ORGA OFFICE

Contactgegevens ORGA OFFICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ORGA OFFICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ORGA OFFICE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTE STEENWEG 15; 9840; DE PINTE, België

Telefoon (phone): 92437500 (+32-92437500) 92437500 (+32-92437500)

Fax (fax): +32 (68) 452-28-38 +32 (68) 452-28-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ORGA OFFICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ORGA OFFICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ORGA OFFICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ORGA OFFICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ORGA OFFICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ORGA OFFICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ORGA OFFICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ORGA OFFICE
Products information ORGA OFFICE

BTW identificatienummer (tax): BE02496887207
Ondernemingsnummer: 9627838134
Hoofdstad (capital): 954,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 476,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Produits: Meubles de Bureau.. Produits: Ordinateurs & P茅riph茅riques.. Produits: Ordinateurs.. Produits: Papier en Continu.. Services: Installateurs de Bureaux.. Services: Installation de R茅seaux.. Type de Logiciel: Finances. Services: Produits Personnalis茅s, Fabrication.

Product categorie (product category): Machines and mat茅riel de bureau Conseils en syst猫mes informatiques. D茅corateurs d'int茅rieur. Ordinateurs Fab. Fournitures de bureau. Papeterie and fournitures de bureau R茅alisation de programmes and logiciels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ORGA OFFICE
(Get full report from official database of BE for ORGA OFFICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ORGA OFFICE
Addition kinds of activities for ORGA OFFICE

2952. Asfaltvelden en coatings | Asphalt felts and coatings
221111. Canvas en andere zware, grove stoffen: katoen | Canvas and other heavy, coarse fabrics: cotton
24990205. Schoenbomen | Shoe trees
26210102. Kruipend weefsel | Creping tissue
35319900. Bouwmachines, NIET | Construction machinery, nec
35410109. Verticale draaien en saaie machines (metaalbewerking) | Vertical turning and boring machines (metalworking)
38429906. Gordijnen, chirurgisch (katoen) | Drapes, surgical (cotton)

Werken bij ORGA OFFICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ORGA OFFICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ORGA OFFICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ORGA OFFICE. Looking for open vacancies in other companies

  • Voltijdse winkelverantwoordelijke bakkerij regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een grote verantwoordelijkheidszin, hou jij van klantencontact en heb je affiniteit met voeding? Dan bij jij waarschijnlijk de kandidaat waar wij naar op zoek zijn! Wat kan jij verwachten? Je waakt over de algemene kwaliteit van jouw winkel en staat in voor de professionele en klantvriendelijke uitstraling ervan. Je zal instaan voor het goede verloop en optimalisatie van jouw winkel. Hieronder valt ook het plaatsen van winkelbestellingen, de dagelijkse kasafsluiting en stortingen. Je werkt naar vooropgestelde targets qua omzet, personeelskost en stock. Uiteraard krijg je hiervoor de nodige ondersteuning van interne diensten. Je coacht jouw team op een inspirerende manier en zorgt voor een goede taakverdeling binnen jouw team. Je maakt werkplanningen op en beheert het verlof. Je staat in voor opleiding, communicatie en coaching van nieuwe medewerkers. Als winkelverantwoordelijke ben jij dé schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en zorg je voor een vlotte en heldere communicatie.

  • Servicetechnieker (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat mee in voor het curatief en preventief onderhoud van diverse HVAC-installaties in de woning- en villabouw - Je staat mee in voor de regeltechnische opstart en inregeling van HVAC-installaties - Je ziet het als een technische uitdaging om mogelijke fouten op te sporen - Je bent bereid om mee te stappen in een permanentiesysteem

  • Salesmanager Vlaanderen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Sales Manager ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het marktaandeel in Vlaanderen. Vanuit een doorgedreven markt- en productkennis sta je in voor het adviseren omtrent en verkopen van onze hoogstaande producten en diensten. Je benadert prospecten op een professionele commerciële en klantgerichte manier. Je weet hen te verrassen kunt goed luisteren hebt lef en overtuigingskracht. Daarnaast ben je zeer commercieel ingesteld spontaan en ondernemend. Naast de verkoop werk je nauw samen met de projectmanagers voor het uitvoeren en opvolgen van de projecten. Tenslotte verwachten we eigen initiatieven voor de continue vernieuwing en optimalisatie van onze diensten dit vanuit de opgedane marktkennis en klantenverwachtingen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS SINT- DENIJS -WESTREM (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint-Denijs-Westrem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulpen (m/v). (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES BRUSSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Adecco Home Services biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. We bieden jobs aan over regio Anderlecht/Sint-Pieters-Leeuw, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen, (m/v). Taken: Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren. Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning; Wassen en strijken; Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten.

