ALLEMEERSCH

Contactgegevens ALLEMEERSCH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALLEMEERSCH: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALLEMEERSCH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AMERSVELDESTRAAT 192; 8610; KORTEMARK, België

Telefoon (phone): 51566246 (+32-51566246) 51566246 (+32-51566246)

Fax (fax): +32 (14) 129-62-23 +32 (14) 129-62-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALLEMEERSCH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALLEMEERSCH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALLEMEERSCH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALLEMEERSCH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALLEMEERSCH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALLEMEERSCH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALLEMEERSCH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALLEMEERSCH
Products information ALLEMEERSCH

BTW identificatienummer (tax): BE05833160400
Ondernemingsnummer: 5786743164
Hoofdstad (capital): 324,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 799,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in ALLEMEERSCH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Machines and mat茅riel agricoles Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALLEMEERSCH
(Get full report from official database of BE for ALLEMEERSCH)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALLEMEERSCH
Addition kinds of activities for ALLEMEERSCH

078202. Grasdiensten | Lawn services
22540101. Panties, breien | Panties, knit
34830103. Ontstekers voor munitie boven 30 mm. | Detonators for ammunition over 30 mm.
35460100. Boren en boorgereedschappen | Drills and drilling tools
38450107. Cat scanner (gecomputeriseerde axiale tomografie) apparaat | Cat scanner (computerized axial tomography) apparatus
50870202. Wasapparatuur en benodigdheden | Laundry equipment and supplies
57190101. Aluminumware | Aluminumware
58120600. Pizza restaurants | Pizza restaurants
86610127. Zevende dag adventistische kerk | Seventh day adventist church

Werken bij ALLEMEERSCH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALLEMEERSCH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALLEMEERSCH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALLEMEERSCH. Looking for open vacancies in other companies

  • R&D/ LABO ONDERZOEKER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een research scientist voor onderzoek op 'thermoplastic textiles. De focus ligt hier op het ontwikkelen van innovatieve textielproducten op basis van biopolymeren, gerecycleerde polymeren, gefunctionaliseerd textiel, composieten en 3D geprinte materialen. Deze functie is ter vervanging. De duurtijd is +- 1 jaar maar kan zeker verlengd worden afhankelijk van de lopende projecten. functieomschrijving: Je voert nationale en internationale onderzoeksprojecten uit onder leiding van de R&D manager. Je ontwikkelt nieuwe technologieën en analysemethoden met betrekking tot polymeerverwerking en composietproductie. Tijdens de projectuitvoering ondersteun je de laboranten in het analyseren, interpreteren van de proefresultaten. Je bouwt mee aan de ontwikkelingen in de sector. Je neemt deel aan de verspreiding en valorisatie van onderzoeksresultaten. je begeleidt ook industriële bedrijfsprojecten.

  • Hulpdrukker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De job als hulpdrukker of de afdeling rotatiedruk bestaat uit : -het instellen van de verpakkingsstraat achter de drukpers; -het volgens stapelschelschema's stapelen van drukwerk op pallets; -het assisteren vn de drukkers met alle voorkomende werkzaamheden.

  • ELEKTRICIEN M/V (OOSTKERKE)

    Regio: OOSTKERKE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als elektricien sta je in voor de elektrische montage van apparatuur. Je hebt een variatie aan taken: je voert bekabelingswerken uit, stuurt de (hulp)elektriciens aan, je zoekt fouten op in de kasten + kabelgoten/kabels.

  • Magazijnier m/v - regio Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je staat in voor het opmaken van een inventaris van het magazijn.

  • Productiearbeider Daikin (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket als productiemedewerker zal bestaan uit: Montage van toestellen zoals o.a. airco en warmtepompen Het vastmaken van verschillende onderdelen zoals o.a. vastschroeven. Bekabeling van de toestellen Gebruik van elektrisch gereedschap Orderpicken: onderdelen klaarleggen voor de diverse lijnen Neem zeker een kijk naar deze video en maak al kennis met jouw toekomstige collega's en werkvloer ! bit.ly/2u5yRAC

