HVC

Contactgegevens HVC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HVC: address, phone, fax, email, website, opening hours

HVC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schrieksebaan 87; 3120; Tremelo, België

Telefoon (phone): 016 53 80 42 (+32-016 53 80 42) 016 53 80 42 (+32-016 53 80 42)

Fax (fax): +32 (87) 538-23-30 +32 (87) 538-23-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HVC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HVC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HVC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HVC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HVC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HVC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HVC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HVC
Products information HVC

BTW identificatienummer (tax): BE09814056396
Ondernemingsnummer: 3560363769
Hoofdstad (capital): 195,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 226,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in HVC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Machinery builders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HVC
(Get full report from official database of BE for HVC)

Aanvulling soorten activiteiten voor HVC
Addition kinds of activities for HVC

282101. Thermosetterende materialen | Thermosetting materials
769401. Opblazen diensten | Rewinding services
23410000. Ondergoed van vrouwen en kinderen | Women's and children's underwear
25210101. Banken, kantoor: hout | Benches, office: wood
30690204. Vloeren, rubber: tegel of vel | Flooring, rubber: tile or sheet
39999939. Teargas apparaten en apparatuur | Tear gas devices and equipment
48999905. Satelliet grondstations | Satellite earth stations
58120116. Vietnamees restaurant | Vietnamese restaurant

Werken bij HVC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HVC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HVC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HVC. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je in het bezit van je rijbewijs C en ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht voor 3 weken ? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je bent verantwoordelijke voor het laden en lossen van houten panelen. Dit bij leveranciers en klanten.

  • Administratieve ondersteuning Rollend materieel (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze administratief ondersteunende dienst heeft een aantal hoofdtaken zoals het beheer van de fietsen voor de medewerkers van Colruyt Group, het wagenpark, artikel- en stockbeheer van rollend materieel (van manipulatietoestellen zoals heftrucks tot vrachtwagens). Voor het wagenpark en fietsenbeheer ga je in overleg met de leveranciers en houd jij de bestelgegevens up-to-date. Voor de fietsen, ook elektrische fietsen, ondersteun je het volledige proces en onderneem je actie zodat de diensten vb. de fietshelm aan de eindgebruiker kunnen bezorgen. Voor artikel- en stockbeheer beheer je in het stockprogramma de gegevens van frequent gebruikte onderdelen binnen T&I vb. vijlen, vijsjes. Hiervoor analyseer je de data en maak je conclusies op basis van historieken en trends, waar nodig moet je dan bijsturen. Na oplevering van bovenstaande taken wordt ook de facturatie afgehandeld en staat de dienst in voor een controlerapportering.

  • RUITENWASSER- MOOIE DAGUREN EN VEEL VARIATIE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een schoonmaakbedrijf, regio Zottegem,  dat actief is in Oost- en West-Vlaanderen zijn we op zoek naar een gemotiveerde ruitenwasser met een eerste ervaring. Je vertrekt steeds vanuit de firma en met de firmawagen volg je een vaste ronde binnen een bepaalde regio. 's Morgens start je tussen 6u en 8u afhankelijk van de post. Je werkt tussen de 30 en 37 uur/week.

  • Customer Service Agent (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vaste partner voor onze klant gelegen te Puurs, zijn wij op zoek naar een Customer Service Agent. Jouw takenpakket: Vlekkeloze opvolging van de logistieke flow; Administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders, in nauw overleg met de transport- en douaneafdeling en met de loodsmedewerkers; Opvolging van de Track and Tracing van de zendingen voor je klant; De voorbereiding van de facturatie voor en hierbij onduidelijkheden signaleren waar nodig + oplossingen bedenken. Prioriteiten stellen in samenspraak met je klant en collega’s.

  • Sondeermeester (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Kortrijk zijn we op zoek naar een sondeermeester. Je werkt zelfstandig (bodemonderzoek en funderingsadvies). Je voert op een verantwoorde manier het veldwerk uit: sonderingen en boringen Je bedient en onderhoudt daarvoor een sondeermachine Je werkt zowel voor ons bouwbedrijf als voor externe kanten op werven over gans België Je kunt occasioneel ingezet worden bij diverse teams als all-round hulpman ter ondersteuning Je pleegt op regelmatige basis en op een constructieve manier overleg met de werfleiding

  • Enthousiaste HUISHOUDHULP regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

  • Stadstour begeleider (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar uitdagende studentenjob? Lees dan zeker verder! Je zal werken als begeleider in de stad Dendermonde. Het is een soort stadswandeling waarin de deelnemers golven door de stad en tegelijkertijd allerlei weetjes over de stad uitgelegd krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en je geeft telkens leuke weetjes mee Je voorziet de groep van materiaal en je ziet toe op een veilig spelverloop onder het motto "safety first" Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores Duurtijd begeleiding maximaal 3 uur per groep, meerdere groepen per dag mogelijk

  • STUDENTEN 13/09 BELLEGEM (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Forum Jobs gaat op zoek naar 3 studenten voor het opzetten van tenten in Bellegem. Wanneer: donderdag 13/09 8u30-13u

  • keukenplaatser, plaatser interieurmeubilair (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: BE0876553564

    Type: Vaste Job

    plaatser van maatkeukens en maatwerk. wij zoeken een gemotiveerde medewerker met kennis van zaken op gebied van het plaatsen van keukens en maatkasten. kan jij een keuken van a tot z plaatsen en heb je kennis van sanitair en elektriciteit, dan ben jij misschien wel de geknipte persoon om ons team te versterken.