  • Student IT zaterdag m/v (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Studentenjob

    Student met sterke grafische PC vaardigheden gezocht aanpassen van webshops bewerken en aanpassen van foto's verbeteren van webshops

  • LESGEVER ZWEMMEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks zwemmen aan het lager onderwijs (start 17 oktober tem 22 december 2018) in Waregem zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan telkens door op woensdag van 13:00-16:00. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Bediende boekhouding (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Axxi

    Type: Vaste Job

    Je biedt ondersteuning aan de dossierbeheerders. Je zorgt voor het boeken van de aankoopfacturen, verkoopfacturen, financiële stukken en diverse boekingen van zowel vennootschappen als eenmanszaken. Je bereidt de BTW aangifte voor en helpt mee met het voorbereiden van de afsluitingen. Je staat in voor het tijdig afwerken van de dossiers. Je controleert de inkomende en uitgaande facturen op juistheid en conformiteit. Waar nodig overleg je met de klant en/of collega’s teneinde je werkzaamheden te kunnen vergemakkelijken of te vervolledigen.

  • (Stagiair) Vastgoedmakelaar (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SPHERE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als positief alternatief voor de traditionele vastgoedmakelaar willen we met IMMOLIGHT timmeren aan ons vernieuwend verhaal. Hiertoe zijn we op zoek naar een dynamische persoonlijkheid die zich voluit wilt laten gaan in de boeiende vastgoedmarkt. Ervaring in vastgoed is geen vereiste. Flexibiliteit, doorzettingsvermogen, empathie en een goede dosis positivisme des te meer! Je bent in het bezit van een bachelor-diploma. Ben jij de communicatieve, betrouwbare persoonlijkheid waar anderen zich onmiddellijk goed bij voelen? Stuur ons dan snel een mailtje met je CV en motivatie. Wij kijken er alvast naar uit jou te ontmoeten! Immolight Tiensesteenweg 350, 3000 Leuven [email protected] 0473/644450

  • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

  • Flexijob Zondagsmarkt Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een bijverdiener flexijob verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Heverlee. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

  • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van ORGA OFFICE in sociale netwerken
Look for responds of ORGA OFFICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ORGA OFFICE. Laat een reactie achter voor ORGA OFFICE. ORGA OFFICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ORGA OFFICE. Leave a respond for ORGA OFFICE. ORGA OFFICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ORGA OFFICE op de google maps. Adres en contacten ORGA OFFICE
Location of ORGA OFFICE on the google maps. Address and contacts of ORGA OFFICE

Andere gerelateerde bedrijven als come ORGA OFFICE ORGA OFFICE: Ad-Fi-Con | Charbon L | NICO BRUYNEEL | BLANKENB. BADMINTONCLUB | Indekeu P

Other related companies as ORGA OFFICE: Ad-Fi-Con | Charbon L | NICO BRUYNEEL | BLANKENB. BADMINTONCLUB | Indekeu P

ORGA OFFICE is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ORGA OFFICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02496887207. Het bedrijf ORGA OFFICE bevindt zich op het adres: GROTE STEENWEG 15; 9840; DE PINTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 954,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 476,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Machines and mat茅riel de bureau Conseils en syst猫mes informatiques. D茅corateurs d'int茅rieur. Ordinateurs Fab. Fournitures de bureau. Papeterie and fournitures de bureau R茅alisation de programmes and logiciels. Lijst met producten zijn Produits: Meubles de Bureau.. Produits: Ordinateurs & P茅riph茅riques.. Produits: Ordinateurs.. Produits: Papier en Continu.. Services: Installateurs de Bureaux.. Services: Installation de R茅seaux.. Type de Logiciel: Finances. Services: Produits Personnalis茅s, Fabrication..
De hoofdactiviteit van ORGA OFFICE is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ORGA OFFICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ORGA OFFICE, openstaande posities, locatie van ORGA OFFICE op de kaart.

ORGA OFFICE is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is ORGA OFFICE, company assigned to the tax number BE02496887207. The company ORGA OFFICE is located at the address: GROTE STEENWEG 15; 9840; DE PINTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 954,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 476,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Machines and mat茅riel de bureau Conseils en syst猫mes informatiques. D茅corateurs d'int茅rieur. Ordinateurs Fab. Fournitures de bureau. Papeterie and fournitures de bureau R茅alisation de programmes and logiciels. List of products are Produits: Meubles de Bureau.. Produits: Ordinateurs & P茅riph茅riques.. Produits: Ordinateurs.. Produits: Papier en Continu.. Services: Installateurs de Bureaux.. Services: Installation de R茅seaux.. Type de Logiciel: Finances. Services: Produits Personnalis茅s, Fabrication..
The main activity of ORGA OFFICE is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ORGA OFFICE is not available. You also can look at reviews of ORGA OFFICE, open positions, location of ORGA OFFICE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ORGA OFFICE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ORGA OFFICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ORGA OFFICE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ORGA OFFICE, employees, financial statistics.