  • Orderpicker - tijdelijke opdracht (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een voedingsgroothandelaar gespecialiseerd in delicatessen en eindejaarsproducten, zijn we op zoek naar twee orderpickers voor een mooie tijdelijke opdracht. Eén orderpicker zal de verantwoordelijkheid dragen over de bestellingen en de andere persoon voor het laden, lossen en afhalen. Bestellingen: Op basis van de bestelbonnen pick je goederen, zet je alles klaar en controleer je de inhoud van de bestelling.   Je plaats alle producten volgens de gekende Fifo regel. Hierbij maak je gebruik van een stapelaar. Lader-losser: Je zorgt dat alles klaarstaat om afgehaald te worden en voert de nodige controles uit. Je helpt mee bij het laden en lossen van de goederen en stuurt het nodige aan. Hierbij maak je gebruik van een stapelaar. Voor beide functies, ben je tewerkgesteld in dag-uren waarbij je opstart om 7u30 of 8u. Dit van maandag tot vrijdag. Opstart: Zo snel mogelijk Duur: Tot januari

  • Ervaren Monteur industriebouw (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Lommel zijn wij op zoek naar een ervaren monteur industriebouw = metaalskeletbouw (vergelijkbaar met houtskelet) en een ramen- en deurenplaatster (PVC en aluminium, heel zelden eens hout) Op hoogte willen werken is wel een must, geen hoogtevrees hebben is dus belangrijk.

  • Winkelbediende M/V (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de winkelbediende (m/v) die we zoeken? Voor een supermarkt gelegen in Bornem zijn we op zoek naar een enthousiaste winkelbediende. Je zal instaan voor de correcte afrekening aan de kassa. Je vult de winkel aan en de verschillende rekken. Je doet bestellingen.

  • Poetshulp Bever (BEVER)

    Regio: BEVER

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Student Social Media (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Het Coachingatelier

    Type: Studentenjob

    U beantwoordt de aanvragen omtrent loopbaanbegeleiding die binnen komen via Facebook, voor Het Coachingatelier.

  • Verkoopster/verkoper (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: S. OLIVER

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor de verkoop van dames- en herenkleding. Je adviseert de klanten en begeleidt hen bij hun eventuele aankoop. Je zorgt eveneens voor de presentatie van de shop en staat mee in voor de goede gang van zaken. Je doet ook kassawerk.

  • Cateringmedewerker (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAILLART

    Type: Werfreserve

    Je hebt een passie voor lekker eten en drinken en je maakt het je gasten graag naar de zin. Herken je jezelf hierin ? Dan heeft Saillart Catering vast een baan naar jou smaak. Saillart verzorgt catering voor diverse opdrachtgevers: van grote events tot bedrijven. U staat in voor een correcte bediening U staat in voor het klaarzetten van een locatie U staat in voor de netheid van een locatie U bent medeverantwoordelijk voor het goede verloop van elk event

Zoek naar antwoorden van ALLEMEERSCH in sociale netwerken
Look for responds of ALLEMEERSCH in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALLEMEERSCH. Laat een reactie achter voor ALLEMEERSCH. ALLEMEERSCH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALLEMEERSCH. Leave a respond for ALLEMEERSCH. ALLEMEERSCH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALLEMEERSCH op de google maps. Adres en contacten ALLEMEERSCH
Location of ALLEMEERSCH on the google maps. Address and contacts of ALLEMEERSCH

Andere gerelateerde bedrijven als come ALLEMEERSCH ALLEMEERSCH: Langers Ruth | PATOUF | STEP-BY-STEP PRODUCTION | Capital Hill Software | Wameda nv

Other related companies as ALLEMEERSCH: Langers Ruth | PATOUF | STEP-BY-STEP PRODUCTION | Capital Hill Software | Wameda nv

ALLEMEERSCH is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALLEMEERSCH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05833160400. Het bedrijf ALLEMEERSCH bevindt zich op het adres: AMERSVELDESTRAAT 192; 8610; KORTEMARK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 324,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 799,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Machines and mat茅riel agricoles Gr. Producten gemaakt in ALLEMEERSCH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALLEMEERSCH is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALLEMEERSCH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALLEMEERSCH, openstaande posities, locatie van ALLEMEERSCH op de kaart.

ALLEMEERSCH is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALLEMEERSCH, company assigned to the tax number BE05833160400. The company ALLEMEERSCH is located at the address: AMERSVELDESTRAAT 192; 8610; KORTEMARK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 324,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 799,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Machines and mat茅riel agricoles Gr. Products created in ALLEMEERSCH were not found.
The main activity of ALLEMEERSCH is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ALLEMEERSCH is not available. You also can look at reviews of ALLEMEERSCH, open positions, location of ALLEMEERSCH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALLEMEERSCH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALLEMEERSCH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALLEMEERSCH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALLEMEERSCH, employees, financial statistics.