudhulp regio Ramsel (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Grobbendonk-Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, .…). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student tekenaar E-plan in Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Unique Menen is op zoek naar een student tekenaar E-Plan (m/v) voor een bedrijf in Roeselare.

  • Elektromecaniciens (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 530 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Field Services. Vanuit onze filialen te Wevelgem, Nijvel, Heusden-Zolder, Gent, Zwijndrecht en Vilvoorde worden diverse klanten bediend. Om deze groei mogelijk te maken zoeken we een Elektromecanicien om ons filiaal in Heusden-Zolder te versterken. Functie Als vaste technieker sta je in voor het technisch onderhoud bij onze klanten. Hierbij ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klant omtrent het technisch onderhoud en de technische storingen. Je wordt ingezet op verschillende projecten (zowel korte als lange duur). Jouw takenpakket Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit. Je installeert en sluit de apparatuur en machines aan en controleert ze op hun goede werking. Je verhelpt elektrische en mechanische storingen. Je voert zelfstandig kleine automatiseringsopdrachten uit. Word jij onze nieuwe collega? Stuur dan snel jouw CV naar [email protected]

  • Klusjesman regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bedrijf in de voedingssector, gelegen te Evergem, zijn we op zoek naar een vlotte administratieve kracht. Tot je takenpakket behoren: - het ingeven van bestellingen - Hierover communiceren met productie - afleveringsnota's maken, palletstickers maken - de transportplanning opmaken en doorgeven aan de transporteur - communiceren met de klant in verband met de bestellingen - de gewerkte uren van het personeel doorgeven aan het interim kantoor Naast deze taken zal je ook ingezet worden ter ondersteuning van de huidige administratief bediende in functie van facturatie, bestellingen en dergelijke.

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Herentals 2018 (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Herentals zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

Zoek naar antwoorden van ECO-PLUS in sociale netwerken
Look for responds of ECO-PLUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ECO-PLUS. Laat een reactie achter voor ECO-PLUS. ECO-PLUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ECO-PLUS. Leave a respond for ECO-PLUS. ECO-PLUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ECO-PLUS op de google maps. Adres en contacten ECO-PLUS
Location of ECO-PLUS on the google maps. Address and contacts of ECO-PLUS

Andere gerelateerde bedrijven als come ECO-PLUS ECO-PLUS: RUYTERS BART | Arroz Con Pollo | INGE VISHANDEL | WIM VERSTRAETEN | Api-Axe Auto

Other related companies as ECO-PLUS: RUYTERS BART | Arroz Con Pollo | INGE VISHANDEL | WIM VERSTRAETEN | Api-Axe Auto

ECO-PLUS is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ECO-PLUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01336730957. Het bedrijf ECO-PLUS bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE TIRLEMONT 535; 1370; GELDENAKEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 322,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Machines and mat茅riel de bureau Gr. Lijst met producten zijn Produits: Photocopieurs..
De hoofdactiviteit van ECO-PLUS is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ECO-PLUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ECO-PLUS, openstaande posities, locatie van ECO-PLUS op de kaart.

ECO-PLUS is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is ECO-PLUS, company assigned to the tax number BE01336730957. The company ECO-PLUS is located at the address: CHAUSS?E DE TIRLEMONT 535; 1370; GELDENAKEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 322,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Machines and mat茅riel de bureau Gr. List of products are Produits: Photocopieurs..
The main activity of ECO-PLUS is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ECO-PLUS is not available. You also can look at reviews of ECO-PLUS, open positions, location of ECO-PLUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ECO-PLUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ECO-PLUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ECO-PLUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ECO-PLUS, employees, financial statistics.