HUIS VAN DEN DRIES & ZN

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • HUIS VAN DEN DRIES & ZN
Private companiesFurniture and Fixtures • HUIS VAN DEN DRIES & ZN

Contactgegevens HUIS VAN DEN DRIES & ZN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS VAN DEN DRIES & ZN: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS VAN DEN DRIES & ZN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FERDINAND VERSTRAETENLN 48; 1910; KAMPENHOUT, België

Telefoon (phone): 16655312 (+32-16655312) 16655312 (+32-16655312)

Fax (fax): +32 (86) 995-55-58 +32 (86) 995-55-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS VAN DEN DRIES & ZN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS VAN DEN DRIES & ZN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS VAN DEN DRIES & ZN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS VAN DEN DRIES & ZN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS VAN DEN DRIES & ZN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS VAN DEN DRIES & ZN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS VAN DEN DRIES & ZN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS VAN DEN DRIES & ZN
Products information HUIS VAN DEN DRIES & ZN

BTW identificatienummer (tax): BE05946868896
Ondernemingsnummer: 8974426269
Hoofdstad (capital): 906,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 783,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Produits: Quincaillerie.

Product categorie (product category): Machines and mat茅riel agricoles Quincailleries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS VAN DEN DRIES & ZN
(Get full report from official database of BE for HUIS VAN DEN DRIES & ZN)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS VAN DEN DRIES & ZN
Addition kinds of activities for HUIS VAN DEN DRIES & ZN

319999. Lederwaren, nec, nec | Leather goods, nec, nec
729999. Diverse persoonlijke diensten, nec, nec | Miscellaneous personal services, nec, nec
25110100. Houten slaapkamer meubels | Wood bedroom furniture
50510401. Anode metaal | Anode metal
59991702. Opleidingsmateriaal, elektronisch | Training materials, electronic
92290100. Openbare orde en veiligheidsstatistieken centra | Public order and safety statistics centers
97210401. Internationale zaken, federale overheid | International affairs, federal government

Werken bij HUIS VAN DEN DRIES & ZN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS VAN DEN DRIES & ZN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS VAN DEN DRIES & ZN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS VAN DEN DRIES & ZN. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je neemt geproduceerde palletten van de rollenband. - Je controleert de palletten en plaatst ze in de buffer. - Je voorziet de palletten van het juiste label. - Je meldt aan de vrachwagenchauffeur de plaats van laden. - Je laadt de wagens volgens de pickinglijst. - Nadat de vrachtwagenchauffeur zijn palletten afgeriemd heeft, overhandig je de documenten aan de chauffeur.

  • Slager (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als slager ben je verantwoordelijk voor het bewerken en verwerken van vlees. Daarnaast bereid je ook kant-en-klare gerechten en salades. Je zorgt er voor dat de toonbank steeds aangevuld is. Je helpt bij het reinigen en schoonmaken van de materialen, de winkel en de keuken.

  • Hvac Technieker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar HVAC techniekers om te werken voor verschillende bedrijven in Limburg. Je werkt voor de afdeling "Building" Je staat in voor het onderhoud, installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen, airconditioning, koelen vrieskasten,...  Waaruit bestaat jouw takenpakket? Je staat in voor het onderhoud en de controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallaties Je installeert enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit en sluit ze aan Je doet mechanisch en elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen Je monteert leidingen en componenten Je Installeert meet- en regelelementen (thermo-, pressostaten,...) en staat ook in voor het onderhoud Je bewerkt koperen leidingen (braseren, plooien en flare trekken) Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en elektronische componenten Je brengt de bedrading en labeling aan Je test de kast en werkt ze af. Je past het algemeen reglement voor elektrische installaties (AREI) toe

  • Gemotiveerde monteur bouw! (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de montage van prefab elementen, zijn wij op zoek naar mensen die ambitie hebben om als monteur te werken. Denk jij de kandidaat te zijn met de nodige portie goesting om de job aan te leren?

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Bilzen/Lanaken (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP (M/V) ICHTEGEM (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student winkelbediende Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke job als student winkelbediende voor een supermarkt te Houthalen? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • CNC Draaier/frezer - Logi Technic (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een CNC Draaier/Frezer voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als CNC’er word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Oost-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Je staat in voor het draaien, frezen en eventueel kotteren van grote staalconstructie, stukwerk. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor het maken van onderdelen op maat voor onder andere de machinebouw. Je vertrekt vanuit de tekening & kan de aanvraag volledig zelfstandig uitvoeren. Hierbij kies je zelf de juiste gereedschappen & werk je uiterst nauwkeurig.

