Vector Systems BVBA

Contactgegevens Vector Systems BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vector Systems BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vector Systems BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Krijkellaan 5; 3360; Bierbeek (Korbeek-Lo), België

Telefoon (phone): 016 72 06 96 (+32-016 72 06 96) 016 72 06 96 (+32-016 72 06 96)

Fax (fax): 016 72 02 92 (+32-016 72 02 92) 016 72 02 92 (+32-016 72 02 92)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vector Systems BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vector Systems BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vector Systems BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vector Systems BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vector Systems BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vector Systems BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vector Systems BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vector Systems BVBA
Products information Vector Systems BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07960113525
Ondernemingsnummer: 9109008789
Hoofdstad (capital): 699,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 412,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Engraving

Product categorie (product category): Machinery builders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vector Systems BVBA
(Get full report from official database of BE for Vector Systems BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vector Systems BVBA
Addition kinds of activities for Vector Systems BVBA

3365. Aluminium gieterijen | Aluminum foundries
108100. Metaal mijnbouw diensten | Metal mining services
364301. Stopcontacten en stopcontacten | Power outlets and sockets
508402. Textiel- en leermachines | Textile and leather machinery
31110600. Fijn, pluizend leer; | Fine, pliant leather; sheep, goat, calf
49259900. Gasproductie en / of distributie, nec | Gas production and/or distribution, nec
51480000. Verse groenten en fruit | Fresh fruits and vegetables
61630000. Lening makelaars | Loan brokers

Werken bij Vector Systems BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vector Systems BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vector Systems BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vector Systems BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C- Bouw (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Ninove zjn wij dringend op zoek naar een chauffeur met geldig rijbewijs C. U vertrekt vanuit het magazijn en levert bouwmaterialen aan werven.

  • Internationale onderhoudstechnieker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent mede verantwoordelijk voor de montage, in dienststelling en onderhoud van de technische installaties. Je kan zelfstandig en correct service interventies uitvoeren binnen en buiten Europa Installaties afstellen en installeren is voor jou geen probleem. Een probleem oplossen gaat prima voor jou als ook een analyse van het probleem maken. Al jou uitgevoerde taken giet je op het einde in een overzichtelijk rapport.

  • Chauffeur CE - Terbergchauffeur / Spotter - Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een échte uitdaging als chauffeur CE? Voor onze klant uit de voedingssector zoeken wij voor de maanden juli, augustus en september chauffeurs die met een terberg kunnen rijden of dit graag willen leren. Ook minder ervaren maar gemotiveerde chauffeurs komen in aanmerking en je hoeft NIET in het bezit te zijn van een code95. Ben je dus een kei in manouvreren of zou je dit graag willen worden? Dan is dit de kans van je leven! Je verplaatst de aanhangwagens tegen en van de kaai, je koppelt deze op een correcte manier aan en af, je zet deze weer vertrekkensklaar en bent zo dus de meest onmisbare schakel in dit efficiënt transportproces. Je werkt van maandag tot vrijdag tussen de 8 en 10 uur per dag, het opstartuur kan wekelijks veranderen en zo werk je soms ook s'nachts.

  • Meewerkend assistent werfleider (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een bouwkundige opleiding als landmeter of andere; Heb je affiniteit met wegenbouw en werk je zelf graag mee, zodat je een goed overzicht kan bewaren over de door jouw aangestuurde werven, dan zoeken we jou! Je bereidt de activiteiten van één of meerdere bouwwerven voor. In samenwerking met de projectleider sta je in voor de dagelijkse opvolging en coördinatie van de werken. Je stuurt dagelijkse werkzaamheden aan op basis van de werkplanning. Je kan inspelen op wijzigingen of problemen op de werf. Je volgt de voortgang van de werf op en controleert deze volgens het uitvoeringsplan. Je rapporteert dagelijks aan de projectleider. Je beschikt over nauwkeurige topografische capaciteiten. Je staat ploegbazen technisch bij. Je werkt volgens de veiligheidsregels en controleert eveneens de naleving ervan op de werf. Daarnaast sta je ook in voor : - de communicatie met omwonenden - de administratie van vorderingen, werkuren en materiaalverbruik - de controle over de leveringen van materiaal op de werf - de afstemming van materieel en personeelsbezetting volgens de noden op de werf

  • heftruckchauffeur (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Zottegem zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur met attest en dit binnen de houtindustrie. ?Je zal instaan voor het laden en lossen van producten e.d. ?Je staat ook in voor het in orde houden van het magazijn je zorgt ervoor dat de goederen steeds op de goede plaats worden gestockeerd ?Wegbrengen van de afgewerkte producten

  • Enthousiaste Huishoudhulpen Regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Huishoudhulp regio Zomergem - voltijds / deeltijds (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Zomergem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • VLINDER regio LIMBURG - onmiddellijke opstart! (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • student verkoop (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Je wordt ingeschakeld als winkelmedewerker binnen een kledingszaak in Oudenaarde: In de beginfase omvat dit vooral het plooien van de kledij, het op orde houden van de winkel, mee helpen binnen de stock. Na verloop van tijd krijg je ook een kassa opleiding waardoor je een all-round medewerker wordt binnen het team. Je wordt ingeschakeld op jouw lesvrije dag!

