Zagers

Contactgegevens Zagers: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Zagers: address, phone, fax, email, website, opening hours

Zagers

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bredabaan 861; 2930; Brasschaat, België

Telefoon (phone): 03 633 10 82 (+32-03 633 10 82) 03 633 10 82 (+32-03 633 10 82)

Fax (fax): 03 633 21 51 (+32-03 633 21 51) 03 633 21 51 (+32-03 633 21 51)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Zagers: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Zagers"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Zagers"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Zagers, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Zagers. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Zagers, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Zagers. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Zagers
Products information Zagers

BTW identificatienummer (tax): BE04263763427
Ondernemingsnummer: 4355773925
Hoofdstad (capital): 539,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 539,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Zagers zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bicycles - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Zagers
(Get full report from official database of BE for Zagers)

Aanvulling soorten activiteiten voor Zagers
Addition kinds of activities for Zagers

10990100. Aluminium- en berylliummalmwinning | Aluminum and beryllium ores mining
24210302. Flitches (fineer voorraad), gemaakt in zagerijen | Flitches (veneer stock), made in sawmills
30890606. Gravure van kunststoffen | Engraving of plastics
35410207. Slijpmachines, metaalbewerking | Grinding machines, metalworking
37619900. Geleide raketten en ruimtetuigen, nec | Guided missiles and space vehicles, nec
38290307. Plotinstrumenten, opstellen en kaartlezen | Plotting instruments, drafting and map reading
38610307. Lichte meters, camera | Light meters, camera

Werken bij Zagers: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Zagers: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Zagers. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Zagers. Looking for open vacancies in other companies

  • Kraanchauffeur CE (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Noord-Limburg zijn we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur voor het leveren van o.a. ramen, deuren, garagepoorten, ... naar hun vaste partners (groothandels) en in mindere mate leveren op werven. Je rijdt met een wipkar met vaste kraan op de vrachtwagen. Je doet ééndagsritten in België, Nederland en Luxemburg. Afhankelijk van de drukte kom je bij 3 à maximum 8 klanten per dag. Langdurige opdracht, optie vaste aanwerving.

  • Health, Safety, Environment and Improvements manager (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze boeiende functie is je hoofdtaak het coördineren van continuous improvement- en HSE-projecten, zowel in de site van Gent als Eke. Je identificeert waar ruimte voor verbetering is en implementeert effectieve oplossingen, zodat de operationele en strategische doelen van de organisatie kunnen behaald worden, dit alles binnen een veilige werkomgeving. De professionele partners bevinden zich in operations, op groepsniveau, maar kunnen ook externe partijen zijn. Je rapporteert in deze functie aan de kwaliteitsmanager en maakt deel uit van het CPBW. Gezondheid, veiligheid en milieu: Met jouw excellente kennis van de wetgeving en de best practices, ben je de promotor van een sterk beleid op vlak van veiligheid, gezondheid en milieu in de organisatie. Je bouwt mee aan een positieve werkomgeving waarin veiligheid prioritair is en alle werknemers zich hierin betrokken voelen. Je werkt mee aan gezondheidsprogramma's en zorgt ervoor dat werknemers tijdig de juiste HSE-opleidingen volgen. De verantwoordelijkheid voor de audits liggen bij jou en je rapporteert HSE-cijfers naar het bestuur. Bij gebeurde incidenten, start je verder onderzoek naar de oorzaak en ga je op zoek naar een oplossing op lange termijn. Je volgt veranderingen in HSE-wetgeving op en zorgt ervoor dat deze toegepast worden in de organisatie. Continuous improvement: Je neemt de leiding over een team van process-specialisten die je inspireert om te streven naar creatieve, innovatieve en excellente oplossingen. Je bouwt een cultuur uit waarin werknemers proactief verbetervoorstellen doen, die actief beluisterd worden. Verder identificeer je de mogelijkheden om te verbeteren in proces en procedures, gebaseerd op kwantitatieve en kwalitatieve data en vertaal je dit naar oplossingen die leiden tot een verhoogde performantie en daling in kosten. Je verzekert ook de stabiliteit door de implementatie van standaard, consistente productiemethodes. Dit kan alleen maar ...