  • Dossierbeheerder verzekeringen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Vaste Job

    Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar regio Melle zijn wij reeds 30 jaar vertrouwenspersoon naar onze klanten toe ( particulieren en ondernemingen). Bij ons kan je terecht voor zowel kredieten, beleggingen als verzekeringen. Ons doel is om samen met onze klanten te gaan naar de ultieme oplossing op lange termijn. Voor het beheer van onze portefeuille zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker Verzekeringen voor ons kantoor te Aalst. Wat wordt jouw uitdaging? Jouw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: Je staat in voor het administratief beheer van verzekeringsdossiers doch steeds met een klantgerichte en commerciële ingesteldheid. Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en onderhandelt met maatschappijen over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen en bijvoegsels op. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je behandelt een klantendossier voor upsell- en cross-sell mogelijkheden, je hebt commerciële klantcontacten (voornamelijk via telefoon, e-mail en aan de balie) en volgt een vast toegewezen klantendossier op. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de klanten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • automecanicien (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een mecanicien voor personenwagens en lichte vrachten. De taken zijn uiteenlopend: groot en klein onderhoud, (de)montage van stukken, diagnoses stellen, kleine herstellingswerken.

  • Offsetdrukker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: HALETRA

    Type: Vaste Job

    Drukkerij Haletra is op zoek naar een offsetdrukker voor het bedienen van typomachines, cilinderpersen, stansmachines en degels. Kwaliteitsbewust drukken volgens de allerlaatste normen en waarden. Ervaring met de allernieuwste drukpersen (Heidelberg XL 2-4-5-8KL) is een voordeel. Wat verwachten we van jou: Je bent technisch onderlegd en sterk kwaliteitsgericht Je bent gemotiveerd en flexibel Je bent bereid te werken in een tweeploegenstelsel Je bent een teamplayer Je werkt ordelijk en net

  • Bouwfirma Baldewijns&Co - Projectleider Afbraak/Grondverzet (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Baldewijns

    Type: Vaste Job

    Wij zijn Baldewijns&Co – Klasse 6 partner voor Grond- en Afbraakwerken en INFRA Succesvolle KMO - team van +50 gedreven medewerkers Innovatief/vooruitstrevend – steeds alert voor nieuwe technologieën/technieken Ervaren en professioneel – al ruim 30 jaar Jij mag Boeiende afbraakprojecten coördineren van A tot Z Opvolgen van kwaliteit, uitvoeringstermijnen en budgetten Aansturen – bouwteam op de werf Voorbereiden – vorderingsstaten en vergaderingen Opvolgen – projectadministratie in KDP Bouwoffice Samenwerken – binnendienst/werfleiders/projectleiders Rapporteren – aan de zaakvoerder

Zoek naar antwoorden van HUIS VAN DEN DRIES & ZN in sociale netwerken
Look for responds of HUIS VAN DEN DRIES & ZN in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS VAN DEN DRIES & ZN. Laat een reactie achter voor HUIS VAN DEN DRIES & ZN. HUIS VAN DEN DRIES & ZN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS VAN DEN DRIES & ZN. Leave a respond for HUIS VAN DEN DRIES & ZN. HUIS VAN DEN DRIES & ZN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS VAN DEN DRIES & ZN op de google maps. Adres en contacten HUIS VAN DEN DRIES & ZN
Location of HUIS VAN DEN DRIES & ZN on the google maps. Address and contacts of HUIS VAN DEN DRIES & ZN

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS VAN DEN DRIES & ZN HUIS VAN DEN DRIES & ZN: QUEST 4Q | HATTY | BOUCHERIE VANDERBYSE | COIFFURE PATRICK | Talwae BVBA

Other related companies as HUIS VAN DEN DRIES & ZN: QUEST 4Q | HATTY | BOUCHERIE VANDERBYSE | COIFFURE PATRICK | Talwae BVBA

HUIS VAN DEN DRIES & ZN is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS VAN DEN DRIES & ZN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05946868896. Het bedrijf HUIS VAN DEN DRIES & ZN bevindt zich op het adres: FERDINAND VERSTRAETENLN 48; 1910; KAMPENHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 906,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 783,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Machines and mat茅riel agricoles Quincailleries. Lijst met producten zijn Produits: Quincaillerie..
De hoofdactiviteit van HUIS VAN DEN DRIES & ZN is Meubels en uitrustingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS VAN DEN DRIES & ZN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS VAN DEN DRIES & ZN, openstaande posities, locatie van HUIS VAN DEN DRIES & ZN op de kaart.

HUIS VAN DEN DRIES & ZN is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS VAN DEN DRIES & ZN, company assigned to the tax number BE05946868896. The company HUIS VAN DEN DRIES & ZN is located at the address: FERDINAND VERSTRAETENLN 48; 1910; KAMPENHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 906,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 783,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Machines and mat茅riel agricoles Quincailleries. List of products are Produits: Quincaillerie..
The main activity of HUIS VAN DEN DRIES & ZN is Furniture and Fixtures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS VAN DEN DRIES & ZN is not available. You also can look at reviews of HUIS VAN DEN DRIES & ZN, open positions, location of HUIS VAN DEN DRIES & ZN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS VAN DEN DRIES & ZN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS VAN DEN DRIES & ZN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS VAN DEN DRIES & ZN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS VAN DEN DRIES & ZN, employees, financial statistics.