  • (jr) Enterprise Architect (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Tri-ICT

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze (jr) Enterprise Architect. Als architect ga je aan de slag in grote en kleine projecten om samen met onze klant business systemen en processen te definiëren en te verbeteren; Je levert methodologieën, processen en een governance-kader aan aan onze klanten; Je doet projecten op basis van expertise, vaardigheden en ambitie; Je bent in staat te rapporteren aan Executive levels bij klanten. Je werkt op langdurige projecten bij onze klanten in diverse regio's : Brussel of Antwerpen of Gent

  • Trainee Recruitment Strategist© (AMSTERDAM)

    Regio: AMSTERDAM

    Bedrijf: SIRE Life Sciences

    Type: Vaste Job

    SIRE® is dé marktleider op het gebied van Life Sciences recruitment. Hiernaast focust SIRE® zich ook op de Chemicals-, Healthcare- & de IT-markt. Met de nieuwste technologieën op het gebied van recruitment houden wij ons netwerk up-to-date zodat jij een optimaal resultaat kan behalen uit je dagelijkse werkzaamheden. Het prachtige nieuwe kantoor op de 25ste verdieping kijkt uit over heel Amsterdam. Heb je minimaal een bachelor op zak, interesse in sales en sta je aan het begin van je carrière? Zie jij jezelf als een ambitieus, gedreven en prestatiegericht persoon? Dan is SIRE de ideale plaats om te starten! Bij SIRE® zijn we namelijk op zoek naar mensen die hun persoonlijke en professionele vaardigheden naar een topniveau willen brengen en daarbij mooie bonussen willen verdienen. Bij ons krijg je de kans om jezelf continu te verbeteren en te ontwikkelen door middel van training om een echte young professional te worden! Business development, actief de markt benaderen en verder bouwen op bestaande relaties Het ontwikkelen van nieuwe relaties met klanten en kandidaten Verantwoordelijk voor het vinden van specialistische kandidaten via een efficiënte strategie Advies verlenen, specialist in de Life Sciences worden met diepgaande kennis over de huidige markt Netwerken en relaties opbouwen door middel van telefonische en face-to-face afspraken Consultant tussen opdrachtgever en kandidaten Naamsbekendheid winnen bij klanten en kandidaten Ondersteun de klant bij het vinden van de juiste specialist voor de juiste functie Vlot reageren op de markt door middel van matching Gesprekken over contracten voeren Opbouw van een sterke business in een snel veranderende markt

  • Mechaniekers (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VAN ROY STEVEN

    Type: Vaste Job

    We kijken momenteel zeer dringend uit naar 2 nieuwe medewerkers met kennis van mechanica, elektriciteit en hydraulica. Je voert zowel herstellingen als onderhoudswerken uit in de industriehal als op de werf: herstellingen aan grondverzetmachines aanmaken of herstellingen van hydraulische slangen , enz.

Zoek naar antwoorden van Vector Systems BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Vector Systems BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vector Systems BVBA. Laat een reactie achter voor Vector Systems BVBA. Vector Systems BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vector Systems BVBA. Leave a respond for Vector Systems BVBA. Vector Systems BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vector Systems BVBA op de google maps. Adres en contacten Vector Systems BVBA
Location of Vector Systems BVBA on the google maps. Address and contacts of Vector Systems BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Vector Systems BVBA Vector Systems BVBA: BRICO-SERVICE | F. ET P. D'HEUR | WEYERS | JULES SCHOUBBEN | DE BRUYCKER

Other related companies as Vector Systems BVBA: BRICO-SERVICE | F. ET P. D'HEUR | WEYERS | JULES SCHOUBBEN | DE BRUYCKER

Vector Systems BVBA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vector Systems BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07960113525. Het bedrijf Vector Systems BVBA bevindt zich op het adres: Krijkellaan 5; 3360; Bierbeek (Korbeek-Lo). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 699,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 412,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Machinery builders. Lijst met producten zijn Engraving.
De hoofdactiviteit van Vector Systems BVBA is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vector Systems BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vector Systems BVBA, openstaande posities, locatie van Vector Systems BVBA op de kaart.

Vector Systems BVBA is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vector Systems BVBA, company assigned to the tax number BE07960113525. The company Vector Systems BVBA is located at the address: Krijkellaan 5; 3360; Bierbeek (Korbeek-Lo). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 699,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 412,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Machinery builders. List of products are Engraving.
The main activity of Vector Systems BVBA is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Vector Systems BVBA is not available. You also can look at reviews of Vector Systems BVBA, open positions, location of Vector Systems BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vector Systems BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vector Systems BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vector Systems BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vector Systems BVBA, employees, financial statistics.