  • POETSHULP Herentals - Noordewijk (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Studentenjob: Verpleegkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Studeer je af als verpleegkundige/vroedkundige maar weet je nog niet welke richting je uit wil? Of ga je nog verder studeren? Kom dan als jobstudent werken via Randstad Medical bij het UZ Gent als verpleegkundige. Het UZ Gent biedt elk jaar een waaier aan jobs aan voor verpleegkundigen zodat zij uitgebreid kennis kunnen maken met het ziekenhuis en hun verschillende afdelingen. Ook tijdens het schooljaar kan je op je vrije dagen of in het weekend ingezet worden op verschillende diensten. Je kan zowel tijdens de week als in het weekend ingezet worden tijdens vroeg- of laatdiensten. Je wordt verloond naar de barema's van UZ Gent en zal hetzelfde loon ontvangen als een startend verpleegkundige

  • FLEXI-JOB ZATERDAG NACHTPLOEG (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Jouw taken in deze flexi-job: Ondersteunen van de productiemedewerkers tijdens de nachtploeg; je werkt dus tijdens de nacht (+/- 19.00u - 04.00u); klaarzetten van producten op karren; tellen van de producten; gebruik maken van de pc; wegen van verschillende producten, en volgen van recepturen; bijdragen aan orde en netheid. Bedrijfsprofiel: Voor een leuke firma, met familiale werksfeer, zijn wij op zoek naar gemotiveerde flexi-jobber. Onze klant is een productiebedrijf gevestigd in Balen. Ben je steeds beschikbaar op zaterdagavond en op zoek naaar een bijverdienste? Dan is dit zeker een vacature die je kan aanspreken!

  • Gemotiveerde reiniger - Jobstudent (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen in de regio zijn wij op zoek naar een gemotiveerde industriële schoonmaker, die de resterende vakantie / eventueel september kan gaan werken. Je zal op baan gaan met een camionnette en wordt bijgestaan door een collega. Wat zal je schoonmaken? - hygiënisch en technisch onderhoud van sanitaire installaties, dampkappen en ventilatiesystemen - dieptereiniging van ovens, verdampers, productielijnen, productiemachines, ontstoffingen, enz...

  • Medewerker bediening : student (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: CORSENDONK

    Type: Studentenjob

    Priorij Corsendonk is momenteel op zoek naar een student voor de bediening. Uw takenpakket is als volgt: - Gasten verwelkomen in het restaurant en tijdens feesten - Bediening verzorgen - Afruimen Je zal voornamelijk tewerkgesteld worden op weekenddagen.

  • Poetspersoneel: JOBSTUDENTEN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor regio West- en Oost-Vlaanderen zijn we op zoek naar een allround medewerker schoonmaak. We zijn op zoek naar verschillende jobstudenten. Dit wil zeggen dat je vervangingen doet van vaste medewerkers waarbij je algemene schoonmaaktaken uitvoert. (vb afnemen van stof, dweilen,... van burelen, sanitair en gemeenschappelijke ruimten). We zoeken mensen voor de volgende periodes: - laatste week juli ? 1e week augustus - ma, di, do, vrij: 6u-9u - 27/7 ? 15/08 - 6u-11u

  • Industrieel elektricien m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Je bent een ervaren industrieel elektricien die zelfstandig elektrische installaties kan plaatsen? Je zoekt een job in de bouw regio Tielt? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Tielt op zoek naar een ervaren industrieel elektricien. Je staat in voor het plaatsen van elektrische installaties en zorgt voor een hoogwaardige afwerking van allerhande projecten. Enig inzicht in plannen en schema's is een vereiste. Je komt terecht in een jong dynamisch team met een positieve werksfeer.