  • Lijnverantwoordelijke 2-ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde lijnverantwoordelijke 2 ploegen. Je start als operator/inpakker om zo stap voor stap door te groeien tot lijnverantwoordelijke. Als inpakker bestuur je de verpakkingsmachine waarbij iedere rol afzonderlijk in folie wordt verpakt. De verpakte rollen worden in dozen gestopt en vervolgens op paletten gestapeld. Het takenpakket van de lijnverantwoordelijk bestaat uit het voorbereiden van de kleurtest, ploegoverdracht en communicatie met het team. Daarnaast controleer je de verpakking van het eindproduct, stel je de machines correct in en los je storingen op. Kortom een gevarieerde functie met verantwoordelijkheid!

  • Logistiek medewerker (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: TCI EUROPE

    Type: Vaste Job

    TCI rekruteert een magazijn medewerker voor het filiaal in Zwijndrecht. We zijn op zoek naar een polyvalente logistieke bediende die verantwoordelijk is voor onder andere het ontvangen, orderpicken, opslaan en leveren van goederen. Hiernaast dienen ook bijhorende administratieve taken volbracht te worden (picking bons, levernota’s, transport documenten, ...). De medewerker wordt aangestuurd door de teamleader en wordt bijgestaan door 4 andere collega’s. De voornaamste taken bestaan uit verwerken van inkomende goederen (controle, wegzetten en administratieve boeking in SAP) etikettering en ompak verzendklaar maken van de goederen (picking, inpakken en administratieve afhandeling) Proper en ordelijk houden van de werkomgeving Inventarisname Onderhoud magazijn Na een inwerkperiode werkt U samen met de 4 collega’s in een rotatiesysteem dat U toelaat om alle aspecten van het magazijn te beheersen. TCI is op zoek naar een medewerker die zal werken volgens een flexibel werkrooster, namelijk van 9.00u - 10.00u tot 17.30u - 18.30u. Kennis van transportreglementering (IATA, ADR) zijn een plus.

  • NRB - Analyste Fonctionnel Senior GIS (NAMUR)

    Regio: NAMUR

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dans le cadre du programme Smart Grid (track ADMS), nous sommes à la recherche d'un analyste fonctionnel Senior GIS afin de renforcer l'équipe en place. Description de la mission En tant qu'Analyste fonctionnel Senior GIS IT : Il participera aux activités de cadrage visant à identifier et décrire les solutions informatiques répondant au mieux à l'ensemble des requirements business identifiés Il aura pour tâches la réalisation d'analyses fonctionnelles visant à mettre en place de nouveaux outils liés au domaine SmartGrid. Il alimentera et maintiendra (en support du Product Owner) les backlogs de développement de ces nouveaux outils (Agile - Scrum). Il formalisera les plans de tests et testera les développements réalisés afin d'en valider l'aspect fonctionnel. Il répondra directement à l'ITPL (chef de projet IT) du projet. Il participera au sein de l'équipe Scrum à la livraison de produits répondant aux attentes du business en respectant un planning et un budget établi. Description des compétences et connaissances spécifiques requises Expérience dans le domaine du GIS. Expérience en UML et BPMN. Familier avec la méthodologie Agile Scrum. Une expérience dans le domaine des Utilities est un "plus". Une affinité avec les aspects techniques (DB, coding, ...) est un "plus".

Zoek naar antwoorden van HVC in sociale netwerken
Look for responds of HVC in social networks

Lees alle opmerkingen voor HVC. Laat een reactie achter voor HVC. HVC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HVC. Leave a respond for HVC. HVC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HVC op de google maps. Adres en contacten HVC
Location of HVC on the google maps. Address and contacts of HVC

Andere gerelateerde bedrijven als come HVC HVC: De Raedt F | HOFMAN ANTOON | BAKKERIJ BRIGITTE | DE RUYCK ANNIE | LA POSTE

Other related companies as HVC: De Raedt F | HOFMAN ANTOON | BAKKERIJ BRIGITTE | DE RUYCK ANNIE | LA POSTE

HVC is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HVC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09814056396. Het bedrijf HVC bevindt zich op het adres: Schrieksebaan 87; 3120; Tremelo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 195,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 226,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Machinery builders. Producten gemaakt in HVC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HVC is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HVC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HVC, openstaande posities, locatie van HVC op de kaart.

HVC is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is HVC, company assigned to the tax number BE09814056396. The company HVC is located at the address: Schrieksebaan 87; 3120; Tremelo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 195,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 226,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Machinery builders. Products created in HVC were not found.
The main activity of HVC is Nonclassifiable Establishments, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HVC is not available. You also can look at reviews of HVC, open positions, location of HVC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HVC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HVC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HVC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HVC, employees, financial statistics.