  • Chauffeur CE (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben jij de chauffeur CE die wij zoeken? Binnen deze vacature sta je in voor het transport van palletgoederen met de vrachtwagen, binnen België. Je staat ook in voor het laden en lossen van de goederen.

  • Werfopvolger (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: KEMPISCH TEHUIS

    Type: Vaste Job

    · Coördineren en opvolgen van bouw- en renovatieprojecten; · Opvolgen technische klachten tussen voorlopige en definitieve oplevering; · Samenwerken met de architect, aannemer en veiligheidscoördinator; · Opvolgen van de werfadministratie, met ondersteuning van secretariaatsmedewerkers; · Maken van prijsvragen voor grote bestellingen; · Geven van technische toelichting aan eigen arbeiders bij bouwfysische problemen; · Bijdragen tot het optimaal gegevensbeheer binnen de dienst, ondersteunend aan het diensthoofd; · Inventariseren van het patrimonium via conditiemeting en assisteren bij de renovatieplanning. · Ondersteunen van het diensthoofd met algemene taken binnen de dienst en vervangen indien nodig; · Rapporteren aan het diensthoofd.

  • Freelance HR Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw functie omvat afwisselende taken en hierin stel je de nodige prioriteiten: - Je zorgt voor de continuïteit van de HR agenda en werkt samen met de HR Assistant aan het HR beleid. - Je staat in voor de rekrutering, selectie, aanwerving en onboarding van nieuwe medewerkers in overleg met de afdelingsverantwoordelijken en je begeleidt hen in doorstroom tot eventuele exit. Je staat in contact met de betreffende selectiepartners. - Je coördineert de noden betreffende opleidingen, trainingen en vorming. - Je superviseert de personeels- en loonadministratie, het uitvoerende gebeurt door de HR Assistant op dit vlak. - Je bent het aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle medewerkers en directie op het vlak van HR en je zorgt voor de interne communicatie. - Je voorziet maandelijkse statistieken en rapporten vanuit eblox van SD Worx en vanuit Excel. - Je neemt deel aan de ondernemingsraad en het CPBW en het directiecomité. - Bij audits voorzie je de nodige informatie. - Je volgt functionerings- en evaluatiegesprekken op. - Je volgt de opgemaakte personeelsbudgetten op. - Je bent de mentor van de HR stagiaire die in dienst is tot maart.

Zoek naar antwoorden van Zagers in sociale netwerken
Look for responds of Zagers in social networks

Lees alle opmerkingen voor Zagers. Laat een reactie achter voor Zagers. Zagers bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Zagers. Leave a respond for Zagers. Zagers on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Zagers op de google maps. Adres en contacten Zagers
Location of Zagers on the google maps. Address and contacts of Zagers

Andere gerelateerde bedrijven als come Zagers Zagers: Ch?teau de Roby | ARBEIDSCENTRUM GEHANDICAPTEN VZW | GARAGE DU CENTRE | BUREAU DIXIT INFORMATIONS | HEEMMUSEUM

Other related companies as Zagers: Ch?teau de Roby | ARBEIDSCENTRUM GEHANDICAPTEN VZW | GARAGE DU CENTRE | BUREAU DIXIT INFORMATIONS | HEEMMUSEUM

Zagers is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Zagers, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04263763427. Het bedrijf Zagers bevindt zich op het adres: Bredabaan 861; 2930; Brasschaat. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 539,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 539,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bicycles - Retail. Producten gemaakt in Zagers zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Zagers is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Zagers is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Zagers, openstaande posities, locatie van Zagers op de kaart.

Zagers is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Zagers, company assigned to the tax number BE04263763427. The company Zagers is located at the address: Bredabaan 861; 2930; Brasschaat. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 539,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 539,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bicycles - Retail. Products created in Zagers were not found.
The main activity of Zagers is Automotive Repair, Services and Parking, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Zagers is not available. You also can look at reviews of Zagers, open positions, location of Zagers on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Zagers, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Zagers, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Zagers, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Zagers, employees, financial statistics.